Ben esmer değilim ayrıca güler yüzlü biriyim hatta genelde insanlar bana gözlerinin içi parlıyor ya da ne kadar cana yakınsın der konuşkanım gittiğim her yerde biriyle muhabbet ederimBeyaz ten aydınlık görünüyor ya ona istinaden
İstersem atom olayım bu hayatı 1 kere yaşıyorum ve değerli bir hayat yaşıyorum Venüse bakınca hiç olmam bunu değiştirmiyor kiVenüs'ün büyüklüğüne kıyasla.
Siz yine kabul etmeyebilirsiniz elbette. Dünyanın var oluşundan beri nice insan yaşamı başladı ve bitti. Hepsi kendince önemliydi.
Bilmiyorum belki ölüm korkusu yaşamış olmam bunu tetiklediGenel olarak zaten umudum pek yok benim, o yüzden çok azalmıyor
ama bu konu özelinde, konu sahibi son mesajıma normalde pek batıl inançlı birisi değildim yakın zamanda kaza geçirdim diye bir bilgi eklemiş bu tarz yaşantılar bazen insanlarda çeşitli zihinsel zorlanmalara yol açıp anlam/mana arayışları veya normalinin dışındaki değişik şeylere yöneltebiliyor
Yoo mesajlarınızda inanıyorum dediniz. Ekte foto olarak koydum mesajınızı. Zaten fala inanıyorum dediğiniz andan itibaren sonra yapacak bir şey de yok söylenecek bir şey de.Falcıya inanmiyorum hayatımda da 2 kere gittim
Hayatımı fala göre şekillendirmiyorum 2 kere baktırdım. Astrolojiye inanıyorum ama bakınca gördüğüm şeyler yüzünden gidip profesyonel birine baktırmadımYoo mesajlarınızda inanıyorum dediniz. Ekte foto olarak koydum mesajınızı. Zaten fala inanıyorum dediğiniz andan itibaren sonra yapacak bir şey de yok söylenecek bir şey de.
Son olarak şunu söyleyeceğim etrafınızı hurafelerle sarmışsınız. Bunlar hem gerçek olmayan hem insan psikolojisini negatif etkileyen hem de kişiyi hayatı olduğu gibi algılamaktan alıkoyan şeyler.
Ben ara ara yükseliyorum sonra tekrar düşüş.Genel olarak zaten umudum pek yok benim, o yüzden çok azalmıyor
ama bu konu özelinde, konu sahibi son mesajıma normalde pek batıl inançlı birisi değildim yakın zamanda kaza geçirdim diye bir bilgi eklemiş bu tarz yaşantılar bazen insanlarda çeşitli zihinsel zorlanmalara yol açıp anlam/mana arayışları veya normalinin dışındaki değişik şeylere yöneltebiliyor
Fark etmez inanıyorum dediğiniz an bitmiştir.Hayatımı fala göre şekillendirmiyorum 2 kere baktırdım. Astrolojiye inanıyorum ama bakınca gördüğüm şeyler yüzünden gidip profesyonel birine baktırmadım
Aynen önemliyimVenüs'ün büyüklüğüne kıyasla.
Siz yine kabul etmeyebilirsiniz elbette. Dünyanın var oluşundan beri nice insan yaşamı başladı ve bitti. Hepsi kendince önemliydi.
Öyle olun mademAynen önemliyim
Dndndndnsnsnsm of ben sana baya dert olmuşum ya neden acaba eski konularına bi bakayım ayrıca ben hayatımı burçlara göre yaşamıyorum. İster inan ister inanma kaldı ki bunların herhangi bir kaynağı mı var neye göre yapılmış bi araştırmaAraştırma verileri iç tweet'lerdedir
Binlerce insan ve seneler süren araştırma sonuçları içerir.
