Olumsuz duygularim

Size yine çeyrekten,âdetlerden dem vurursa,allah allah biz hiç bilmedik ,görmedik bu adetleri,yenimi çıkmış deyiverin. Yeni elek duvarda gerek derler bizim orda. Yeni gelinde o misal olmuş biraz..

Oha misafire ceyrek takiyosaniz bende geleyim.

Duygularınıza haklısınız fakat boşversene çalışın.
Herkes ektiğini biçer.

Beşibiryerde takmalısın,çeyrek az gelir,bir geline tak bir kayınvalidene
Bunu söylemek için insanın utanma hissinin olmaması lazım,ne münasebet eltine altın takacaksın,mısır prensesi olsa ne yazar

Yeni geline gösteriş yapma hevesindeler gibi geldi bana. Siz takmayın bu durumu, çok seviyorsa gelinini buyursunlar mutlu mesut geçinsinler ancak şöyle de bir gerçek var ki fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Sizin yaptığınız tek hata kendinizi yeni gelin ile kıyaslamak, yarıştırmak. Onu daha çok sevmeleri, ilgi göstermeleri sizi mutsuz etmemeli kendinizi değersiz hissettirmemeli. Kayınvalidenizin size verdiği değerle mi kendinizi değerli hissedeceksiniz? Kimse kimseyi sevmek yada bir başkasıyla eş değerde sevmek zorunda değil. Önemli olan eşinizin size davranışları tavrı gerisi dış kapının dış mandalı.

Size yine çeyrekten,âdetlerden dem vurursa,allah allah biz hiç bilmedik ,görmedik bu adetleri,yenimi çıkmış deyiverin. Yeni elek duvarda gerek derler bizim orda. Yeni gelinde o misal olmuş biraz..
Keşke bir yanımda deselerdi,ben yokken konuşuluyor. Artık umrumda değil gerçi ne yaparlarsa yapsınlar

Beşibiryerde takmalısın,çeyrek az gelir,bir geline tak bir kayınvalidene
Bunu söylemek için insanın utanma hissinin olmaması lazım,ne münasebet eltine altın takacaksın,mısır prensesi olsa ne yazar
Başta bende sinirlendim ama geçti sınırım,umrumda bile değiller. Bende artık hak edene hak ettiğini yapacağım

Çok haklısınız,ama işte bbaşta bir yanım burkuldu öylece. Birazda aynı yyerde olmanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Her şeyi bize yıkmaya çalışıyor gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…