- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Araba mevzusunda sanirim iboyla hulya avsarin filminden esinlendi arkadas..
Tamam da güzelim biz sanaldan ne yapabiliriz onu de?Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Eşim çok sıkıştırınca söyledim. Sadece sohbet ettik dedim. Tamam olabilir arkadaşındır edebilirsiniz dedi ileri gittiğimi söylemedim lütfen anlayış gösterin sadece yardıma ihtiyacım var yemin ederim sadece yardıma ihtiyacım var.
Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Eşim çok sıkıştırınca söyledim. Sadece sohbet ettik dedim. Tamam olabilir arkadaşındır edebilirsiniz dedi ileri gittiğimi söylemedim lütfen anlayış gösterin sadece yardıma ihtiyacım var yemin ederim sadece yardıma ihtiyacım var.
Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Evet söylemedim söyleyemedim o ağlayınca yapamadım kendimden utandım yuvamı kurtarmak istiyorumE yani sen sohbet ettik demişsin
Sohbetin içeriği ve devamını söylememişsin ki
Adam ne bilsin
Normal tepki verir tabi.
Araba mevzusunda sanirim iboyla hulya avsarin filminden esinlendi arkadas..
Neyse olan olmuş Allah yardımcın olsun . Eşin yanında ve evladın varKafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Neden ağladı ya adam?????? Puzzle yaptırma bize adam gibi anlat sıra sıra ne olduysa artık yeter ya yeterEvet söylemedim söyleyemedim o ağlayınca yapamadım kendimden utandım yuvamı kurtarmak istiyorum
dumur ettin ama milleti. Anlayış gösteriyoruz zaten daha Nası gösterelim anlayışı. Bence sen biraz kendine anlayış göster bi özüne dön içine bak.....Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Evet söylemedim söyleyemedim o ağlayınca yapamadım kendimden utandım yuvamı kurtarmak istiyorum
Tamam.Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
valla aynen sabah 7 de kalkacağım ama uyku fakan kalmadıNeden ağladı ya adam?????? Puzzle yaptırma bize adam gibi anlat sıra sıra ne olduysa artık yeter ya yeter
Neden ağladı ya adam?????? Puzzle yaptırma bize adam gibi anlat sıra sıra ne olduysa artık yeter ya yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?