Slm kizlar...belki dert değil ama içimi dökmek istedim..lüks içinde yaşayanlar,hesap kitap yapmak zorunda olmayanlar,yaz,kış tatil yapanlar neye göre seçiliyorda bu güzel hayatı yaşıyorlar...her şey için hesap yapmak durumunda olmaktan yoruldum..istediklerimizi yapamadan ömür geçiyor...fuzuli harcamayalım da ev için biriktirelim ,bebek var araba şart kredi ödeyelim ha bire..ben kocamla beraber plajda el ele yürümek,kapodakya da balon turuna katılmak,ülke ülke gezmek istiyorum,evimi sevmek istiyorum,mutfağımı sevmek istiyorum,özenle yemek hazırlayabilmek,instagramdaki hayatlar da görmemek,yasamak istiyorum...evet çok şükür çalışıyorum ama çalıştığım andan beri aileme destek ol.. sonra evlendim geçinmek için hesap kitapla kapat ayı ben bıktım bunlardan..ben çalışıyorum ben yoruluyorum ama biz kocamla tatildeyiz yılın yorgunluğunu atıyoruz diye başkalarinın hayatlarinı okuyorum..Allah herkese daha çok versin ama herkese eşit versin..bu uçurum niye evet benden çok çok zor durumda olanlar var her halimize bin şükür ama bu uçurum niye..ekmek bulamayanlar var niye...herkes pastadan eşit dilim alsın olmuyo mu...