https://x.com/Psikobilim_/status/1846562627717156867f
Üzücü bir hikaye.Ben olsam değiştirmezdim.Güzel de bir isimmiş zaten.Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
12,791 kişinin analiz edildiği yeni bir çalışmaya göre burçların sağlığımız, mutluluğumuz, iş memnuniyetimiz gibi hayatımızdaki önemli durumlar ile hiçbir ilişkisi yok. Astrolojinin istatistiki olarak tahmin gücü sıfır (0).kaynağı mı var neye göre yapılmış bi araştırma
Eğer bir üniversitede ödev yapmışsan bunu bilirsin insanların kaç tanesi aynı eğitime aynı aileye aynı şartlara sahip değişken sadece zeka oluyor kaldı ki benim çok zekiyim ya muhteşem zekam var diye iddiam yok ona bakarsan zeki insanların çoğu sosyal açıdan kötü ciddi mental sıkıntıları var bu konuda yapılmış araştırma da mevcut kendince bana hakaret ediyorsun umrumda mı? Ben kullanıcı adı bilmiyorum sen adımı bilip ne yorum yaptığıma kadar biliyorsun ve cevap vermemiş olmama emoji atmıyor olmama kadar takıntı yapmışsın benden farkın yok12,791 kişinin analiz edildiği yeni bir çalışmaya göre burçların sağlığımız, mutluluğumuz, iş memnuniyetimiz gibi hayatımızdaki önemli durumlar ile hiçbir ilişkisi yok. Astrolojinin istatistiki olarak tahmin gücü sıfır (0).
Kaynak; https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/kykl.12395
Araştırmayı gerçekleştiren Mohsen Joshanloo, h-index'i 44 olan ortalamanın üstünde bir bilim insanı (Yüksek h-indeksi araştırmacının daha fazla sayıda yüksek atıflı makale yayınladığını ve etkili bir araştırmacı olduğunu gösterir. Ortalama h-index 10'dur).
Eki Görüntüle 3638789
Benim ismim nadir evet. Babamı ikna edeceğim bir şekilde artıkBu kadar enerjiye inanıyorsanız ben olsam nişan sonrası ve düğün öncesi de o yakaladığım enerjiyi bozmak istemezdim açıkçası. Tabii ki tercih sizin. Sonuçta çoğumuz ölü birilerinin ismini taşıyoruz, hiç duyulmamış bir ismimiz yoksa.
152 astroloğa bir kişinin doğum bilgileri ve hayatına dair detaylı bilgiler verilerek doğum haritasını doğru şekilde seçmeleri istendi. 1000 dolarlık para ödülüne rağmen hiçbirinin yanıtı tesadüfen verilen yanıtlardan daha başarılı çıkmadı. Astroloji tamamen bir safsatadır.herhangi bir kaynağı mı var neye göre yapılmış bi araştırma
Ben K Kamrhan , K kivircik2005 ( H heybenkimmmm ) , A Aysenimi onlarıda biliyorumEğer bir üniversitede ödev yapmışsan bunu bilirsin insanların kaç tanesi aynı eğitime aynı aileye aynı şartlara sahip değişken sadece zeka oluyor kaldı ki benim çok zekiyim ya muhteşem zekam var diye iddiam yok ona bakarsan zeki insanların çoğu sosyal açıdan kötü ciddi mental sıkıntıları var bu konuda yapılmış araştırma da mevcut kendince bana hakaret ediyorsun umrumda mı? Ben kullanıcı adı bilmiyorum sen adımı bilip ne yorum yaptığıma kadar biliyorsun ve cevap vermemiş olmama emoji atmıyor olmama kadar takıntı yapmışsın benden farkın yok
Boş vaktin çok herhalde152 astroloğa bir kişinin doğum bilgileri ve hayatına dair detaylı bilgiler verilerek doğum haritasını doğru şekilde seçmeleri istendi. 1000 dolarlık para ödülüne rağmen hiçbirinin yanıtı tesadüfen verilen yanıtlardan daha başarılı çıkmadı. Astroloji tamamen bir safsatadır.
Eki Görüntüle 3638790
Ben K Kamrhan , K kivircik2005 ( H heybenkimmmm ) , A Aysenimi onlarıda biliyorum
Kamurhan hacca bebekle gitmek istedi, kayın ailesinden kocasının parasını kıskandı
Kivircik senelerdir mezuna kaldı odasında hayal dünyasına giriyor odasından çıkınca dayısı ve büyük ebeveynlerinin düşüncelerine takılıyor
Onlarada mı takıntılıyım
Baba hakkından çekiniyorum amaGereksiz bir durum. Sildirin ve haberleri olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?