Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Off selam kızlar
Sağolun sorduğunuz için o kadar yoğundum ki
2 gündür 10ar kişilik misafirim vardı. Gelenler de yardım etti ama yine de yoruldum tabi.. Neyse ki rahatım bi dahaki misafire kadar..
Çocuklar da yoruyor koltuğa uzanır uzanmaz uyuklamaya başlıyorum..
Ben de çok seviyorum kırtasiye malzemelerini, iyi hatırlattın çıkıp alayım biraz :)
Dikiş sabır işi.. Ama pratik dikiş kalıp istemiyor, kolay. Denemiştim bekarken. Yine de yanlış olunca söküyorsun falan ben pes etmiştim yapmadım sonra
Benim de resmim iyidir, yağlı boya tablo yapardım evlendiğimden beri yapmadım özledim yapmayı çok dinlendirici oluyordu aah ah

Oh yaa çok şanslısın tuvalet eğitimini başardın darısı başıma
Bence de tuvalet eğitimi özel birşey mahrem bir konu.. Aileden öğrenmesi daha iyi
Nee çocukmu istiyorsun? gerçektenmi. Allah gönlüne göre versin.
Yok artıkkk! :)
Kardeşim evlensin de bebeği olsun demek istedim, benim değil
Ay canım ya senin adına çok seviniyorum maşallah huzurla oturun
Bu arada benim balkon güvenliği aklımı çok kurcalıyor
Eşim ağ germe olayına sıcak bakmıyo, ne yapsam bilmiyorum.camlı balkon ama açmak zor değil sonuçta
Ay ben de aynı şeyleri hissetmiştim inanamıyorum :) kereme bakıp ağlama ve mektup bırakma isteği :) halbuki çok saçmaymış şimdi geçti hepsi
Çok geçmiş olsun canım neyse ki iyileşmiş
Fırın eskimiş olabilir, nazar olmuş da olabilirsin :)
Yatmak yerine bol bol çarşı gez. Şimdi gezmek hayal
Merhaba kızlar. Biz döndük ama gittiğimizden hiçbir şey anlamadık. Eşimle hastalandık. İshal, kusma.hala da kötüyüz.
Tatil hastalığı herkeste çok geçmiş olsun
Oleeey :) İşler rayına giriyor

Fotoları gördüm.

Gün geçtikçe daha iyi olursun canım.

Neee iki çocukla misafir mi? Kolay gelsin.

Evde herkeste pireler uçuşurken ben oturmuş oje sürüyorum!! Kadın olmak hele ki süslü görümce olmak çok zorrrr

" Herkese günaydınnn....
Pembişim gözün aydın bakıcı olayı hallolmuş. Saçına sevindim, kına ve düğün fotolarını merakla bekliyoruzzz:)) midene ne oldu acaba? İlaç falan mı alsan ki? Geçmiş olsun canımm.
Canselimm çok güzel bir duygu olsa gerekk, ilk okul günü fotosu istiyorummm:)
Colios cum kardeşine üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Toparladı mı biraz?" Bu kısım sabah yazıldı devamına ancak bu saatte yetiştimm:)
Pamuk helvacım araba kullanma işinde baya yol katetmişsin, tebrikler, panik olayı d geçiyor zamanla, bende baya panik oluyordum, bacaklarım zangır zangır titriyordu ilk zamanlar:)
Busmai valla tebrikler, fırsat bulduğun anlarda yat dinlen bacım, sen mert ve kereme vede bizeee lazımsınn

İlbilgecim siz toparladınız durumu galiba? Geç te olsaa Geçmiş olsun canımm.

Ya kızlar kusura bakmayın, okumaya bile zaman bulamıyorum, unuttuğum yazamadığım varsa kusura bakmayın. SorsanıZ ne yapıyorum diye, koskocaman HİÇBİRŞEY ! Ama hiç vaktim olmuyor. Bu ara kv in kışlık hazırlıklar dönemi başladı, işler yoğun. Ben pek bulaşmak istemesem de bana da bi ton iş kalıyor. Neyse ptesi okul başlıyor bize artık, seminer zamanında 2 hafta daha kayseride olup gidiş geliş yapıcaz, arya babannesinde kalıcak. Sonra okullar açılmadan artık geçeriz evimize. Rahaaat rahaaaat yazarım artık

Evde herkeste pireler uçuşurken ben oturmuş oje sürüyorum!! Kadın olmak hele ki süslü görümce olmak çok zorrrr
:) yakışır pembişimeee efeciğe de biraz hak ver ya, onun için de zor. Zaten yaramazdı çocuğum, bu yaz genelde evden uzakta geçirdiniz tamamen zorladı sınırları ne yapsın. Arya bile kafayı yedi, kv kp her dediğini istisnasız yapıyorlar, öyle olunca da bizimki iyice kudurdu, eve bi gitsek te düzene grse diye bekliyorum bi ümitle. Siz de eve geçince hem senin sabrın hemde efecik daha iyi duruma gelir diye düşünüyorumm

