Olmadı haklı çıktınız.

Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Eşim çok sıkıştırınca söyledim. Sadece sohbet ettik dedim. Tamam olabilir arkadaşındır edebilirsiniz dedi ileri gittiğimi söylemedim lütfen anlayış gösterin sadece yardıma ihtiyacım var yemin ederim sadece yardıma ihtiyacım var.

Hayatta olduğuna sevindim.

Lütfen kendine gel artık.Hata üstüne hata yapma!

Lütfen psikokoga yada psikiyatriste git mutlaka...
Hakkında hayırlısı olsun.

Tamam da güzelim biz sanaldan ne yapabiliriz onu de?

Yemin ederim ki...
Bu gece bütün kimyamı bozdun sen....

Son düzenleme:

E yani sen sohbet ettik demişsin
Sohbetin içeriği ve devamını söylememişsin ki
Adam ne bilsin
Normal tepki verir tabi.

Ki söyleme bence ben bilemedim şimdi adam tutar çarpar falan elinde kalırsın

Usul usul boşan

Neyse olan olmuş Allah yardımcın olsun . Eşin yanında ve evladın var
Psıkolojık destek al bence
Bu kadar insanıda keşke bu kadar süre merakta bırakmasaydın
İntihar şu bu hayat bi şekilde biter ama ölümünde hayırlısı olmalı çocuğunu aileni düşün bundan sonraki zaman artık senin için önemli
Sağlıcakla kal .

dumur ettin ama milleti. Anlayış gösteriyoruz zaten daha Nası gösterelim anlayışı. Bence sen biraz kendine anlayış göster bi özüne dön içine bak.....

Evet söylemedim söyleyemedim o ağlayınca yapamadım kendimden utandım yuvamı kurtarmak istiyorum

Tamam söyleme zaten ben güvenemiyorum erkeklerin tepkisine

Kadın olsa ağlar, bağırır çağırır da erkekler manyaklaşıp öldürmeye falan kalkabiliyor

Öyle garip zihniyetli biriyse sonra çocuğuna da yazık

Yani içinde bir ömür tutabileceğine emin misin böyle bir şey yaptığını

Kocanla yüz yüze nasıl rahat edeceksin ki

Ben edemezdim herhalde

En iyisi boşanmak gibi senin için

Zaten adam da senden kat kat büyük, nasıl mutlu olacaksın

Tamam.
Yardim edelim ne diyelim. Erkek arkadasin cevap verdi mi?
Nasil karsiladi?
Engelle ve onune bak artik. Esinle de konusmussun tamam.
O insani sil engelle konusma bundan sonra.

Konu gercek ya da degil bu benim icin cok da onemli degil. Burda neyi gorduk biz? Nasil linç toplumu oldugumuzu gorduk. Olanlari gercek farzederek etmedik hakaret birakmadik. Burasi sanal ortam oldugu icin olaylar sadece hakaretle kaldi. Boyle bir seyin reelde konusuldugunu dusunuyorum. Gercek bir linc girisimi olabilirdi, kotu seyler olabilirdi gercekten. Haberlerde kendini Allah sanan, ellerinde satirlarla, bilmem nelerle ortaliga dalan erkeklere lanet okuyoruz. Ama bizim de pek farkimiz yokmus bu linc konusunda erkeklerden. Herkes özelestirisini yapmali bence.

Neden ağladı ya adam?????? Puzzle yaptırma bize adam gibi anlat sıra sıra ne olduysa artık yeter ya yeter

Ya bu konuyu okurken artık gülme geliyor bana.
Ne yapabiliriz, nasıl bir yardım diyorum, ona bile cevap yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…