Ölü birinin ismini taşımak

İsim kadere sirayet eder diye bir söz var. Allah uzun ömür versin size.Bunu kendi ailemde de yasadım ben.Başta sacma gelirdi bizzat yasayınca inandim.Sildirin söylemeyin bir süre

İsim kadere sirayet eder diye bir söz var. Allah uzun ömür versin size.Bunu kendi ailemde de yasadım ben.Başta sacma gelirdi bizzat yasayınca inandim.Sildirin söylemeyin bir süre
Babamı ikna edemiyorum bi türlü kulağına ezan okundu artık kimlikte sildirsen ne olacak diyor zaten babaannem kaç sene yaşayacakmış ben kardeşimi seviyorum özlüyorum diyor ben de ona madem öyle intihar etmeden önce fark etseydiniz dedim ben de mental olarak iyi değilim ben de intihar edersem aynı mezara göm dedim

Benim doğum haritamda bile genç ölüm veren intihar konumları var. Biliyorum saçma ama bu aralar gerçekten neden bu ismi taşıyorum demeye başladım
Ablacım ben sana mobilden (!!) destan gibi cevap yazıp bilim anlatıyorum sen bana doğum haritası diyorsun. Cidden atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diye isyan edicem şuan sllslslslslsl. Neyse son tavsiyem şudur; neye inandığın, neye inanmadığın veya sebebinin ne olduğu hiç fark etmez. istemediğin bir ismi kullanmak zorunda değilsin. İstemiyorsan sildir gitsin sessizce

Bence konu açıpta yorumları kendi baktığı bakış açısına göre aradan özenle seçerek yorum yapan BENcildir.

Kafasında bir düşünce var ve onun tamamen doğru olduğu konusunda tatmin olmak için konu açmaktır bu bence.

Örneklerimde var.

Kocasının bağımlılıktan kurtulur mu diye soran kadına tonlarca yok desekte aradan birisinin başka uyuşturucu içsin demesine cevap vermesi

Tekstilci çete üyesinin sevgilisine tonlarca yorumdan sadece sigorta kısmına cevap vermesi

Dişçi kız.

Kocasının kaynını döndüğü kadının sadece "kocan aslanmış" demesine cevap vermesi

Ben bu işi çok yanlış buluyorum. Ölen birinin adını ne olursa olsun yeni dogana vermek ona bir yük oluyor diye düşünüyorum. Babam harika bir insandı. Sadece baba olarak değil insan olarak da çok farklı güzel huyları vardı. Mekanı cennet olsun içim onun sevgisiyle dolu. Babam 55 yaşında vefat etti. Ben de ikizlerime 5 aylık hamileydim. Herkes erkek olanin adına babanın adıni mi vereceksin demişti. Çevresel bir istek söz konusuydu ama ben çok net şekilde hayır babam çocuğumla değil adıyla yaşayacak dedim. Babacigimin adını koymadım. Ne ozlemimizi azaltacakti ne de babamı getirecekti. Gerek yok gerçekten. Alisamadiysaniz sildirin bence de. Alistiysaniz da çok kadın var iki isim ve iki soy isim taşıyan.

Siz de aynısını yapıyorsunuz. Bana göre "saçma" olan argümanınızı savunmak ve hatta karşı tarafı ikna etmek için alakasız şeylerden bahsediyorsunuz.

Kusura bakma ama çok tuhaf inanışların var.

Doğum haritamda genç ölüm görünüyor falan bunlar normal şeyler değil. Hiç bulaşma derim. Hadi ismini sildirdin o kolay, yarın bir gün falcı başka bir şey dese ona da mı takacaksın?

Çok haklısınız bunların ben de farkındayım eskiden çok umurumda değildi zaten hatta hoşuma giderdi sonra birden ben bu ismin ağır olduğuna karar verdim. Şuan çok mutluyum bu arada gerçekten mutluyum ve bunun korkusu var işte. Batıl inançlı biri de sayılmazdım ama yakın zamanda trafik kazası geçirdim sanırım o etkiledi beni

Hepsi amerika oyunu yani

Zaman zaman sizin de benim gibi gelecekten umudunuz azalıyor mu?
Kadına psikoloji diyoruz, hurafe bunlar diyoruz ama falcı söyledi diyor. Bu zihni aksine inandırmak mümkün mü?

İntihar etmis demek bir de Siz bu ismi sildirin babanıza da fazla aciklama yapmayin.Babaanneniz ne kadar ömrü varsa varsın seslensin artık.Sıkıntılı bir durum gercekten.

Sjdjdjdjsjsjsksksksksksks o sigorta yorumunu da ben yapmıştım

Evet malesef intihar ve tek o da değil babamın babaannesi de intihar etmiş genetik olarak kafadan gidiklik var babaanneme sorsan intiharını nazara bağlıyor dedeme sorsan farklı şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…