Olmadı haklı çıktınız.

Hayır bide burda millet merak ediyor yani gercekten intihar etti mi etmedimi diye
Ama dalga geçer gibi konuyu okuyor hala ,,yahu yazsana işte ne yani amacin
Ya valla gicik oluyom ha.. onceden millet konu acilinca fake dite bagirirdi bi anlam vermezdim.. boyle cok takilinca cokca gorur oldum bende.. bide yaz yaz cakma ciksin tum konu.. buyun emeklerim bosa gitmis hissediyosun : (

Eşiniz neden sıkıştırdı sizi durduk yerde.

Tamam.
Yardim edelim ne diyelim. Erkek arkadasin cevap verdi mi?
Nasil karsiladi?
Engelle ve onune bak artik. Esinle de konusmussun tamam.
O insani sil engelle konusma bundan sonra.
Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledim

valla aynen sabah 7 de kalkacağım ama uyku fakan kalmadı
Kadın anlatamıyor, biz anlamıyoruz, herkes kafasına göre yorum yapıyor, konu sahibi intihar edeceğim deyip gidiyor, biz yine anlamıyoruz, geliyor, biz yine anlamıyoruz yine her kafadan bir ses. Şaka gibi bir konu yemin ederim.

Konun gercek degilse ve bizimle kafa buluyorsan varya şu senin icin uzulen ve sana mesaj yazmaya çalışan butun üyelerin hakkini nasil ödersin bilemiyorum?Buna bende dahilim..
Yok intihar ettiydi yok arabaların önüne atladı ama ölmediydi yok kocamla yuvami kurtacagim di...dengemi bozdun bugun..eger yalansa hepsi.Hakkim sana haram zikkim olsun tamam mi!?

En doğrusu boşanmanız olacaktır
Esin istediği kadar iyi davrabsin,senin içinden çıkmaz bu yaptığın
Zaten eşini de sevmiyorsun
Sevsen aldatmazdin
Ve aranızda bi çok sey bitmiş
Evli olsaniz ne faydası olurki ??

Konu sahibi ilk kez yorum yapıyorum sana. Ilerisini eşime söylemedim demiştin ya, bu cümleye bakınca sen ciddi ciddi eski sevgilinle ilişkiye mi girdim? Cevap verir misin şoktayim şuan

Diğer konuda hanmadi nin çok kısa ve güzel bir cümlesini gördüm.

"Her şey sizin bakış açınıza göre gerçekleşmek zorunda değil."

İzni olursa bundan sonra bu cümleyi kullanmak isterim

Çünkü buradaki yorumların çoğunda gördüğüm

Eğer kendi hayatında mümkün olmayan bir şeyse başkasında da olmayacağı sanılması ve direkt gerçek değil benzeri yorumlar yapılması.

Abla eger yalansa daha beteri olsun dogru söylüyorum

Surekli çelişiyosun kendinle....
Bi eski sevgilim oldugunu soyledim diyosun
Bi normal arkaďaşın oldugundan bahsettigini soyluyosun
Zaten kafam duman...
Iyice mala bağladım senin yuzunden
Dengemi bozdun
Suç duyurusunda bulunucam hakkında
Manevi tazminat davası acıcam sana
Kocanın rüyalarına girip anlatıcam herseyi...
Hakettin sen bunu...

Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledim
Iyi basina bela olmamasi ..
Yuvana esine cocuguna saril. Kendine gel silkelen yavrun daha cok kucuk saglikli bir anneye ihtiyaci var.
Terapi al.
Esinle beklentilerini isteklerini konus guzelce orta yollar bulun. Birbirinizi anlayin dinleyin ..

O kadar güzel yazdım bu kez insan bi karsılık verir
Sonrada yardım edin sallamıyosun bile
Derdin bize daha cok dert oldu .

Ya valla gicik oluyom ha.. onceden millet konu acilinca fake dite bagirirdi bi anlam vermezdim.. boyle cok takilinca cokca gorur oldum bende.. bide yaz yaz cakma ciksin tum konu.. buyun emeklerim bosa gitmis hissediyosun : (
Gerceklik payı yok bana göre
Ben intihar etmek istesem arabaya ne aticam kendimi
Ve aesindan kkda ne işim var hemde dakikasinda
Es kişisi cok fazla sakin değil mi??olabilir biz önümüze bakalım demiş birde üstüne Ağlamış! !

Ama işte bide ya gerçekse kismi var insan vicdan yapıyor.

Ben seni seviyorum evine gel yuvamıza gel diye
Kardeşim, bak, olayı hala paramparça anlatıyorsun. Biz senin parça parça anlattıklarını birleştirmek zorunda mıyız? Nereye gittin nasıl gittin ne oldu sırayla adam gibi anlat biz de elimizden geleni yapalım bu kadar basit tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…