Ölen Sevdiklerinizi Nasıl Unutuyorsunuz?

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Hatirlamak çok aci veriyor insan aci cekmemek icin hatırlamak istemiyor ama boylede sanki ihanet ediyormusum gibi hissediyorum, peki dogru olan ne?

Hatirlamak çok aci veriyor insan aci cekmemek icin hatırlamak istemiyor ama boylede sanki ihanet ediyormusum gibi hissediyorum, peki dogru olan ne?

ölen yakınlarımızı niye unutalım ki :44:
ister acı ister tatlı anılarımız olsun önemli olan gideni iyi şekilde anmaktır çünkü bir gün hepimiz göçüp gitmeyecek miyiz ?

tabikide unutma bunu yaşamak çok zor insan unutmaz yokluğuna alışır ama bazen insana şakaymış gibi gelir bana öyle oluyo onun için en güzel yapacağın iş dua etmek Allah sevdiklerimzin acısını göstermesin inşallah

Senin yapabileceğin bir şey yok. Zamanla şiddeti azalıyor. Aklından hiçbir zaman çıkmayacak. Unutamazsın.

bence unutmak değil de kabullenip hayata devam etmek gerek.
evet onları seviyorduk, ama her canlı gibi gittiler...
sürekli anılarda yaşanmaz.
ama onları silmeyeceğiz de.

yaşanılan güzel günleri hatıralarımızda saklayıp kendi hayatlarımıza devam edeceğiz...

Mekanları cennet olsun..

Ölen sevdiklerini hiçbir zaman unutamazsın cnm. Zamanla acın hafifler sonra kaybı yaşadığın anki duygularını unutursun. Sevdiklerin her zaman yüreğinde olacaktır. Sen acını unutmaya çalışıyorsun sevdiğin kişiyi değil o yüzden kendini kötü hissetmemelisin.

doğru olan zamana bırakmak.insan sevdiğini hiç unutabilir mi?sadece alışırsın onun yokluğuna.ilk başta ağlarsın üzülürsün ama sonra hayatın akışına aldanırsın her an hatırlayamazsın.

kimi kaybettin allah yardımcın olsun unutulmaz alışılır
Ben dedemi kaybettim simdi dede diyince bi anne baba acisi gibi gelmeyebilir baskasina ama ben dedemi annemden babamdan daha cok severdim, yeni kaybetmedm 3 yil olucak ama tam unuttum derken hep ruyalarima giriyo oyuzden alevlenip yazdim, saolun tesekkur ederim

1 Martta annemi kaybettim. Önceleri sadece öldüğü için ağlıyordum, şimdi ise bir daha asla göremeyeceğim için ağlıyorum. Her ne olursa olsun hayat devam ediyor, acılar bitmiyor ama hafifliyor, asla unutulmuyor ama insan onsuzluğa alışıyor. Bazen arıyorsun hemde çok arıyorsun ama alışıyorsun işte bir şekilde. Ben hala alışamadım çünkü acım taze ama ayakta durmam gerektiği için alışmaya daha hızlı çalışıyorum. Çünkü toparlamam gereken bir babam 2 kardeşim, eşim ve çocuklarım var. Allaha inanıyorsak onun takdirine de boyun eğmek ve sevdiklerimizi kalbimizde yaşatmak lazım. Siz unutmak istiyorum desenizde seviyorsanız asla unutmazsınız, unutamazsınız.

Hayat devam ediyor ve sizde buna ayak uyduruyorsunuz. Çark milyonlarca yıldır böyle dönüyor ve dönecek.

bende dedemi kaybedeli 5 yil oldu ama sorsaniz dun olmus gibi . bende dedemi herseyden herkesten cok sewerdim :-( Allah rahmet eylesin

bende aklıma geldıkce dusunup uzuldumde aah sen benı terk etmeyedın bole olurdu dıyıp aglarım hep

aglayınca rahatlarım
aradan yarım saat gecer kendıme gelır hıc bısı olmamıs gbı olurum genelde 6 ay senede bır bu krıze gırerırm fix

kader demekten baska ve kaderı buymus demekten fazla solenecek soz yok ne dıyım

Canim benim kimini kaybettiniz bilmiyorum ama unutulmuyor neden unutasinki unutma onlar unutulmak istemezler hatırlanmak isterler ,dua isterler.

hiç bir acı yokturki unutulmasın,ALLAH insana unutma iradesini vermiş
acıyıda unutuyoruz,o anki gibi taze kalsa acılarımız, insanoğlu yaşayamazki
yani o insanı unutmak değilde,acıyı unutmak diyelim biz
dedenede ALLAH rahmet eylesin...

Back
X