Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de erkek kardeşlerimle çok çatıştım hala uyuşamadığımız konular var ama iyi ki varlar hayatımda ..
Kıyamam sana ya resmen hem ana hem baba oluyorsun çocuklara
Canım inşallah Efemiz için hayırlısı olur
Daha erken yaşta kreşe gidenler de var
Bu arada fizik tedavi pek işe yaramaz boşuna oyalanmasın bence

Köyde haftasonumuz güzeldi mangal yaptık kerem bol bol oynadı
Yarın bi arkadaşıma bebek görmeye gidicem Allahtan annem ve teyzem de gelecek yoksa benim bebekler evlere şenlik :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) kına ve düğünebu kadar az kaldığına inanamıyorummmmm!! Cuma kına pazar düğün inşallah...

Busmaicim birşey diyemiyorum artık tedaviye başlamış. Zaten ben fizik tedavi ne işe yarar çok emin değilim. Giden hiç kimsede süper bir düzelme yada şikayetin bitmesi diye birşey duymadım...

Pamuk helvacım dünden beri kafam yerinde değil. Kızna geçmiş olsun demedim sanıyorum canım inşallah en kısa zamanda minik kuşun acısı diner. Öpüyorum cimcimeyi.

günaydıııın.. istanbulda şuan hava kapalı gibi, inş güzel bi yağmur yağar da az rahatlarız.
herkese hayırlı huzurlu bir gün ve hafta diliyorum...

geçmiş olsun ya, bu diş ağrısı öyle fenakiii ilaç kullanıyor di mi? inş kısa sürede kurur da, dr müdahale eder.
iki çocukla hem anne hem baba, güçlü ve güzel anne..
Allah sana kuvvet versin. inş eşin de bu kadar çok seyahat etmek
zorunda olmayacağı şekilde işlerini ayarlayabilir..
yeğenim de iki yaşında başladı kreşe. o zamana kadar şımarık bi veletti,
okulda kurallarla tanıştı. söz dinleyen uyumlu bi bebek oldu.
önceden ota moka ağlardı, inatlaşırdı... ve konuşmasına acayip etki etti.
5-10 kelime konuşuyordu, okula başlayınca adam akıllı konuşmaya derdini anlatmaya başladı.
ve ilk icraatı da kendine kızan öğretmeni annesine şikayet etmek oldu

ben de senin gibi düşünüyorum, bu saatten sonra başka bi bakıcı bulmak, ona güvenmek, çocuğun alışması güç.
okul bu bakımdan senin için alternatif. kızlar da söylemiş, benim de diyebileceğim;
yeğenim okula başlayınca çok hasta oldu. tabi onun kulağında sıvı birikmesi vardı. onun da etkisi var.
inş efe için güzel bi deneyim olur..

dediğin çok doğru bacım. özellikle istanbulda bu tarz yerler çok fazla. daireden bozma kreşler.
maliyet minimum, kazanç maksimum. asgari ortamı hazırlayan herkese izin veriliyor, düzen bu malesef

oy oyy oooy! helal kız eniştemee
alışverişe kendim gitmişim gibi sevindim valla

öyle düşünüyor olabilir ama anneanne babaanne alt sokakta oturmuyorki, ha deyince gelsinler...
sayılı zaman geçiyooor! sen git bir de damada geline sor heyecanı

günaydın hayırlı haftalar olsun

pempiş valla bakıcı işi kötü olmuş kreş işinide iyi akıl etmişsin sonuçta seninde ortada kalma
durumun var inşallah içine siner de devam edersiniz

nfk ohh demekki düzene girmişsiniz tatile gitmemiş gibi olduğuna göre
ayşecik tamamen tuvalet olayına alıştı demi?

pamuk helva allah kavuştursun şimdiden canım çabuk geçsin eşsiz günlerin

cansel ohh iyi olmuş alışveriş yapmışsınız ıkea da gezmek çok güzel oluyor ama çocuksuz tabi

aryam aman o tip insanlar var maalesef

busmai yeni bebişinle bebek görmeyemi gideceksin neyseki yalnız değilmişsin iyi gezmeler

dün sahile indik mangala çok kalabalıkdı her zamanki gibi eşimin fransadan gelen kuzeni mangal yapmak istemiş neyse baya oturmuş olduk hoş bn oturamadım o ayrı tabi ama genede değişiklik oldu

Günaydınlar. Ankaradan dün döndüm. akşam 8:00 gibi bodruma geldik. birkaçgündür yoktum. hiç merak eden olmamış zaten. Herkeze hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum.

dün sahile indik mangala çok kalabalıkdı her zamanki gibi eşimin fransadan gelen kuzeni mangal yapmak istemiş neyse baya oturmuş olduk hoş bn oturamadım o ayrı tabi ama genede değişiklik oldu
Deniz kenarında yenen yemeğin tadı bambaşka. biz anneler malesef koşuşturmaktan hiçbişey anlayamıyoruz. Buarada hoşgeldin. dönmüşsün tatilden sanırım. geçmişi pek okuyamadım.

günaydıııın.. istanbulda şuan hava kapalı gibi, inş güzel bi yağmur yağar da az rahatlarız.
herkese hayırlı huzurlu bir gün ve hafta diliyorum...

