Adam evlendiğinden bu yana 10 kez bile birlikte olmamış, 2 yaşında çocukları var, kadın cinsel organı igrendiriyormus. Paravan dedim diye neleeer demişti.Aslinda konu sahibi becerikli biri, ama esi onunla ayni beceri seviyesinde degil, ve bu onu yipratmis.
Ek not: Bana da kizanlar oluyor bazen. Hatta bir üye "hamileligimi mi kiskandin köpek" diye yazmisti. Good old times.
Millet derdimle dalga geçiyor diye ağlıyorsun sen de bu yorumunla bel altı vurmuşsun haberin yok .İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyoren azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
Sokrates sevdiğimiz bir abimizdir! Tez yazacak kadar bilgi ve birikimim var, merak etmeyin! 3 kitaplık köy okullarına da bağış yaptım. Anlayacağınız gayet imla kurallarına hakimim. İstediğiniz imla kurallarıysa fazlasıyla uyarım. Hoşçakalın.10 kelimenin neredeyse yarısını yanlış yazmışsınız. Noktalama işareti yok, cümle düşüklüğü desen var.Belli ki kendinize olan yatırımı yalnızca iyi sevişen adamla yapmışsınız. Sokrates'in bir sözü var ama söylersem ban sebebi. Değer bulmuyorum.
Telefon pisikolog yazmaz hanım abla.Aceleden ve sinirden sadece yazıyorum. Tel ne yazarsa da aynen gonderiyorum
Ben aynalık yapıyorum. Bana kim nasıl gelirse öyle cevap veriyorum. Kusura bakmayın ben Mevlana değilimMillet derdimle dalga geçiyor diye ağlıyorsun sen de bu yorumunla bel altı vurmuşsun haberin yok .
Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?Telefon pisikolog yazmaz hanım abla.
Sokrates, insanların yüzlerini ve fiziki yapılarını değiştiremeyeceklerini, fakat ruhlarını ve karakterlerini değiştirip geliştirebileceklerini belirtmiştirMesajlarınızı gördüm sizin iletişim probleminiz var gerçekten de öfke kontrolünüz yok haklı olduğunuz noktalarda ani patlamalar yaşıyor konuyu kavgaya çeviriyorsunuz .Düğün olayı mesajlarını okurken gördüm erkek kısmı hem masrafa katılmayıp hem burada da düğün yapmayacakmısınız diye sinsice sorması konusunda birden pandaya falan patlamışsınız o da şaşırmış.
Ama bu akşam sürekli savaş modundasını yok 40 bin maaş yok kocam iyi sevişiyor..Kimin pi..siyle kime hava atıyorsunuz? :)
Sokrates sevdiğimiz bir abimizdir! Tez yazacak kadar bilgi ve birikimim var, merak etmeyin! 3 kitaplık köy okullarına da bağış yaptım. Anlayacağınız gayet imla kurallarına hakimim. İstediğiniz imla kurallarıysa fazlasıyla uyarım. Hoşçakalın.
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
twitter bot hesaplar gibisin ayolPsikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Gözenek kelimesinin yazılabilecek tek versiyonu zaten gözenek değil mi?Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Ay pardon gerçekten çok büyük günah işledim. Ben bu hatayla nasıl yaşarım ! Mahşerin 4 atlısı gelse beni kurtaramaz ! Zeustan mi yardım istesem acaba? Yüce Zeus gönder yıldırımlarını ben en büyük hatayı yaptım !
Iyi misin?Merhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Buradaki yorumlar sadece sanal bi içerik .Buradaki yorum yazanların ne kimlikleri belli ne yaşları ne hayat şartları ne yaşam tecrübeleri .Aceleden ve sinirden sadece yazıyorum. Tel ne yazarsa da aynen gonderiyorum
Milletin eğitimi ile dalga geçip sayısalcılar okuduğunu anlamakta güçlük çeker derken iyiydi ama. Her zaman sizden iyisi vardır, bunu da unutmayın.Sokrates sevdiğimiz bir abimizdir! Tez yazacak kadar bilgi ve birikimim var, merak etmeyin! 3 kitaplık köy okullarına da bağış yaptım. Anlayacağınız gayet imla kurallarına hakimim. İstediğiniz imla kurallarıysa fazlasıyla uyarım. Hoşçakalın.
Bizim öğretmen arkadaşların çoğu burayı biliyor muhtemelen hesapları var.İşinize gelen cevapları alamadınız sanırım burada açtığınız bazı konularda. Burada insanlar tavsiye verirken derdi çeken kişinin gözünden göremediğini gördüğü için can acıtsa da gerçekleri ve hem kendi hem de çevresinde yaşadığı, gördüğü tecrübelere dayanarak fikirlerini söylüyorlar. Valla çokta zeki üyeler var ayrıca, çok fazla ileri görüşlü ve ön görülüler, dedikleri çoğu şey oluyor veya çıkıyor.
Birilerinin sizinle dalga geçtigini, alay ettiğini düşünüyorsanız moderatorlere şikayet edebilirsiniz.
Haa ama bazı konular var ki çocuk aklı gibi şeyler söylüyor, şakaya alınmayacak gibi değil, millette takılıyor. Altı üstü sosyal bir platform. Takılmayın bu kadar.
metabolizmaPsikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?