Ömür törpüsüüüüü

Yok ki öyle fazlalılığım , olsa , kilo almışım , eşim de o sebepten bana böyle dedi derim .Ama inanın bana kilo fazlalığım yok .

Gülemedim ki , boğazım düğüm düğüm oldu , konuşamadım bile

Yok ki öyle fazlalılığım , olsa , kilo almışım , eşim de o sebepten bana böyle dedi derim .Ama inanın bana kilo fazlalığım yok .

cnm 158 e 58 kilo normalin biraz ustunde, bende 168 e 67 kiloyum ve evt 5 kilosu fazla gorebiliyorum.
her durumda esinin tabiri cok cirkin geregini soylemeliydin yinede soyle.

Nasil kusuru yok tamam şişman değildir yakışıklıdir ama mutlaka kusuru vardır ne biliyim corabini ortaya atıyordur sifon çekmiyodur ne biliyim ben ya

HAHAHAHAHA ay çok güldüm Allah iyiliğini versin

Hah bak işte o yönden kusuru çok , meselâ kül tabağı ağzına kadar da dolsa kalkıp da çöpe atmaz , şu bardağı şurdan şuraya koymaz .
Ama sifonu çeker .
Nasil kusuru yok tamam şişman değildir yakışıklıdir ama mutlaka kusuru vardır ne biliyim corabini ortaya atıyordur sifon çekmiyodur ne biliyim ben ya

o kendindeki kusurları bence sana yüklüyo. Özgüvenini kaybet diye. erkeklerin tipik hareketleri. hamsi kafalı

Senin kocan kaba bir adam. Öncesinde de böyleymişs, zayıfken de laf, şişmanken de laf. Bence adamın huyu buysa şaşırılacak bir şey yok. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Babam da böyleydi. Bunun yaşlılığı var, hastalığı var. Bu laflar zamanla artıyor, haberiniz olsun.

Şimdi bu akşam işten geldiğinde ne yapacaksınız? Yani bir şekilde laf sokmak mı kırıldığını söylemek mi ya da takmamış gibi cool durup adamı söylediklerini isteklerini görmezden gelmek mi? Bence bir süre kocanızı yok sayın. İsteklerini yapmayın. Söylediklerini duymazdan gelin ama tripli gibi de değil bunu cool ve ağırbaşlı yapın. Yemek hazır diyecekseniz onunla keyifle yemeyin, biraz ceza verin yahu belki işe yarar(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…