Ölsem oğlum hep eksik mi büyür?

Allaha havale ettim onu bana böylr umarsızca vicdansız ve merhametsizce yaşattığı zulümğ de allaha habale ettim . Allah oğlumı hayalindeki meslek olan uçak mühendisliğine kavuşturmayı nasib etsin hayırlı sağlıklı musmutlı bir ömrü olsun daha bişe istemiyorum ben

işte bunları görebilmeniz için dim dik ayakta durmalısınız siz güçlü olunki sizi örnek alacak çocuğunuzda güçlü olabilsin ailenize sıra gelince konuçacak çok şey var bu konuda da mesajlar geç geldiği için şimdilik susuyorum

Haklısınız sanırım anneme gekimce utanmadan bir de namusuna sahip çık dedi bana namazında insnalarmış ondan

durumun üzücü ama şanlısınki mesleğin var belli bi egitim seviyesi görmüş bi insansın avukatın dediği işi kabul et zaten özeldeki öğretmenler hep parasız kalıyolar ve güvenme o işe bugün var yarın yok avukatı dinle ve bilmiyorum benim fikrim eskide olsa tek odalı bi ev tut en azından 2020 yılında biticek olan borcuna kadar sabret çok sorarsan belki 750-800 kira bulursun boşver olmasın eşyan bi yatagın olsun al oglunu gece yanına yat oglunuz anne babam gitsin diyince icim gitti kimbilir size ne kadar düskün bundan sonraki hayatınız oglunuz üzerine olsun ve avukatlada iyice konusun bosverin cekismeli olsun ama hakkınız neyse sonunda kadar alın ve cocuguda istedigi zaman göremesin öyle bi adama az bile nafakada tales edin tek basınıza yapmadınız o cocugu o paraylada kresin azda olsa parası cıkar

insanın bir ayağı kaymaya görsün ailesi bile öye kişiler oluyorlarki tanınacak gibi değil sizin anlayabiliyorum ben olsam bu sıkıntılar bittikten sonra tüm bağlarımı koparırım bana kötü günümde dost akraba lazım iyi günümde herkes dost zaten

Evde çok mu sıkıntılısın? Borçların bitmesine ne kadar var? O zamana kadar evli kalman xor mu olur?

İlerisini düşünerek şunu söyleyebilirim sakın çocuğunu bırakma. Annesiz büyüyen çocuklar çok eksik kalıyor. Ablam bırakmak zorunda kaldı babaya. Hemde hergün gidip gördü ama çocuklar çok olumsuz etkilendi. Üstelik baba çok bilinçli olmasına ve mükemmel balmasına rağmen psikolojileri olumsuz etkilendi. Annenlere git. Ne olursa olsun seni yaka paça atamazlar evden. Borçlar bitene kadar kocana katlanacağına anne ve babana katlan. Herşey yoluna girince icabına bakarsın onlarında. Kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. İnşallah herşey gönlünce olur.

Yani bu durumda yapılacak şey esıne o borcları ödetip sonra bosanmak. 1 sınıfa gıden cocugu babaya verırsen gercekten cok etkılenır o yasta cocuk babasız yapar ama annesız yapamaz. Sorununuz nedır bılmıyorum ama cok cok buyuk vısey degılse bıraz daha sabret borcları ödet para at kenara sonra bosan. Maddiyat da önemli ev kırasıydı çocuktu faturaydı cok zor tek basına ustune bırde borclarla işin cok zor. Taktik yap canım adamı gormezden gel evde bır sure oyle idare et cocugun için. Aklima başka bişey gelmiyor.

