Olmuyor mu?

Bacakları olmayan,gözleri görmeyen,elleri olmayan ,kulakları duymayan,derisinde tedaviyle geçmeyen yaraları lekeleri olan,Hiç saçı olmayan...
Anne babasını hic tanımamış,kökünü bilmeyen,evlat sahibi olamayan,evlâdı olup evlat acısı yaşayan,tecavüze uğrayan.. ..........................
Keşke herkesin derdi seninkinin aynısı olsaydı ama bence sen çok sukretki bu yazdıklarımdan birini bile yasamiyorsun

ahlakla ilgisi var inancla degil o konuda haklisiniz ..ben bir kesimin yapabilecegi birseyi genelmis gibi yazdim o benim hatam kabul:KK51:

Evet malesef etraf da ahlaksız dolu
Ne demişler çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz :D

Orta derecede mal olsaydı bari bizde de

Neden bunlari bu kadar dusunup takiyorsunuz? Dusununce duzelecek mi, adalet mi olacak? Daha iyisi icin calisin, oldugunuz duruma sukur edin.

Yaz kış durmadan tatil yapip, dunyayi gezecek kadar zengin degiliz ama durumumuz fazla hesap kitap yapmadan rahat yasayacak kadar iyi en azindan, mutluyum bu yüzden.

Daha iyisi neden olmasin? Daha iyisi icin birseyler yapmak yapmak lazim ve eşim yapiyor. Olursa olur, olmazsa da iyiyiz boyle buna şükür.
Kötü günlerde gördük, bi daha Allah gostermesin. Oturup instahayatlara özenmiyorum.

dünya imtihan dünyası diyelim,
bazıları tek soruyla sınavı geçiyor, bazısına da en kazık yerden çıkıyor,
benim imtihan trigonometriden beter, üstelik sözelciyim
neden ki :KK53:
Aynı dertten muzdaribim, en son "amann boşver hiç değilse sağlığımız yerinde" diyeyim dedim, demez olaydım, eşimin kanser olduğunu öğrendim.Sonrasında da kaybettim. şükürden de fayda gelmedi.

Hayatımı özetlediniz iki dakikada :KK53:

4 işlem çıksa iyiydi de işte, hep çalışmadığım yerden çıkıyor :KK70:
şaka bir yana dümdüz fıstık gibi hayatı olan insanlar var şimdi hiç kendimizi kandırmayalım herkes bişeyle sınanıyor diye,
elimizden gelenin en iyisini yapıp hayatı olduğunca güzelleştirmekten başka yapacak bişey yok gibi.

4 işlem çıksa iyiydi de işte, hep çalışmadığım yerden çıkıyor :KK70:
şaka bir yana dümdüz fıstık gibi hayatı olan insanlar var şimdi hiç kendimizi kandırmayalım herkes bişeyle sınanıyor diye,
elimizden gelenin en iyisini yapıp hayatı olduğunca güzelleştirmekten başka yapacak bişey yok gibi.
Aynen soruları mı çalmışlar ne yapmışlarsa sıfır çabayla harika yaşayanlar var.:110: Biz de mecbur eldekini iyileştirmeye çalışalım. :KK51:

Aynı dertten muzdaribim, en son "amann boşver hiç değilse sağlığımız yerinde" diyeyim dedim, demez olaydım, eşimin kanser olduğunu öğrendim.Sonrasında da kaybettim. şükürden de fayda gelmedi.

başın sağolsun :(
ben şükretmenin de züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum.
aksine hep her şeyin fazlasını isteyen, gözü hep yükseklerde olanların her şeyi daha kolay elde ettiklerini görüyorum.

başın sağolsun :KK43:
ben şükretmenin de züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum.
aksine hep her şeyin fazlasını isteyen, gözü hep yükseklerde olanların her şeyi daha kolay elde ettiklerini görüyorum.
Öyle zaten, şükretmeyi bilelim, farkındalığımız açılmasın ki sorgulamayalım.Ayrıca teşekkür ederim baş sağlığı dileğiniz için, uzun zaman geçti üstünden.

Slm kizlar...belki dert değil ama içimi dökmek istedim..lüks içinde yaşayanlar,hesap kitap yapmak zorunda olmayanlar,yaz,kış tatil yapanlar neye göre seçiliyorda bu güzel hayatı yaşıyorlar...her şey için hesap yapmak durumunda olmaktan yoruldum..istediklerimizi yapamadan ömür geçiyor...fuzuli harcamayalım da ev için biriktirelim ,bebek var araba şart kredi ödeyelim ha bire..ben kocamla beraber plajda el ele yürümek,kapodakya da balon turuna katılmak,ülke ülke gezmek istiyorum,evimi sevmek istiyorum,mutfağımı sevmek istiyorum,özenle yemek hazırlayabilmek,instagramdaki hayatlar da görmemek,yasamak istiyorum...evet çok şükür çalışıyorum ama çalıştığım andan beri aileme destek ol.. sonra evlendim geçinmek için hesap kitapla kapat ayı ben bıktım bunlardan..ben çalışıyorum ben yoruluyorum ama biz kocamla tatildeyiz yılın yorgunluğunu atıyoruz diye başkalarinın hayatlarinı okuyorum..Allah herkese daha çok versin ama herkese eşit versin..bu uçurum niye evet benden çok çok zor durumda olanlar var her halimize bin şükür ama bu uçurum niye..ekmek bulamayanlar var niye...herkes pastadan eşit dilim alsın olmuyo mu...
Eger çok ama çok darda değilseniz kenara en azından aylık 100 tl atsanız bu bile size fayda saglar
Sonra abur cubura verdiğiniz para miktarını azaltabilirsiniz
Yada giysi vs için daha makul bir bütçe ayırabilirsiniz
Ama tabi durumunuzu bilmiyorum

