Olumsuz duygularim

nerenin adeti o ya kizim olursa o tarafa vereyim

en kucugu mu acaba eltiniz ,genelde en kucukleri ayri bi kiymetli oluyor.
Yok aman hiç tavsiye etmem buraları:) ayrıca gördüğünüz gibi işlerine gelene yapıyorlar,evet en küçük

Yok aman hiç tavsiye etmem buraları:) ayrıca gördüğünüz gibi işlerine gelene yapıyorlar,evet en küçük
Ankara nın neresi diye sorasım var
Bizde de yapan var böyle şeyler ama kıza değil geline, ben bir şey görmedim

Sizde öyleydi madem bana niye yapmadınız hiçbirşey desen bu defa kıskanç elti olacaksın.. boşver canım onlarda biliyorlardır yaptıkları haksızlığı işlerine gelmiyordur bence.

Bunlar para basıyor heralde sürekli bir gösteriş yeni gelin de havalara girdikçe giriyordur malum o altından.

Sizde öyleydi madem bana niye yapmadınız hiçbirşey desen bu defa kıskanç elti olacaksın.. boşver canım onlarda biliyorlardır yaptıkları haksızlığı işlerine gelmiyordur bence.
Inanın umrumda olmuyordu başta ama her defasında bir şeyler isteyip,bir de beklentileri bitmeyince bende böyle hissetmeye başladım. Ben gelin değil miyim ,benim ailem dünür değil mi diye. Yinede bir şey demem sanırım bitsede kurtulsak bu tantana diye bekliyorum

Yaklaşmışım işte iç anadolunun lüzumsuz adetleri :) tabi bir de işine gelene
Ay şimdi yer belirtmek istemiyorum taniyan olur diye ama burası birkaç bölgenin kesişim yeri gibi, nerde gereksiz adet var almışlar:)

O ne sacmalik oyle ya, bence sonuna kadar haklisiniz yemege esiniz cok isterse cagirin ama ceyrek takmak ne oyle ilk kez duyuyorum sakin oyle birsey yapmayin !! Merak etmeyin kaynananiz da cabuk sikilir yeni gelinden anlarlar size yaptiklarini, bence eltinizi ailecek yemege cagirmak zorunda da degilsinz hic sevmedigim seyler bunlar sirf adet diye birseyleri yapmaya zorlaninca inadina yapmiyorum genelde

Gelin değil satılık eşya mübarek adın attığı yerde çeyrek takılıyor
Haklısınız gözle görülür bir ayrım var bende olsam bozulurdum

Bana bulasmasinlarda ne yaparlarsa yapsinlar. Ama eninde sonunda işin ucu bize dokunuyor. Ilk davetten sonra ben eşime bizde davet edelim dedim,ama baktık işin ucu başka yerlere gidiyor,eşim şu an hiç sesini çıkarmıyor. Bende bir daha demedim:)

Gelin değil satılık eşya mübarek adın attığı yerde çeyrek takılıyor
Haklısınız gözle görülür bir ayrım var bende olsam bozulurdum
Ayrım yapılması zoruma gidiyor açıkçası,bizden beklentiye girmeseler umrumdada olmayacaktı ama böyle yaptıklarında artık üzülüyorum

Yapacak bisey yok icten ice bozulmaniz normal ama kv kime ne isterse onu yapar. Bana gore evlat ayrimciligi yanlis ama esin bunu gormeyip hala yardim yapriz diyorsa ustune...Esinizi biraz uyandirin.

Kv, gorumce isterse hergun ceyrek taksin. Benden bi kurus bile islemez. Yemege gelecek ve ceyrek takacagim elti adayina hahahhahah
Dugunde takisini verir en en fazla birde ev hediyesi alir kapatirim. Kvnin durumu yoksa her ay ceyrek takmayiversin asla esime yardim ettirmem. Bu kadar saf olmayin yahu

Bence sen kendine gelmişsin . Çeyrek ne alaka . Nerden geliyor kız ve nereye geliyor ? Kendinizi değersiz hissetmek dışında diğer hissettikleriniz gayet normal benve

Çeyrek olmuş 300 küsür lira, hem yemeğe davet edip hem çeyrek mi takacakmışsınız?
Doldurmak gibi olmasın ama çok haklısınız. Asıl siz kv laf çarpıtın, benim de düğünüm oldu ailem geldi deyin. Haksızlık karşısında asil-gururlu davranmaya gerek yok.

Neresiyse oradan kız almayalım batariz alimallah eğer elti adayına altın takılıp duracaksa yardım etmeyin. Gerekirse de tepkinizi koyun. Ben içimde tutamazdim sanırım. Çeyrek takmak da ne münasebet ayol sürekli? Bayramda takılır hani neyse de her yemekte ne münasebet?

Abartıyor olabilir misiniz? yemeğe gelen geline neden çeyrek takılıyor anlayamadım ya da sizden bu talep ediliyor hiçbir yerde duymadım olayınız bence sık görüşüyor ve aralarının iyi olması olsun boşverin ne yaparlarsa yapsınlar siz çağırın çeyrek falan takmayın kıza da boşuna şimdiden bilenmeyin

Bizim burda da var öyle bir adet. Sizin konuyu okuyunca bana da dank etti. Demek ki benim kv 10 ay boyunca o yüzden evine davet etmedi. Yılaaağnn

Hissettiğin çok normal adaletin olmadığı yerde ancak böyle düşünür insan her anne baba bir değil işte eşit davranamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…