Sakinleş, dinlen ..Sanmıyorum..
Tabularım zor yıkılır benim..
Dalga geçer gibi yorum yapmayın. Lütfen.
Ergenlikte misin?Ölmekten çok korkarım aslında..
Ama ölmeyi sırf bu yüzden istiyorum.
Başıma ciddi birşey gelsin istiyorum.
Ama bunu hayattan bıktığım için değil.
Ne zorluk yasarsam yasıyayım ben ölmek istemem.
İnancına göre ölümden sonrası daha zor bu yüzden istemem.
Ama şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum..
İçi öyle bi yansın ki kendi kendini yesin..
Hastalığımı bile umursamıyor.
Beni sevmiyor.
Bende onu sevmiyorum ama bunu duymak çok ağır ya.
Dayanamıyorum ya.
Ben bunu hakkedicek naptım.
Derdimi bile anlatamıyorum.
Çok kötüyüm.
Beni ağlattığı kadar kendi ağlasın ya Rabbim.
Güç ver bana.
Baba denilen karaktersiz bu kişi
Psikolojiniz baya bozulmus belli. Hastaligini takmayan olmeni mi takar. Yarim gun aglar sonra karnim kazindi deyip ordan bi yarim ekmek doner soyler.Ölmekten çok korkarım aslında..
Ama ölmeyi sırf bu yüzden istiyorum.
Başıma ciddi birşey gelsin istiyorum.
Ama bunu hayattan bıktığım için değil.
Ne zorluk yasarsam yasıyayım ben ölmek istemem.
İnancına göre ölümden sonrası daha zor bu yüzden istemem.
Ama şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum..
İçi öyle bi yansın ki kendi kendini yesin..
Hastalığımı bile umursamıyor.
Beni sevmiyor.
Bende onu sevmiyorum ama bunu duymak çok ağır ya.
Dayanamıyorum ya.
Ben bunu hakkedicek naptım.
Derdimi bile anlatamıyorum.
Çok kötüyüm.
Beni ağlattığı kadar kendi ağlasın ya Rabbim.
Güç ver bana.
Baba denilen karaktersiz bu kişi
Biliyor musun çok iyi bir evliliginde olsa baba evi ne güzelmiş diyeceksin birgün 30 lu yaslarina geldiginde babamın gölgesi yeter diyeceksin.Konuyu bilsem daha net yazardım ama sana her koşulda tavsiyem naba ocağında geçen ömrünü iyi degerlendir.
Amacım dalga geçmek değil zaten. Ama sen karşında hangi öneri çıkarsa çıksın "yok ben sevmiyorum, ben ölmeliyim" tavrını koruyorsun. Pek ardım almak istiyora benzemiyorsun.
Ergenlikte misin?
Psikolojiniz baya bozulmus belli. Hastaligini takmayan olmeni mi takar. Yarim gun aglar sonra karnim kazindi deyip ordan bi yarim ekmek doner soyler.
Onun aci cekmesini istiyosan sen niye kendi basina bisey gelsin istiyosun ki beddua kotudur ama bari karsindakine yonelt boylesini de ilk gordum yumusacik kalpli intikamci :)
Dun aksam yine kavga ettik.
Baban yok senin öldü dedi..
Sanki afedersiniz ama or...luk yaptim.
Çok kotu hissediyorum ben kendimi ama
Ergenlikte değilim 20yasindayim
Psikoloğa gitmeyi istiyorum ama o zamanda deli olarak gorucek beni bu yüzden gitmiyorum.
Bide psikologta biseyin yok derse
Oyle salaklar vardir psikiyatre ya da psikologa gidildiginde deli diycek. Ki bunu kullanirlar kesin ,giderseniz kimsenin haberi olmasinDun aksam yine kavga ettik.
Baban yok senin öldü dedi..
Sanki afedersiniz ama or...luk yaptim.
Çok kotu hissediyorum ben kendimi ama
Ergenlikte değilim 20yasindayim
Psikoloğa gitmeyi istiyorum ama o zamanda deli olarak gorucek beni bu yüzden gitmiyorum.
Bide psikologta biseyin yok derse
Oyle salaklar vardir psikiyatre ya da psikologa gidildiginde deli diycek. Ki bunu kullanirlar kesin ,giderseniz kimsenin haberi olmasin
Psikologlar karşısındaki "deli" olarak görmez. "Deli" zaten davranış bozukluklarını tanımlayan bir fiade değildir. Yardım almaktan çekinmeyin. Ama psikiyatra da gitmeyin yoksa sonu "-ax" ile biten sürüyle ilacınız olur ve emin olun sonuç sizi memnun etmez.
Oyle salaklar vardir psikiyatre ya da psikologa gidildiginde deli diycek. Ki bunu kullanirlar kesin ,giderseniz kimsenin haberi olmasin
Sorma sorma. Aşamadık bunları ne yazık kiAynen konu sahibi kimseye açıklamak zorunda değil zaten.
