- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Ya valla gicik oluyom ha.. onceden millet konu acilinca fake dite bagirirdi bi anlam vermezdim.. boyle cok takilinca cokca gorur oldum bende.. bide yaz yaz cakma ciksin tum konu.. buyun emeklerim bosa gitmis hissediyosun : (
Hayır bide burda millet merak ediyor yani gercekten intihar etti mi etmedimi diye
Ama dalga geçer gibi konuyu okuyor hala ,,yahu yazsana işte ne yani amacin
Eşiniz neden sıkıştırdı sizi durduk yerde.Kafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Eşim çok sıkıştırınca söyledim. Sadece sohbet ettik dedim. Tamam olabilir arkadaşındır edebilirsiniz dedi ileri gittiğimi söylemedim lütfen anlayış gösterin sadece yardıma ihtiyacım var yemin ederim sadece yardıma ihtiyacım var.
Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledimTamam.
Yardim edelim ne diyelim. Erkek arkadasin cevap verdi mi?
Nasil karsiladi?
Engelle ve onune bak artik. Esinle de konusmussun tamam.
O insani sil engelle konusma bundan sonra.
Kadın anlatamıyor, biz anlamıyoruz, herkes kafasına göre yorum yapıyor, konu sahibi intihar edeceğim deyip gidiyor, biz yine anlamıyoruz, geliyor, biz yine anlamıyoruz yine her kafadan bir ses. Şaka gibi bir konu yemin ederim.valla aynen sabah 7 de kalkacağım ama uyku fakan kalmadı
Neden gitttin evden diyeEşiniz neden sıkıştırdı sizi durduk yerde.
Konu sahibi ilk kez yorum yapıyorum sana. Ilerisini eşime söylemedim demiştin ya, bu cümleye bakınca sen ciddi ciddi eski sevgilinle ilişkiye mi girdim? Cevap verir misin şoktayim şuanKafa falan bulduğum yok konuşacağım kimsem Yok..
Eşim çok sıkıştırınca söyledim. Sadece sohbet ettik dedim. Tamam olabilir arkadaşındır edebilirsiniz dedi ileri gittiğimi söylemedim lütfen anlayış gösterin sadece yardıma ihtiyacım var yemin ederim sadece yardıma ihtiyacım var.
Konu gercek ya da degil bu benim icin cok da onemli degil. Burda neyi gorduk biz? Nasil linç toplumu oldugumuzu gorduk. Olanlari gercek farzederek etmedik hakaret birakmadik. Burasi sanal ortam oldugu icin olaylar sadece hakaretle kaldi. Boyle bir seyin reelde konusuldugunu dusunuyorum. Gercek bir linc girisimi olabilirdi, kotu seyler olabilirdi gercekten. Haberlerde kendini Allah sanan, ellerinde satirlarla, bilmem nelerle ortaliga dalan erkeklere lanet okuyoruz. Ama bizim de pek farkimiz yokmus bu linc konusunda erkeklerden. Herkes özelestirisini yapmali bence.
Abla eger yalansa daha beteri olsun dogru söylüyorumKonun gercek degilse ve bizimle kafa buluyorsan varya şu senin icin uzulen ve sana mesaj yazmaya çalışan butun üyelerin hakkini nasil ödersin bilemiyorum?Buna bende dahilim..
Yok intihar ettiydi yok arabaların önüne atladı ama ölmediydi yok kocamla yuvami kurtacagim di...dengemi bozdun bugun..eger yalansa hepsi.Hakkim sana haram zikkim olsun tamam mi!?
Nasıl patladım ama
Ya bu konuyu okurken artık gülme geliyor bana.
Ne yapabiliriz, nasıl bir yardım diyorum, ona bile cevap yok. :)
Ben seni seviyorum evine gel yuvamıza gel diyeNeden ağladı ya adam?????? Puzzle yaptırma bize adam gibi anlat sıra sıra ne olduysa artık yeter ya yeter
Iyi basina bela olmamasi ..Abla adam sevgisiyle foto paylaşmış bana hoşçakal dedi heryerden engelledim
Gerceklik payı yok bana göreYa valla gicik oluyom ha.. onceden millet konu acilinca fake dite bagirirdi bi anlam vermezdim.. boyle cok takilinca cokca gorur oldum bende.. bide yaz yaz cakma ciksin tum konu.. buyun emeklerim bosa gitmis hissediyosun : (
Kardeşim, bak, olayı hala paramparça anlatıyorsun. Biz senin parça parça anlattıklarını birleştirmek zorunda mıyız? Nereye gittin nasıl gittin ne oldu sırayla adam gibi anlat biz de elimizden geleni yapalım bu kadar basit tamam mı?Ben seni seviyorum evine gel yuvamıza gel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?