Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gözün Aydın canım, sen de rahatlarsın birazcık dinlenme fırsatın olur insallah..
Güle güle kirletin , işin en zevkli kısmı kalmış , minnoş minnoş güzel kıyafetlerini sağlıklı günlerde giyinsin minik prenses
Bebişler güzel anlaşır insallah , güzel vakit geçirirsiniz...
Veliler önceden duyum alıp bir öğretmeni istemişler ısrarla. Böyle böyle 27 ye kadar çıkmışlar....
Hatta bir Veli arkadaş var, Farklı bir okulda öğretmen kendisi;
müdüre,
falanca öğretmenin sınıfına koymazsanız, çocuğu alıp giderim, yandaki falanca özel okula yazdırırım diyerek tehdit ettiğini , bunun üzerine müdürün ikna olduğunu anlatıyordu

Müdür de ne yapsın , velileri elinden kaçırmamak için her gelene ağam paşam diyo.. Ama bu yıl sınıf mevcutları 20 yi aşmayacak diyorlar, yine de sanmıyorum ben..

Babam 1 yıl özel okulda çalışmıştı, illallah etmişti, ben de 3 yılda anlıyorum neden bıktığını, velilerle uğraşmak çok zor ...

Insaallah en hayırlısı olsun kuzuların hakkında.....Bizim kızlar sessiz, kendi hâlinde ... insallah kendilerini ifade edebilecekleri ve çok sevecekleri birer öğretmenleri olur ...

Ya çok ilginçmiş, bütün sınıf öğretmen çocuğu...bizde de sınıf mevcudunun yarısı öğretmen çocuğuydu , ama ben pek memnun değildim bu durumdan açıkçası

Son düzenleme:
Âmin insallah canım ,
Haklısın, bu yıl çocuklardan çok biz aktif olacağız, yeniden 1.sınıfa döneceğiz bakalım çocuklarla

İyigeceler kızlar bugun annem kardeslerim geldi pek yazamadım. Psikolojim düzeliyor resmen onlarla beraber olunca
Canım aklına kötu sey getirme benim annemin de yıllarca süren uzun kanamaları olmuştu yıllarca adet duzenleyıcı hap kullandı. Hıc öyle kötu birseyle karsılaşmadık şükür. Temiz cıkacak inşallah
Hıı ben zaten ne içiyosam bu gunlerde iyi kafa yapıyorum:) pilotum bu ara:)
Busmai sana varsa filmini de gönder demiş mesela ben de diyorum ki kendı kendime pembiş ne filmi çekmiş ki oyunculuğamı basladı acep dıyorum
O derece:)
Hayırlısı olsun allah mutlu etsın
Önümüzdeki yazsa sen verirsin zaten kiloları

Canım gözün aydınnnn. Aile candır

Koptum sabah sabahh film çekimini okuyunca

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Oğluş şu ara çok kalkıyor ya anne anne sesleri ile ya bizim odaya geliyor yada ben gidiyorum. Kabus mu görüyo noluyo bilemedim. Uyumak istiyorum üleynnnnn

Gunaydiin. Karadeniz maceramiz bitti. Ankaraya gitmek uzere yoldayiz.

Pembisim, gozun aydin. Dugune kadar kalacak mi sizinkiler?..

Alıntıladım ama bir türkü toplu cevap yazmayı başaramadım.
Ankastre bulaşık mak. Dün aldık. Siemensten aldık.
Pembiş, ohh ne güzel annenler gelmiş. Gözün aydın.
Nfk, eve dönüş başlamış. İyi yolculuklar...
Biz de yarın ankara'ya gidecektik ama miniğim ateşli üç gündür. Yakın arkadaşımda da bir gece kalacaktık. Haber de vermiştim ama sanırım gidemeyeceğiz.

Bizim burada okullarda seçme sınıflar oluyor.

:)) saol canım senınde gozun aydın
Efenın ishali geçtimi
Bazen öyle oluyor kabus göruyorlar sanırım. Bazen ceylinde de oluyor

Ankarda kalacakmısınız
Hayırlı yolculuklar canım
Gule gule kullan canım
Gecmiş olsun miniğine

Kısa sürmedi mi yaaaaaaa? İyi yolculuklar canım şimdiden :)

Çarşamba günü ben ve Efe de onlara katılıp Ankaraya gideceğiz inşallah. Cuma da ordan kınaya gideceğiz inşallah

Güle güle kullanın canımmmm.

Geçmişler olsun dra gittiniz mi??

Reflor kullanmaya devam ediyorum çünkü hala bolca yapıyor. Kıvamı yumuşacık kakaya dönüyor gibi

Evet canim az ozce otele geldik. cumartesi donucez muhtemelen..
Aysecigi havuza sokmak istiyorum. Ama esim izin vermiyor

İlbilge, bulasik makinen hayirli olsun, guzel gunlerde kullan. Kizcenin nesi var acaba?

Kısa sürmedi mi yaaaaaaa? İyi yolculuklar canım şimdiden :)

Çarşamba günü ben ve Efe de onlara katılıp Ankaraya gideceğiz inşallah. Cuma da
ordan kınaya gideceğiz inşallah
Cumartesi aksami geldik Trabzon'a. Fena bi nem var, hic durulacak gibi deildi biz de yuksek yerlere yaylalara ciktik. Listemizdeki yerlere gittik. İst-rize arasi zaten yol uzun bi de gun icinde full araba kullandi, yoruldu esim. Pazartesi is basi yapacak, bir iki gun biraz havuz gorsun
Tabi ben de..

Oo daha zaman var diyordum ama sayili gun gecti dugun geldi catti.

Kardeşinin kınası dimi
İlacı verdikçe duzeliyor demekki
Evet canim az ozce otele geldik. cumartesi donucez muhtemelen..
Aysecigi havuza sokmak istiyorum. Ama esim izin vermiyor

İlbilge, bulasik makinen hayirli olsun, guzel gunlerde kullan. Kizcenin nesi var acaba?
Koca uyuyunca havuza kaçın:)
Guzel anlar çabuk biter malesef

Geldi çattı valla aynen dediğin gibi ama benim bileğim düzelmezse çok sinir bozucu olacak

Vallahi çok cesursunuz siz. Biz Efe ile hayatta böyle bir işe girişemezdik... Havuza erken saatte temizken girin bence

aryam, bi ara okudum sarz bitince kaldı sonrada unutmuşum çok kanaman mi var. bi ara bendede olmuştu yara var demişti dr. tedavi oldum geçti inşallah seninkide oyle basit bir şeydir. çok geçmiş olsun

nfk, ıpegi bende sokmuyorun havuza hem daha küçük hemde çabuk hastalaniyor diye. gelecek yaz sokacagim inşallah. kerem giriyor ama aysecikte buyudu birazcik soktursun babasida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…