iyi yolculuklarAnkara'ya gidiyoruzzzzzzz.
Çok geçmiş olsun canımcanim dondurarak tedavi ettiler. cok basit bi operasyondu. tedaviden 5 ay sonrada ketem'e hamile kalmistim. sonuclarinin temiz ciktigina cok sevindim
Sağoalsın canım, ben de çok merak ediyorum, insallah çocuklar da zevk alır bu gezimizdenpamukhelva, ne iyi etmişsiniz valla özendim. safranbolu evleride çok güzelmis doya doya gezin
Kızılcahamam Bolu iklimine daha yakın oluyor , Ankara iklimine benzemiyor hiç..nfk Ankaranın kuru sıcağıda fena olmaz mi. geceler iyide gunduzleri yakıyordu güneşi. belki biz neme alışkın olduğumuz içindir
Hoşgeldiniz . Güzel bir tatil geçirmişsiniz, iş günleri icin şarj olmuştur size ...aman birde değişmiş kk biraz iyi birazda kötü olmuş
pamuk helva cansel demekki okul arayışlarınız başladı ayy hadi bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz acep
colıcos ev işiniz ne oldu canım bulabildiniz mi?
busmai kızz maşallah misafirlerin bitmiyor bir düğünde sizde demek hayırlısı olsun şimdiden ilk kez mi görümce olcan?
born kolay gelsin canım işlerini kolaylamışsın planlarda yapılmış annenlerdede kalacaksın ohh negüzel
Hayırlı olsun cnm. Darısı bez bıraktırmaya olsun insallahbizimde tatilimiz güzel geçti allaha şükür ama bitti tabi her güzel şey gibi
eee bizde sonunda memeyi bıraktık
evdeyken halledelim şu işi dedim ama korktuğum gibi olmadı 5 gün oldu bırakalı allaha şükür hallettik
arada bir istiyor ama vermiyorum bakalım böyle böyle unutur inşallah bizden haberler şimdilik bu kadar işlerimi
yoluna koyayım inşallah aktif şekilde aranıza dönerim hepinizi öperim
Hayırlı yolculuklar canım...Ankara'ya gidiyoruzzzzzzz.
Gözünüz Aydın cnm, Allah sağlık sıhhat versin insallahTeşekkürler kızlar, sağolun yaa. Bugün gittim dr a istersen hemen dondurabilirim, istersen böyle kalsın dedi, ilaçla baya küçülmüş zaten dedi. Birde yumurtlamak üzeresin çocuk düşünüyorsan hemen yap dedi. Ama eşimle de konusunca yine erteledik:) yarayı da dondurmayı düşünmüyorum şimdilik, dr sıkıntı çıkarmaz dedi şükür. Böylece atlattık bu durumu da.
Yok cnm zaten buzlukta böreklerim vardı çok işimi gördümisafir iyide arka arkaya zor. hazır mantı falan al uğraşma. kimse yokmu yanında
Yormadan olmuyooBusmai ne misafiri bacım yaaaaaa?!?!Kendini lütfen yorma.
Colicos valla çok sinir bozucu bir olay yaşamışsın. Ben arıdan çok korkarım çünkü hiç arı sokmadı beni. Allah'tan kaynın sakinmiş.
