- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Gözün Aydın canım, sen de rahatlarsın birazcık dinlenme fırsatın olur insallah..Kızlarrrr yazamadım sabahtan bi türlü. Dün akşam annemler geldi. Bi koşturmadır gidiyo evde :) Allah kimsenin anne babasını başından eksik etmesin.
Busmaicim ilk fırsatta çekip yollıcam ilaçları canım. Sağol canım ilgin için.
Güle güle kirletin , işin en zevkli kısmı kalmış , minnoş minnoş güzel kıyafetlerini sağlıklı günlerde giyinsin minik prensestunaydinlar an itibari ile genel temizligimdr bitmis durumda artik.doguma yakin bir de yardimci biriyle yaptim mi bu is tamam yarin liseden bi.arkim.gelicek oturmaya yadirle yasit kizi var ins iyi anlasirlar oburgun de baslicam artik.yika utule islerine ins eylul gb biraz annemlere.gitme planim var esim sehir disinda olucak o yuzden...simdik yasir uyumesken ben de dinleniyim biraz.opuyormm.hepinizii
Veliler önceden duyum alıp bir öğretmeni istemişler ısrarla. Böyle böyle 27 ye kadar çıkmışlar....pamuk helva, okul sitenin okulu geçen yıl açıldı. malum bende yeni taşındım kimseyi tanımıyorum. bakalım kayda gidince müdürün tutumuna göre hareket edeceğiz artık. ozel okullarda sınıf mevcudu yirmi kişiyi aşmiyor diyr biliyorum. sizde neden oyle adaletsiz dağılım var. tecrübe önemli ama yeni ogretmende daha hevesli olur. yinede tanışmaya gittiğinde çocukların üzerinde hakimiyet kurabilecek biri mi bi bakarsın.
Ya çok ilginçmiş, bütün sınıf öğretmen çocuğu...bizde de sınıf mevcudunun yarısı öğretmen çocuğuydu , ama ben pek memnun değildim bu durumdan açıkçasıpembis aslında takilmayacagim ogretmen olayina da bazı çocukları bi sınıfa toplama gibibir seşey olur mu ki. öğrenci daha önemli aslında. geri kalan sınıfı öğretmen ne yapsın?? bi arkadaşımin kızının okulunda öğretmen çocuklarına bi sınıf yapmışlar hani öyle bi durum varsa bizide araya aliversinler
Âmin insallah canım ,Busmai ne misafiri bacım yaaaaaa?!?!Kendini lütfen yorma.
Colicos valla çok sinir bozucu bir olay yaşamışsın. Ben arıdan çok korkarım çünkü hiç arı sokmadı beni. Allah'tan kaynın sakinmiş.
Canselcim öğretmen olayı hakkaten şans. Seçme sınıf özellerde yaparlar tabi ama pamuk helvanın dediği gibi yığılma olursa o sınıfta çocukların da verimi düşer. Öğretmenden çok sizler çalışacaksınız zaten bu yıl. İnşallah hep güzel başarılara imza atar kuzular
Canım aklına kötu sey getirme benim annemin de yıllarca süren uzun kanamaları olmuştu yıllarca adet duzenleyıcı hap kullandı. Hıc öyle kötu birseyle karsılaşmadık şükür. Temiz cıkacak inşallahSlm kızlar...
