Ölene kadar vicdan azabım

Eşiniz yüzünden yapmışsiniz.Tüm günah onun.Ama ben olsam bu adama güvenip evli kalmam.Size böyle bir vicdan azabı veren ruhsuzla bı ömür geçirmezdim

Eşinizi ALLAH a havale ediyorum siz de öyle yapın!! Karşımda olsa yüzüne tükürürüm bencil herif istemiyorsun madem korun ya bir de olursa aldırırsın demiş çıldırıcam. Keşke siz korunsaydınız onun haberi olmasına gerek yok ah ah….

Umarım faketir çok sinir bozucu bir konu çünkü

Umarım faketir çok sinir bozucu bir konu çünkü
Bence öyle ...şu an yurt arkadaşları ile yorumlarımıza güldüğüne yemin edebilirim ama ispat edemem..hatta bu gün yeni üyelikle konu açan üyelerin hemen hepsinin aynı odadan bağlandıklarını düşünüyorum.

Zamani geriye alamayiz evet ama asla çocuk istemediği halde korunma zahmetinde bulunmayan,olursa aldirabileceginizi ima eden bir adam yüzünden de aldirmazdim asla ya. Maddi gücünüz de varmış. Ya ben ya bebeğin dediği noktada bebeğimi seçerdim. Eşiniz beni sinirlendirdi

Su zihniyetteki bi adamla evli kalmayi aklim almiyor.Cocuk istemiyorsan korunacaksin kardesim.Ne demek olursa aldiriirz.Kurtaja asla karsi degilim.Ama bir kadin kac kere kurtaj olabilir?Biyolojik ve ruhsal acidan?Kolay bisey mi bu?Benim kizimdan once tutmayan bi asilamam var,onu bile dusunuyorum zaman zaman.Delilik belki ama insan olsa sukadarlik olurdu diyor,bir kadin icin kolay sey degil kurtaj.Onun ruh halinden siyrilmak.Bu adamin bukadar rahat aldiririz demesi beni dehsete dusurdu.Size asla deger vermiyor bence.

KORUNMASIZ CİNSEL İLİŞKİ DİYE BİR ŞEY YOK. Defalarca aynı mesajımı alıntılayıp durdum. İnşallah birilerine faydası olur.

Şu berbat adamdan da çocuğunuz yokken ayrılın yaa.

Kendi zevki için size "olursa da aldırırsın" diyebilen, en başından kendi keyfine sizin kürtaj olmanızı umursamayan bir adam sizi zerre kadar sevmiyordur üzgünüm. Değdi mi bu kadar travmatik bir deneyime ? Bakın hala acısını çekiyorsunuz, adamın 3 saniyelik zevki için siz bir senedir acı çekiyorsunuz. Hala bu adamla beraberseniz diyecek bir şey yok.

Ah be konu sahibi, zaten adam çalışmıyor, siz bakıyorsunuz. Doğsaydı gül gibi de bakardınız çocuğunuza da. Baktınız olmuyor, masrafları ağır geliyor, tek celsede adamı aldırıverirdiniz.

gerçekten eşinizin size olan sevgisi gözlerimi yaşarttı. hem çocuk istemeyip hem korunmuyorsa "korun" diyeceğinize siz korunacaktınız hassassanız bu konuda. marketten aldığınız bir şeyi iade etmiyorsunuz kürtajla bebek aldırıyorsunuz. bu kadar kolay "olursa da aldırırız" imalarında bulunan adamla önce ilişkiye girmeyecektiniz. hiç olayı dramatikleştirmeyin bence. hem her şey eşinizin istediği gibi olsun doğurmak istediğiniz halde hakkınız olmasın, hem çalışmasın evde yaysın şeyini yatsın, istemediği bir durumda bağırıp çağırsın.. sonra da sevgisinden eminim. ablacım neyin sevgisi? sizi bu hayatta kimse sevmedi mi? böyle seviliyorsa eşim beni sevmesin bir zahmet. bu kadar bağırıp çağıracak kadar istemiyorsa ya biraz keyfinden ödün versin korunsun, ya da şeyine sahip çıksın yanaşmasın. o güya istemeye istemeye gittiğiniz kürtajdan sonra adamla aynı yatağa nasıl girdiniz anlamıyorum. bebek için doktor kapılarını aşındırıyoruz o yüzden mi sinirlendim bu kadar bilmiyorum ama cinlerim tepeme geldi.

Zırt pırt boşan diyenlerden değilim ama ben boşardım böyle birini ya. Tek tek sebeplerini saymayacağım ama duyarsızlık desen var, sorumsuzluk desen var..erkek yok herhalde memlekette çer çöp adamlara yapışıp kalıyorsunuz. Onlar da sizi bu kadar umursasa bari.

Sen korun, olmaz banane sen korun, sen, yok sen diye oyun oynarken hamile kalmışsınız. Ne bekliyordunuz ki?
Size zorla bebeğinizi aldıran eşinizi hala içiniz kaldırıyor mu?
.......

Bir anne eşi istedi diye çocuğunu öldürür mü tovbe edin kürtaj cinayettir

Sizi hic umursamayan sevmeyen bir adamla evlisiniz . Cocugunuza yetmeye calismak yerine onun hic var olmamasina izin vermissiniz. Vicdaniniz umarim birgun hafifler. Esinizi bosayarak vicdan yukunuzu biraz hafifletebilirsiniz. Kendiniz gibi vicdanli bir es adayi bulun . Herkes hata yapabilir onemli olan sonunda bunun hata oldugunu bilmektir esinizde bu duygu yok . Ben o kisiye bakmaya tahammul edemezdim. Bir de gecimi de siz sagliyormussunuz . Bir an once bu parazitten kendinizi kurtarin.

Eşiniz çok vicdansız geldi bana ayrıca evlenmiş işten çıkmış bulmuş bi enayi hem çalışıyorsun hem ona bakıyorsun hem cinsel ihtiyaçlarını karsiliyorsun biraz da bana çalışmak istemediği için bu bebek olursa ben çalışmak zorunda kalırım gibi düşüncesi var gibi geldi.. eğer bebek istiyorsanız düzgün bir hayat istiyorsanız boşanma seçeneğini de düşünmeniz gerekiyor tabi tam içeriğini bilmiyorum ama bana sezdirdigi şeyler bunlar

Çalışmıyor, korunmuyor yapmıyor etmiyor. Yazık günah hadi siz ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne halt ederseniz edin o doğmamış çocuğa ziyan etmişsiniz. Bile isteye yapmışsın şimdi duyar kasıp vicdan yapıyorum duygularına girmeyin hiç Allah bir daha size fırsat vermesin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…