On sene önceki konumun gelişmesi 😁

İnsanların engelli çocuğu olmasının sebebinin konu sahibiyle yaşadıkları kötü şeyler olduğundan eminseniz, o zaman konu sahibinin aldatılıp dayak yiyip terk edilmesinin sebebi nedir? O da başkalarına mı kötülük yapmış? İnsanların çocuğunun engelli olmasının sebebinden bu kadar eminseniz konu sahibinin masum ve iyi insan olduğundan nasıl emin olabilirsiniz?

Ben sizi cok acınası buldum.10 senelik bir mevzu, agır otizmli bir cocuk var konuda. Bu kadar kindar olunur mu? Ve hayır bu olanlar sizinle ilgili degil. Çok kötüsünüz.

Ben konu sahibinin bedduasi yuzunden cocuk hasta dogdu demiyorum .konu sahibi kadina doktorluk yapamasin diye beddua etmis .kadinda çocuğunun sorunlari olunca meslege devam etmemis ve doktorluk yapmamis .yani beddua tutmus .bunalima girdigi icin veya annesi hastalandigi icinde meslegini yapamayabikirdi veya baska bir ulkede diplomasina denklik bulamadigi icinde olabilirdi .gene bedduasi tutmus derdik .ustelik doktorluk kazanci cok yuksek bir meslek istese devam edip cocuguna daha iyi imkanlar saglayabilirdi ama o meslegi yapmamayi secmis .bedduanin tutma sebebi meslegi yapmamasi yani .cocugu bedduadan hasta olmamis .

Tamam ben de diyorum ki kadının başına gelenler konu sahibinin bedduaları sebebiyleyse, konu sahibinin başına gelen musibetler neden o zaman? Siz haşa Allah mısınız da kimin hangi imtihanı neden yaşadığına hükmetme cürretini gösterebiliyorsunuz? Belki de konu sahibi de çok kötü bir insandı ve bu yüzden bunları yaşadı belki de değildi bilemeyiz. Kibirli kibirli benim sayemde başına şunlar geldi demek kimsenin haddine değil.

Ayrıca başka konusunda kendisi de sevgilisi olan adamı ayartmaya çalışmış (adam reddettiği için ayartamamış), adamın sevgilisi için abuk sabuk konuşmuş, ciddi düşünülmeyecek biriymiş, ailesi o kızı istemezmiş, o yüzden adama asılmasında sakınca yokmuş. Yani kendisi beddua ettiği doktor hanımdan daha ahlaklı bir insan değil.

Son düzenleme:
Mesela ben orman yakanlara acayip beddua ediyorum, yaktiklari ormanlarla birlikte yansinlar diye, bakiyorum sonuc sifir, hic duydunuz mu ormanlardan yakanlarin cesetlerinin ciktigini? Ben duymadim, duyan bilen varsa bana yollasin haberin linkini vallahi icim sogur.

Yani mazlumun ahi, şahı falan devirmiyor, geçin bu işleri. Beddualariniza sirtinizi dayamak yerine, ben bana zulmedenden nasil intikam alirim diye düşünebilirsiniz mesela?

Intikamada ornek vereyimde isin icinden baska birsey cikarmayin, mesela konu sahibi azmedip doktor olsaydida, konudaki otizmli bebecigin annesi bunu duyup (madem doktorum ben sen kimsin diye ovunmus) kahrolsaydi, cok daha etkili bi intikam olurdu.

O ne yapmis, 10 sene boyunca bi kosede tirnaklarini yeyip beklemis jajdjdj, ya cok garip bi durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…