Bacimsu bayiliyorum sana ya, vallahi cok aydinlatiyorsun beni her mesajindaadamın aldattığını bile bile hala adamın peşinden gidiyor, evine gizlice giriyor, adamla bu yeni ilişkis hakkında konuşuyor, adam baya evirmiş çevirmiş elinde bıçakla filan şikayet etmemiş
ama adam unutsa buna dönse kabul edecek
adam gidip o kızla evlenmese adama bir garezi yok, sıkıntı hep o diğer kadın. kocasına değil aldattığı kadına suç bulan teyzeler gibi bir vaka.
normalde bazı dualarda ellerin ters çevrilmesi vardır ama anlıktır bazı lafızlarda yapılır, geri yukarı çevrilir. (daha çok allahım ateşten beladan koru vb. denilen yerlerde ters çevriliyor)
sünnettir, bazı mezheplerde daha fazla var
beddua olarak özel yapılmasını ilk duyuyorum
İşte bi ters bi düz haroşa şeklinde yap birşeylerBi dk ben bi yerde şey mi okudum ellerini ters cevirip mi beddua ediyormus?
estagfurullah.Bacimsu bayiliyorum sana ya, vallahi cok aydinlatiyorsun beni her mesajinda
Yani ben ellerin ters cevrilerek dua edildigini ismi lazim degil islemleri icin falan duymustum ama anlattigin sekillerde hic duymamistim.
Uyenin eski konularida beni sasirtiyor su an, şoktan şoka sürükleniyorum
Zaten su cocuklara dil uzatma cesareti gosteren insanlardan kotulukten baska birsey beklemem ben. Onuda yapmistir, adamin evine gizlice giren birinden herseyi beklerimestagfurullah.
yavv yani bazı özel dualar var işte benim malımı çalan yese bile sıçamasın (çok kibarım) diye bile buna mahsus (bed)dua var ama yapılırken hiç görmedim belki o işlerde de ters çevirmek adetse? bilmiyorum.
konu sahibinin bunu konu açarken özellikle belirtmesi ise apayrı, illa ki özel bir şeyler okumuş yapmış yani bence, beni de çok rahatsız etti o ifade açıkçası.
benim malımı çalan yese bile sıçamasın (çok kibarım)
yuh yani Allahım beterinden saklasın saf kötülük değilde nedir bu? Beddua edersin de bu kadar da edilmez be kardeşimO zaman doktor olmak en büyük hayalı olduğunu görerek dedim ki en büyük hayaline ulaşamasın! Hiçbir şekilde gidip hakkımı aramadım o zamanlar. Sadece gece gündüz elimi ters çevirerek beddua etmiştim her gün o ikisine
Seninki bu değil diğeri, hani şu gök ve kemik detayları olan. Kalbin iğrenç.mazlumun ahı indirir şahı!
İnsanlar zaman zaman gecmiste bagini kopardigi insanlarin bu gunne yaptigini merak edebilir .gayet dogal .Ben size üzüldüm. Niye derseniz... 10 yıl olmuş bitmiş adamın arkasından hala böyle saplantılı şekilde düşünüp duruyorsanız karısını evliliğini çoluğunu çocuğunu takip edip kafanıza takıyorsanız siz "benim için bitti" deseniz bile bitmemiş demek ki. hala kalbinizde zihninizde sizinle yaşıyor. 10 yıl önceki sevgilim restoranda vs yan masamda otursa tanımam herhalde. O kadar bitik benim için. Hele hele evladı otizmli bir anneye işi bırakmak zorunda kaldı diye sevinmek
Ne diyeyim Allah size de kalbiniz kadar güzel günler yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?