Ölene kadar vicdan azabım

Böyle kürtaji sonradan korunma yöntemi olarak kullanan cok. Amerikaya göz atsak tam da böyle vakalari göstererek kürtaji yasakliyorlar. Sirf millet az da olsa beynini kullanmadigi icin. Olan gercekte zor durumda olup kürtaj olmak zorunda olan kadinlara (ve kiz cocuklara) oluyor.

Sorumluluk almaktan korkuyor
Boş beleş çalışmayan geliri olmayan yan gelip yatan adam tabi istemez bebek falan. Karısı ne güzel çalışıyor besliyor bakıyor, bebek olursa bu durum değişecek. Bütün ilgi maddi manevi bebeğe yönelicek ve en kötüsü adam da çalışmak zorunda kalacak. Kocanız kadar siz de hatalısınız kendinizi masum göstermeyin. Korunmamak demek hamilelik demek.
1 sene boyunca adam korunmamış, siz niye korunmadınız? Hamile kalırsam ikna eder doğururum olmazsa da gider aldırırım kafası işe yaramamış değil mi?
Bu sefer hamile kalırsanız ne olacak, ya ben ya bebek diyen adamı gözden çıkarabilseydiniz ilkinde yapardınız. Ne oldu o "babasız büyümesin baba sevgisinden mahrum kalmasın, ben tek başıma yetemem..." bahanelerine? Çalışan sizsiniz eve para getiren sizsiniz, ama hayatınız hakkında söz sahibi değilsiniz. Ya o ya ben ne demek ya adam sanki öz bebeğinden değil de sevgiliden bahsediyor.
Korunsun korunmasın adam çocuk istemiyor ve açıkça belirtmiş. Siz de bu adamı baba yapmayı kafaya takmışsınız. Olan doğmamış masumlara oluyor. Lütfen bin tane bahane sıralamayın ve kendinize dürüst olun. Yok evlenemem başkasıyla olamam laflarını geçin. Anne olmak istiyorsanız ve eşiniz de kesin bir dille istemediğini, her seferinde kürtaj olmaya zorlayacağını söylüyorsa diretmek niye?

Nesine ölüp bitiyorsunuz böyle bir işe yaramayan sorumluluk almak istemeyen boş beleş adamların?

Bu adamla hala evli misiniz paşa çalışmıyor, korunmuyor ve onun yüzünden dünyaya gelecek bir cana kiyiyor....bence bu parazitle evliyseniz hala en büyük vicdan azabıniz bu olsun...bu adamdan ne koca olur ne baba...

Bence senin en büyük vicdan azabın, o birlikte yaşadığın kişiye hala daha eşim diyebilmek olmalı.

ben korunmam olursa da aldırırız yeaaaa kafasında bir adam nasıl insandır zaten nasıl yani nasıl?

ben olsam bebeği aldırsam da aldırmasam da o herifi direk boşardım

vicdanı yok herşeyden önce kimbilir başınıza neler gelecek daha

Ne demek olursa aldıracağız sizin bedeniniz üzerindeki kararı o nasıl verir? Bir kadını fizyolojik ve manevi olarak yıpratan bir olayı sakız çiğner gibi nasıl anlatır ne biçim iş bu bu kadar koca meraklısı olmayın. Sizi böyle bişiye kendi zevki için nasıl zorlar nasıl itiraz edemezsiniz aklım almıyor ne okudum ya ben. Beyefendi rahat rahat boşalacak diye zevkine bir cana nasıl kıydınız. Bu nasıl iğrençliktir. Vicdanınız sizi ölene dek bırakmayacak bu da bu kadar kocacı olup kendini yok saymanın bu dünyadaki cezasıdır size.

öyle birinden baba olmazdı zaten adam iyi dayamış sırtını size. tabi istemez, sonuçta siz işsiz kaldığınızda beyefendi hazretlerinin arpası azalır. siz de maşallah ooohh bütün yükünü almışsınız adam at oynatıyor evde. her korunmadığınızda kürtaj olursunuz siz bu gidişle. yazık gerçekten böyle saçma bir evlilikten vazgeçmeyip, evlattan vazgeçmişsiniz.

Kusura bakmayin da esiniz biraz serefsizmis. Madem cocuk istemiyor korunsaymis o zaman. Hazir cocuk da yokken derhal ayrilin ondan. Zaten evi de siz gecindiriyormussunuz. Oh ne guzel yan gel yat osman.
Kaybiniz icin cok uzuldum. Elden birsey gelmez ama. Bol bol yetim cocuk sevindirin. Bir nebze azalir vicdan azabiniz.
Umarim bosanir, yeni bir evlilik yapar ve cocuk sahibi olursunuz tekrar.

