- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
- Konu Sahibi cilginkimyaci
-
O zaten en büyük acılardan birini tatmış şimdi ikincisini öğreniyor. Ben mutsuzum dersem çok bencilce olmaz mıAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
Ama bi süre böyle devam eder. Bu süreçte hep yanında ol. Sırtını sıvazla. Sana ihtiyacım var de.. Sen güçlü olmayınca ben çok mutsuzum de..
Hiç ağlama demedim aksine sesin kısılana kadar ağla içine atma acını yaşa dedim. Ama benim elimden hiç bişi gelmiyor. Her evlat gibi oda annesine düşkün. Onu geçtim ben daha kabullenemedim öldüğünü.Acisini yasamasina izin verin yani aglama yapma etme demeyin.Allah sabir versin
Size cok is dusuyor, bir yandan uzulmesini aci cekmesini goreceksiniz, bir yandan onu yavas yavas hayata dondurmeye calisacaksiniz.
Yakini vefat eden biri alisamiyor ya oldugune, onun da belli bir zamani varmis
O sure dolana kadar oldugunu kabullenmezse,artik.kabullenemiyormus
Buna da dikkat edin uzmanlar soyluyor.
Yok hyatım o evlat olarak üzülür elbet ama sonuçta bi eş.. Erkekleri sıvazlamak grekiyo bazen Takdir edersinki.. Sen iyi yürekli bi kadınsın. ALLAHIN izni ve kudreti ile bian önce atlatırsınO zaten en büyük acılardan birini tatmış şimdi ikincisini öğreniyor. Ben mutsuzum dersem çok bencilce olmaz mı
Tabikide hep yanında olacağın ama bunu kelimelerimle hissettiremiyorum ona
Allah rahmet eylesin, sabır versin eşinizle De sizede . Ölüm öyle şey ki o an yıkılıyor üzülüyor bir daha hicbirsey normal olmaz diyorsun .Ama diğer taraftan yemek zorundasın ayağa kalkmak zorundasın ,çünkü burada hayat devam ediyor. Sonra bir bakmışsın ki yaşanılanlar rüya gibi anımsaniyor. Hayat böyle işte. Siz eşinizi böyle düşünüyorsanız zaten destek oluyorsunuz demektir. Zamanla o da düzelecek insallah
Yok hyatım o evlat olarak üzülür elbet ama sonuçta bi eş.. Erkekleri sıvazlamak grekiyo bazen Takdir edersinki.. Sen iyi yürekli bi kadınsın. ALLAHIN izni ve kudreti ile bian önce atlatırsın
Başınız sağolsun öncelikle. Bende daha üç ay önce annemi kaybettim kanserden. Evet tedaviler cevap vermiyordu. Bu sonu bilsede insan konduramıyor bir yandanda. Anne acısı gerçekten çok ağır. Eşinizi çok çok iyi anlıyorum şuan. Sakın eşinize ağlama üzülme gibi laflar söylemeyin öncelikle. İnsanın siniri bozuluyor bu tip laflara. Benim eşimde bana çok bişey söylemedi. Zaten çokta gerek yok. Varlığıyla yanımda oldu. Ağlamak istediğinde bana sarılıp ağlayabilirsin dedi sadece. Buda bana yetti. Zaten o dönemde konuşulan çoğu şey gereksiz geliyor insana. Varlığınızla yanında olmanız elini tutup sarılmanız en büyük destek olur bence. Acısı ilk günki gibi kalmayacak tabi. Ama tamamende geçmeyek. Çünkü anne gidince gerçekten çocukluğu bitiyormuş insanın.
Şuan susmasıda çok normal. İnsanın içinden konuşmak yemek içmek hiçbirşey gelmiyor. Bu bir hafta kadar sürer sonra yavaş yavaş toparlanır inşallah. Daha acısı çok çok taze.Sizinde başınız sağolsun Allah yattığı yerleri rahat ettirsin mekanını cennnet eylesin inşallah.
Diyorumya Daha ben kabullenemedim onu düşünemiyorum diye. Ağlama demedim ağla içine atma diyorum hep ama susuyor konuşmuyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Acısını yaşamasını bende istiyorum ama onu öyle görmeye dayanamıyorum kıyamıyorum onaŞuan susmasıda çok normal. İnsanın içinden konuşmak yemek içmek hiçbirşey gelmiyor. Bu bir hafta kadar sürer sonra yavaş yavaş toparlanır inşallah. Daha acısı çok çok taze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?