Yok aman hiç tavsiye etmem buraları:) ayrıca gördüğünüz gibi işlerine gelene yapıyorlar,evet en küçüknerenin adeti o yakizim olursa o tarafa vereyim
en kucugu mu acaba eltiniz ,genelde en kucukleri ayri bi kiymetli oluyor.
Ankara nın neresi diye sorasım varYok aman hiç tavsiye etmem buraları:) ayrıca gördüğünüz gibi işlerine gelene yapıyorlar,evet en küçük
Ankara değil ama yakın sayılır:) geline yapıyorlar canım zatenAnkara nın neresi diye sorasım var
Bizde de yapan var böyle şeyler ama kıza değil geline, ben bir şey görmedim
Sizde öyleydi madem bana niye yapmadınız hiçbirşey desen bu defa kıskanç elti olacaksın.. boşver canım onlarda biliyorlardır yaptıkları haksızlığı işlerine gelmiyordur bence.Ya bende farklı yerden olunca başta anlamadım ama böyle yapıyorlar. Tabi ben farklı yerden geldim bana hiç bir şey yapılmadı. Olsun diyorum hep içimden yapmak zorunda değillerdi tamam ama her defasında bizdede böyle olur diyip birde bizden beklentiye girdiklerinde sinir oluyorum
Inanın umrumda olmuyordu başta ama her defasında bir şeyler isteyip,bir de beklentileri bitmeyince bende böyle hissetmeye başladım. Ben gelin değil miyim ,benim ailem dünür değil mi diye. Yinede bir şey demem sanırım bitsede kurtulsak bu tantana diye bekliyorumSizde öyleydi madem bana niye yapmadınız hiçbirşey desen bu defa kıskanç elti olacaksın.. boşver canım onlarda biliyorlardır yaptıkları haksızlığı işlerine gelmiyordur bence.
Yaklaşmışım işte iç anadolunun lüzumsuz adetleri :) tabi bir de işine geleneAnkara değil ama yakın sayılır:) geline yapıyorlar canım zaten
Ay şimdi yer belirtmek istemiyorum taniyan olur diye ama burası birkaç bölgenin kesişim yeri gibi, nerde gereksiz adet var almışlar:)Yaklaşmışım işte iç anadolunun lüzumsuz adetleri :) tabi bir de işine gelene
Kp emekli düşünün durumlarını,ama tabi herşeye bizden destek alınıyorBunlar para basıyor heralde sürekli bir gösteriş yeni gelin de havalara girdikçe giriyordur malum o altından.
Bana bulasmasinlarda ne yaparlarsa yapsinlar. Ama eninde sonunda işin ucu bize dokunuyor. Ilk davetten sonra ben eşime bizde davet edelim dedim,ama baktık işin ucu başka yerlere gidiyor,eşim şu an hiç sesini çıkarmıyor. Bende bir daha demedim:)O ne sacmalik oyle ya, bence sonuna kadar haklisiniz yemege esiniz cok isterse cagirin ama ceyrek takmak ne oyle ilk kez duyuyorum sakin oyle birsey yapmayin !! Merak etmeyin kaynananiz da cabuk sikilir yeni gelinden anlarlar size yaptiklarini, bence eltinizi ailecek yemege cagirmak zorunda da degilsinz hic sevmedigim seyler bunlar sirf adet diye birseyleri yapmaya zorlaninca inadina yapmiyorum genelde
Ayrım yapılması zoruma gidiyor açıkçası,bizden beklentiye girmeseler umrumdada olmayacaktı ama böyle yaptıklarında artık üzülüyorumGelin değil satılık eşya mübarek adın attığı yerde çeyrek takılıyor
Haklısınız gözle görülür bir ayrım var bende olsam bozulurdum
Bence sen kendine gelmişsin . Çeyrek ne alaka . Nerden geliyor kız ve nereye geliyor ? Kendinizi değersiz hissetmek dışında diğer hissettikleriniz gayet normal benveMerhaba arkadaşlar biraz dertleşmeye ihtiyacım var, zira son zamanlarda engel olamadığım ve bunları hissettiğim içinde kendime kızdığım hislerim var. Kaynim yakında evleniyor,daha önceki konularında bahsetmiştim maddi olarak zor durumda olduğumuz halde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama kv ve kp son zamanlarda yaptıkları üzmeye başladı. Nisan yapıldığından beri neredeyse her ay kızı ve ailesini yemeğe alıyorlar,kız geldiğinde ya da onlar gittiğinde hediyeler,çeyrekler havada uçuşuyor. Gerçi bizde elimiz boş gitmiyoruz zaten. Benim sorunuma gelecek olursak bu yapılanları gördükçe kendimi değersiz hissediyorum. Ben başka bir ildenim ve eşimle evlenirken olabildiğince iki tarafı zora sokmamak için uğraştık. Herseyi eşimle birlikte yaptık yani. Mesela geçen yaz ilk kez abim ve yengem bizi ziyarete geldi ama kv yemeğe falan çağırmadı.
Şimdi yeni geline ve ailesine yapılanları görünce sanırım kıskanıyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Yani böyle hissetmek istemiyorum. Elimden geldiğince olayların dışında durmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi iç içe olmaya bayılıyor ve eşimde etkileniyor haliyle. Mesela bizimde yemeğe çağırmamiz gerektiğine dair laf çarpıtıyorlar. Halbuki ben onlardan önce eşime davet edelim demiştim. Ama kız gelince birde çeyrek takmaliymisiz. Bunu duyunca bende diğer eltimde davet etmekten vazgeçtik. Vs vs daha bir sürü gereksiz şey işte.
Beni kendime getirin yaböyle olumsuz hisler duymakta istemiyorum
Hissettiğin çok normal adaletin olmadığı yerde ancak böyle düşünür insan her anne baba bir değil işte eşit davranamıyor.Merhaba arkadaşlar biraz dertleşmeye ihtiyacım var, zira son zamanlarda engel olamadığım ve bunları hissettiğim içinde kendime kızdığım hislerim var. Kaynim yakında evleniyor,daha önceki konularında bahsetmiştim maddi olarak zor durumda olduğumuz halde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama kv ve kp son zamanlarda yaptıkları üzmeye başladı. Nisan yapıldığından beri neredeyse her ay kızı ve ailesini yemeğe alıyorlar,kız geldiğinde ya da onlar gittiğinde hediyeler,çeyrekler havada uçuşuyor. Gerçi bizde elimiz boş gitmiyoruz zaten. Benim sorunuma gelecek olursak bu yapılanları gördükçe kendimi değersiz hissediyorum. Ben başka bir ildenim ve eşimle evlenirken olabildiğince iki tarafı zora sokmamak için uğraştık. Herseyi eşimle birlikte yaptık yani. Mesela geçen yaz ilk kez abim ve yengem bizi ziyarete geldi ama kv yemeğe falan çağırmadı.
Şimdi yeni geline ve ailesine yapılanları görünce sanırım kıskanıyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Yani böyle hissetmek istemiyorum. Elimden geldiğince olayların dışında durmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi iç içe olmaya bayılıyor ve eşimde etkileniyor haliyle. Mesela bizimde yemeğe çağırmamiz gerektiğine dair laf çarpıtıyorlar. Halbuki ben onlardan önce eşime davet edelim demiştim. Ama kız gelince birde çeyrek takmaliymisiz. Bunu duyunca bende diğer eltimde davet etmekten vazgeçtik. Vs vs daha bir sürü gereksiz şey işte.
Beni kendime getirin yaböyle olumsuz hisler duymakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?