Canım kardeşim Allah yardımcın olsun seni feraha çıkartsın inşallah
Ben olsam o evde kalmaya devam ederdim en azından borç bitene kadar
Oğlundan ayrı kalmayı bir saniye bile düşünme
Ona hep güçlü görün herşey yolunda izlenimi vermeye çalış minicik yüreği hasar görmesin
Evet zor ama biz anneyiz yapabiliriz
Sayılı günün kalmış borçların bitmesine
Bir anda dibi görünmedik suya girme
O evde kal o borçlar bitsin
Kendini teskin et
Geçici olarak burdayım de bitecek de ve daima rabbimize sığın ki o yardımcın olsun inşallah

Ne ödemesi karın tokluğuna burdayım da acukatım gel istanbulda bulacağım evini se işini de orda çevrem yok diyor

Sen o avukata pek guvenme.
Kocandan daha tuhaf bir avukatin var haberin olsun.
Hatan surekli annenlere bitti diye siginman olmus, simdi nasilsa geri donecek diye destek vermiyorlar.
Once o avukati degistir.
Residans tut, cocugunu orda birak filan bunlar nasil akil vermek boyle.
Dikkatli ol.

Ama canım anladigim kadarıyla ailen asla kabul etmeyiz dememişler ki.Cok yeltendin fakat boşanmadin demişler.Yani senin gene boşanmayacagini sanip,ondan kızgın gibiler.İnan öyle olmaz,sen bosanma davani aç bence ailen arkanda olacak İnan.

Ya ailende kalacaksin yalvar yakar ikna et ya da borclar bitene kadar bosanmayacaksin
Aksi halde zor gibi goruniyor isler
ALLAH yardimcin olsun

Ailen var aslinda nasil kabul etmezler seni
Yalvar yakar yaaaa

Rezidans ne ya? Gidin mahalle arasında bi ev tutun 1+1. Alın çocuğu yanınıza, rahat rahat geçirsiniz. Çocuğun hangi düzenini bozmayacaksınız, düzen mi var?

Ölsem, sakat kalsam diye düşünmeyin. Stres yapmayın, sağlıklı yaşamaya bakın. 99 depreminde insanlar bütün ailesini kaybetti, devam ettiler hayatlarına. Rabbim kimseyi yalnız bırakmaz, yeter ki medet umacağınız kapıların farkına varın.

Ev niye sizde kalmıyor? Çocuğun var, şiddet görmüşsün üstelik. Niye kocana uzaklaştırma çıkartılmıyor? Kocan defolsun gitsin. Nafaka falan istemiyorum demişsiniz? Neden? Vermek zorunda.

Konu sahibi avukatınızın sizi düzgün yönlendirdiğine emin misiniz?

Ailenize kac kere aynı sekilde döndüyseniz artık size inanmıyorlar
Tüm bu kabul etmemelerinin nedeni sizin daha önce bosanıcam diyip aglayıp bosanmamanız
Empati yapın ve onları suclamayın
Dava tarihi belli oldugunda ailenize dava tarihini hatta dava kagıdını gösterin eminim inanacaklardır
Ölmekle anca cocugunuzu kendinizden nefret ettirir ve sorunlu bir birey yetişmesine sebep olursunuz
Çekişmeli acın davayı tazminat isteyin tabiki hem işsizsiniz cocuga nasıl bakıcaktınız kendi zararlı cıksın kabul etmedigine anlasmalıyı yansın

Erkek cocuk tabi napsin atsinmi kadin, pipisi olunca isler degisiyo..
500 bine ogluna ev alip, zor durumdaki kizina 1 odasini acmayan annenize icimden cok sey soyledim. .

Olmek cozum degil, oglunu kime emanet edipte gideceksin? Bizler anneyiz her kosulda yawrularimizi kanatlarimizin altina aliriz.
Sukurki meslegin var elinde, avukatinizda garip geldi bana
Is bulmasi ok guzel, rezidans ne yaw, 1+1 ev tutun, o kan emici kocanizadanda nafaka alin.
Bunda gurur yapacak bisi yok, sizden aldiklarina saysin hoduk.
Bu gunlerde gececek 1 yil sikinti cekersiniz, sonra oh be dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…