Nfk cım bu arada inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz, kv ye de aynı sempten içine sinecek bi ev bulmak biraz uğraştırabilir ama tüm bunlar bittiğinde inşallah yepyeni ve içiniZe sinecek bir eviniz olacak. Ayyy şu taşınma olayı da beni öldürüyor, allah kolaylık versin canımcımmm

Aryammm bir geldi pir geldi hahahaha.

Oğluşum konusunda haklısın. İnşallah yerleşik hayata geçince herşey düzelir.

İlbilgecik nasıl oldunuz kız hakkaten???

Yarın 9 gibi yola çıkmayı planlıyoruz inşallah. Sanırım 4 saat sürüyor Ankaradan. Sonra da kalacağımız yere yerleşme, ütü, yemek ve kuaför faslı olur. Çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın :)

Bu arada burda bir gök gürültüsü bir yağmur var ki şok edici...
Günaydınlar herkeseeeee :) çok güzel bir gün olsun inşallahhhh
günaydın günaydın günaydın herkesee.. cumamız mübarek olsun canlar..
hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

burada kuvvetli bi rüzgar var, bulutların ardından güneş bi görünüyor bir kayboluyor.
ayşecikle parka gidip dönene kadar yağmaz inş..

toplanıp gelmeleri daha iyi. başka gelecek var mı?..
senin uyuklaman o kadar doğalki, ben de bugünlerde sızma durumuna geliyorum.
resim de zaman ve ortam isteyen bir şey. ben 2 sene hüsnü hata gittim. çoook seviyorum yazmayı
ama saatler isteyen bi uğraş. ayşecik büyüsün, inş tekrar başlarım.

inş, büyük olduğu için daha kolay geçireceksiniz bu dönemi.

ben hamileliğin başında sanırım 2-3 aylık hamileyken o psikolojideydim.
gece eşim uyuyunca ben de başlıyordum kurmaya.
ben doğumda ölürsem bebeğime kim bakacak, eşim ne yapacak diye.. saatlerce ağlar öylece uyuyakalırdım..

yerim seni süslü görümceee

ne diyeyim kolay gelsin.. okulun başlayacağına seviniyor insan..
aryanın sesebi var, babaanne dede faktörü. ama şu ara delilik bizimkinde de var.
çocuğumu tanıyamıyorum. bi şey istedi mi bi başlıyor ağlamaya kendini yerlere atmaya

bağıra bağıra ağlıyor, kendini öyle sıkıyorki midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor, bazen eliyle yüzüne vuruyor.
nasıl da rol kesiyor, şaşırıyorum..

inş canım, Allah ağzından duysun
sizin de bi taşınma durumu vardı, yanlış mı hatırlıyorum?

ilbilge, kardeşinin durumundan dolayı sizinki de ertelendi. ne zaman taşınıyorsunuz bacım?

hadi bakalım.. beklenen gün geldi çattı.. inş her şey düşündüğünüzden de güzel olur..
biz senin kusuruna bakmayız, sonrası fotoğraflarına bakarız bacım

pamuk helva, ozendirdiniz tekrardan kullanmaya başlayacağım arabayi. Düz vites araba kullanmak istemiyorum. Allah'im bize yedi kişilik, otomatik vites araba nasip et. cuma niyetine belki kabul olur.

Nfkcım ben iki yaş sendromunu hiç farketmiyorum çünkü potansiyel sendromluyuz biz doğuştan

Canselim kınaya gidiyoruz biz başka bi şehre :). Yarın da gelini alıp geleceğiz inşallah.

Bu arada 40 kişilik sınıf ne yaaaaa??? Valla sana çok iş düşecek bacım söyliyim. Lisede bizim sınıflar bu sene 35 kişi olunca bile verimimiz çok düşmüştü. Tabi liselilerin başka dertleri olması da bi etken mini mini birler daha usludurlar

busmai, sayende misafirden soğudum. bu ne kız onlu onlu geliyorlar birde
ahahahahah, sabah sabah güldürdün kız beni
pamuk helva, ozendirdiniz tekrardan kullanmaya başlayacağım arabayi. Düz vites araba kullanmak istemiyorum. Allah'im bize yedi kişilik, otomatik vites araba nasip et. cuma niyetine belki kabul olur.
otomatik vites ne büyük kolaylık. inş dilediğin gibi bir arabanız olur bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…