- 9 Eylül 2016
- 82
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
hicbir zmn zayif bir kiz olmadim bekarkende, su an da 5 kilo kadar fazlam var farkindayim. benim esimde bazen takilir, oo gobeginde ozerkligini ilan etmis falan :) ama hic takmam, ickim yok kumarim yok bi yemegim var onuda nasil kesiyim kesemiyorum, seviyorum yemegi sucmu
cok fazla kilon varsa biraz diyet yapabilirsin, yada spor yap hergun en az 30 dk kadar. ben hergun ise gidip gelirken yeterince efor sarfettigimi dusunerek sporda yapmiyorum su ara oda ayri konu tabi :)
"hahaha espri anlayışına bayılıyorum ya çok komiksin" diye gülseydin, sonra da "sen kendine bak" deseydin.. neden ağladığını belli ediyorsun, "ben her halimle çok güzelim.. ne kadar şanslı bi erkek olduğunu bilmiyorsun sanki" filan diye dalga geçseydin.. bi afallasaydı dangoz.. erkeklere zayıf yönünüzü belli etmeyin kızlar..
Yok ki öyle fazlalılığım , olsa , kilo almışım , eşim de o sebepten bana böyle dedi derim .Ama inanın bana kilo fazlalığım yok .
HAHAHAHAHA ay çok güldüm Allah iyiliğini versinOnun hiç mi bir kusuru yok. Kendisi çok mu zayıf. Sen de çok çirozsun diyebilirsiniz kılkuyruk bir tipin var diyebilirsiniz, şişmansa kendine bak göbeğinden pipin görünmüyor diyebilirsiniz. Eğer cidden kilolu olmadığınızı düşünüyorsanız ağlamaya falan gerek yok. Hani sizin de böyle kendinize güvenmediiniz bir alandır tamam ama öbür türlü yapıştırın siz de lafları.
Nasil kusuru yok tamam şişman değildir yakışıklıdir ama mutlaka kusuru vardır ne biliyim corabini ortaya atıyordur sifon çekmiyodur ne biliyim ben ya
Şakamı pardonda neren mandaymış.bence eşin şaka yapmış sen alınmışsın.58 kiloyum
sen buna agladın mı gercekten? kullanıcı ismini değiştir öncelıkle
ağlamak yerıne en hassas noktalarına bassaydın yaa
o kendindeki kusurları bence sana yüklüyo. Özgüvenini kaybet diye. erkeklerin tipik hareketleri. hamsi kafalı
Şakamı pardonda neren mandaymış.bence eşin şaka yapmış sen alınmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?