- 30 Ekim 2023
- 479
- 1.130
- 33
Çoğu müdavim üye, diğer üyeleri tanır burda.Boş vaktin çok herhalde
Hepimiz ölmüş insanların ismini taşıyoruz, sonuçta adımızın tek temsilcisi değiliz, böyle saçma şeylere inanmayınAma ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Hepimiz ölmüş insanların ismini taşıyoruz, sonuçta adımızın tek temsilcisi değiliz, böyle saçma şeylere inanmayınAma ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Üçün biri.Halanin adı neydi
O profildeki küçük kız napıyor öyle
Ben de ailelerin bu hakkımı helal etmeyeceğim laflarına hastayım, istemediğiniz bir ismi zorla baskıyla hak helal etmemeyle tehdit ederek silmenize engel olmaları adil değil, kendileri sevmiş ölünce üzülmüşler diye bir bebeğe ölen birinin ismini koymayı şahsi düşüncemdir uygun bulmuyorum.Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
Gerçekten çok kırıcı birisiniz. İsim sildirmek zor bir şey değil, etrafınızdakilere duyurmak zorunda değilsiniz. İki isminiz var kimse anlamaz bile. Kardeşi trajik bir şekilde ölmüş babanıza söylediğiniz şeyler çok kötü.Babamı ikna edemiyorum bi türlü kulağına ezan okundu artık kimlikte sildirsen ne olacak diyor zaten babaannem kaç sene yaşayacakmış ben kardeşimi seviyorum özlüyorum diyor ben de ona madem öyle intihar etmeden önce fark etseydiniz dedim ben de mental olarak iyi değilim ben de intihar edersem aynı mezara göm dedim
Oğlu değil , kadın babasının öldüğü yaştaymış siz kendinizi kodlamak için uç
bende iki soy ismi kullanacaktım ama ikisi birbirine uymuyordu eşimin soyadını kullandım. öyle soy ismimiz devam etsin yada ben kimsenin soyismini kullanmam takıntım yoktu ailem neden kullanmadın desede kulağıma daha hoş geldiği için eşimin soyadını kullanıyorum. sizinde yoksa böyle takıntılarınız eşinizin soyismide uzunsa sadece eşinizin soy ismini kullanın. yada ikisini de kullanacaksanız nüfustan sildirin halanızın ismini nerden bilecekler ki. istersenizde nüfusta iki isim dursun siz herkese istediğiniz ismi söyleyin. türkiye’de çok fazla insan var nüfusta bile yazmayan isimleri kullananBen ailemin davranışına kırılıyorum değiştirmek istiyorum hem soyadını değiştirme diyorlar hem de ismini tut 4 isimle mi yaşayacağım eşimin soyadı 2 kelimeden oluşuyor. Ama babamın hakkından da korkuyorum
Önce kendi içinde bir isim belirle kendini o isimde olduğuna bağ kur anlamı güzel olsun sonra yavaş yavaş değiştirmek için adımlsr atarsın.Bu arada halam intihar etmiş ve çok neşeli mutlu bir kızmış bütün fotoğraflarda gülüyor anne babamın düğün videosunda göbek atıyor ailede ilk üniversiteye giden kız o ve ben de depresyona yatkınım çok ciddi sıkıntı yaşadım. Neye elimi atsam da kuruyor
Siz bence sildirin kimseye de soylemeyin cunku bu anksiyeteden kurtulamayacaksiniz.Ailedeki intihar vakaları psikolojik genetik bir yatkinlik olabilir.Bu da sizi takintili yapiyor.O duyguyla korkuyla yasayacaginiza sildirin gitsin.Evet malesef intihar ve tek o da değil babamın babaannesi de intihar etmiş genetik olarak kafadan gidiklik var babaanneme sorsan intiharını nazara bağlıyor dedeme sorsan farklı şeylere
Abartmayın, yaşadığınız olumsuzlukları isme mi bağlıyorsunuz? Mümkün değil bu aslında biliyorsunuz; ama öyle düşünmek istiyorsunuz anlaşılan.Ama ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
İsmin güzel bir isim olduğunu belirtmişsiniz, bence değiştirmeyin ismin enerjisinin sizi kötü etkilediğine de çok takılıp kendi kendinizi psikolojik olarak etkilemeyi, aileniz sizi daha önce incitmemis sizi seven kişilerden oluşuyorsa bir isim için onları kırmaya değmez. Hepimizin ismi bir zamanlar yaşayıp da ölmüş insanları ismi değil mi zaten? Tüm dünya zaten ölü ismi taşıyor bu kadar ince düşünmeyinAma ben gerçekten enerjisinin beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum nereden bilecekler ayrıca? Çevremde ölü ismi taşıyıp gerçekten onun kaderini yaşayan oldu
Ben ne alaka?152 astroloğa bir kişinin doğum bilgileri ve hayatına dair detaylı bilgiler verilerek doğum haritasını doğru şekilde seçmeleri istendi. 1000 dolarlık para ödülüne rağmen hiçbirinin yanıtı tesadüfen verilen yanıtlardan daha başarılı çıkmadı. Astroloji tamamen bir safsatadır.
Eki Görüntüle 3638790
Ben @Kamrhan , @kivircik2005 (@heybenkimmmm ) , A Aysenimi onlarıda biliyorum
Kamurhan hacca bebekle gitmek istedi, kayın ailesinden kocasının parasını kıskandı
Kivircik birkaç yıldır mezuna kaldı odasında hayal dünyası sorunu yaşıyor; odasından çıkınca dayısı ve büyük ebeveynlerinin düşüncelerine takılıyor
Onlarada mı takıntılıyım
Ay konuyu saptirmak istemiyorum lakin o falci dedikleriniz size soylediklerini kendileri bilmiyorlar.Bana mı sordular bu ismi taşımak istiyorsun diye. Bir kere fal baktırdım haberi olmadığı halde direkt söyledi kötü bir enerjin var ailende genç ölüm mü var dedi
Fallar, doğum haritalari, enerjilerBenim doğum haritamda bile genç ölüm veren intihar konumları var. Biliyorum saçma ama bu aralar gerçekten neden bu ismi taşıyorum demeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?