ulaşamazsın, güvenlik gerekçesiyle kapatıldı konuları, o da senin gibi can korkusu yaşıyorduSu kızla bende bır konussam nası ulaşırım
Olmeyin zaten. Niye ölüyorsunuz ki. Once ise kendinizi dusunmekle baslayin. Kim ne derse desin hayat sizin hayatınız. O ne dedi bu ne dedi diye gecmez ağzı olan konuşur Sizin yapmaniz gereken bosanip kendi yolunuza bakmak Calisiyor musunuz bilmiyorum ama kendinize para kazanacaginiz bir is edinin. Bol bol kendinizi gelistirmeye bakin. Boylece daha ozguvenli olur kendi kararlarınızda yurumekten korkmazsiniz. Iyi bir hayat yasamaya bakın kimse sizi dusunmezBilenler bilir ilk burda açmıştım basıma gelen sıkıntıyı.tekrar özet geceyim cok kısa zamanda ailemın ısrarlarına dayanamayıp evlendim.Ama yaparım sandım yapamadım bır ay oldu sımdı herkes ogrendı zorluyolar berbat bır haldeyım herseyden sogudum guzel seylere ınancım kalmadı kendıme zarar versem arkamda kalanlar da ayakta duramazkı .
Ceylan hani şu kızlığını evlenerek adetine getirip oldu bittiye getirip boşanmak isteyen kız mıydı?Siz Ceylan mısınız ?
Hesabı kapalı konuşamazsınSu kızla bende bır konussam nası ulaşırım
ama bence o çoktaaaaan sahte hesap açmış aramızda dolaşıyordur, hatta yemin edebilirim ama ispatlayamamHesabı kapalı konuşamazsın
Ama onun durumu farklıydı bu bayanla alakası yok o insanları masum insanları suçuna ortak etmeye çalışan sonra da canının derdine düşen...........u
ulaşamazsın, güvenlik gerekçesiyle kapatıldı konuları, o da senin gibi can korkusu yaşıyordu
ya niloya bütün sürprizi bozdun, kızceyiz damadın akrabasına ifşa olunca can korkusuyla ne var ne yok kapattırıp gitmişti, mühendis olması dışında ayyyyynnnııı konu sahibi gibi anlatırdı dertleriniCeylan hani şu kızlığını evlenerek adetine getirip oldu bittiye getirip boşanmak isteyen kız mıydı?
Umarım ifşa olmuştur ben öylelerine acımam benim de erkek kardeşim varya niloya bütün sürprizi bozdun, kızceyiz damadın akrabasına ifşa olunca can korkusuyla ne var ne yok kapattırıp gitmişti, mühendis olması dışında ayyyyynnnııı konu sahibi gibi anlatırdı dertlerini
Bence çok korktu ama eşinin kulağına gitmeden yırttı, şimdi de tiksinti duyduğu kocasıyla 1+1 evde dolanip ne yapsam da bir an önce nafakamı alıp kurtulsam diye plan yapıyordur, hatta farklı hesapla burda bizden kaçış planı için , durumu biraz değiştirip anlatarak , fikir sorsa hiç şaşırmamUmarım ifşa olmuştur ben öylelerine acımam benim de erkek kardeşim var
Bu o mu dersinBence çok korktu ama eşinin kulağına gitmeden yırttı, şimdi de tiksinti duyduğu kocasıyla 1+1 evde dolanip ne yapsam da bir an önce nafakamı alıp kurtulsam diye plan yapıyordur
Ama annesinin evine döndü diye zil takıp oynucaktı kurtuldum diyeBence çok korktu ama eşinin kulağına gitmeden yırttı, şimdi de tiksinti duyduğu kocasıyla 1+1 evde dolanip ne yapsam da bir an önce nafakamı alıp kurtulsam diye plan yapıyordur
:)) tamam sakın olun ben smdı adamın yanında degılım ondan bıraz rahatım o da boyle olacaksa ıstemıyo zaten benı yanında ..karmakarısık ne yapacağımı bilemedıgımden burda bıraz tutarsız konuşmalarım.hepınızın yazdıklarını okuyorum ayrı ayrı hepsını dıkkate alıyorum .ya ne bileyim tanıdık falan cıkar da ıfsa olmak ıstemedım.bosanınca tek basıma ayakta kalabılırım muhendısim o da aynı benım gibi farklı ilde gorev yapıyoruz.benı ıstemıyor onu sevmegımı soylefıgım ıcın ama hala bıseyler duzelsın dıye cabalıyor onu cok yıprattım bnden sonra ıyı olur mu hep dusunuyorum
Ama annesinin evine döndü diye zil takıp oynucaktı kurtuldum diye
Ama ben onun en son yorumlarını okuduğumda kurtuldum o heriften döndüm annemin evine demişti boşanıcam demiştiaaa ne tesadüf, değil mi?
kusura bakma ama çok benziyorsun, ceylanım desen yine yardımcı oluruz çünkü biliyoruz içinde olduğu durumu ama aptal yerine konmak üzer bizi, zaten ceylan olmaman durumunda ortada bir dert yok gibi, işın var, evin var, eğitimlisin sevmiyorsan boşan gitsinCeylanım deyınce rahatlayacakmış gıbısınız sankı hayret bısey ya
Sana yakınlarımızda bir yaşlı teyzenin yaşadığı bize anlattığını kısaca özet geçeyim:Varda ınsnalara ben bunu ıstemıyorm dıyemedıkten sonra
Konu dün açılmış 8 Ağustosda Ceylan'ın da evliliğinin birinci ayı dolmuştu.kusura bakma ama çok benziyorsun, ceylanım desen yine yardımcı oluruz çünkü biliyoruz içinde olduğu durumu ama aptal yerine konmak üzer bizi, zaten ceylan olmaman durumunda ortada bir dert yok gibi, işın var, evin var, eğitimlisin sevmiyorsan boşan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?