Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha hayatinin baharindasin olur tabi Allah hayrli zmanda hayirli insanla karsilastirsin insKizlar 23 yasindayim hic sevgilim olmadi vteklifte almiyorum benimde bir gun olur mu?
bu gıdısle olmaz
ınsanlar karsısında olgunlasmıs ne ıstedıgını bılen kendıne guvenen bırını gormek ıster
habıre kendı hayatıyla ılgılı herseyı hıc gormedıgı ,tanımadıgı , bılmedıgı ınsanlara ''olur mu ?'' dıye soran bırıyle bıraz zor
kusura bakma konu sahıbı çat çat konustum ama bunu duymanız gerekıyordu
Kizlar 23 yasindayim hic sevgilim olmadi vteklifte almiyorum benimde bir gun olur mu?
Ya kizlar soru sormayı seviyorum. Karismasaniz olmaz mi
Yine. NolmusYinemi![]()
Önceki konularında biriyle çıktığını , tipini beğenmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyosun. Şimdide sevgilim hiç olmadı ????? Garipsin tatlımKizlar 23 yasindayim hic sevgilim olmadi vteklifte almiyorum benimde bir gun olur mu?
Onla bulusmadik ve bir iki hafta konuştuk sayilir mi senceÖnceki konularında biriyle çıktığını , tipini beğenmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyosun. Şimdide sevgilim hiç olmadı ????? Garipsin tatlım
İsim şehir falan oynayın. Bol soru sormalı oyunlar var böyle kartları alnınıza falan yapıştırıyorsunuz ( amaç zeka jimnastiği, körelmemeli.)Ya kizlar soru sormayı seviyorum. Karismasaniz olmaz mi