- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
o zaman olabilir fakat borçlarınızı yapılandırabilirsiniz benim fikrim nafaka ayrıca aldığınız maaş size yetecektir dirde ev tutarsanız en güzeli şu ölüm kelimesini aklınızdan çıkarım nice hastahanelerde insanlar sağlığına kavuşmak için mücadele veriyor siz sağlıklı olarak ölmek istiyorsunuz unutmayınki yaşadığımız bir hayat ve bu hayat bizlere ne getirirse getirsin altından kalkabilmeliyiz eşinize gelince (eski) hiç kimse yaşattığını yaşamadan can vermeyecektir canınızı sıkmayın
işte bunları görebilmeniz için dim dik ayakta durmalısınız siz güçlü olunki sizi örnek alacak çocuğunuzda güçlü olabilsin ailenize sıra gelince konuçacak çok şey var bu konuda da mesajlar geç geldiği için şimdilik susuyorum
Evde çok mu sıkıntılısın? Borçların bitmesine ne kadar var? O zamana kadar evli kalman xor mu olur?Hepsini denedim o sığınmalar pek iyi yerler deil ki öğretmenim şu an burası küçük rezil olurum korkusu var , ev arkadaşlığı için en yakın arkadaşıma yalvardım en iyi günlerimde dübimden ayrılmayanlar bana deli muamelesi yaptıkar sen titiz kadınsın vs diye bahaneler ürettiler
Ne ödemesi karın tokluğuna burdayım da acukatım gel istanbulda bulacağım evini se işini de orda çevrem yok diyor
Ama canım anladigim kadarıyla ailen asla kabul etmeyiz dememişler ki.Cok yeltendin fakat boşanmadin demişler.Yani senin gene boşanmayacagini sanip,ondan kızgın gibiler.İnan öyle olmaz,sen bosanma davani aç bence ailen arkanda olacak İnan.Evi diyorum babasının üzerine yaptılar alırken adam ordan yırtıyor malesef olmadı kardeşim iki hafta sonra gelecek askerden gidip yalvaracağım gerekşrse yeniden ona bu defa , maaşım iyi borç bitene kadar oğlıma kira vs ödemez isem kalan 1200 ile rahat rahat bakarım diye , okul servis ordan bir etüt merkezi vs bir yer ancak yetiştiririm parasını sonrasında olmaz ise toparlanınca çıkarım şu borç bitince en azından şimdilik kapılarını açsınlar diye
Ne is yapıyor bu adam?Ev babamın diyoe hemde istanbulda 4 dairesi varken düşünebiliyor musunuz? Çıkmam veremem de parayı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?