Kızlar gelinin memleketine vardıkkkkk. Öpüyorum hepinizi :)
Oooo şeker portakalım sende mi burdaydın.anaaa ne çok yazmışsınız yaa maşallah hepinize
pempiş kız evine varılmış hadi hayırlısı ile çok güzel eğlenerek atlat darısı düğüne eee sen resim çekinip gönderdin mi kız ben mi atlatım bak beni unutma sakın haa sizin için ig açtım
busmai kız helal valla sana o kadar misafir kendimi hayal bile edemiyorum yani o derece
nfk parkınıza sert rüzgar bile engel olamadı desene iyi olmuş boşver
siz ne yaptınız atalarda bir eve bakacak eşim demiştin baktımı ??
colıcos kızz seni gördüm sonunda
ilbilgehatun inşallah en kısa zamanda geçersiniz canım evinize geç olsun güç olmasın demişler
Sen nerelerdesin bakiiim şeker portakalımcım.
ben tatil dönüşü haftası çalışıp duruyorum birde çarşamba günü toplantı vardı geç gittim eve
meme olayı allaha şükür tamamen bitti bizdede üzülsem mi sevinsen mi bilemedim
yalnız yanına yattığımda göğüsümü açıp ucunu tutmak istiyor bende izin veriyorum ama alışkanlık yapacak gibi başka oyalanacak birşey bulcaz artık ona
yarın da işe geleceğim iş çıktı eşimide çağırmışlar ikimizde işte olacağız melisayıda getirmeyi planlıyorum erken kalkarsa en azından erken kaçma bahanem olu
amin inşallah canım. batudan uzak olduğum zamanlarda bende çok özlüyorum onu. eve gidince yorgunluktan geberiyorum. yinede onlar hayatımızın en güzel şeyi.canım bende çalışıyorum ne olsun eve gidincede melisa ile oyna nazını çek falan baya yorucu oluyor
rabbim hayatmızdan eksik etmesin onları
Kuafördeyim ve bir saat rötarlıyımmmm. Dua edin güzel olayım kızlarrrrr
Ahh canımm hadi kolay gelsin. tatil dönüşü çalışmakta birhayli zor olur. ankarada çalıştığım zamanlardan bilirim. şimdi hem iş hem tatil daha bi dinlendirici oluyor..işyeride rahat olunca.
Meme olayınız da bitmiş, canım benim zor olmuştur. bu zamana kadar emmiş olması bile çok güzel. ben hiçbişey anlamamıştım. ne oldu bittti derken doğru düzgün ememedi yavrucak. bişeylerle oyalarsın artık. anneler böyle durumlarda çok duygusal oluyorlar. ne yazık ben onu bile yaşayamadım. sağlık olsun. ne yapalım. böylede büyüdü. sende üzülme sakın. anne ve çocuk bağı hiçbirzaman kopmaz.
Kuafördeyim ve bir saat rötarlıyımmmm. Dua edin güzel olayım kızlarrrrr
ben meme olayından sonra aramızdaki bu bağ eksilirmi diye çok endişe etmiştim ama hepsiz yersiz çıktı allaha şükür
inşallah yetişirsin canım
Sağol canım artık bünye alışıyo galiba :)" Herkese günaydınnn....
Pembişim gözün aydın bakıcı olayı hallolmuş. Saçına sevindim, kına ve düğün fotolarını merakla bekliyoruzzz:)) midene ne oldu acaba? İlaç falan mı alsan ki? Geçmiş olsun canımm.
Canselimm çok güzel bir duygu olsa gerekk, ilk okul günü fotosu istiyorummm:)
Colios cum kardeşine üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Toparladı mı biraz?" Bu kısım sabah yazıldı devamına ancak bu saatte yetiştimm:)
Pamuk helvacım araba kullanma işinde baya yol katetmişsin, tebrikler, panik olayı d geçiyor zamanla, bende baya panik oluyordum, bacaklarım zangır zangır titriyordu ilk zamanlar:)
Busmai valla tebrikler, fırsat bulduğun anlarda yat dinlen bacım, sen mert ve kereme vede bizeee lazımsınn
Kesinlikle kalabalıkta çok şımarıyorlar çocuklar:) yakışır pembişimeeeefeciğe de biraz hak ver ya, onun için de zor. Zaten yaramazdı çocuğum, bu yaz genelde evden uzakta geçirdiniz tamamen zorladı sınırları ne yapsın. Arya bile kafayı yedi, kv kp her dediğini istisnasız yapıyorlar, öyle olunca da bizimki iyice kudurdu, eve bi gitsek te düzene grse diye bekliyorum bi ümitle. Siz de eve geçince hem senin sabrın hemde efecik daha iyi duruma gelir diye düşünüyorumm
Ben büyümesini beklemiycem ki :) şu misafirler bitsin diye bekliyordum.. Seneye bırakmak çok kötü olur benim içingünaydın günaydın günaydın herkesee.. cumamız mübarek olsun canlar..
hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..
burada kuvvetli bi rüzgar var, bulutların ardından güneş bi görünüyor bir kayboluyor.
ayşecikle parka gidip dönene kadar yağmaz inş..
toplanıp gelmeleri daha iyi. başka gelecek var mı?..
senin uyuklaman o kadar doğalki, ben de bugünlerde sızma durumuna geliyorum.
