Ölü birinin ismini taşımak

Venüs'ün büyüklüğüne kıyasla.
Siz yine kabul etmeyebilirsiniz elbette. Dünyanın var oluşundan beri nice insan yaşamı başladı ve bitti. Hepsi kendince önemliydi.
İstersem atom olayım bu hayatı 1 kere yaşıyorum ve değerli bir hayat yaşıyorum Venüse bakınca hiç olmam bunu değiştirmiyor ki

Bilmiyorum belki ölüm korkusu yaşamış olmam bunu tetikledi

Falcıya inanmiyorum hayatımda da 2 kere gittim
Yoo mesajlarınızda inanıyorum dediniz. Ekte foto olarak koydum mesajınızı. Zaten fala inanıyorum dediğiniz andan itibaren sonra yapacak bir şey de yok söylenecek bir şey de.
Son olarak şunu söyleyeceğim etrafınızı hurafelerle sarmışsınız. Bunlar hem gerçek olmayan hem insan psikolojisini negatif etkileyen hem de kişiyi hayatı olduğu gibi algılamaktan alıkoyan şeyler.

Eklentiler

• 1000070432.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
Hayatımı fala göre şekillendirmiyorum 2 kere baktırdım. Astrolojiye inanıyorum ama bakınca gördüğüm şeyler yüzünden gidip profesyonel birine baktırmadım

Ben ara ara yükseliyorum sonra tekrar düşüş.
Zihinsel zorlanmayı anlıyorum ama mana ararken bu denli manasızlığa düşmek?
Sonu hayrolsun diyelim.

Hayatımı fala göre şekillendirmiyorum 2 kere baktırdım. Astrolojiye inanıyorum ama bakınca gördüğüm şeyler yüzünden gidip profesyonel birine baktırmadım
Fark etmez inanıyorum dediğiniz an bitmiştir.
Size iyi forumlar, iyi geceler.

Üzücü bir hikaye.Ben olsam değiştirmezdim.Güzel de bir isimmiş zaten.

kaynağı mı var neye göre yapılmış bi araştırma
12,791 kişinin analiz edildiği yeni bir çalışmaya göre burçların sağlığımız, mutluluğumuz, iş memnuniyetimiz gibi hayatımızdaki önemli durumlar ile hiçbir ilişkisi yok. Astrolojinin istatistiki olarak tahmin gücü sıfır (0).

Kaynak; https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/kykl.12395

Araştırmayı gerçekleştiren Mohsen Joshanloo, h-index'i 44 olan ortalamanın üstünde bir bilim insanı (Yüksek h-indeksi araştırmacının daha fazla sayıda yüksek atıflı makale yayınladığını ve etkili bir araştırmacı olduğunu gösterir. Ortalama h-index 10'dur).

Eğer bir üniversitede ödev yapmışsan bunu bilirsin insanların kaç tanesi aynı eğitime aynı aileye aynı şartlara sahip değişken sadece zeka oluyor kaldı ki benim çok zekiyim ya muhteşem zekam var diye iddiam yok ona bakarsan zeki insanların çoğu sosyal açıdan kötü ciddi mental sıkıntıları var bu konuda yapılmış araştırma da mevcut kendince bana hakaret ediyorsun umrumda mı? Ben kullanıcı adı bilmiyorum sen adımı bilip ne yorum yaptığıma kadar biliyorsun ve cevap vermemiş olmama emoji atmıyor olmama kadar takıntı yapmışsın benden farkın yok

Bu kadar enerjiye inanıyorsanız ben olsam nişan sonrası ve düğün öncesi de o yakaladığım enerjiyi bozmak istemezdim açıkçası. Tabii ki tercih sizin. Sonuçta çoğumuz ölü birilerinin ismini taşıyoruz, hiç duyulmamış bir ismimiz yoksa.

Benim ismim nadir evet. Babamı ikna edeceğim bir şekilde artık

herhangi bir kaynağı mı var neye göre yapılmış bi araştırma
152 astroloğa bir kişinin doğum bilgileri ve hayatına dair detaylı bilgiler verilerek doğum haritasını doğru şekilde seçmeleri istendi. 1000 dolarlık para ödülüne rağmen hiçbirinin yanıtı tesadüfen verilen yanıtlardan daha başarılı çıkmadı. Astroloji tamamen bir safsatadır.

Ben K Kamrhan , K kivircik2005 ( H heybenkimmmm ) , A Aysenimi onlarıda biliyorum

Kamurhan hacca bebekle gitmek istedi, kayın ailesinden kocasının parasını kıskandı

Kivircik birkaç yıldır mezuna kaldı odasında hayal dünyası sorunu yaşıyor; odasından çıkınca dayısı ve büyük ebeveynlerinin düşüncelerine takılıyor

Onlarada mı takıntılıyım

Boş vaktin çok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…