Ama onlar böyle düşünerek koymadıMiya lina maya gibi isimler hariç hepimiz bir ölünün ismini taşıyoruz burdan bak olaya. İsimlerin insanların kaderini etkilediğini düşünmüyorum kendini böyle kodlama. Zaten iki ismin var ailen dışında halanın ismini kullanan yok .
Ben ailemin davranışına kırılıyorum değiştirmek istiyorum hem soyadını değiştirme diyorlar hem de ismini tut 4 isimle mi yaşayacağım eşimin soyadı 2 kelimeden oluşuyor. Ama babamın hakkından da korkuyorumÖlmüş birinin ismini aileden başka birine vermelerini hiç doğru bulmuyorum ya, 30 yaşında ölen büyük dayımın ismini küçük dayım oğluna vermiş kuzenimi de 20 yaşında trafik kazasında kaybettik, cenaze boyunca herkes atıyorum isim Mehmet diyelim bizim Mehmetlerimiz genç ölür diye ağladı halâ da öyle ağlıyorlar. Öyle olduğuna inandığım için değil ama korkunç bir histi bunu duymak, konu sahibi değiştirir misiniz bilmem ama size o isimle seslenenler yine aynı şekilde seslenecek sizin için bir şey değişir mi bilemedim.
Evet ama babam hakkını helal etmiyorismini sevmiyorsan değiştirebilirsin bence. Oğlum koyduğum ismi sevmese ve değiştirse gücenmem. Kişinin kendi ismi kendi kararı. Bu konuda baskı yapılması da olmaz. Olmamalı.
Kulak asma konu sahibi istiyorsan sildir. Onlar illa o isimle sesleneceklerse de keyifleri bilir. Sizin hayatınız sizin isminiz
İnanıyorsan madem doğduğundaki ismini kullanman gerektiğinide bilmen lazim astrolojide özellikleİnanıyorum evet
Ben de değiştirirdim açıkçası sevmediğim ya da kötü enerji verdiğini düşündüğüm ismi taşımak istemezdim, babanı tatlı dille ikna etmeye çalışabilirsin kıyamaz bence.Ben ailemin davranışına kırılıyorum değiştirmek istiyorum hem soyadını değiştirme diyorlar hem de ismini tut 4 isimle mi yaşayacağım eşimin soyadı 2 kelimeden oluşuyor. Ama babamın hakkından da korkuyorum
Sildirin ama söylemeyin. Nerden bileceklerkiMerhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Ne diyorsunuz yahu. Ne alaka yaniBu kadar "amerikan pompalaması bireyselleşme" bence bencilliktir.
Daha 1 ay olmadı ben'cil birini kaybettik.
Ben'cil olmasaydı saatler süren ona bütün pencereleri açtıran göğüs ağrısında onu hastaneye götürecek kişi yanında olacaktı ve vefat etmeyecekti çünkü saatlerce terlemiş ve ağrısının geçmesi için ellerini göğsü üstüne koyup yüzükoyun yatmış.
Ama kadın hep ben ile başlayan taleplerine göre yaşadığı için hem 60 yaşında vefat etti.
Arkasından en çok dediği kelimelerin "ben', sevmiyorum, ben istemiyorum , ben'im yanımda yapmayın" olduğunu söylüyorlar.
Ben'cil olmamak için;
"Yerinde olsam ne hissederdim" demek ve "duygusal olmak" içinse günde 3 saat sadece 1 internet sitesine beyin yormak daha fazla beyni yormamak lazım duyguların farkında olabilmek için
Aynen öyle.Ben olsam bende sildirirdim o ismi evet ve enerjisininde benden gittiğine, buna inanarak yapardım. Ama kimseye de söylemezdim. Sizde kimseyi kırmadan incitmeden bu şekilde yapabilirsiniz, zaten nereden bilecekler ki
Bende onu sorucaktım hacı ne anlatıyorsunNe diyorsunuz yahu. Ne alaka yani
Hepimiz ölü birilerinin ismini taşıyoruz. Siz bu şekilde düşünerek kendi enerjinizi düşürüyorsunuz bence.Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Nereye bağlayacak diye okudumNe diyorsunuz yahu. Ne alaka yani
Gerçi mesajı silmişsiniz ama yazmadan edemedimBu kadar " bireyselleşme" bence bencilliktir.
Ahmet Minguizi 14 yasinda öldürüldü, kimin babasi 14 yasinda ölmüş olabilir ki? Bu kismi anlayamadim benBunu daha önce bir kaç kişide daha gördüm. Mesela Ahmet minguizi var annesi babası erken öldü diye ismini oğluna koymuş babasının öldüğü yaşta oğlunu kaybetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?