Olur mu?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Kizlar 23 yasindayim hic sevgilim olmadi vteklifte almiyorum benimde bir gun olur mu?

• Komik
Reactions: 000
bu gıdısle olmaz
ınsanlar karsısında olgunlasmıs ne ıstedıgını bılen kendıne guvenen bırını gormek ıster
habıre kendı hayatıyla ılgılı herseyı hıc gormedıgı ,tanımadıgı , bılmedıgı ınsanlara ''olur mu ?'' dıye soran bırıyle bıraz zor

kusura bakma konu sahıbı çat çat konustum ama bunu duymanız gerekıyordu

bu gıdısle olmaz
ınsanlar karsısında olgunlasmıs ne ıstedıgını bılen kendıne guvenen bırını gormek ıster
habıre kendı hayatıyla ılgılı herseyı hıc gormedıgı ,tanımadıgı , bılmedıgı ınsanlara ''olur mu ?'' dıye soran bırıyle bıraz zor

kusura bakma konu sahıbı çat çat konustum ama bunu duymanız gerekıyordu

Dost acı söyler
:KK69:

Yorumsuz..

Kizlar 23 yasindayim hic sevgilim olmadi vteklifte almiyorum benimde bir gun olur mu?
Önceki konularında biriyle çıktığını , tipini beğenmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyosun. Şimdide sevgilim hiç olmadı ????? Garipsin tatlım

Konu başlıklarına şöyle bir baktım... Aynı konuların etrafında dönüp duruyorsun. Bence biraz rahatlamaya, seni mutlu eden şeylere odaklanmaya ve kuruntulu halini bir kenara bırakmaya ihtiyacın var. Bunları tek başına yapamıyorsan bir uzmandan yardım al. Bu takıntılı halin, insan ilişkilerine de yansıyordur.

Back
X