Ölü birinin ismini taşımak

Evet 20 yaşında intihar etmiş bir kızın ismini taşıyorum
Kaldirtin bence o ismi yaa. Cidden kötü enerjisi vardır. Bir defa ilerde size seslenen herkes içte bir üzüntü hatırlıyordur. Bu arada kendi soyadinizi kullanmaniz o kadar önemli değilse sizin için iki soyisim kullnamayin. Yorucu oluyor.

Tabii ki istemediğiniz bir ismi kullanmak,taşımak zorunda değilsiniz.Ama "Kötü enerjisi var,benim kötü etkiliyor."diye kendinizi germeyin.Benim adım da dedemin ilk karısının ismi aynı zamanda.Bu mantıkla bizim sülalede kan gövdeyi götürmeliydi.

Madem ileride çocuk doğurup depresyona girip intihar etmek gibi düşünceleriniz var, çocuk yapmayın derim, bence siz de çok sağlıklı değilsiniz. Çocuktan önce bi psikolojik destek alın eğer bu yönde düşünceleriniz varsa.

Benim doğum haritamda bile genç ölüm veren intihar konumları var. Biliyorum saçma ama bu aralar gerçekten neden bu ismi taşıyorum demeye başladım

Ben’cil diye bir kelime yoktur, doğrusu bencildir.

Ülkede %90ımızın isminde var. Ayrıca babasının hassas noktasıymış değer mi bile isteye basmaya.

Burda evlat acısından sonra intihar edeni ve şehir değiştireni okuduk.
Ohoo ona kalırsa bir isim değilki. Türkiye'de çoğu aile kızları kapalı olsun istiyor. Başarılı olsun vs istekleri çok. Kirmayayim diye diye benligi kalmıyor insanın. Ayrıca gitsin kendi ile ilgili birşeye hassas nokta koysun. Kişinin adı kişiye sıkı sıkıya bağlı bir haktır. Bu zihniyet doğru bir zihniyet değil. Babanın derdi etraf ne der. Ya o elalem ne dercilik klasik. Yoksa kimse evladına evlatlıktan reddederim demez. Bu çok rezilce bir tehdit.

Neden ben'cil de bencil değil.
Size bir emoji bile atmamış olmasının bencillikle ne alakası var? Yorumunuzdan hooşlanmamış ve görmezden gelmiştir.
Yaptığınız yorumun konuyla alakası yoktu, şu an yazdıklarınızın da yok.
Çok tuhafsınız.

Son düzenleme:
Allah aşkına neden böyle bi düşüncem olsun ama geçmişte ciddi sorunlar yaşadım şuan depresyonda değilim aksine çok mutluyum gerçekten mutluyum hayatımda şuan her şey yolunda ama bu korkuyla yaşamak istemiyorum

İsminizi sildirebilirsiniz ona bir yorum yapamam. Kendi tercihiniz.
Konularinza denk geliyorum sürekli etrafınızdaki insanlara üzmeye meyillisiniz. Genel olarak öyle birisi canlanıyor sizin nickinizi gördüğümde.

Ben kimseye emoji atmıyorum

niye inanalım ya batıl inanç bu dediğin. ölü birinin enerjisi diye bir şey yok. anksiyete yaşıyorsun obsesyon geliştirmişsin. çok istiyorsan git değiştir ama insanlar yine o isimle seslenirse ne yapacaksın ağızlarına pamuk mu tıkayacaksın

İsminizi sildirebilirsiniz ona bir yorum yapamam. Kendi tercihiniz.
Konularinza denk geliyorum sürekli etrafınızdaki insanlara üzmeye meyillisiniz. Genel olarak öyle birisi canlanıyor sizin nickinizi gördüğümde.
Ne yapayım ben kendi doğrularımı yaşıyorum onlar üzülüyorsa üzülsün ben mini etek giyince bile üzülüyorlar zaten

O konuda da sıkıntı işte soyun bizden diyorlar kocanın soyadını alma diyor babam ben ölünce mezardan beni babamın adıyla çağıracaklarmış kocamın soyadıyla değil. Soyadını da tut diyorlar zaten değiştirmek istemiyorum ama ilerde çocuk vs yaparsam diye onun soyadını da alacağım

Ne yapayım ben kendi doğrularımı yaşıyorum onlar üzülüyorsa üzülsün ben mini etek giyince bile üzülüyorlar zaten
Doğru sorun sadece sizde değil. Genel olarak ailen de öyle. Sende onlara göre davranıyorsun.

Hala ismi Leyla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…