- 9 Eylül 2016
- 82
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
Ciddi mi söyledi uğraştı mı?
Gerçi ciddi diyeceksiniz kesin ama belki uğraşmıştır diyorum ben yine de.
58 kiloyum
Senin gibi öküz e benim gibi inek yakışır ancak deseydin !
Ayy çok güldüm ama kızmayın nolur babam beni aslan gibi bir ineğim diye severdi de..
Bende 170 e 60 kg yum
Senin gibi öküz e benim gibi inek yakışır ancak deseydin !
Ayy çok güldüm ama kızmayın nolur babam beni aslan gibi bir ineğim diye severdi de..
Bende 170 e 60 kg yum
o kilomu ya,bence esprı yapmışş
boyunuz kaç??
eşine söyle benden olsa olsa buzağı olur,ama senden safkan öküz olur:)
Siz guzelsiniz, ondan daha basarilisiniz, ondan daha fazla para kazaniyorsunuz ya da yakin zamanda biri ona '' o kiz zamaninda sana nasil bakti sasiriyorum'' tarzi bir sey dedi. Adim gibi eminim kendi ezikligini kapatmak icin boyle bir sey yaptigina.
Höst diyorum!
Hadi başta espiri yapti sonra ağladiğini görmesine rağmen çok afedersin öküzlüğüne devam etmis.
Ciddi anlamda bu duruma kirildiğini hissettirmezsen bu tarz söylemlerini yineleyebilir, şahsen kocanda o rahatliği gördüm.
kendini ezdirme, devami gelirÇalışmıyorum , çocuklarımızla aram ondan daha iyi ama bunun hiç alakası yok , olamaz
Ya işte öyle , ben o kadar ağlamışım , gözlerim kıpkırmızı olmuş , insan bi Özür diler , şaka yaptım der , üstüne üstlük kalktı bir de inek dedi bana
Konu sahibesinden özür dileyerek konuya açıklık getireyim biraz, mevzu yalnızca manda vb demesi değil, bu adam bu kızcağıza psikolojik şiddet uygulamak için böyle sözler sarf ediyor, kadını eziyor, laflarıyla hareketleriyle sindirip kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor.Siz guzelsiniz, ondan daha basarilisiniz, ondan daha fazla para kazaniyorsunuz ya da yakin zamanda biri ona '' o kiz zamaninda sana nasil bakti sasiriyorum'' tarzi bir sey dedi. Adim gibi eminim kendi ezikligini kapatmak icin boyle bir sey yaptigina.
Seninki çok feci kaşınıyor. Derdi kilo değil seni ezmek rencide etmek. Beğenmiyorsan miktir git kapı orda. Senin gibi bi kalası çekemem de. Şuna bak ya. İfrit oldum.Ben 39 kiloya düştüğüm hallerimi de bilirim , o zamanlarda bana " sen hiç aynaya bakıyor musun , insan sıfatından çıkmışsın " demişliği de vardır .
Sayın kızlar sayın valla .
Onun hiç mi bir kusuru yok. Kendisi çok mu zayıf. Sen de çok çirozsun diyebilirsiniz kılkuyruk bir tipin var diyebilirsiniz, şişmansa kendine bak göbeğinden pipin görünmüyor diyebilirsiniz. Eğer cidden kilolu olmadığınızı düşünüyorsanız ağlamaya falan gerek yok. Hani sizin de böyle kendinize güvenmediiniz bir alandır tamam ama öbür türlü yapıştırın siz de lafları.
Seninki çok feci kaşınıyor. Derdi kilo değil seni ezmek rencide etmek. Beğenmiyorsan miktir git kapı orda. Senin gibi bi kalası çekemem de. Şuna bak ya. İfrit oldum.
Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?