- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Sizin benim gibi etten kemikten birine nasıl böyle taparcasına bağlanabiliyorsunuz anlamıyorum. İnsanoğlu yeri geliyor annesinin ölümüne bile alışıyor bi zaman sonra.
Bu ne arabesk bi ruh hali.
Bu ne kendini kaybetmişlik.
Allah hiç bi kadını bi erkek için doktor doktor gezecek hale düşürmesin. Çok utanç verici.
Biraz irade, biraz gurur, biraz onur lütfen !!!
Sizin benim gibi etten kemikten birine nasıl böyle taparcasına bağlanabiliyorsunuz anlamıyorum. İnsanoğlu yeri geliyor annesinin ölümüne bile alışıyor bi zaman sonra.
Bu ne arabesk bi ruh hali.
Bu ne kendini kaybetmişlik.
Allah hiç bi kadını bi erkek için doktor doktor gezecek hale düşürmesin. Çok utanç verici.
Biraz irade, biraz gurur, biraz onur lütfen !!!
hakkında hayırlısını allah bılır bence senın ıcın hayır buydu ve bitti once bunu kabullenÖlüyorum kahroluyorum kızlar.
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben
gurursuz oldugunu nerden ckardınız M mio_mao ask ozlemek ayrılmak acı cekmek ve bunun sonucunda yas tutmak psikologlara gore bıle dogal bı surecken sen bunu neden acaba gurursuzluk olarak nıtelendırdın sen hıc asık mı olmadın senın hıc duyguların mı yok hissiz misin ama hissiz canlılar degıldır ınsanogluBenimle bu şekilde konuşma hakkını kimden alıyorsunuz ?
Fikirler için, destek için açtım ben bu konuyu yerden yere vurun diye değil.
Size de biraz seviye gerekli sanırım.
Seviyesiz hiç bir kelime kullandığımı düşünmüyorum.Benimle bu şekilde konuşma hakkını kimden alıyorsunuz ?
Fikirler için, destek için açtım ben bu konuyu yerden yere vurun diye değil.
Size de biraz seviye gerekli sanırım.
Seviyesiz hiç bir kelime kullandığımı düşünmüyorum.
O halde sadece fikir ve destek istiyorum, eleştiriye açık değilim diye belirtseydiniz.
eleştiriye açık olması veya olmaması ona hakaret etme hakkını sana vermiyor yalnızSeviyesiz hiç bir kelime kullandığımı düşünmüyorum.
O halde sadece fikir ve destek istiyorum, eleştiriye açık değilim diye belirtseydiniz.
eleştiriye açık olması veya olmaması ona hakaret etme hakkını sana vermiyor yalnızuyeyi yıllardır tanırım her türlü konuda buraya danısır her gorusu ayrı ayrı dikkate alır katılır veya katılmaz saygısızlık etmez yalnız peki biz neden saygısızlık edelim degıl mı
Eleştiri sizin yaptığınız olmuyor yalnız hanım efendi .
Kelime anlamına bir bakın isterseniz .
Bir insana onursuz ve gurursuz demek hakaret oluyor.
Kaç kişi eleştiri yapmış onlarca yorum var yukarıda bir sizin uslubunuza bakın birde onların ..
oh ne guzel boyle seylerde kafanı dagıtmakcanım lütfen yardım al. Ben şuan işime tutunuyorum mesela. Her sabah alarm çaldığında ilk saniye ayrıldığımız aklıma geliyor ve gözyaşlarım akmaya başlıyor..her sabah...Ama sonu ölüm değil ya bunun diyorum kendime. Spora da yazılacağım. Gerekirse yardım da almayı düşünüyorum.
oh ne guzel boyle seylerde kafanı dagıtmak
gezmek tozmak
sevdıgın seylerle ugrasmak ıyı gelıyor
hatta muzık dınlerken bıle secıcı olmalı
onun hedıyelerını gozunun gormeyecegı yere kaldırmalı
sana onu hatırlatacak arkadaslarla gorusmemelı
onunla gıttıgın yerlere gıtmemelı
ve yenı cevre yenı ınsan yenı yenı yenı her seyın yenısını kesfetmelı ınsanCeylinimdeceylinim
Canım o kişi dimi artık vazgeç gençliğine yazık etme yahu onun umrumda değilse sen neden üzülüp zamanını harcıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?