Ölü birinin ismini taşımak

Ama onlar böyle düşünerek koymadı

Ben ailemin davranışına kırılıyorum değiştirmek istiyorum hem soyadını değiştirme diyorlar hem de ismini tut 4 isimle mi yaşayacağım eşimin soyadı 2 kelimeden oluşuyor. Ama babamın hakkından da korkuyorum

Evet ama babam hakkını helal etmiyor

Benim iki ismim iki soyismim var hiç zorlanmiyorum hatta hep tatlı bir muhabbet oluyor ilk başta bu kadar uzun ismim olduğu için özellikle resmi yerlerde :) o yüzden ben seviyorum ve ilk ismimi nerdeyse kimse bilmez ve hitapta edilmem ama hiç sildirmeyi düşünmedim çünkü ben oyum doğunca öyle koymuşlar sildirsem aynı olmaz

Ben de değiştirirdim açıkçası sevmediğim ya da kötü enerji verdiğini düşündüğüm ismi taşımak istemezdim, babanı tatlı dille ikna etmeye çalışabilirsin kıyamaz bence.

Sizi anlıyorum ama babanızı ve babaannenizi de anlıyorum. Evlat acısı çok büyük bir acı siz gelin olunca babanneniz de mutlu olacak. Kızının gelin olduğunu göremedi ayni isimdeki torununun gelin olduğunu görmekle teselli olacak.

Aslında bakış açısını değiştirirseniz burada da güzel bir enerji var. Sizin mutluluğunuz bir anlamda o buruklugun yerini dolduracak belki.

Sildirin ama söylemeyin. Nerden bileceklerki

Ne diyorsunuz yahu. Ne alaka yani

Hepimiz ölü birilerinin ismini taşıyoruz. Siz bu şekilde düşünerek kendi enerjinizi düşürüyorsunuz bence.
Sayıların, isimlerin enerjisi olayına ben zaten inanmam. Bunlara inanan zavallı bir kadıncağız Belgrad ormanlarında ölü bulundu.
Realist düşünün.

Bu kadar " bireyselleşme" bence bencilliktir.
Gerçi mesajı silmişsiniz ama yazmadan edemedim

Tavuklar çiçek açmış
Ellerinde poğaça
Madem yüzme bilmiyordun
Neden çıktın ağaca
Alakaya maydonoz
Bu ne biçim lacivert
Ben seni çok özledim
Yaşasın cumhuriyet

Kimse kimsenin yerini alamaz kimse kimse için bir anıt olamaz.Dinimize göre bir süreç vardır dinende ismin ağırlığı altında kader olarak düşünerek değiştirmek caiz değil sevmediğin için değiştirmek caizdir .

Dini yorum yasak araştırabilirsiniz dediğimi değişmez diye birşey yok Özelden misalleri de atabilirim günah olmasi yada olmaması için koşullar var .

Dini yorum yasak derken ben yapamam banlanmak istemem isminiz gerçekten çok acayip birşey değilse ne gerek var fikrim bu

Bunu daha önce bir kaç kişide daha gördüm. Mesela Ahmet minguizi var annesi babası erken öldü diye ismini oğluna koymuş babasının öldüğü yaşta oğlunu kaybetti
Ahmet Minguizi 14 yasinda öldürüldü, kimin babasi 14 yasinda ölmüş olabilir ki? Bu kismi anlayamadim ben

Ekleme: kızlarim isimlerini degistirse bozulmam, ismin enerjisi olduguna bende inaniyorum hatta bu yuzden bildigim hicbir aci hikayeye sahip birinin adini vermemek icin caba sarfetmistim, hatta ikinci kizima bir isim begenmistim, sonra o isimde bir cocuk ölümü haberi okuyunca isimden vazgecmistim, bircoguna gore anlamsiz gelebilir bu da benim en buyuk ve tek batıl inancimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…