- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Ben de erkek kardeşlerimle çok çatıştım hala uyuşamadığımız konular var ama iyi ki varlar hayatımda ..selamlaaar.. eşim kardeşleriyle denize gitti. ben de ayşeciği yatırdım.
birazdan yemek işine girişicem inş..
bu vurma işi şu sıra çok canımı sıkıyor. istediği olmayınca Allah ne verdiyse pat pat yapıştırıyor.
durdan, yoktan anlamıyor. seri şekilde vurmaya devam ediyor. öyle koluma bacağıma da değil
özellikle yüzüme vuruyor. geçen gün çok canım yandı, çevirdim bi tane de ben vurdum poposuna.
ama öyle yalandan değil, gerçekten yani. sonra, sonra çok üzüldüm. hala da çekiyorum vicdan azabını.
biliyorum bu bi dönem ama, bazen sabretmek gerçekten çok güç.
hissiyatını anlıyorum. ben de olsam aynı düşünürdüm.
çocuğun başkalarına vurması kötü tabi. ama annenin bu durumu kanıksamaması lazım.
özellikle sosyal ortamda parkta, gezmede, misafirlikte çocuğu yakın markaja alacak.
maksimum derecede engelleyecek.. onun evladı can da, diğerleri başka bi şey mi?!
hayırlısı olsun canım.. ama her an sizden bi haber alabiliriz gibime geliyor
hay Allah! bu bi gün olacaktı, ama böyle birden olunca hazırlıksız yakalandın..
sağlık olsun. ama keşke durumun gidişatına göre seni haberdar etseydi.
sen de fizibilite yapabilirdin.. şu düğünü bi atlatın. sonra gidip gezersin okulu,
öğretmenlerle bizzat konuşursun.. seminer dönemi de bi alıştırma olur efe için..
neyi anlamadın kız?
sürpriz olursa seviniriz, ama olsun diye özellikle çalışmıyoruz diyo iste
kerem mutluysa daha ne?
sen de mertle ilgilenirsin.. fırsat bulunca onunla uyursun ooh..
dediğin doğru.. okuduklarım da öyle diyor, yaşayanlar da..
2 yaş ve altı yaş farkı kıskançlık namına minumum sorun demek.
devzavantajı; bu durumda anne biraz daha fazla yıpranıyor..
diğer yandan benim kardeşlerim için bu böyle olmadı.
kuvvetle muhtemel; biri kız biri oğlan olduğu için bu denli sıkıntı oldu.
onlar arasında da tam iki yaş var. bebeklikleri çocuklukları da hep hır gürle geçti.
şimdi dahi çatışırlar. ikisinin de erkek veya kız olması da önemli etken yani..
Kıyamam sana ya resmen hem ana hem baba oluyorsun çocuklaraSelamlar kızlar, sabah Selim'i berbere götürdük, oradan da çocukları biraz hava almaya koruya.
traş olurken çok fena ağlıyor son Iki defadır, e adam kesmeye başlamış oluyor, tren yolu gibi duramayacağı için; ağlaya ağlaya traş oldu ); neyse ki bayağı kısa kestirdim bu defa, en az 4 ay çok uzamaz....
Az evvel de babamızı yolcu ettik , 5 gün yalnızız, arada anneanne kuvvet desteği var çok şükür ki...
Pembecim, durumun muallakta olması can sıkıcı, neyse ki sen b planını hazır etmişsin, her şeyde bir hayır vardır , okul durumu olursa en hayırlısı olsun insallah ...
Nfkcım, sağolasın cnm , bizde şu ana kadar kesinti yok Allah'tan . Elektrik kesildiğinde Çocuklar gece karanlık olunca çok ağlıyo, baba da yoksa özellikle .. Işıldak aldım en son ağlamalarından sonra . Kesilirse o yetişir imdadımıza insallah (;
Kızın dişi apse yapmış , ağrıyo diyip ağlıyo durmadan , iltihap kurumadan işlem yapamam dedi Dr u da. Neyse ki şimdi ikisi de uyudular. Allah şifalar versin bütün hastalara...
Görüşmek üzere güzel anneler
Canım inşallah Efemiz için hayırlısı olurBusmaicim Mert biraz daha büyüsün bak daha ne atraksiyonlar olacaksağlıkla, sıhhatle inşallah.
Aryammm Efe de arada arkadaşlarını okşuyor ama ben tabi hep tetikteyim. Bazen onu da okşuyorlar; çocuktur yapar diyorum ve geçiyorum. Senin ordaki hatun sapıtmış olmalı ki kendi çocuğuna yapılınca sadece tepki veriyor.
Nfkcan hiç sorma ya. Yani bakıcının kafasında şöyle bişi var; annesi, kvsi ile okul tam açılana kadar idare etsin sonra ben iyileşip devralayım. Ama bunun garantisi yokki. Yani tamamen iyileşeceğinin. Bi de beni niye gebe bırakıyor ki millete?? 60ından sonra insanlara gel çocuk bak demek kolay mı?? Bizimkilere kalsa direkt kreşle anlaşıp başlatayım diyorlar. Oysaki benim gönlümden 3 yaşa kadar evde olması geçiyordu... Öte yandan da bakıcıdan da soğudum... Çok karışık duygular içindeyim
Kreşe yollayıp da memnun olmayan okumadım nette. Genelde kendi yollamayıp 3ten önce yollamayın diyenler var. Sizin çevrenizde erken kreşe yollayan var mı?? Bugün kreşle konuşurken oğluşumun uykuya 2-3 gibi yattığını, konuşamadığını vs söyledim. Sorun olmayacağını söylediler. Yarın gidip yüzyüze de konuşacağız inşallah. Nolur nolmaz diye kafamda halletmeliyim çünkü... Bi de okulda mümkünse bu sene az ders isteyeceğim, yarım günlerim boş olursa içim daha rahat edecek... Aman işte kafamda bi ton düşünce...
Daha erken yaşta kreşe gidenler de var
Bu arada fizik tedavi pek işe yaramaz boşuna oyalanmasın bence