Aç gözlü ben değilim sensin...kuyruğuna bastık heralde...fakirden çala çala zengin olanlardan biride sizsiniz demek ki..
Valla 3000 maaşım yok. Zengin de değilim. Şeyma subaşını aklamiyorum ama sen sevmediğin adamla aynı yatağa girmeyi göze alamamışsın o almış, kolay bisey değil o yüzden yaşadığı hayat da hakkı. Ben yapamam o yapmış. Helal olsun.
çok haklısınız. ben de sevmiyorum bu kafa yapısını. mesela ben de işsiz olduğum bir dönem instagramda polis arkadaşlarımın arabalarına gezmelerine falan iç çekiyordum. ama istesem ben de polis olabilirdim. fakat istemediğim bir meslekti. e dedim o zaman "yahu bu insanlar da istemiyordu ama daha rahat etmek için bir bedel ödediler, sen o bedeli ödemek istemiyorsun e öyleyse niye bu insanların parasına iç çekiyorsun, çalış istediğin mesleği yap sen de" sizin dediğiniz gibi hem pastam dursun hem karnım doysun meselesi. hani zengin çocuklarıyla kendini kıyasla anlarım da, ali ağaoğlu ile evlenmeyi her gün onunla sevişmeyi, aldatılmayı göze alabilir misin? alamazsın. öyleyse bütün bunları kabullenip de kaymağını yiyen kişilere özenmemelisin. çok istiyorsan bu senin için o kadar önemliyse zengin bir adamla evlenseydin sen de. sonradan da imtihan falan derler. enteresan. aslında değil.
işte verdiği cevaplardan belli zaten konu sahibinin kötü kalbi, allah haset edenlerden korusun herkesi ne diyelim.

Belki de dışarıdan bakınca bazıları da sizin hayatınıza ozeniyordur. Kim bilir.

Sosyal medya hesaplarım yok kimsenin keyfini görmüyorum rahatım watsup duruma bile bakmak istemiyorum insanlar o kadsr sacma sapan şeyler paylaşıyor ki.. ne gerek var milletten banane zenginden banane.. eşimle huzurlu oturup kahve icip sohbet edebiliyorsam sagligim evlatlarimin sagligi yerinde ise benden mutlusu yok ..

Valla 3000 maaşım yok. Zengin de değilim. Şeyma subaşını aklamiyorum ama sen sevmediğin adamla aynı yatağa girmeyi göze alamamışsın o almış, kolay bisey değil o yüzden yaşadığı hayat da hakkı. Ben yapamam o yapmış. Helal olsun.
işte verdiği cevaplardan belli zaten konu sahibinin kötü kalbi, allah haset edenlerden korusun herkesi ne diyelim.
Sen misin iyi niyetli...biz karşılaştık Allah evlatlarimizı senin gibilerle karşilaştırmasin..

Hırsızlık yapmak da kolay değil adam göze almış yapmıs ne yapalım sence madalya mi takalım...Allahini seversen konumdan ötede kus kötülüğünü..

Ya ben anlasılamıyor muyum türkçe yazıyorum..yediğim önümde yemediğim önümde olsun demiyorum..ünlü hayatlarına da özenmedim batsın onlarin hayatları örneği de ben değil başkası verdi..ben sadece keşke kazandiğim 3..5 kuruş ona buna gitmese de harcayabilsem diyorum..
Hayata karsi kizginliginizi burada fikirlerinize karsi yorum birakan uyelerden Cikarmayin. Kaldi ki ben fikrinize karşı bir sey de demedim. Gelecek yorumlari ve farkli dusunce tarzlarini kaldiramiyorsaniz neden konu aciyorsunuz? burada farkli bakis acilari gorebilmemiz icin acilmiyor mu konular? Ben mi yanlis biliyorum?

Hayata karsi kizginliginizi burada fikirlerinize karsi yorum birakan uyelerden Cikarmayin. Kaldi ki ben fikrinize karşı bir sey de demedim. Gelecek yorumlari ve farkli dusunce tarzlarini kaldiramiyorsaniz neden konu aciyorsunuz? burada farkli bakis acilari gorebilmemiz icin acilmiyor mu konular? Ben mi yanlis biliyorum?
galiba ben bir konu açıyım benimle aynı fikirde olanlar gelsin beni desteklesin gazlasın pohpohlasın diye açılıyor...
Çünkü aksi bir şey yazdın mı hemen gardlar alınıyor ben de anlamıyorum
Çoğu konuda böyle

Back
X