Ölü birinin ismini taşımak

Ayrıca burçlara enerjiye inanan tek ben değilim
Allah akıl fikir versin.
Bilimle ilgilenin biraz. Venüs'ün işi yok bir toz zerresinden daha değersiz olan "sizi" etkileyecek.
Cem YLMZ'ın dediği gibi "muhittin mi lan o, verin bin lirasını".

Katılıyorum anneme kızıyorum ki dedem ve diğer halam ilk başta istememiş bile bu kızı gördükçe aklımıza gelir demişler annem de ikinci isim koyalım ben içimden geçirdim bir kere bunu demiş.

Çocuğum benim,bizim koyduğumuz ismi değiştirmek istese gerçekten gücenmem,en doğal hakkı.Aileniz drama queenlik yapmış resmen.Ben de karşıyım bu tarz isim konulmalarına.İsimlerin enerjisine inanırım.

Allah akıl fikir versin.
Bilimle ilgilenin biraz. Venüs'ün işi yok bir toz zerresinden daha değersiz olan "sizi" etkileyecek.
Ya hadi her şey bilimsel olmak zorunda mı mesela kurban kesene 40 gün bekleyene bu bilimsel değil diyor musun

Zaman zaman sizin de benim gibi gelecekten umudunuz azalıyor mu?
Kadına psikoloji diyoruz, hurafe bunlar diyoruz ama falcı söyledi diyor. Bu zihni aksine inandırmak mümkün mü?
Genel olarak zaten umudum pek yok benim, o yüzden çok azalmıyor
ama bu konu özelinde, konu sahibi son mesajıma normalde pek batıl inançlı birisi değildim yakın zamanda kaza geçirdim diye bir bilgi eklemiş bu tarz yaşantılar bazen insanlarda çeşitli zihinsel zorlanmalara yol açıp anlam/mana arayışları veya normalinin dışındaki değişik şeylere yöneltebiliyor

Sildirin bilmesinler .Sizi rahatsız ediyorsa neden taşıyasınız.Ben böyle ismin enerjisi gibi şeylere inanmam ama mühim olan sizin ne h,ssettiğiniz o ismi taşırken

Allah akıl fikir versin.
Neden toz zerresinden daha değersiziz?

Ya hadi her şey bilimsel olmak zorunda mı mesela kurban kesene bu bilimsel değil diyor musun
Dini konu yasak.
Ama eğer inanıyorsanız fal baktırmanın ve inanmanın şirk koşmak olduğunu belirtmek zorundayım. Geleceği sadece Allah bilir.
Ve evet her şey bilimsel olmak zorunda. Bilmin sizin için de söyledikleri var ve bunu kabul etmediğiniz için bu saçma inançlara sahipsiniz.

G
İşte zaten kulağına ezan okundu artık bu isim senin adın sildirsen ne olacak dedi ben de madem öyle ne önemi var kimliğin dedim. Mutsuzum üzülüyorum diyorum

Astroloji mi şirk

Bana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Muhtemelen esmer yüzünüzü asıp sarkıttınız, mutsuz olduğunuzu anladı. Kötü bir enerji lafını ben bile kullanıyorum ki hiç inanmam öyle şeylere. Hani altında çok mana aramayın öyle söyledi diye

G

İşte zaten kulağına ezan okundu artık bu isim senin adın sildirsen ne olacak dedi ben de madem öyle ne önemi var kimliğin dedim. Mutsuzum üzülüyorum diyorum
Ben ezan okundu bu isim artik senin ismin falan feşman ben zerre takilmiyorum ve inanmıyorum bu tarz şeylere.Bana saçma geliyor.Ya neden zorlaştırılır her şey inanamıyorum ya.Kız isminden dolayı mutsuz, anlayışlı olmak bu kadar mı zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…