- 18 Şubat 2023
- 2.964
- 2.866
- 63
- 35
Halanin adı neydiBabaannem ve dedem direkt halamın ismiyle seslenir bana. Allahtan benzemiyoruz
O profildeki küçük kız napıyor öyleHepsi amerika oyunu yani
Allah akıl fikir versin.Ayrıca burçlara enerjiye inanan tek ben değilim
Katılıyorum anneme kızıyorum ki dedem ve diğer halam ilk başta istememiş bile bu kızı gördükçe aklımıza gelir demişler annem de ikinci isim koyalım ben içimden geçirdim bir kere bunu demiş.Ben bu işi çok yanlış buluyorum. Ölen birinin adını ne olursa olsun yeni dogana vermek ona bir yük oluyor diye düşünüyorum. Babam harika bir insandı. Sadece baba olarak değil insan olarak da çok farklı güzel huyları vardı. Mekanı cennet olsun içim onun sevgisiyle dolu. Babam 55 yaşında vefat etti. Ben de ikizlerime 5 aylık hamileydim. Herkes erkek olanin adına babanın adıni mi vereceksin demişti. Çevresel bir istek söz konusuydu ama ben çok net şekilde hayır babam çocuğumla değil adıyla yaşayacak dedim. Babacigimin adını koymadım. Ne ozlemimizi azaltacakti ne de babamı getirecekti. Gerek yok gerçekten. Alisamadiysaniz sildirin bence de. Alistiysaniz da çok kadın var iki isim ve iki soy isim taşıyan.
Ben de tam tersine hiç rastlamadım. Ne Leventler Haydarlar tanıdım hiçbiri ismin sahibinin hayatını yaşamadı.Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Ya hadi her şey bilimsel olmak zorunda mı mesela kurban kesene 40 gün bekleyene bu bilimsel değil diyor musunAllah akıl fikir versin.
Bilimle ilgilenin biraz. Venüs'ün işi yok bir toz zerresinden daha değersiz olan "sizi" etkileyecek.
Cem YLMZ'ın dediği gibi "muhittin mi lan o, verin bin lirasını".
Genel olarak zaten umudum pek yok benim, o yüzden çok azalmıyorZaman zaman sizin de benim gibi gelecekten umudunuz azalıyor mu?
Kadına psikoloji diyoruz, hurafe bunlar diyoruz ama falcı söyledi diyor. Bu zihni aksine inandırmak mümkün mü?
Sildirin bilmesinler .Sizi rahatsız ediyorsa neden taşıyasınız.Ben böyle ismin enerjisi gibi şeylere inanmam ama mühim olan sizin ne h,ssettiğiniz o ismi taşırkenMerhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.
Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?
Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.
Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Neden toz zerresinden daha değersiziz?Allah akıl fikir versin.
Bilimle ilgilenin biraz. Venüs'ün işi yok bir toz zerresinden daha değersiz olan "sizi" etkileyecek.
Cem YLMZ'ın dediği gibi "muhittin mi lan o, verin bin lirasını".
Dini konu yasak.Ya hadi her şey bilimsel olmak zorunda mı mesela kurban kesene bu bilimsel değil diyor musun
İşte zaten kulağına ezan okundu artık bu isim senin adın sildirsen ne olacak dedi ben de madem öyle ne önemi var kimliğin dedim. Mutsuzum üzülüyorum diyorumÇocuğum benim,bizim koyduğumuz ismi değiştirmek istese gerçekten gücenmem,en doğal hakkı.Aileniz drama queenlik yapmış resmen.Ben de karşıyım bu tarz isim konulmalarına.İsimlerin enerjisine inanırım.
Venüs'ün büyüklüğüne kıyasla.Neden toz zerresinden daha değersiziz?
Astroloji mi şirkDini konu yasak.
Ama eğer inanıyorsanız fal baktırmanın ve inanmanın şirk koşmak olduğunu belirtmek zorundayım. Geleceği sadece Allah bilir.
Ve evet her şey bilimsel olmak zorunda. Bilmin sizin için de söyledikleri var ve bunu kabul etmediğiniz için bu saçma inançlara sahipsiniz.
Muhtemelen esmer yüzünüzü asıp sarkıttınız, mutsuz olduğunuzu anladı. Kötü bir enerji lafını ben bile kullanıyorum ki hiç inanmam öyle şeylere. Hani altında çok mana aramayın öyle söyledi diyeBana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Falcıya gidiyorsunuz ve inanıyorsunuz yanılıyor muyum?Astroloji mi şirk
Esmer yüz ne alakaMuhtemelen esmer yüzünüzü asıp sarkıttınız, mutsuz olduğunuzu anladı. Kötü bir enerji lafını ben bile kullanıyorum ki hiç inanmam öyle şeylere. Hani altında çok mana aramayın öyle söyledi diye
Falcıya inanmiyorum hayatımda da 2 kere gittim ama acaba oluyorumFalcıya gidiyorsunuz ve inanıyorsunuz yanılıyor muyum?
Beyaz ten aydınlık görünüyor ya ona istinadenEsmer yüz ne alaka
Ben ezan okundu bu isim artik senin ismin falan feşman ben zerre takilmiyorum ve inanmıyorum bu tarz şeylere.Bana saçma geliyor.Ya neden zorlaştırılır her şey inanamıyorum ya.Kız isminden dolayı mutsuz, anlayışlı olmak bu kadar mı zor?G
İşte zaten kulağına ezan okundu artık bu isim senin adın sildirsen ne olacak dedi ben de madem öyle ne önemi var kimliğin dedim. Mutsuzum üzülüyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?