Ölene kadar vicdan azabım

Anneler bebekleri doğmadan sevmeye başlıyorlar ama babalar görünce seviyorlar. Kesge o bebeğe kiymasaydin seni seviyorsa bebeği doursanda senden ayrilmazdi. Emin ol dogursan iyiki doğurdun diyecekdi. ALLAH AKİL VERMİS KORUNMUYOSUN BİRDE BEBEK LLUNCA KURTAJ OLMAYA ZORLUYOSUN. ALLAH NEYİ NİYE ETDİYİNİ İYİ BİLİYOR. GUNAH ETMİSSİNİZ BEN 7 YİLLİK EVLİYİM UC TANE BEBEGİM VAR KORUNARAK OLDU İKİSİ BABASİ İSDEMEDİ AMA BEN BEBEGİME KİYAMAM ALLAH VERMİSSE GELECEK DUNYAYA DEDİM SİMDİ O KURTAJ ET DEDİYİ BEBEKLERİ ONUN GOZ BEBEKLERİ HİC AYNİ ADAM DEMEZSİN O DERECE

Bu arada korunma yöntemleri çok fazla siz ve eşiniz bilmiyorsanız söyleyelim. O sorumsuz es kişisi korunmayayim demiş siz nasıl bu kadar rahat oldunuz. Şu an ne ile korunuyorsunuz . Bu kadar detaylı sormam normalde ama yorumun birinde kaza ile yine olursa aldirmam demişsiniz. Nasıl bir korunma ile oluyo

Çocuk istemiyor, korunmuyor, çalışmıyor.. İnanın çok duygulandım.

Sevgi var bacim ama. Sevgiiiiii..para sevgisi. Kadin calismaya ara vermek zorunda kalsa pipi düskünü donsuz koca calismak zorunda kalacak tabi. Ondan sa "sevdigi kadini" kürtaja zorlamak.daha kolay geldi. Böyle heriflerle nasil sevisiyorlar onu da anlamiyorum. Gram saygi duyulmaz. Seksi de bulunmaz

Pipi düşkünü donsuz koca mı ahahahah haykırdım

Kocanız kürtajın yarattığı sağlık sorunlarını bile bile korunmuyor ve sağlığınızı zerre umursamadan amaan kürtaj ol işte ne olacak diyip emir veriyor. Paranızı bir güzel çıtır çıtır yiyor. Bağırıp çağırıyor ya ben ya o diyor. Ne güzel sevgiymiş ya. Mecnun leylayı böyle sevmedi desek yeridir…

Adam baya parmağında oynatıyor. Siz de boşayacağınız yerde hala yatakta memnun etmeye çalışıyorsunuz pes ki ne pes…

Hangi akılla ben çalışıyorum yetiyor diyorlar? Bu kadar kötü insan nasıl sevebilir, ne kadar sevebilir..Sevdiği kadını her gün işe gönderdiği gibi birde kürtaja gönderiyor zorla ve korunmadan. Lütfen fake olsun.

Böyle bir adamla keşke evli de kalmasaydınız.

Büyük ihtimalle bu kadını hayatında hiçbir erkek sevmemiş. Sonra karşısına bir şekilde bu adam çıkmış, adam da bakmış kadının maaşı var bir de para yedirecek birine benziyor, seviyor gibi davranmış evlenene kadar. Kadın da bu göstermelik ilgiye baya baya inanmış ve hemen ev eşyalarına kiraya varana kadar her şeyi karşılayıp adamla evlenmiş. Sonrası malum işte korunmama, emirler yağdırma, evde boş boş oturup para tırtıklama falan…

İçinizi dökmek için yazmışsınız ama hâlâ hata etmeye devam ediyorsunuz. Böyle bencil bir adamla nasil evli kalınır bilemiyorum. Seven insan bu şekilde baskı yapmaz, bebek için ya ben ya o demez. Hangi akla hizmet onu seçtiniz ?
Sonunda da güzel arabeske bağlamışsiniz ben asla bir daha evlenmem diyerek.
Ben bu ilk manipülasyonu da olduğunu düşünmüyorum, siz bu adamın bayağı baskısı altındasınız.

Geçenlerde yine üyelik iptali yapan bir kadın konu açmıştı, inatla korunmadıkları için 3 kere kürtaj olmuş. Bu konu sahibi de o tarz bir konuyla gelir muhtemelen birkaç aya…
Sanmam yeterli cevapları aldı bu konuda, çok fazla köşeye sıkıştı.
Bir dahaki konusu eşiyle ilgili olacaktır. Şu an yaşadığı manipülasyonun farkında değil ama bir gün dank edecektir. Ya da öyle umut ediyorum.

Umarım ama böyleleri pek akıllanmıyor Aslında gerçeği bal gibi biliyolar da, kocasız kalmaktan aşırı korkuyolar

Bu konuda sizi yargılamayacagim eşiniz hala eşiniz olarak kalmaya devam ediyor söylenecek çok da bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…