Ölüyorum kederden.

Öyle bir yazmışsınız ki bir yakınınızı kaybettiniz sandım. Hayatınızı anlamsız bir keder uğruna boşa harcamayın. Gereksiz bir kara sevda durumu oluşturuyorsunuz. Halbuki ortada aşk sevgi diye bir şey yok. Eski konularınızı bilmeden dahi görebiliyorum bunu. Karşı taraf sizin ona bağımlı olmanızdan hoşlandığı için böyle bir taktik uyguluyor. Bunun farkına varın. Evleniriz lafları bundan dolayı. Bu tuzağa düşmeyin.
Şuan boşluktasınız sanırım. Bu yüzden saplantı haline getirmişsiniz. İş olur okul olur kendinize devamlı uğraşınızın olduğu ve sosyal çevre edinebileceğiniz seçeneklere yönelin. Okulu düşünüyormuşsunuz da zaten. Bence de en güzeli. Bu sene kendinizi sınavlara verdiğiniz zaman karşı tarafın belirsizliğinin yavaş yavaş kaybolduğunu göreceksiniz. Hele bir de kazanıp da yeni ortam yeni arkadaşlıklar edindiğiniz zaman kendinizi boşa hırpaladığınızı göreceksiniz.

2015 Eylül evlenmek üzere olduğum sevgilim beni terketti burda konu açmıştım ben de ilk 3 ay öldüm öldüm dirildim sonra doktor doktor dolaştım dualara sığındım kendime yeni uğraşlar buldum çok şükür dostlarım ailem çok destek oldu şimdi Allaha şükür çok iyiyim ama ben ilk ayrıldığımız an dan itibaren bütün sosyal hesaplarımdan ortak arkadaşlarımız dahil herkesi engelledim 6 ay sonra geri dönmek istedi çalıştığım yerin çıkışına geldi o kadar boştu ki içim ona karşı biz diye bir şey yok bundan sonra karşıma çıkma diyip gönderdim boşuna çekmedim ben o acıları bana acı çektireninde hayatım da yeri yok mutlaka bir uzmana gitmelisin ben ilaç ta kullandım ağır depresyon teşhis konuldu 10 gün yatırdılar hiç geçmiycek gibiydi ama geçiyor emin ol yeter ki sen bunu iste senin ailen arkadaşların yanında değilmi neden yapayalnızım diyorsun ?

Değmeyecek biri için 3 yılımı heba ettim. 3 yıl boyunca onun için kahroldum. Ağladım. Tabiri caizse süründüm. Sonuç? Olan benim geri gelmeyecek 3 yılıma oldu. Bunu anlamakta o kadar zamanımı aldıki.
9 yıllık bi ilişkinin bu kadar çabuk atlatılması bana göre abes olurdu zaten. Ama kendini de yıpratmaman gerekiyor. Çünkü kendinde biliyorsun. Mutlu olamayacağınızı. Bir daha olmayacağını.
Sadece yılların vermiş olduğu alışkanlık ve o yerin dolmayışı. Ama bence şimdilik dolmayışı.
Gerekiyorsa burda herkesin de dediği gibi bir yardım alabilirsin. İnsan böyle zamanlarda kendini anlatabileceği, ona yön verebileceği birine ihtiyaç duyuyor.
Ama artık silkelen ve kendine gel! Hayat değmeyecek,gelmeyecek birini beklemek için ve uğruna heba olmak için çok kısa.
İlerde bugünlere dönüp baktığında kendime napmışım ben diyeceksin. Bunun için mi gelmeyecek günlerimi heba etmişim diyeceksin. Lütfen yapma bunu kendine.
Ben giden 3 yılım için çok ama çok pişmanım. Artık bugünlerimden gelecekte pişman olmamak adına onu tamamen içimde bitirdim. Üzerini çizdim. Sen de yap bunu..
Ve çok sevdiğim bi söz vardır;
"Allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır. Peşlerinden koşmayın."

Sizin benim gibi etten kemikten birine nasıl böyle taparcasına bağlanabiliyorsunuz anlamıyorum. İnsanoğlu yeri geliyor annesinin ölümüne bile alışıyor bi zaman sonra.
Bu ne arabesk bi ruh hali.
Bu ne kendini kaybetmişlik.
Allah hiç bi kadını bi erkek için doktor doktor gezecek hale düşürmesin. Çok utanç verici.
Biraz irade, biraz gurur, biraz onur lütfen !!!

Ceylinimdeceylinim cnm kendini neden bırakıyorsun kim için bırakıyorsun. zor bir süreç ALLAH kimseye yaşatmasın.
ama bazı gerçekler var saymakla sayfaları dolduracak gerçekler.
şöyle bir kalk ayağa silkelen insanlar en sevdiklerini kaybettikten sonra onların ölüm acısını yaşadıktan sonra bile hayatlarına devam ediyorsa bu hayatta hiç bir sevgi için ömrünü heder etmeye değmez.
Aklını kalbini birleştirerek bir karar al ve onu düşünmemek için bir şeyler yapmaya başla onu sana hatırlatan ne varsa sil at yak gitsin .
sosyal medyadan whatsapdan takip ediyorsan yapma yada 5 dk da bir bakıyorsan 1 saatte bir bakmaya başla ertesi gün 3 saatte sonra günde 2 ve kendine şart koş 1 hafta bakmayacağım de sonra ayda bir sonra komple bırak , ve kendine verdiğin sözü tut.
inan değmez gün gelir hay ben ne yaptım der ağlarsın
SEN önemlisin SEN kıymetlisin SEN değerlisin.
ne yaşadınsa yaşadın inan bitmeyecek acı da yok yeter ki sen kendine bu acıları reva görme .
onca zamandır yeterince ağlamışsındır zaten artık dur ve sadece kendin için birşeyler yapmaya başla
bir uzamandan yardım almanı tavsiye ederim ücretsiz bu hizmeti veren yerler ama ama kiminle ne görüşürsen görüş kendin olarak iyi olacağım mutlu olacam demedikten sonra asla kendine gelemezsin unutma

