Ölü birinin ismini taşımak

Hiç sorun etmem, herkesin kaderi ayrı yazılır isimden isime negatif enerji geçeceğine inanmam. İsmin anlamı önemli bence.

Ama ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Hepimiz ölmüş insanların ismini taşıyoruz, sonuçta adımızın tek temsilcisi değiliz, böyle saçma şeylere inanmayın

Ama ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Hepimiz ölmüş insanların ismini taşıyoruz, sonuçta adımızın tek temsilcisi değiliz, böyle saçma şeylere inanmayın

Ben de istemezdim herhalde ölmüş akrabamın adını taşımak. Üstünüzde baskı kurmuşlar farkına varmadan. Onun yerine koymuşlar falan. Ben hoşlanmıyorum bundan.

Bir yakınım da o durumda. Anneannesi ağlıyor ona bakıp. Genç yaşta ölen dayısının adını vermişler.

Enerjin kötü diyen falcıyı da sevmedim. Ne hakla yani. Bir de tahmin etmiş ölmüş biri mi var diye. Herkesin vardır. Bence gerçekçi değil.

Yine de ismi sildirirseniz kırılacak insan çok. Kudralobar'ın dediği gibi, onlar kırgın gittikçe üzülüp pişman olacaksınız bence de.

İsmin enerjisine değil, kelimenin etkisine inanıyorum ben. Çünkü kelime beyinde çağrışım yapar ve etki alanı vardır.
Amiyane tabirle birine veya kendine bir şeyi/sıfatı 40 kere söylersen olur.

Benim ismimle annemin ailesinde erken vefat eden çok olmuş. Annemin anneannesinede koyup, sonra bu isim bizim sülaleye yaramıyor deyip değiştirmişler. İlk ismi güzel, ismimi seviyorum ama ikinci ismi çok minnoş. Annem ben ikinciyi sorunca anlatmıştı. 'Benim ismimin aile laneti var' derdim küçükken Bahsettiğim nine 1920'lerde doğdu. Yani ölenlerde 100 yıldan eski
Benimki büyük nineden sebep konmadı tabi.

Ailenizin halanızın hayatını ve hatırasını sizin üzerinizden devam ettirme çabasını tasvip etmiyorum. Ama arkadaşlarla aynı fikirdeyim siz önemsediğiniz için önemli hale geliyor bu konu. İsim üzerinden kader aktarımı gibi bir mevzuda yoktur.

Bence ailenizde sizde meseleyi fazla önemsiyorsunuz ama madem bu kadar huzursuzsuz ediyor sizi, sildirin ama kimseye söylemeyin.

Diğer isim için tahmin; Ceyla mı?

Son düzenleme:
Benim ismimde tıpkı sizin gibi. İlk adımı kullanmıyorum sosyal yaşantımda. Şimdi iki soyadım da var. Eskiden zor gelirdi ama sildirsem bir sürü evrak vs. uğraşmak daha zor. İlk ismimi koyan kişide vefat etti, artık hiç kıyamıyorum. Abartılacak bir şey değil ama size kalmış.

Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Ben de ailelerin bu hakkımı helal etmeyeceğim laflarına hastayım, istemediğiniz bir ismi zorla baskıyla hak helal etmemeyle tehdit ederek silmenize engel olmaları adil değil, kendileri sevmiş ölünce üzülmüşler diye bir bebeğe ölen birinin ismini koymayı şahsi düşüncemdir uygun bulmuyorum.
Benim de kardeşim vefat etti, ölümünden çok etkilendim uzun yıllar her ölüm yıldönümünde kötü oldum, evlendim hamile kaldım kızım olacağını öğrendiğimizde eşim beni mutlu etmek için kardeşimin adını koymayı teklif etti kabul etmedim çünkü hem kardeşimin ismiyle seslenmek beni, annemi, babamı üzecekti hem de kızımın şahsına münhasır ismi olsun istedim, bir de not düşeyim ölen kardeşim de sizin gibi 2 isimliydi ve isimlerinden bir tanesi ölen babaannemizin ismiydi, niye çocuğa zaten bir isim verilmişken bir de babaannemin ismini verdiler anlamıyorum, dediğim gibi herkesin kendi düşüncesidir ama ben ölmüş veya sağ aileden birinin isminin çocuğa verilmesine karşıyım.