Colios ve nfk cım sağolun merak etmişsiniz, giremedim eşimin kuzeninin düğünü vs vardı bu ara. Birde canselin dediği gb mersine kaçamak yaptık, tatil modundayız. Canımız sıkkındı bu ara, biraz uzaklaşmak iyi gelir diye
Biliyorsunuz şubat gb uzun süren kanamam olmuştu, yine öyle oldu, bu sefer aşırı yoğundu, sanırsınız doğumdan çıkmışım içimdekiler boşalıyor. Neyse dr la falan uğraştım baya. Kansız kaldım, zor toparladım kendimi. Kanamayı ilaçla durdurduk şükür, rahim ağzında yara çıktı, yaradan hücre alıp kanser hücresi olup olmadığına bakacaklar, sonucum ctesi çıkacak. Ona göre de bi yöntem belirleyecek sanırım dr. Başta hiç kötü bişi aklıma gelmemişti, ama eşimin kaygıları vs ile de baya korkmaya başladım açıkçası. Neyse hayırlısıyla bi çıksın da sonuç. Kötü bişi çıkmasa da süreç can sıkıcı, yarayı yakma yada dondurma olayı var, gebe kalmayı düşünürsem ne derece etkileneceğm konusund net bişi yok. Ne bileyim can sıkıcı işte. Bizde tatile kaçtık biraz uzaklaşalım diye. Size de yazamadım kusura bakmayın, pek bişi yapasım yok, öyle alık alık etrafa bakıp duruyorum, neye uğradığımı şaşırdım:))
Hıı ben zaten ne içiyosam bu gunlerde iyi kafa yapıyorum:) pilotum bu ara:)Canım inşallah kötü birley çıkmaz. Hiç olumsuz düşüncelere kapılma. Yara olayı çok oluyo ve duyuyoruz malesef. Benim yıllar önce bi tabıdığım yaktırmıştı diye hatırlıyorum. Allah kolaylık versin ve daha kötüsünü göstermesin. Kaçamak yapmanıza da çok sevindimbu arada kocanı takma o bir negatif ismail ikinci çocuk olayında da Allah ım ne derse o sonuçta.
Destinycim elim değil ayak bileğim canım
Hayırlısı olsun allah mutlu etsınNfk ve cansel yorumlarınıza çok güldüm :) Allahım sana geliyorum
Yani ilk gece korkusu gibi oldu bende bu tuvalet eğitimi korkusu :)
Destiny evlenmeyi düşünüyorlarmış bizimkiler de usülen tanışmaya gidecek çok hızlı gelişti işte bi terslik olmazsa evlenecekler yaza. Resimlerde zayıf olmak istiyorum işte naaparsın belki itici güç olur bana. 68im şu anda
Pembişim sen durumunu ve ilaçlarını instagramdan atsana bana hatta filmin varsa onu da at bi zahmet
İyigeceler kızlar bugun annem kardeslerim geldi pek yazamadım. Psikolojim düzeliyor resmen onlarla beraber olunca
Canım aklına kötu sey getirme benim annemin de yıllarca süren uzun kanamaları olmuştu yıllarca adet duzenleyıcı hap kullandı. Hıc öyle kötu birseyle karsılaşmadık şükür. Temiz cıkacak inşallah
Hıı ben zaten ne içiyosam bu gunlerde iyi kafa yapıyorum:) pilotum bu ara:)
Busmai sana varsa filmini de gönder demiş mesela ben de diyorum ki kendı kendime pembiş ne filmi çekmiş ki oyunculuğamı basladı acep dıyorum
O derece:)
Hayırlısı olsun allah mutlu etsın
Önümüzdeki yazsa sen verirsin zaten kiloları
Gunaydiin. Karadeniz maceramiz bitti. Ankaraya gitmek uzere yoldayiz.
Pembisim, gozun aydin. Dugune kadar kalacak mi sizinkiler?..
Bizim burada okullarda seçme sınıflar oluyor.pembis aslında takilmayacagim ogretmen olayina da bazı çocukları bi sınıfa toplama gibibir seşey olur mu ki. öğrenci daha önemli aslında. geri kalan sınıfı öğretmen ne yapsın?? bi arkadaşımin kızının okulunda öğretmen çocuklarına bi sınıf yapmışlar hani öyle bi durum varsa bizide araya aliversinler
:)) saol canım senınde gozun aydınCanım gözün aydınnnn. Aile candır
Koptum sabah sabahh film çekimini okuyunca
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğluş şu ara çok kalkıyor yaanne anne sesleri ile ya bizim odaya geliyor yada ben gidiyorum. Kabus mu görüyo noluyo bilemedim. Uyumak istiyorum üleynnnnn
Ankarda kalacakmısınızGunaydiin. Karadeniz maceramiz bitti. Ankaraya gitmek uzere yoldayiz.
Gule gule kullan canımAlıntıladım ama bir türkü toplu cevap yazmayı başaramadım.
Ankastre bulaşık mak. Dün aldık. Siemensten aldık.
Pembiş, ohh ne güzel annenler gelmiş. Gözün aydın.
Nfk, eve dönüş başlamış. İyi yolculuklar...
Biz de yarın ankara'ya gidecektik ama miniğim ateşli üç gündür. Yakın arkadaşımda da bir gece kalacaktık. Haber de vermiştim ama sanırım gidemeyeceğiz.