Canselcim öğretmen olayı hakkaten şans. Seçme sınıf özellerde yaparlar tabi ama pamuk helvanın dediği gibi yığılma olursa o sınıfta çocukların da verimi düşer. Öğretmenden çok sizler çalışacaksınız zaten bu yıl. İnşallah hep güzel başarılara imza atar kuzular
Aah ağzından bal damlıyo kuzumİyigeceler kızlar bugun annem kardeslerim geldi pek yazamadım. Psikolojim düzeliyor resmen onlarla beraber olunca
Canım aklına kötu sey getirme benim annemin de yıllarca süren uzun kanamaları olmuştu yıllarca adet duzenleyıcı hap kullandı. Hıc öyle kötu birseyle karsılaşmadık şükür. Temiz cıkacak inşallah
Hıı ben zaten ne içiyosam bu gunlerde iyi kafa yapıyorum:) pilotum bu ara:)
Busmai sana varsa filmini de gönder demiş mesela ben de diyorum ki kendı kendime pembiş ne filmi çekmiş ki oyunculuğamı basladı acep dıyorum
O derece:)
Hayırlısı olsun allah mutlu etsın
Önümüzdeki yazsa sen verirsin zaten kiloları
Çok sevindiiiim güzel arkadaşım :)Kızlar sağolun geçmiş olsun dileriniz için. Bugün sonucumu öğrendim dr temiz dedieşim öyle pimpiriklenmişti ki sanıyorsunuz son günlerimi yaşıyorum. Biraz da annesinin de kanser hastası olması nedeniyle aynı korkuları yaşadı sanıyorum. O öyle davranınca bende kötü düşünmeye başladım ama bişi çıkmadı şükür. Yarın dr a gideceğim bakalım nasıl bir tedavi süreci olacak. Tatilden dün gece döndük, kısa ama güzel geçti. Zaten bir haftamız kaldı, sonra başlar bir koşturmaca.
Canselim demek sende de vardı yara? Nasıl tedavi ettiler yakarak mı, dondurarak mı? Kısa sürüyor sanırım ama internette iyileşmesi 1-2 ayı buluyor yazıyor. Gebeliği etkileyen bir durum olur mu diye de korkuyorum. Birde birkaç yerde bulaşıcı olabilir gb bişiler de okudum, ilişki olayına da girmemek lazım sanırım? Gerçi yarın dr a da soracağım bunları ama senin bi sıkıntın kalmadı değil mi şuan?
Evet ilk kez canımaman birde değişmiş kk biraz iyi birazda kötü olmuş
pamuk helva cansel demekki okul arayışlarınız başladı ayy hadi bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz acep
colıcos ev işiniz ne oldu canım bulabildiniz mi?
busmai kızz maşallah misafirlerin bitmiyor bir düğünde sizde demek hayırlısı olsun şimdiden ilk kez mi görümce olcan?
born kolay gelsin canım işlerini kolaylamışsın planlarda yapılmış annenlerdede kalacaksın ohh negüzel
Kararı vermişler gençler biz tanışcaz sonrası prosedür:)Şeker portakalım hoş geldinnnnn :) tatilin iyi geçmesine çok sevindim canım. Meme bırakımı için de tebriklerrrrr
Busmaican kız ben yazmayı unutmuşum. Tebrik ediyorum kardeşini :) herşeyin başındalar ama olsun; Allah'ım hayırlısı ile tamamına erdirsin. Bi ara da igden gelin adayının ve damadın fotosunu at bize kız
Eşin niye erteliyordu, ben kaçırdım galiba? Hayırlısı olsunTeşekkürler kızlar, sağolun yaa. Bugün gittim dr a istersen hemen dondurabilirim, istersen böyle kalsın dedi, ilaçla baya küçülmüş zaten dedi. Birde yumurtlamak üzeresin çocuk düşünüyorsan hemen yap dedi. Ama eşimle de konusunca yine erteledik:) yarayı da dondurmayı düşünmüyorum şimdilik, dr sıkıntı çıkarmaz dedi şükür. Böylece atlattık bu durumu da.
Herkese selamlaaaar!
Dun gece eve donduk. Sabah kahvalti sonrasi valiz ac, camasir yika anca toparladim islerimi. Esim de mutfagi halletti saolsun. Evi gitmeden temizlemek iyi oldu. Bi banyoyu temizleyecegim simdi.
Busmai, kardesini gelinden kiskandin mi kiz, acik soyle
diyosuuun..Yok ya ben gönül eğlendirseydi kızardım ama ciddi sonuçta :)
Bebiş istiyorum ben başka şeyler umrumda değil :)
Aklı olan çocuk yapar mı??? Busmai sakın bulaşma hemen yeni evlilere :)
Nfkcım ben göynüğe hiç gitmedim. Aslında hiçbir ilçeye gitmedim. Gelecek yaza bi gezmeli ohalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?