- 14 Ekim 2020
- 628
- 506
- 33
Dur hemen okuyayim kendisi neler demis insanlara bakem.Açtığınız konuda daha birkaç yorum yapılmışken defol demelere başlamışsınız ama üyeler suçlu tabi. Hı hı.
Eş görevli kelime ve kelime gruplarının arasına virgül konur Gramer Hanım.Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Bisey mi ictin?Ölü takliti yapıyorlar diyorum bunu anlamak neden bu kadar zor ! Sormadılar bile ne yapıyorsunuz diye ! Sanki evlenen dış kapının dış mandali !
Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.Mesajlarınızı gördüm sizin iletişim probleminiz var gerçekten de öfke kontrolünüz yok haklı olduğunuz noktalarda ani patlamalar yaşıyor konuyu kavgaya çeviriyorsunuz .Düğün olayı mesajlarını okurken gördüm erkek kısmı hem masrafa katılmayıp hem burada da düğün yapmayacakmısınız diye sinsice sorması konusunda birden pandaya falan patlamışsınız o da şaşırmış.
Ama bu akşam sürekli savaş modundasını yok 40 bin maaş yok kocam iyi sevişiyor..Kimin pi..siyle kime hava atıyorsunuz? :)
Metabolizma değil mi o ya. Doğrusunu unutucam kelime savaslarini birakin hanimlar sinava hazirlaniyorumPsikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Volim çarpıyor böyle. Bünye de hassassa...Bisey mi ictin?
Aşkım konu sahibi en iyi örneği şu anCiddi
Buraya sırf kavga edip moral depolamaya gelenler var
Bunu seven bundan mutlu olabilen kadınlar mevcut
HIrsını alamayınca demek ki
Hayır yanlis değerlendiriyorsunuz. Burda direk dalga geçenler var, dini tebligciler var, kendi hayatı çok dipte olup da katlancilar var, evli olmayıp herkese boşan yazan var ama çok özenli yorum yapan üyeler de var. Özenli yazan uyelerdendogadostupanda , @MissCherryBlossom @yenGEnC ilk aklıma gelenler. Bazen de yuzlesilmek istenmeyen şeyler söylendiğinde delirenler var. Birçok konuda teşekkür edenler olduğu gibi eşinin homoseksuel olabileceğini söylediğim icin kötü kalpli olduğum konu da var.
Cık olmamış hoşça kal ayrı yazılır.Sokrates sevdiğimiz bir abimizdir! Tez yazacak kadar bilgi ve birikimim var, merak etmeyin! 3 kitaplık köy okullarına da bağış yaptım. Anlayacağınız gayet imla kurallarına hakimim. İstediğiniz imla kurallarıysa fazlasıyla uyarım. Hoşçakalın.
Rica ediyorum “alamiyorum” dan sonra cumleyi . İle bolmeyin, oraya yakisan bir ;Konuya yorum yapan arkadaşlar, çok rica ederim cümlelerinizin sonuna ünlem işareti koyun.
Yoksa sizi ciddiye alamıyorum.
Hep Bahar’a hak veresin geliyor, ünlem önemli!!!
Ben senin gerçekten iyi bir ilişkin olsa daha rahat bir insan olacağını düşünüyorum. Bir de konularda en en sonunu söylüyorsun o da antipatik geliyor.Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?