Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaprak dökümü Oğuz ve Necla kavga sahnesinde Oğuz'un Nejla'ya of of yeter dediği sahne var ya hani. Bak bunu gerçek dizi gurmeleri bilir yalnızca. İşte o of of yeter sana gelsin konu sahibesi. Yeto. Yerler aşkım seni. Ham yaparlar. Yüz kişiyle sidik mi yarıştırıcan? Kimse buraya hayatı düzene girsin diye yazmıyor. Biraz istişare amaç, hepsi bu. Beklediğini bulamayınca herkese de sallamazsın be gülüm. Tamam bi linç tayfa var ama onlar da olmasa kime sataşıcaz

Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.

Mantıklı bir konu mu actin ki mantıklı yorum bekledin çok merak ediyorum. Konu para değil demişsin ama önceki konunda verdikleri değeri böyle olcuyorum yazdın. Eşim dugun yapamadığı için acaba yanlış insan mı diye düşündüğüm oluyor yazdın. Kendi dugununun masrafı kendinden çıkacaksa istemediğini ama kayın ailesinden çıkacaksa istediğini yazdın. Düğün masrafı tabiki senden çıkar dedik daha ilk mesajda defol yazdın. Mantıklı mıydın ki mantıklı cevap gelsin. Minnetim yok beklentim yok yazdın dugun bekliyorsun bilezik almışlar insanlar ama inceydi diyosun. Yani yapılanı da beğenmiyorsun. Maddi olarak kimseye ihtiyacımız yok aylık binlerce lira alıyoruz herşeye yeteriz diyosun daha istediğin düğünü yapamıyorsun. En son olarak eşim iyi sevisiyorla kapattın. Yani ne diyebiliriz ki..

Konunuzu okudum fakat yorumların bir kaçı hariç okumadım. Kendi düğününüzü tabi ki kendiniz yapacaksınız. Hani yardım etseler ne güzel olur ama etmeyince zorlayamazsın. Üstelik sanki memursunuz. Yapın düğünü ohh kimse karışamasın. Bir yapıp bin laf işitmezsiniz.

Benim hiç konum yok mesela. Çünkü bir derdim olduğunda önce çözmeye çalışırım. Allah dermansız dert vermesin. Siz çözmeye çalışmadan burdan mucize bekliyorsunuz. Kendi kendine çözülmez. Ya da bizlerin elinde sihirli değnek yok.

Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?
Metabolizma değil mi o ya. Doğrusunu unutucam kelime savaslarini birakin hanimlar sinava hazirlaniyorum

Psikolog psikiyatri helikopter diskalifiye gözenek metobolizma başka yazmamı istediğiniz bir kelime var mı ?

Alikopter yazmadığınız için ben kendi adıma teşekkür ederim. Pisikolog yazan onu da yapar çünkü.
Yalnız o metobolizma değil ama neyse, olumlu taraflara odaklanalım

Ciddi
Buraya sırf kavga edip moral depolamaya gelenler var
Bunu seven bundan mutlu olabilen kadınlardan arkadaş
HIrsını alamayınca demek ki

Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Empati kurup cevap veriyorum genelde. Umarim bir baskasina faydam olmustur. Benide lincliyolar arada olabiliyo oyle seyler

Cık olmamış hoşça kal ayrı yazılır.

Yav sizin yüzünüzden saçımı kurutamadim! Bazi mesajlara sahiden bende gülüyorum . Aranızda çok trol var farkındayım ki arada bende yaparım. Cidden yoruldum artık ben yardım falan istemiyorum tamam mı ? Geçti gitti hadi saçımı kurutup yatacağım ben. Sabah iş var herkes yataklara

Geçen biri bana konu açarken bana danişacaksin dedi. Boş ver takılma ya kimisi burada kendini tatmin ediyor işte çoğunluğa bak, herkes çok iyi, canla başla paragraf paragraf yazıyorlar. Sırf yardımcı olabilmek adina

Benim gibi huzursuz bir arkadaş. Ben de böyleyim.kıskançlıkla falan alakası yok.bizimki genetik.dünya bizim olsa yine böyle oluruz.
Ben senin gerçekten iyi bir ilişkin olsa daha rahat bir insan olacağını düşünüyorum. Bir de konularda en en sonunu söylüyorsun o da antipatik geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…