- Konu Sahibi baxsx_belasxix
-
Sevişmek anlatarak,okuyarak öğrenilmez arkadaşım...:sm_confused:
Yaşayarak öğreneceksiniz..:smiley-cool:
vayy ölemi diyosunnnn :)peki sence benim 3 yıllık ciddi bir beraberliğim var ve bugün yarın söz olucak..sence biz neden yaşamadıkkk yoksa sevgili değilmiyizz yoksa çok cahil çok yobaz kişilermiyiz bizzz... "bişiler yaşamayanda yoktur bu devirde sevigiler bile yaşıyorr
"bu tespiti nasıl yaptın sölermisin??
yaşamayan yoktur biz tamamen ilişkiye girmedik gidişatımıza göre ön sevişme yok denecek kadar az bilgi istiyordum amaabişiler yaşamayanda yoktur bu devirde sevigiler bile yaşıyorr
Ya sizi hiç anlamıyorum madem evleneceksin yakın zamanda biraz daha sabret herşeyi zamanında tadında yaşamak varken ne bu acele eğer öyle şeyler yaşamazsan şimdi, sonra bırakacakmı eşin olacak kişi seni hayret bişi yaa ne demek bişeyler yaşamayan yoktur sen ve senin gibiler tabi yaşıyordur hemde daha fazlasını ama genelleme yapma kendi adına konuş geniş insan seni yasakkelime
:mrb arkadaşlar ön seviişmeyi nasıl uzatırız ben nişanlıyım bazen nişanlımda kalıyorum ve beraber yatıyoruz o zmanda tabi ateşle barut bir arada durmaz çok ileri gitmeden bişiler yaşıyoruz 3 ağustosta düğünümüz var vee ben ön sevişme istiyorum ama söyleyemiyorum ama o hemen ilk gecedede böle bişi istemiyorum o yüzdende korkuyorum ön sevişmeyi uzatmam gerekk
pişman olmana gerek yok canım
bu senin hayatın ve kimse seni yargılayamazÇok üzgünüm çoook
bunu biz sana anlatamayız
ancak eşinle konuşman gerekir
düşüncelerini, isteklerini eşinle paylaşmalısın
sevdiğin insanla bir şeyler yaşamak kadar güzel bir şey yok bence
ne güzel bi cümle kurdum yarebbim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?