Eşim bazı nedenlerden dolayı işten ayrıldı ve çalışmıyordu, sadece ben çalışıyordum hala da öyle eşim çalışmıyor ben çalışıyorum tek maaş geçiniyoruz

Sorumluluk almaktan korkuyor
Konu sahibi umarim bir sekilde okuyorsundur.
Gercekten cocuk istemeyip, bunun olmamasi icin de gerekli onlemleri almis olsa anlayisli olunabilir.
Hem korunmayip, hem cocuk istemiyor ama zevkinden de odun vermiyor kitipiyoz.
Esin acisindan Sorun sadece bir cocugun sorumluluğu degil,
Kendisi embesil gibi calismamaya,
seni somurmeye alışmış.
Cocuk oldugunda. senin is hayatinin sekteye uğrama ihtimalini
ve kendisinin evde dana gibi yatip,
çalışan karisinin artik calisamayip, eve ekmek getiremeyecegini düşündüğü icin istememistir o çocuğu.
Bunu besleyecegine, git sosyal yardim kuruluslarina bağış yap, hic değilse gercekten ihtiyacı olana iyilik yapmis, sevaba girmiş olursun.

Hem korunma, hem aldıracaksın baskısı yapsın hakkıymış gibi, hem evde yatsın!
Valla iyiymiş..
Sömürülüyorsunuz kendine gelmenizde fayda var..

Siz korunsaydınız. Olursa aldırırız demiş, siz de kuzu kuzu kabul etmişsiniz bunu. Babası sevmezdi diyerek de vicdan rahatlatmayın. O çocuk sonuç olarak var olmuş
Doğmuş olan bir çocuğu anne babası istemiyor diye öldürüyor muyuz? Can var olmadan önce düşünecektiniz. Var olduktan sonra onun üzerinde tasarruf hakkı olduğunu sanmıyorum.

Şeyi anlamadım istemeyip korunmamak neden? Daha cok buna takıldım.
Yani istemeyen ciftler normalde korunmazlar mı? Yanlıs mıyım bilmiyorum neden korunmamak? Tuhaf geldi bana. Üstelik o adamla tekrar aynı yatagı paylasmazdım.

Olan olmuş. Lakin bunun için bir bedel ödemelisin. Ya o ya ben dediğinde bir meleği, vicdansız birine değişmişsin. Ne diyelim Allah affetsin.

İyi de nasıl bir kafa bu ,korunmam ama hamile kalırsan sen aldırırsın diyen adamla sevişmem şahsen ne münasebet. Sanki basit bir eşyadan bahsediyor adam bu tişortu alayim beğenmezsem atarım,değiştiririm der gibi ama cocuk bu yani,adam korunmayı istemiyor diye 10 kere hamile kalsanız 10unu da aldıracakmısınız.
Birde çalışmayan evde yatan bir adam yani bu,ben bakacağım o korunmayacak sonra aldır gitsin. Bu nedir yani.
Bakın ben kimseye bebek aldırma vb cümleler kuran biri değilim normalde,insanların kendi kararı,kendi sorumluluğu ama böyle bir şey olamaz ya. Korunsun o zaman. Madem bebek istemiyor hicbir şekilde gitsin kendini kısırlaştırsın,sizin hamile kalip kalıp aldırmanızı istemek nedir? Sanki kolay kürtaj olmak.
Sinirlerim zıpladı ha.

Bir gun hep anne olmak istiyorum, ileride bi gun ama mutlaka olmasini istedigim sey, eski sevgilimde hic istemiyordu asla asla modundaydi ama yasimiz kucuk diye ileride degisir saniyordum, ayrildik simdi uzuluyordum da hem de aylarca, suan bi kez daha anladim hayirlisi degilmis, ileride o da boyle yapardi muhtemelen

Keske korunsaymis veya siz korunsaymissiniz
Ben kürtaj destekçisi biri değilim ama şöyle veya böyle diye de kimseyi yargilayamam çünkü bu hayatta insanın başına ne gelir bilinmez sizin adınıza üzüldüm yasadiginiz vicdan azabinizin sebebinin annelik duygusu olduğunu düşünüyorum
Su saatten sonra yapacak bir şey yok
Belki eşinizle ilişkinizi gözden gecirebilirsiniz

Arkadaşlar farkında mısınız ama daha 8 haftalık hamileyken arkadaşımız bebeğinin doğacağı günle eşinin doğum gününün aynı olduğunu farketmiş ve bu mucizeyi kürtajla taçlandırmış ..Ben bu konunun gerçek olduğunu filan düşünmüyorum

Allah yardımcınız olsun, eğer inancınız varsa bol bol af dileyin O'ndan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…