Adet gibi birsey sanırım. Bayramda taktilar,sonra eşimin ablası falan yemeğe aldı orda taktılar,şimdi yine bayram geliyor bu kez bilezik takacaklar. Bende nisanliyken bayram geçti ama çeyrek meyrek görmedim mesela:)Ne alaka çeyrek?
Adet gibi birsey. Bayramda taktilar,sonra eşimin ablası falan yemeğe aldı oda taktılar,şimdi gine bayram geliyor bu kez bilezik takacaklar. Bende nisanliyken bayram geçti ama çeyrek metrekare görmedim mesela:)
Valla en az 3 kez takıldı. Kv,görümceler falanNe çeyreği be !! Nerdeymiş öyle ...
Öyle oluyor vallaHer seferinde yüz görümlülüğü mü takıyorsunuz?
Ben ilk kez duyuyorum bu adeti. Bana kimse evine gittim diye çeyrek takmadi. O kadar zahmet Edip evinize çağırıyorsunuz zaten. Bir de gucenmeniz normal. Eşit davranmaları gerekiyor. Ben olsam ben de böyle hissederdim.Adet gibi birsey sanırım. Bayramda taktilar,sonra eşimin ablası falan yemeğe aldı orda taktılar,şimdi yine bayram geliyor bu kez bilezik takacaklar. Bende nisanliyken bayram geçti ama çeyrek meyrek görmedim mesela:)
O gelinin ne özelliği varmış , ayrımcılık resmenValla en az 3 kez takıldı. Kv,görümceler falan
Bu bayramda çeyrek kesmedi ,bilezik takacaklar,gerçi kaynım alacak sanırım ama onlar öyle bilmeyecekSonra birde kurban Bayram’ı geliyor...
İki bayram arası yapın düğünü...
İflas edeceksiniz yoksa
Ya bende farklı yerden olunca başta anlamadım ama böyle yapıyorlar. Tabi ben farklı yerden geldim bana hiç bir şey yapılmadı. Olsun diyorum hep içimden yapmak zorunda değillerdi tamam ama her defasında bizdede böyle olur diyip birde bizden beklentiye girdiklerinde sinir oluyorumYemeğe almanız normalde çeyrek ne alaka anlamadım.. düğüne kadar milyarder olur o gelin her defasında altın verilecekse.
Ayrıcada haklısın.. kv abartmış her ay yemek daveti falan.. merak etme çabuk sıkılırlar birbirilerinden..
Oh ya normal dimi böyle hissetmem. Ben zaten yemeğe çağıralım diye düşünmüşüm , geldiğinde çeyrek takmaniz lazım demisler diğer eltime,oda vazgeçti davet etmekten bendeBen ilk kez duyuyorum bu adeti. Bana kimse evine gittim diye çeyrek takmadi. O kadar zahmet Edip evinize çağırıyorsunuz zaten. Bir de gucenmeniz normal. Eşit davranmaları gerekiyor. Ben olsam ben de böyle hissederdim.
Açıkçası böyle bir şey için onlarla yüz göz olmak istemedim. Beyaz eşyasına falan yardım ediyoruz her ay,birde illaki her yemeğe geldiklerinde ve gittiğimizde alınıyor bir şeyler. Daha düğüne kadarda çok harcama yapariz. Ne bileyim eşim ilk bana danışmadan yardım ederiz demişti konum var zaten. Ben yapılan yardımına değilimde işte dediğiniz gibi göz boyamaya çalışıyorlar sanırım. Ayrıca kızın ailesinden bir beklentileri falan yok. Bakın biz nasıl bir aileyiz diye yapıyorlar sanirimmaddi yardım yapıyoruz demişsiniz ufak tefek dahi olsa artık yardımı kesin.Sizin paranızla başkasını zengin etmeye ,göz boyamaya, hava atmalarına izin vermeyin.Belki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünüyorlardır.Siz de gelinsiniz ne münasebet size yapılmayan şeyi gözünüze sokmak.Ben olsam mesafe koyardım ve direkt söylerdim.
Bir kerelik sanmıştım bende ama görümcem ikinci kez yemeğe alacak yine çeyrek takacakmisO gelinin ne özelliği varmış , ayrımcılık resmen
para felan verirsinde çeyrek fazla bence..
Yok istesekte takamayiz zaten:)Sacmalamislar
Sakim ceyrek falan takmayin.
Sakin
Adet gibi birsey sanırım. Bayramda taktilar,sonra eşimin ablası falan yemeğe aldı orda taktılar,şimdi yine bayram geliyor bu kez bilezik takacaklar. Bende nisanliyken bayram geçti ama çeyrek meyrek görmedim mesela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?