Gunaydiin. Karadeniz maceramiz bitti. Ankaraya gitmek uzere yoldayiz.
Alıntıladım ama bir türkü toplu cevap yazmayı başaramadım.
Ankastre bulaşık mak. Dün aldık. Siemensten aldık.
Pembiş, ohh ne güzel annenler gelmiş. Gözün aydın.
Nfk, eve dönüş başlamış. İyi yolculuklar...
Biz de yarın ankara'ya gidecektik ama miniğim ateşli üç gündür. Yakın arkadaşımda da bir gece kalacaktık. Haber de vermiştim ama sanırım gidemeyeceğiz.
:)) saol canım senınde gozun aydın
Efenın ishali geçtimi
Bazen öyle oluyor kabus göruyorlar sanırım. Bazen ceylinde de oluyor
Ankarda kalacakmısınız
Hayırlı yolculuklar canım
Gule gule kullan canım
Gecmiş olsun miniğine
Evet canim az ozce otele geldik. cumartesi donucez muhtemelen..:)) saol canım senınde gozun aydın
Efenın ishali geçtimi
Bazen öyle oluyor kabus göruyorlar sanırım. Bazen ceylinde de oluyor
Ankarda kalacakmısınız
Hayırlı yolculuklar canım
Gule gule kullan canım
Gecmiş olsun miniğine
nasıl seçme sınıflar. puan falanda yok neye göre sınıflandiriyorlar acepBizim burada okullarda seçme sınıflar oluyor.
Cumartesi aksami geldik Trabzon'a. Fena bi nem var, hic durulacak gibi deildi biz de yuksek yerlere yaylalara ciktik. Listemizdeki yerlere gittik. İst-rize arasi zaten yol uzun bi de gun icinde full araba kullandi, yoruldu esim. Pazartesi is basi yapacak, bir iki gun biraz havuz gorsunKısa sürmedi mi yaaaaaaa? İyi yolculuklar canım şimdiden :)
Çarşamba günü ben ve Efe de onlara katılıp Ankaraya gideceğiz inşallah. Cuma da
ordan kınaya gideceğiz inşallah
Kardeşinin kınası dimiKısa sürmedi mi yaaaaaaa? İyi yolculuklar canım şimdiden :)
Çarşamba günü ben ve Efe de onlara katılıp Ankaraya gideceğiz inşallah. Cuma da ordan kınaya gideceğiz inşallah
Güle güle kullanın canımmmm.
Geçmişler olsundra gittiniz mi??
Reflor kullanmaya devam ediyorum çünkü hala bolca yapıyor. Kıvamı yumuşacık kakaya dönüyor gibi
Koca uyuyunca havuza kaçın:)Evet canim az ozce otele geldik. cumartesi donucez muhtemelen..
Aysecigi havuza sokmak istiyorum. Ama esim izin vermiyor
İlbilge, bulasik makinen hayirli olsun, guzel gunlerde kullan. Kizcenin nesi var acaba?
Guzel anlar çabuk biter malesefCumartesi aksami geldik Trabzon'a. Fena bi nem var, hic durulacak gibi deildi biz de yuksek yerlere yaylalara ciktik. Listemizdeki yerlere gittik. İst-rize arasi zaten yol uzun bi de gun icinde full araba kullandi, yoruldu esim. Pazartesi is basi yapacak, bir iki gun biraz havuz gorsun
Tabi ben de..
Oo daha zaman var diyordum ama sayili gun gecti dugun geldi catti.
Geldi çattı valla aynen dediğin gibiCumartesi aksami geldik Trabzon'a. Fena bi nem var, hic durulacak gibi deildi biz de yuksek yerlere yaylalara ciktik. Listemizdeki yerlere gittik. İst-rize arasi zaten yol uzun bi de gun icinde full araba kullandi, yoruldu esim. Pazartesi is basi yapacak, bir iki gun biraz havuz gorsun
Tabi ben de..
Oo daha zaman var diyordum ama sayili gun gecti dugun geldi catti.
Evet canımcım.Kardeşinin kınası dimi
İlacı verdikçe duzeliyor demekki
Koca uyuyunca havuza kaçın:)
Guzel anlar çabuk biter malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?