Gercekten bu aptal yetiskinlerin küçücük bebekten medet ummalari cok sinirimi bozuyor. Senin ayri bir karakterin bahtin olmasina bile izin vermiyorlar. Sacmaligin daniskasi sanane 20sinde ölen halandan ya. Onu yasatma gorevi sana mi düştü düşe düşe. İşlerine baksinlar. Ben olsam sildirirdim. Nitekim bu sene zaten turk adimi komple sildirdim. Elimden gelse tanik koruma programina falan giricem nedir bu akilsiz insanlardan cektigimiz ya :) gercekten geceleri uyurken hicbir insanla hicbir bağımin olmadigini evrende koca bir boslukta bir basima süzülüp durduğumu dusundukce bana bi huzur bi rahatlama geliyor ve daha kolay uyuyorum. O vesileyle sana küserler bi sure, kafan da rahat eder.

Gerçekten çok kırıcı birisiniz. İsim sildirmek zor bir şey değil, etrafınızdakilere duyurmak zorunda değilsiniz. İki isminiz var kimse anlamaz bile. Kardeşi trajik bir şekilde ölmüş babanıza söylediğiniz şeyler çok kötü.

Oğlu değil , kadın babasının öldüğü yaştaymış siz kendinizi kodlamak için uç

bende iki soy ismi kullanacaktım ama ikisi birbirine uymuyordu eşimin soyadını kullandım. öyle soy ismimiz devam etsin yada ben kimsenin soyismini kullanmam takıntım yoktu ailem neden kullanmadın desede kulağıma daha hoş geldiği için eşimin soyadını kullanıyorum. sizinde yoksa böyle takıntılarınız eşinizin soyismide uzunsa sadece eşinizin soy ismini kullanın. yada ikisini de kullanacaksanız nüfustan sildirin halanızın ismini nerden bilecekler ki. istersenizde nüfusta iki isim dursun siz herkese istediğiniz ismi söyleyin. türkiye’de çok fazla insan var nüfusta bile yazmayan isimleri kullanan

Önce kendi içinde bir isim belirle kendini o isimde olduğuna bağ kur anlamı güzel olsun sonra yavaş yavaş değiştirmek için adımlsr atarsın.
Koca koca insanlar sırf bu yüzden hakkımı helal etmiyorum tribine girerse bu onların sorunu kimse istemediği bir isimde yaşamak istemez.

Yavrum ne dert etmişsin kendine ya. Bu kadar düşündüğün için seni etkilediğini zannediyorsun. Ama aslında hepimiz ölü birilerinin adını taşıyoruz bakacak olursan Bu ismi taşıyan ilk insan değiliz sonuçta. Hiç insanı etkiler mi böyle bi enerji menerji ya, 70 yaşındaki neneler gibi hurafelere mi inancan.

Ailenin yaptığı saçma, hatta bunca yıl kafana kazimislar yani o daha da saçma. Ama sen de gencecik insansın, he deyip geçilir bazen büyüklere bilmiyon mu. Oturup da kafanda kurar durursan kendi psikolojini kendin bozarsın. Ben sana söylüyorum bak o ismi daha önce taşıyan kişiyle senin hiçbir alakan yok. Sana olumsuz Bi etkisi olamaz. İsim lan bu

Evet malesef intihar ve tek o da değil babamın babaannesi de intihar etmiş genetik olarak kafadan gidiklik var babaanneme sorsan intiharını nazara bağlıyor dedeme sorsan farklı şeylere
Siz bence sildirin kimseye de soylemeyin cunku bu anksiyeteden kurtulamayacaksiniz.Ailedeki intihar vakaları psikolojik genetik bir yatkinlik olabilir.Bu da sizi takintili yapiyor.O duyguyla korkuyla yasayacaginiza sildirin gitsin.

Abartmayın, yaşadığınız olumsuzlukları isme mi bağlıyorsunuz? Mümkün değil bu aslında biliyorsunuz; ama öyle düşünmek istiyorsunuz anlaşılan.

İsmin güzel bir isim olduğunu belirtmişsiniz, bence değiştirmeyin ismin enerjisinin sizi kötü etkilediğine de çok takılıp kendi kendinizi psikolojik olarak etkilemeyi, aileniz sizi daha önce incitmemis sizi seven kişilerden oluşuyorsa bir isim için onları kırmaya değmez. Hepimizin ismi bir zamanlar yaşayıp da ölmüş insanları ismi değil mi zaten? Tüm dünya zaten ölü ismi taşıyor bu kadar ince düşünmeyin

Ben ne alaka?

Bana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Ay konuyu saptirmak istemiyorum lakin o falci dedikleriniz size soylediklerini kendileri bilmiyorlar.
emin olun sizin isminizin enerjisi onların kötü enerjilerinin yaninda hiç kalır.

Benim doğum haritamda bile genç ölüm veren intihar konumları var. Biliyorum saçma ama bu aralar gerçekten neden bu ismi taşıyorum demeye başladım
Fallar, doğum haritalari, enerjiler
Biraz kendinizi salmayi ve bu konulardan uzaklaşmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…