Canım döndünüz sizde sanırım tatilden. bir ara kk bakarken ankarada olduğun gözüme çarptı. neresindeydiniz. bende ankaradaydımya meğer baya yakınmışız. kaçta çıktınız ankaradan yola aynı gün çıkmışız. sabaha karşı 4 gibi çıktık biz.

günaydın hayırlı haftalar olsun

nfk ohh demekki düzene girmişsiniz tatile gitmemiş gibi olduğuna göre
ayşecik tamamen tuvalet olayına alıştı demi?
günaydın canım.. düzene girdik de, zaten taşınıcaz psikolojisiyle hiç temizlik yapasım yok.
ev almış başını gidiyor, çok dağınık. ne olacak benim bu halim?!

ayşecik tamamen alıştı. artık adaptörü kullanıyoruz.
annemlere de bi tane alsam iyi olacak.

oo, haftasonu sahil hiç çekilmiyor dün akşam eşim inelim, dondurma yiyelim dedi.
aman dedim, beni kalabalığa sokma. evde yeriz dondurmayı

Günaydınlar. Ankaradan dün döndüm. akşam 8:00 gibi bodruma geldik. birkaçgündür yoktum. hiç merak eden olmamış zaten. Herkeze hayırlı ve huzurlu bir gün diliyorum.
günaydın canım.. haftasonu olunca malum bi rehavet oluyor, biz bile yoğun yazmıyoruz..

istanbula dönerken bir gün kızılcahamamda kaldık. öğleyin yola çıktık, akşam üstü vardık.
benim aklıma geldi, ama senin başın kalabalık diye ses etmedim. zaten fırsat da yoktu.

Daha genç ve aktif bir bakıcı neden bulmuyorsun ki. bu kadına çok bağlandın. bu durumdaki bir kadın efe gibi hareketli bir çocukla nekadar ilgilenebilir ki. Kreş en iyi çözüm gibi olsada ben erken olduğunu düşünüyorum. çok mükemmel bir kreşe gönderme imkanım olduğu halde. henüz çiş olayıda çözülmüş değil zaten batunun.

Allah korusun çok önemli şeyler bunlar. böyle yerlerle karşılaşmayız inşallah.gerçi batunun gideceği kreş çok mükemmel. eğitim düzen yemek vs... patronumun çocuğu da orada. şimdi göndermek istemiyorum. üstelik bana maddi masrafıda yok. biraz bekleyelim bakalım.

Seyahatteyken yazmak zor oluyor. dediğin gibi fırsatta olmuyor. ev düzeni gibi değil sürekli bir hareket. çok saol maillerini aldım. düşünceli ve ilgili olduğunu biliyorum. çok candansın tatlım.

istanbula dönerken bir gün kızılcahamamda kaldık. öğleyin yola çıktık, akşam üstü vardık.
benim aklıma geldi, ama senin başın kalabalık diye ses etmedim. zaten fırsat da yoktu.
Canımm saol. aynı şekilde benimde aklımdan geçti görüşebilsek keşke diye. başımın kalabalık olmasından ziyade kardeşimin yanında kaldım uzun süre. saolsunlar zorla da olsa bişey demediler izin verdiler bir defaya mahsus. birdaha göremedim zaten. ev di yemek ti fırsat olmadı bizimde. sonrası hazırlık ve dönüş.

bu saatten sonra başka bakıcı olmaz.. hem anne hem bebek için zor yani.
her ne kadar olumsuz yönleri olsa da sizin için kv, bir imkandır.
tuvalet eğitimi çok belirleyici değil, yani orada da öğrenebilir.
hatta özellikle bunu tercih edenler var, okula giderken öğrensin, yüküm azalsın diyenler..

babaanneyleyken biraz daha beklesin tabi batuhan, belki bir dahaki sene başlayabilir.
Seyahatteyken yazmak zor oluyor. dediğin gibi fırsatta olmuyor. ev düzeni gibi değil sürekli bir hareket. çok saol maillerini aldım. düşünceli ve ilgili olduğunu biliyorum. çok candansın tatlım.

Aslında çok sevecen canayakın birisi olursa alışabilir diye düşünüyorum. yani kendimi onun yerine koyduğumda batu hemen alışabilecek yapıda. efe farklı olabilir tabi. her çocuk alışamaz yada eski bakıcısını arayabilir. böyle çok sevecen birini bulmak zor tabi.
Benim için kv çok büyük bir avantaj. bırakma niyetide yok aslında ama eğitim almasını da istiyor. ancak batunun gidceği kreşte çiş eğitimi vermiyorlar. altı bezli olmaması lazım. ben birazdaha bilinçli olması taraftarıyım. yani bu sene vermek istemiyorum. patronumun eşide biraz daha beklemem taraftarı. bana öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…