Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajlarınızı gördüm sizin iletişim probleminiz var gerçekten de öfke kontrolünüz yok haklı olduğunuz noktalarda ani patlamalar yaşıyor konuyu kavgaya çeviriyorsunuz .Düğün olayı mesajlarını okurken gördüm erkek kısmı hem masrafa katılmayıp hem burada da düğün yapmayacakmısınız diye sinsice sorması konusunda birden pandaya falan patlamışsınız o da şaşırmış.
Ama bu akşam sürekli savaş modundasını yok 40 bin maaş yok kocam iyi sevişiyor..Kimin pi..siyle kime hava atıyorsunuz? :)

Aslinda konu sahibi becerikli biri, ama esi onunla ayni beceri seviyesinde degil, ve bu onu yipratmis.
Ek not: Bana da kizanlar oluyor bazen. Hatta bir üye "hamileligimi mi kiskandin köpek" diye yazmisti. Good old times.
Adam evlendiğinden bu yana 10 kez bile birlikte olmamış, 2 yaşında çocukları var, kadın cinsel organı igrendiriyormus. Paravan dedim diye neleeer demişti.
Bir tane de annem bayramda bizi beklememis örf ve adetler bitmiş diye konu açan üyeye eee çok istiyorsan kvdene git dedim diye o ve yancisi( yancı da tüm sözlüğü dejenere olmakla suçlamıştı) marjinal hayat yaşamıyoruz biz demişlerdi.

Sokrates sevdiğimiz bir abimizdir! Tez yazacak kadar bilgi ve birikimim var, merak etmeyin! 3 kitaplık köy okullarına da bağış yaptım. Anlayacağınız gayet imla kurallarına hakimim. İstediğiniz imla kurallarıysa fazlasıyla uyarım. Hoşçakalın.

Sokrates, insanların yüzlerini ve fiziki yapılarını değiştiremeyeceklerini, fakat ruhlarını ve karakterlerini değiştirip geliştirebileceklerini belirtmiştir
Tekrar tekrar okuyun

Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı

Ben çok güzel yorumlar alıyorum, elestirilerin yapıcı yonlendirici olduğunu anlıyor insan. Ama şu konuda haklısınız tek tük de olsa dalga geçen, alaycı tavırla yazanlar var. Onların da kendi sıkıntısı işte burada tatmin oluyorlar deyip geçiyorum

Iyi misin?

Aceleden ve sinirden sadece yazıyorum. Tel ne yazarsa da aynen gonderiyorum
Buradaki yorumlar sadece sanal bi içerik .Buradaki yorum yazanların ne kimlikleri belli ne yaşları ne hayat şartları ne yaşam tecrübeleri .
Çok ciddiye almayın eğer siniriniz sayfadaki yorumlara ise .
Çok önemsemeyin sizde eğlenceli hale getirin bazen gerçekten farklı fikir ve bakış açıları da çıkabiliyor sorgulamanıza/teselli bulmanıza ya da çözüme odaklı .
Ben buraya yazmaya hiç bir zaman pişman olmadım .
En güzel yanı ise yıllar önceki fikirlerime yaşantıma veya bakış açılarıma istediğim her an ulaşmak yenidem yeniden kendimi tanımak değişimlerimi görmek ,tecrübelerimi birleştirmek geçmişi bugünle sentezlemek ..Bana bu anlamda çok faydası oldu BDV’nin

Milletin eğitimi ile dalga geçip sayısalcılar okuduğunu anlamakta güçlük çeker derken iyiydi ama. Her zaman sizden iyisi vardır, bunu da unutmayın.

Bizim öğretmen arkadaşların çoğu burayı biliyor muhtemelen hesapları var. Belki burda birbirimizi linçliyoruz. Reelde aramızdan su sızmaz hshshsh Çok takılmamak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…