Ölsem oğlum hep eksik mi büyür?

Ne ödemesi karın tokluğuna burdayım da acukatım gel istanbulda bulacağım evini se işini de orda çevrem yok diyor
Evi gecindirmeyen kocalara bir cezai durum yok mu yaa? Ne bileyim en azından evlendikten sonra yapılan borç neden sadece sana kaldı? Çekişmeli boşanıp tazminat nafaka ne varsa talep etsen durum ne olur, gerekirse başka bir avukata da daniş bence.

Sakin olun deriiin derin nefes alin 10 defa ve oglunuza sahip oldugunuz icin ne kadar sansli oldugunuzu soyleyin ve onun icin guclu olun..saglik disinda hicbir derdi sorun yapmayin.oglunuz psikolojisi saglikli bir anneyi hakediyor kendinize gelin.siz bu degilsuniz.bi pacavra herif sizi bitirmesin.hakediyormu bu kadar fedakarligi.hayat kisa toparlanin vr hic kimseyo takmayin..

Her şey para diyorlardı inanmamıştım şimdi olsa elimde ah oğlıma ne güzel bir hayat sunardım borçlardan kalan 500 ile şu an bir şey de yapamıyorım kahretsin

Adamın eline verdiğin paranı geri iste kartlarıda kapatsın terbiyesiz, yada veremiyorsa mecbur o evden o gidecek sen kalicaksin

Ve ölüp ' babam gitsin biz kalalim' diyen çocuğunuzu bir ömür babanın 'şefkatli' kollarına bırakma arzusu...
Tek boşanmış da değil. Çalışan bir çok kadın zaten çocuğunu kreşe bırakıyor. Kreş saatleri mesai saatlerine göre ayarlı. Yani size uyani elbette bulursunuz. Çocuğunuz orada oyun oynar, öğle uykusu saatinde uyur, yemek saatinde yemeğini yer... Eğer bosanmayip bir işe başlamaya karar verseydiniz yaşayacağı şeylerin aynısını yaşar.
Akşam olunca da elden teslim alırsınız çocuğu,beraber eve geçip yemek yaparsınız...
Avukatiniz size güveniyor. Hem tazminat alacağınıza hem de iş bulacağiniza. Bu büyük bir artı.
Zaten iş bulunup nafaka bağlandıktan sonrasi herşey kolaylaşacak... O zamana kadar alternatif yollar bulmaya çalışabilirsiniz.
Kolay değil ama bir süre sonra her şey kolaylaşacak. O kabus günler geride kalacak.. umudunuzu yitirip karamsarlığa düşmeyin.
Bizim sülalede de boşanma oranları çok yüksek. Bir sürü akrabam çocuk sahibiyken eşinden ayrıldı. Hiçbiri de öyle kendini idare ettirecek tazminatlar falan almadı... Ama bir şekilde zor günleri aşıp yuvalarını kurdular.
Kadınlar guclulerdir,isteyince. Bir arkadaş ne güzel demiş, anne babanız yaşamasa ne yapacaktiniz? 'Ailem başımda yok, çekeyim bari' mi diyecektiniz?

Ev babamın diyoe hemde istanbulda 4 dairesi varken düşünebiliyor musunuz? Çıkmam veremem de parayı diyor

Hersey düzelir hakkınızı mutlaka alırsınız ayrıca herkes evladına en iyisini vermek ister ama sonunda elinden geleni yapar.Sizin de sartlariniz ne olursa onu vereceksiniz.
Lütfen o çocuğun için kendine gel.
Bir kadında bir annede herşeyi gogusleyebilecek güç var.
Ne güzel bir mesleğin varmış.Senden çok daha zor şartlarda üstesinden gelmiş insanlar var.Bunlari yaşayan tek sen değilsin.
Çocuğun için sakin ve sabırlı ol.

Garip kusun yuvasini Allah yapar mutlaka.

Normalde ev kadinindir erkek gider avukat bu işe ne diyor kalamazmisin dedi
Evi diyorum babasının üzerine yaptılar alırken adam ordan yırtıyor malesef olmadı kardeşim iki hafta sonra gelecek askerden gidip yalvaracağım gerekşrse yeniden ona bu defa , maaşım iyi borç bitene kadar oğlıma kira vs ödemez isem kalan 1200 ile rahat rahat bakarım diye , okul servis ordan bir etüt merkezi vs bir yer ancak yetiştiririm parasını sonrasında olmaz ise toparlanınca çıkarım şu borç bitince en azından şimdilik kapılarını açsınlar diye

Çok özür dilerim ama ben bir erkeğe karşılığını almadan çöpümü bile vermem ben para verip ev vericeksem ki verdim ,daha fazlasını geri alırım kimseye güven yok nasıl düştünüz bu tuzağa şimdi siz değil o dusunmeliydi kara kara çok üzülüyorum kadınların çaresizliğine oğlunuza ve size dua edicem rabbim feraha çıkarsın inşallah kötü düşünmeyi de bırakın size ihtiyacı olan bir evladiniz var

Mesleğim özelde öğretmenin 1800 maaşım vsr bu gün var yarın yok durumu bir meslek aslında , burda iş olmasa zaten bitmiş olurdum, avukatım şanı bilinir bir hastanede 2500 e bir iş buldu bana kıdemli yarın telde görüşeceğim. Ama işte orda kira çocuk kreş değil 1. Sınıf giderler borçlar kalkamam ki altından

Aptallık mı aile özleminden karagözlük mü ne derseniz deyin ama sonucu değiştirmiyor bu dua edin nolur içten

Öğretmenlik olmasa elinden gelen başka birşeyi yaparsın.Kendine yeni bir düzen kuracaksın herşeyi planlar ayarlarsın zamanla.Butcene göre yaşam kuracaksın asgari ücret ile aile geçindirmek zorunda olanlarda var.

Ailem olmasa kim bilir bana neler ederdi ufaktan da olsa bir çekincesi var muhakakk iblisin bence, daralıyorum allahım bir sene yani 2020 nin aralığında bitecek her borç o zamana kadar durabilirmiyim burda dururum desem avukat senle mi ığraşacağım deyip çekse kendini bu imkanlar da gidecek

öncelikle derdinizi üzülerek okudum umarum kurtulursunuz bu derdinizden benim anlamadığım avuat size neden iş bulsunki neticede bir avukat ayrıca çekişmeli de açsanız taki boşanana kadar mahkeme nafakayı peşinen bağlıyor

Aile dostumuz çünkü annemelre de kızıyor bu sebepten

o zaman olabilir fakat borçlarınızı yapılandırabilirsiniz benim fikrim nafaka ayrıca aldığınız maaş size yetecektir dirde ev tutarsanız en güzeli şu ölüm kelimesini aklınızdan çıkarım nice hastahanelerde insanlar sağlığına kavuşmak için mücadele veriyor siz sağlıklı olarak ölmek istiyorsunuz unutmayınki yaşadığımız bir hayat ve bu hayat bizlere ne getirirse getirsin altından kalkabilmeliyiz eşinize gelince (eski) hiç kimse yaşattığını yaşamadan can vermeyecektir canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…