- 9 Eylül 2016
- 82
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
Şimdi bu akşam işten geldiğinde ne yapacaksınız? Yani bir şekilde laf sokmak mı kırıldığını söylemek mi ya da takmamış gibi cool durup adamı söylediklerini isteklerini görmezden gelmek mi? Bence bir süre kocanızı yok sayın. İsteklerini yapmayın. Söylediklerini duymazdan gelin ama tripli gibi de değil bunu cool ve ağırbaşlı yapın. Yemek hazır diyecekseniz onunla keyifle yemeyin, biraz ceza verin yahu belki işe yarar(
Benim esimde kiloma takık ama boyle bir saka yapmadi hadi yapsa kussem aglasam gelir ozur diler guldurmeye calisir. Sizinki bildigin kömüşşş....
Asil mandanin taa kendisi o!ee kuzum gelde simdi sovmeBu konudaki esas gizli öküzü buldum.kocan.terbiyesize bak.
+1"hahaha espri anlayışına bayılıyorum ya çok komiksin" diye gülseydin, sonra da "sen kendine bak" deseydin.. neden ağladığını belli ediyorsun, "ben her halimle çok güzelim.. ne kadar şanslı bi erkek olduğunu bilmiyorsun sanki" filan diye dalga geçseydin.. bi afallasaydı dangoz.. erkeklere zayıf yönünüzü belli etmeyin kızlar..
Bende oyle cok kilolu degilim ama benimkide takık zayifla zayifla sistin deyip duruyorAynen öyle , ama bilmediklerimizden ...
Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Bence kendini beğenmediğinden senin özgüvenine oynuyorMerhaba arkadaşlar
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Bende oyle cok kilolu degilim ama benimkide takık zayifla zayifla sistin deyip duruyor
Öküz ya öküz iste kendisi manda mandafon haberi yokk..Ya hayır deseki "kilo almışsın , biraz zayıfla " , fazla kilom yok , üstelik kalktı bir de manda ve inek dedi
Kibarliktan yoksun odunn boyle şaka bile yapmamalııYa hayır deseki "kilo almışsın , biraz zayıfla " , fazla kilom yok , üstelik kalktı bir de manda ve inek dedi
Öküz ya öküz iste kendisi manda mandafon haberi yokk..
canim merhaba ben bu konuyu okudugumda guldum ama niye yuzsuzlugune .ozur dilemesi gerekirken sacmalamasina benim esimde arada der manda gibisin ki ayni dedigin gibi fazla kilomda yok ona giciklik pkatese basladim 2 gun once bana ne dedi. ya cok zayiflamissin yuzun kaşık kadar olmus saka yaptim ya ben seni her halinde seviyom dedi. dedim gec bunlari inat degilmi dedim .kiz bosver yaa o onun edepsizligi bir insan kendine iyi gozuksun yeter ben kendime guzel gorunuyorum esime deyil ilk ben begenicem kendimi sonra ooooo.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?