SüheylaBende Ayla diye tahmin ettim
Hayır ya ecem kendi adım ayla Leyla vs eceyla diye mi düşündünüz alakası yokBende Ayla diye tahmin ettim
BendeSüheylamerak ettim ismi
Evet öyle düşündüm valaHayır ya ecem kendi adım ayla Leyla vs eceyla diye mi düşündünüz alakası yok
YazdımBende
Evet öyle düşündüm vala
Babamı ikna edemiyorum bi türlü kulağına ezan okundu artık kimlikte sildirsen ne olacak diyor zaten babaannem kaç sene yaşayacakmış ben kardeşimi seviyorum özlüyorum diyor ben de ona madem öyle intihar etmeden önce fark etseydiniz dedim ben de mental olarak iyi değilim ben de intihar edersem aynı mezara göm dedimİsim kadere sirayet eder diye bir söz var. Allah uzun ömür versin size.Bunu kendi ailemde de yasadım ben.Başta sacma gelirdi bizzat yasayınca inandim.Sildirin söylemeyin bir süre
Ablacım ben sana mobilden (!!) destan gibi cevap yazıp bilim anlatıyorum sen bana doğum haritası diyorsun. Cidden atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diye isyan edicem şuan sllslslslslsl. Neyse son tavsiyem şudur; neye inandığın, neye inanmadığın veya sebebinin ne olduğu hiç fark etmez. istemediğin bir ismi kullanmak zorunda değilsin. İstemiyorsan sildir gitsin sessizceBenim doğum haritamda bile genç ölüm veren intihar konumları var. Biliyorum saçma ama bu aralar gerçekten neden bu ismi taşıyorum demeye başladım
Neden ben'cil de bencil değil.
Size bir emoji bile atmamış olmasının bencillikle ne alakası var? Yorumunuzdan hooşlanmamış ve görmeden gelmiştir.
Yaptığınız yorumun konuyla alakası yoktu, şu an yazdıklarınızın da yok.
Çok tuhafsınız.
Siz de aynısını yapıyorsunuz. Bana göre "saçma" olan argümanınızı savunmak ve hatta karşı tarafı ikna etmek için alakasız şeylerden bahsediyorsunuz.Bence konu açıpta yorumları kendi baktığı bakış açısına göre aradan özenle seçerek yorum yapan BENcildir.
Kafasında bir düşünce var ve onun tamamen doğru olduğu konusunda tatmin olmak için konu açmaktır bu bence.
Örneklerimde var.
Kocasının bağımlılıktan kurtulur mu diye soran kadına tonlarca yok desekte aradan birisinin başka uyuşturucu içsin demesine cevap vermesi
Tekstilci çete üyesinin sevgilisine tonlarca yorumdan sadece sigortasız eleman kısmına cevap vermesi
Dişçi kız.
Çok haklısınız bunların ben de farkındayım eskiden çok umurumda değildi zaten hatta hoşuma giderdi sonra birden ben bu ismin ağır olduğuna karar verdim. Şuan çok mutluyum bu arada gerçekten mutluyum ve bunun korkusu var işte. Batıl inançlı biri de sayılmazdım ama yakın zamanda trafik kazası geçirdim sanırım o etkiledi beniAblacım ben sana mobilden (!!) destan gibi cevap yazıp bilim anlatıyorum sen bana doğum haritası diyorsun. Cidden atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diye isyan edicem şuan sllslslslslsl. Neyse son tavsiyem şudur; neye inandığın, neye inanmadığın veya sebebinin ne olduğu hiç fark etmez. istemediğin bir ismi kullanmak zorunda değilsin. İstemiyorsan sildir gitsin sessizce
Ablacım ben sana mobilden (!!) destan gibi cevap yazıp bilim anlatıyorum sen bana doğum haritası diyorsun. Cidden atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diye isyan edicem şuan sllslslslslsl. Neyse son tavsiyem şudur; neye inandığın, neye inanmadığın veya sebebinin ne olduğu hiç fark etmez. istemediğin bir ismi kullanmak zorunda değilsin. İstemiyorsan sildir gitsin sessizce
Hepsi amerika oyunu yaniKonu sahibi 20 konudan 3üne "şikayet edeceğim " yazdığı için beynime ben'cil ve duyarsız biri olarak kodlanmış.
Ayrıca diğer konularına yorumuma rağmen bir emoji bile atmaması bana yani "insanların düşüncesine" önem vermeyen yine ben'cil biri olarak kodlandı.
O yüzden fırsat bulmuşken serbest çağrışımlarla hem örnek vererek hem empati hem duyar(duygusallık) için ufacık kendiminde kullandığı çözümleri sunarak yorum yaptım.
(*Ayrıca ben'cilliği pompalayan Amerikan bireyselleşmesi = Ailem ve tüm insanları yok sayıyorum benim düşüncem tamamen doğrudur inancı)
Zaman zaman sizin de benim gibi gelecekten umudunuz azalıyor mu?Ablacım ben sana mobilden (!!) destan gibi cevap yazıp bilim anlatıyorum sen bana doğum haritası diyorsun. Cidden atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diye isyan edicem şuan sllslslslslsl. Neyse son tavsiyem şudur; neye inandığın, neye inanmadığın veya sebebinin ne olduğu hiç fark etmez. istemediğin bir ismi kullanmak zorunda değilsin. İstemiyorsan sildir gitsin sessizce
İntihar etmis demek bir deBabamı ikna edemiyorum bi türlü kulağına ezan okundu artık kimlikte sildirsen ne olacak diyor zaten babaannem kaç sene yaşayacakmış ben kardeşimi seviyorum özlüyorum diyor ben de ona madem öyle intihar etmeden önce fark etseydiniz dedim ben de mental olarak iyi değilim ben de intihar edersem aynı mezara göm dedim
Sjdjdjdjsjsjsksksksksksks o sigorta yorumunu da ben yapmıştımBence konu açıpta yorumları kendi baktığı bakış açısına göre aradan özenle seçerek yorum yapan BENcildir.
Kafasında bir düşünce var ve onun tamamen doğru olduğu konusunda tatmin olmak için konu açmaktır bu bence.
Örneklerimde var.
Kocasının bağımlılıktan kurtulur mu diye soran kadına tonlarca yok desekte aradan birisinin başka uyuşturucu içsin demesine cevap vermesi
Tekstilci çete üyesinin sevgilisine tonlarca yorumdan sadece sigorta kısmına cevap vermesi
Dişçi kız.
Kocasının kaynını döndüğü kadının sadece "kocan aslanmış" demesine cevap vermesi
Dış minnaklar.Hepsi amerika oyunu yani
Evet malesef intihar ve tek o da değil babamın babaannesi de intihar etmiş genetik olarak kafadan gidiklik var babaanneme sorsan intiharını nazara bağlıyor dedeme sorsan farklı şeylereİsim kadere sirayet eder diye bir söz var. Allah uzun ömür versin size.Bunu kendi ailemde de yasadım ben.Başta sacma gelirdi bizzat yasayınca inandim.Sildirin söylemeyin bir süre
İntihar etmis demek bir deSiz bu ismi sildirin babanıza da fazla aciklama yapmayin.Babaanneniz ne kadar ömrü varsa varsın seslensin artık.Sıkıntılı bir durum gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?