resim de zaman ve ortam isteyen bir şey. ben 2 sene hüsnü hata gittim. çoook seviyorum yazmayı
ama saatler isteyen bi uğraş. ayşecik büyüsün, inş tekrar başlarım.
inş, büyük olduğu için daha kolay geçireceksiniz bu dönemi.
ben hamileliğin başında sanırım 2-3 aylık hamileyken o psikolojideydim.
gece eşim uyuyunca ben de başlıyordum kurmaya.
ben doğumda ölürsem bebeğime kim bakacak, eşim ne yapacak diye.. saatlerce ağlar öylece uyuyakalırdım..
yerim seni süslü görümceee
ne diyeyim kolay gelsin.. okulun başlayacağına seviniyor insan..
aryanın sesebi var, babaanne dede faktörü. ama şu ara delilik bizimkinde de var.
çocuğumu tanıyamıyorum. bi şey istedi mi bi başlıyor ağlamaya kendini yerlere atmaya
bağıra bağıra ağlıyor, kendini öyle sıkıyorki midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor, bazen eliyle yüzüne vuruyor.
nasıl da rol kesiyor, şaşırıyorum..
inş canım, Allah ağzından duysun
sizin de bi taşınma durumu vardı, yanlış mı hatırlıyorum?
ilbilge, kardeşinin durumundan dolayı sizinki de ertelendi. ne zaman taşınıyorsunuz bacım?
hadi bakalım.. beklenen gün geldi çattı.. inş her şey düşündüğünüzden de güzel olur..
biz senin kusuruna bakmayız, sonrası fotoğraflarına bakarız bacım
Hahhahabusmai, sayende misafirden soğudum. bu ne kızonlu onlu geliyorlar birde
Aminnnpamuk helva, ozendirdiniz tekrardan kullanmaya başlayacağım arabayi. Düz vites araba kullanmak istemiyorum. Allah'im bize yedi kişilik, otomatik vites araba nasip et. cuma niyetine belki kabul olur.
Iyy dayanılmaz bi kokuGünaydınlar. ay bugün daha bir sıcak ve nemli. Burada da hava biraz serinlese ne güzel olacak. cemilede yerleri çamaşır suyuyla almış. nem ve çamaşır suyu ne güzel uydu. içim dışıma çıktı resmen.
Sağol canım aminnekadar çok sevenin varmış. allah eksikliğini göstermesin.
Biz kk üyesi olarak sanatsalızda. negüzel.
Çok zor bi durum gerçekten millet sıkıştırıyor ya ne zaman taşıncaksın diye sanki zevk alıyorlar insanı strese sokmaktanMühait belediyeye başvurdu ama ne zaman çıkar bilmiyoruz. Evet, çok uzadı. Hevesim kaçtı diyebilirim.bitip de uzyn süre oturulmayan evlere şu an neden oturulmadığını çok iyi anlıyorum. Her şeyimiz bitti. Avşzeleri bile taktırdık ama bekliyoruz. Hayırlısı...
Ucunu mu tutuyo ayy huylanırım :) acıyo de unuturben tatil dönüşü haftası çalışıp duruyorum birde çarşamba günü toplantı vardı geç gittim eve
meme olayı allaha şükür tamamen bitti bizdede üzülsem mi sevinsen mi bilemedim
yalnız yanına yattığımda göğüsümü açıp ucunu tutmak istiyor bende izin veriyorum ama alışkanlık yapacak gibi başka oyalanacak birşey bulcaz artık ona
yarın da işe geleceğim iş çıktı eşimide çağırmışlar ikimizde işte olacağız melisayıda getirmeyi planlıyorum erken kalkarsa en azından erken kaçma bahanem olu
Ben de mert doğarsa nasıl oluruz diye üzülüyordum hiç öyle olmadı çok şükürben meme olayından sonra aramızdaki bu bağ eksilirmi diye çok endişe etmiştim ama hepsiz yersiz çıktı allaha şükür
inşallah yetişirsin canım
Allah Allaaah! Ben de anlamadim. Hesap olusturduguna eminsin di mi?NFK canımmm çok sinir olduum yaa ben bu işi telefondan beceremedim bir türlü. farklı hesap açtım yine şifre yazarken aynı sorun çıkıyor. sizde oldumu hiç. niye yapamadım ki yaa.
NFK cım telden yazacaktım ama burdan daha kolay geldi. hesap oluştumu bilmiyorum ki. internetten girdim programa indir dedim mail adresi ve şifre girin diyor. yazıyorum. yanlış şifre diyor. imkansız çünki doğru yazıyorum. anlamadım valla. basit birşey gibi aslında ama bu şifre olayını neden kabul etmedi bende anlamadım. ayrıca başka bir isimle mail açtığım halde. mail adresine girdiğimde şifre doğru sorun yok açılıyor.Pembisiim, kolay gelsin. Boyle gunlerde programi aksatacak bi sey cikmazsa sasirins istedigin gibi yaparlar, saate takilma..
Seker portakalimm, yerim ben o kuzuyuendise etme, yeni biraktigi icin bunlar.. Hos aysecik bugun olmus beni yakalayinca ayni dedigin gibi oynuyor. Yuzunu suruyor, opuyor.. Ben izin veriyorum.. Zamanla o da bitecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?