Yasin kac bilmiyorum canim kardesim sakin oyle dusunme.33 yasindayim babami sevmedigimi babamin beni sevmedigini ondan nefret ettigimi yuzunu gormesem canimi acitmayacagini dusunurdum.ben bu buyuk konusmalarin sirf kendimi tatmin etmek icin soyledigimi tam 1 hafta once 7 gun once 158 saat once anladim.o kizdigim babami kaybettim.hemde aniden.icim yaniyor her zerrem aciyor meger ben babami ne cok seviyormusum.yogun bakimda elini yuzunu doya doya optum olu halini kokladim.simdi diyorum neden nefsime yenildim keske kizsada arasaydim beni itsede boynuna sarilsaydim dizine yatsaydim...ah canim babam ben seni ne cok seviyormusum aslinda.lutfen babanizi sevin cok gec olmadan.....
essekten dusenin halini essekten dusen anlar....
ben dustugum icin anliyorum.
her kavga ciktiginda bende olmegi yahut babamin olmesini dilerdi.
simdi uzagim cok sukur hem annemden hem babamdan suan olseler istemem uzulsunler de istemem hic istemem.
ama anliyorum hissettikleri.boyle yasam zor cok zor oluyor.
elun yandigimda aci cekip icinde hissedersin bi hafta gectiginde elim yanmisti dersin artik sunilesmis unutulmustur taki tekrar elin yaninca ne lanet biseymis hatirlarsin.
bilmiyorum yazanlar oldu mu bende yazayim sonucta o sonun bobon...
kendi babalari gibi sanarlar herkesi ahkam keserler uyuz tipler
Bak benim cok problemli bir ailem var esimin de ayni sekilde bizde 2 çeşit baba var ve kendimize göre yaşadığımız tecrubelerimiz senin olduğu gibi yazmamistim ama yazmak istedimnipost: 42556495 .!.:essekten dusenin halini essekten dusen anlar....
ben dustugum icin anliyorum.
her kavga ciktiginda bende olmegi yahut babamin olmesini dilerdi.
simdi uzagim cok sukur hem annemden hem babamdan suan olseler istemem uzulsunler de istemem hic istemem.
ama anliyorum hissettikleri.boyle yasam zor cok zor oluyor.
elun yandigimda aci cekip icinde hissedersin bi hafta gectiginde elim yanmisti dersin artik sunilesmis unutulmustur taki tekrar elin yaninca ne lanet biseymis hatirlarsin.
bilmiyorum yazanlar oldu mu bende yazayim sonucta o sonun bobon...
kendi babalari gibi sanarlar herkesi ahkam keserler uyuz tipler
Bak benim cok problemli bir ailem var esimin de ayni sekilde bizde 2 çeşit baba var ve kendimize göre yaşadığımız tecrubelerimiz senin olduğu gibi yazmamistim ama yazmak istedimCatlakB sende oku tatlım o senin baban...Yani o ne yaparsa yapsın biyolojik baban ve sen dinen babana karşı seni kötü yola ve dinine aykırı bir duruma teşvik etmeye calismadigi sürece ona karşı Allah katında sorumlusun yaptıklarından duygusal boyutunuda bir yere koy yani her yönüyle düşün ben çok ağladım zamanında psikiyatra da gittim5 er kutu ilac iciyordum günde vs vs ama hakikat tektir dedim ki herkesin bir imtihanı yok mu bu dunyada benim imtihanlarimdan biride anne babam demekki sadete gelelim yorim yapan arkadaş bu sözü soyleyen uyuz insan Degil , gercekleri kabullenerek yaşamayı ogrenen insan olabilir ancak
Ben beni yok sayan babama en güzel cevabı onsuz daha güzel bir hayat yaşayarak verdim. ona en güzel cevabı yokluğunla değil de varlığınla verebilirsin.. Çoook mutlu ol arkadaşım
en zor imtihanlardan biri seni anlamaya calışıyorum ama bazı şeyler vardır ki sadece yaşayınca bilebilirsin ne olduğunu Allah kimseyi ana babasıyla evladıyla sevdikleriyle imtihan etmesin..amin.. Suda bir gerçekki insan en çok öfkeyi en çok sevdiğine duyar..Sen baba olarak ondan beklentilerini sıfırlamadıkça ve beklentilerin karşılık bulmadıkça öfkenden de kurtulamazsın..Evet babana karşı böyle bir duruma gelmek çok zor olacak çok canın yanacak ama eğer yapabilirsen bunu ona beddua etmeden ki zaten birinden bir beklentin olmazsa onu olduğu gibi görüp kabullenirsen ne bedduanda ne duanda oluyor bir zaman sonra ozaman sende rahata eresen.Allah yardımcın olsun canım inşallah birgün bunu çözer ve iç huzuruna kavuşursun.. En kötü babanın bile gölgesi yetiyor oda ayrı bunu evlenince anlayacaksın mutlaka.Yorum yapan kişi onu kınarcasına söyleyenlere yönelik dedi onu.
