Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Teşekkürler kızlar, sağolun yaa. Bugün gittim dr a istersen hemen dondurabilirim, istersen böyle kalsın dedi, ilaçla baya küçülmüş zaten dedi. Birde yumurtlamak üzeresin çocuk düşünüyorsan hemen yap dedi. Ama eşimle de konusunca yine erteledik:) yarayı da dondurmayı düşünmüyorum şimdilik, dr sıkıntı çıkarmaz dedi şükür. Böylece atlattık bu durumu da.

canim dondurarak tedavi ettiler. cok basit bi operasyondu. tedaviden 5 ay sonrada ketem'e hamile kalmistim. sonuclarinin temiz ciktigina cok sevindim
Çok geçmiş olsun canım
pamukhelva, ne iyi etmişsiniz valla özendim. safranbolu evleride çok güzelmis doya doya gezin
Sağoalsın canım, ben de çok merak ediyorum, insallah çocuklar da zevk alır bu gezimizden
nfk Ankaranın kuru sıcağıda fena olmaz mi. geceler iyide gunduzleri yakıyordu güneşi. belki biz neme alışkın olduğumuz içindir
Kızılcahamam Bolu iklimine daha yakın oluyor , Ankara iklimine benzemiyor hiç..
Hoşgeldiniz . Güzel bir tatil geçirmişsiniz, iş günleri icin şarj olmuştur size ...

Teşekkür ederiz cnm, âmin insallah sağlıkla görelim; okula başladıkları günleri ve nice nice mürüvvetlerini
Hayırlı olsun cnm. Darısı bez bıraktırmaya olsun insallah
Ankara'ya gidiyoruzzzzzzz.
Hayırlı yolculuklar canım...
Gözünüz Aydın cnm, Allah sağlık sıhhat versin insallah

misafir iyide arka arkaya zor. hazır mantı falan al uğraşma. kimse yokmu yanında
Yok cnm zaten buzlukta böreklerim vardı çok işimi gördü
2 çeşit salata ve şarlot yaptım tamam:)
Yormadan olmuyoo
Peşpeşe geldiler
Sonra anneme gittim, 2 gece orda kaldım. İlkinde eşim evde uyumuş beni almaya gelmedi öylece yattım annemde. İkinci gece de ertesi gün misafiri gelecek diye kaldım :) iyi oldu
Şarj aletimi de almamışım 2 gün kapalıydı telefon
Aah ağzından bal damlıyo kuzum
Çok sevindiiiim güzel arkadaşım :)

Evet ilk kez canım
Kardeşimin evlenme düşüncesi yoktu sonra biri tanıştırmış bunları işte geldi ciddi düşünüyoruz dedi. Biz şok. Bakalım nasıl gelişir
Kararı vermişler gençler biz tanışcaz sonrası prosedür:)
Eşin niye erteliyordu, ben kaçırdım galiba? Hayırlısı olsun

Herkese selamlaaaar!
Dun gece eve donduk. Sabah kahvalti sonrasi valiz ac, camasir yika anca toparladim islerimi. Esim de mutfagi halletti saolsun. Evi gitmeden temizlemek iyi oldu. Bi banyoyu temizleyecegim simdi.

Busmai, kardesini gelinden kiskandin mi kiz, acik soyle

Hoş geldin canikommmmmmm.
Aaaa ben busmainin kıskançlığını unutmuştum

cansel, pamuk helva da demis. ankaranin havasi gayet guzel. bi de orasi esiyordu valla cennet gibi geldi bana.

Pamuk helva, demek safranboluya gidiyorsunuz. ah ne guzel, bayiliyorum
oraya.
zaman makinesine binip 100 sene geriye gitmek gibi, iyi korunmus,
oylesine gercek yasanmis bir mahalleki nostalji hissettiriyor insana.
Dogrusu orada, o zamanda yasamak isterdim. Eminim sen de cok seveceksin

ilbilge, vardınız mı canım? kızçe nasıl, bi daha ateşlenmedi inş..

şeker portakalımm, hoşgeldin.. belliki çok güzle bi tatil yaptın. kardeşin de sağolsun yardımcı oldu..
ilk günler biraz zorlanacaksın ama alışırsın.. ben de geldim işlere daldım, hiç tatile gitmemiş gibiyim, ahahahahah

pembişim, hoşbulduk canımcıııım. bence şuan pek de bir şey hissetmiyordur.
ama önümüzdeki günlerde ortalık biraz kızışabilir
bu arada göynüğe bayıldım, evler yollar muntazam. orada yaşamak vardı.. gerçekten çok şirin bi belde

Yok ya ben gönül eğlendirseydi kızardım ama ciddi sonuçta :)
Bebiş istiyorum ben başka şeyler umrumda değil :)

Aklı olan çocuk yapar mı??? Busmai sakın bulaşma hemen yeni evlilere :)

Nfkcım ben göynüğe hiç gitmedim. Aslında hiçbir ilçeye gitmedim. Gelecek yaza bi gezmeli ohalde :)

Ay evet pembişim
Biz kendi açımızdan düşünüyoruz haklısın :)
Kıza bişey demem tabi ki de
Allah isterse olur zaten
Aklı olan çocuk yapar mı??? Busmai sakın bulaşma hemen yeni evlilere :)

Nfkcım ben göynüğe hiç gitmedim. Aslında hiçbir ilçeye gitmedim. Gelecek yaza bi gezmeli ohalde :)

Evlenene kadar, evlenir evlenmez cocugum olsun diye dusunuyordum. Yasayinca farkli oldu, iyiki 2,5 sene beklemisim.. Tabi herkes farkli, evlilikleri de farkli. Yine de Allah ne zaman dilerse o zaman veriyor.. Hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…