başınıza gelmedikçe bilemessiniz insanların bu durumlarını yadırgamayın lütfen aynı şeyler hepimizin zaman zaman hayatından geldi geçti arkadaşımızda atlatacak hiçbir acı kalıcı değildir öldü farzetmek lazım ölenler 1-2 hafta sonra unutuluyor...

Benimle bu şekilde konuşma hakkını kimden alıyorsunuz ?
Fikirler için, destek için açtım ben bu konuyu yerden yere vurun diye değil.
Size de biraz seviye gerekli sanırım.

hakkında hayırlısını allah bılır bence senın ıcın hayır buydu ve bitti once bunu kabullen
sonra kurslara yeni iş yenı ortamlara gır drim bakarsın duzgun ruhuna kalbıne sana hıtap eden bırı cıkacak ve oh be ıyı kı bıtmıs dıyeceksın
kımse aglamayı hak etmıyor bu gozyaslarını sılecek adam cıkacaktır Ceylinimdeceylinim ayrıcaa konu sahıbı takıntı olduıgunu dusunmuyorum sadece alıskanlıkları bazı seylerı hazmedememesı
ve yenı bırı yenı ortamı olmaması gecmıse goturuyor kendısını

gurursuz oldugunu nerden ckardınız M mio_mao ask ozlemek ayrılmak acı cekmek ve bunun sonucunda yas tutmak psikologlara gore bıle dogal bı surecken sen bunu neden acaba gurursuzluk olarak nıtelendırdın sen hıc asık mı olmadın senın hıc duyguların mı yok hissiz misin ama hissiz canlılar degıldır ınsanoglu

Seviyesiz hiç bir kelime kullandığımı düşünmüyorum.
O halde sadece fikir ve destek istiyorum, eleştiriye açık değilim diye belirtseydiniz.

Eleştiri sizin yaptığınız olmuyor yalnız hanım efendi .
Kelime anlamına bir bakın isterseniz .
Bir insana onursuz ve gurursuz demek hakaret oluyor.
Kaç kişi eleştiri yapmış onlarca yorum var yukarıda bir sizin uslubunuza bakın birde onların ..
O halde sadece fikir ve destek istiyorum, eleştiriye açık değilim diye belirtseydiniz.

eleştiriye açık olması veya olmaması ona hakaret etme hakkını sana vermiyor yalnız uyeyi yıllardır tanırım her türlü konuda buraya danısır her gorusu ayrı ayrı dikkate alır katılır veya katılmaz saygısızlık etmez yalnız peki biz neden saygısızlık edelim degıl mı

Haklısınız.
Yorumumu tekrar okudum gerçekten çok saldırgan gözüküyor.
Amacım bi arkadaşa tokat etkisi yaratacak cinsten 'kendine gel, dik dur' desteği vermekti. Ama aşırıya kaçmışım.
Geçirdiğimiz bu zor günlerde ölümle burun buruna yaşarken insanların duygusal ilişkilerinde ki sorunları küçümser oldum sanırım.
Belki de dediğiniz gibi duygusuzlaşmaya başlıyorum.
Kırıcı tavrım için özür dilerim.

canım lütfen yardım al. Ben şuan işime tutunuyorum mesela. Her sabah alarm çaldığında ilk saniye ayrıldığımız aklıma geliyor ve gözyaşlarım akmaya başlıyor..her sabah...Ama sonu ölüm değil ya bunun diyorum kendime. Spora da yazılacağım. Gerekirse yardım da almayı düşünüyorum.

oh ne guzel boyle seylerde kafanı dagıtmak
gezmek tozmak
sevdıgın seylerle ugrasmak ıyı gelıyor
hatta muzık dınlerken bıle secıcı olmalı
onun hedıyelerını gozunun gormeyecegı yere kaldırmalı
sana onu hatırlatacak arkadaslarla gorusmemelı
onunla gıttıgın yerlere gıtmemelı
ve yenı cevre yenı ınsan yenı yenı yenı her seyın yenısını kesfetmelı ınsan Ceylinimdeceylinim

Ceylin sana tek tavsiyem şu an onu düşünerek bütün enerjini ona gönderiyorsun, o da senin enerjinle besleniyor. Enerji akışını kesmen gerekir. Ne zaman ki tamamen onu bırakabilirsen (enerji askışını kestiğinde) işte o zaman o geri dönecektir, ama bu sefer de artık çok geç olacaktır.
Üzerindeki bu yükü atman lazım. biraz kendine odaklan. Kendine dön. Enerjini kendine ver ve kendin için harca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…