Çünkü yaşantıyı bilmeden kendi evlerindeki huzurla yaşıyorlar, bense,bizse huzursuzlukla.
Ne zaman birine kükrer diye beklemekle geçiyor ev içi hallerimiz..
Ters gelmiyorum.
emin olun artık olayın biyolojik kısmını da düşünmüyorum..
Sırf dini açıdan düşüncem var..
Ama bu ezdikçe beni ben çıkmaza giriyorum.
Annesi hayatta diye tek dayanağı o, bu dünyada onu annesi herşeyden kurtarıcak gibi görüyor..
Ama işin öbür dünyası var..
Bu dünyada bizim elimiz kolumuz bağlı ama devran dönücek farkında değil..
Küçük dağları ben yarattım edası var..
Ben yaratmasamda annem yarattı gibi bi tavır takınıyor..
Güveni o..
Annesi yani babannem ölse afedersin ama şey gibi ortada kalıcak farkında..
Ben bu adamı sevmiyorum..
Bugün tanımadığım bi adam gözümün önünde düştü burnu baya kanadı içim cızz etti..
Baba denilen adama acımam elin adamına acıdığım kadar..
Geçenlerde akrabaları geldi..
Ben yaşlarımda kızlar..
Kızlara nasıl davranıyor var ya..
İçim acıyor..
Yanıyor..
Anneme dedim
-Şunlara davrandığı gibi davransa.. Çok mu şey istiyorum ki
Sonra onada söyledim bunu.
2-3 gün sonra dün yani..
Olaylarrr olaylaarrr..
Bana babalığı kalmamış.
Ölmüş..
Gözüne gözükmicekmişim..
Sanki or..luk yaptım..
ALLAHından bulsun.
Öyle çok isiyorum ki ölmesini..
Ama neden !!!
Ölen birinin ardından kötü üşünceler gelse bile silmeye çalışırım..
Azap çeker diye..
Ama yaşadıkça bizde daha büyük yaralar açıyor..
Ölse duasını ederim tamam..
Böyle beddua ediyorum
Neden ölmesini istediğimi anlayın diye açıklama yapıyorum..
Benim evleniceğim zaman hayatta olmasını hiç istemiyorum
Huzursuzluk çıkartıcak çünkü..
Ben bu evden çıkarken ona sevgi dolu bakmıcam..
Bu evden ohhh bee diye çıkarım çünkü..
Bunu düşünmek ile çok kötü..
O yüzden öldü derim..
Elden bişey gelmez..
Daha masumane düşünce oluşur ama yaşadıkça öyle olmuyor..
ALLAHından bulsun..
Şunuda istiyorum bi duruma düşssün bi lavaboya gidicek kadar kuvveti olsun..
Konuşamasın..
Hareketleri kısıtlı olsun...
İşte o zaman diyeyim..
-Hadi küfür et. Hadi a.m.kde. Hadi baban öldü de Hadi kalk döv.. Hadi tehtit et.. Hadi
Bunu demek istiyorum..
İçini yakmak istiyorum..
Başına bişey gelsin istiyorum..
Benim çaresizken üstüme gelmelerini onun çaresizliğinde ona geri dönüşünü görsün istiyorum
Benim serefsiz kuzenim yilarca esini aldati yemedi b.k kalmadi yengem Allah rahmet eylesin babasiyla ekmek almaya giderken araba carpti Baba kiz vevaht eti. Sevim sevim diye aldai bir sene gecmeden metresiyle evledi.
Serefsiz isde napican.
Kaç kardeşsiniz?
Sen iş arıyorsun anladığım kadarıyla. Diğer kardeşler ne yapıyor? Anne ne yapıyor?
Babanın davranışı bütün efrada mı böyle yoksa sadece sana mı?
Çocukluktan beri mi böyleydi yeni mi oldu?
en zor imtihanlardan biri seni anlamaya calışıyorum ama bazı şeyler vardır ki sadece yaşayınca bilebilirsin ne olduğunu Allah kimseyi ana babasıyla evladıyla sevdikleriyle imtihan etmesin..amin.. Suda bir gerçekki insan en çok öfkeyi en çok sevdiğine duyar..Sen baba olarak ondan beklentilerini sıfırlamadıkça ve beklentilerin karşılık bulmadıkça öfkenden de kurtulamazsın..Evet babana karşı böyle bir duruma gelmek çok zor olacak çok canın yanacak ama eğer yapabilirsen bunu ona beddua etmeden ki zaten birinden bir beklentin olmazsa onu olduğu gibi görüp kabullenirsen ne bedduanda ne duanda oluyor bir zaman sonra ozaman sende rahata eresen.Allah yardımcın olsun canım inşallah birgün bunu çözer ve iç huzuruna kavuşursun.. En kötü babanın bile gölgesi yetiyor oda ayrı bunu evlenince anlayacaksın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?