Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ogretmen arkadaslarimin gunu kutlu mutlu olsun ne kadar gorev basinda olamasam da ben de bi zamanlar ogretmendim :)))
ben cay icmiyorum kizlar biliyomusunuz o yuzden hic caydanlik semaver kulturum yok

Nerde bu devlet nerde bu millet :)
asıl siz nerdesiniz kızıııım?!

ikindiye kadar toto devirip yatan, ikindiden sonra yemek ve evi toparlama telaşesine düşen kişiye, nfk denir

ogretmen arkadaslarimin gunu kutlu mutlu olsun ne kadar gorev basinda olamasam da ben de bi zamanlar ogretmendim :)))
ben cay icmiyorum kizlar biliyomusunuz o yuzden hic caydanlik semaver kulturum yok
senin de günün kutlu olsun canım, şimdi bebelerin öğretmenisin, sonra koca bebelerin öğretmeni olarak devam edeceksin

çay, ben çaysız bi hayat düşünemiyorum...
'çaycı getir ilaç kokulu çaydan, dakika düşelim senelik paydan.. '

Kızlar bugün sabah 8.30 da öğretmenlerden de önce okuldaydim. Hediyelesme falan saat 10 evdeyim. Annemde bende olunca biraz temizlik biraz yemek anca oldu. Instagrama bile doğru düzgün bakamadım.

Öğretmenlerimiz nice mutlu yıllarınız olsun
Bugün annem anneanneme gidecekti ben de ona takılıp kuyumcuya gittim neyse ki içime sindi.
Ne diyosuuun :) rüyada buluştuk demek :)
Yanımda olsan iyi olurdu karar vermekte çok zorlandım :) neyse ki buldum
İşçiliği olduğu için satınca para etmiyor
Ama baya para ödedim inşallah sever

Üstü porselenli ben kullanamadım hep kırma korkusu oluyor bende
benimki çaycı arçelik memnunum

esim de karadenizli bide :)
evet caysiz hayat dusunemeyen cok fazla kisi var etrafimda ama ben tadini dahi bildigimi sanmiyorum ne uni.de ne gorevde bi turlu alisamadim...
koca bebeleri de ozledim ama once su kucuk bebeleri bi adam etmem lazim ozellikle yasir yemek konusunda artk iyice canimi sıkmaya basladi ben bebekliginden beri hic kasikla etrafinda gezmedim o da yemedi yani o kadar az yer ki sasirirsiniz ama sadece corbayla besleniyo yedigi de o yiyince kahvalti da iki lokma oglen bi corba ta aksama kadar bisey yok aksam da asla yenek yemicek diye aglar yatiriva yataginda zincire vurulmus gibi acimmm yemeek verin diye odasinda agliyo babasi da kiyamaiyo kaldirip yediriyo bense ac birakalim diyorum aman cok uzattim ama hicbirsey yemiyo artik bugun hic ama hicbursey yemedi bi istah acici falan mi istesem doktordan yani bu kadae olur mu ve azginligindan da hicbirseyi kaybetmiyo

Allah acılarını göstermesin ama bu veletler bizi ysşlandırmak için var sanıyorum sen de çiroz bişisin kızımmm bence oğlun sana çekmiş şaka bi ysna dra danış ama yapı dicek bence.

Su saat oldu hala yatagin içinde tepiniyor bu kiz.. uyusa da ben de yatsam..

Bugun topuklu çizme giyme fikrimin geldiği ana tukureyım. Anam geçmiş benden o işler. Tabanlarım ağrıyor. Dayanamadım arabayı çizmeleri çıkarıp yalın ayak sürdüm. Hayır acil bi durum olup hanı kaza maza ınmek durumunda kalsam arabadan rezilliğe bak. Üstelik çorapta kaçmış:)
Hadi bakalım. Etinden sutunden faydalanırsın artık:)hayırlı olsun
Darısı born un basına
Ay hiç ihtiyacım yok. Bazen dusunuyorum da sanki misyonunu tamamlamış gibi:)
Hele bu gece parçalayasım var kendısını. Yuz defa dememe ragmen yıne gıttıler yatak odasında yatakta hoplamaca kudurmaca oynadılar. Sonra bı patırtı. Ceylin düştü. Kafayı vurmuş. Az kanamış çok şişmiş. Sonra kocayla kavga etmece. Deli edecek beni sonunda. Bi de bana bagırıyo. Acaba şu yeni alışveriş listemi işe mi koşsam yarın
Granit tencerelerin görunumu hıc hoş değil ya. Ben caycu kullanıyorum canım. Ama hisarın bı semaverı vardı beyaz. Hala aklım onda. Görsel olarak cok guzeldi. Ama çayın tadı nasıl olur bilemem. Semaver deyince elektrıklı olmayacak. Altında odun atesı yanacak o çayın tatı. Offf.

Saol canımcım

Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Saol canım seninde
Borncum acele etme. Tatılın tadını cıkar nasılsa döneceksın göreve. Senınde gunun kutlu olsun
Topigin çoğu öğretmen. Öğretmenler gününuz kutlu olsun. Çok zor ama güzel bır mesleğiniz var
Saol canım benım
Ne hayırlı görumce. İnşallah gelin de kıymet bilir.
Aynı ceylin. Ruh hastası oldum artık. Bıraktım mucadeleyı
Amaneyyyyyyyyyy aman sabahlar olmasın :)
Hıı aynen:)
Allah acılarını göstermesin ama bu veletler bizi ysşlandırmak için var sanıyorum sen de çiroz bişisin kızımmm bence oğlun sana çekmiş şaka bi ysna dra danış ama yapı dicek bence.
Ah sorma. Menapoza soktu bu cocuk beni ya
Su saat oldu hala yatagin içinde tepiniyor bu kiz.. uyusa da ben de yatsam..
bizimkide anca uyudu. Tam uyuyacak uykuyu acmak için bi hareketler. Gebercem yakında

ilk direksiyon dersinde bana söyledikleri, topukluyla asla araba kullanılmaz..
aslında arabaya bi tane düz spor ayakkabı atmak lazım böyle zamanlar için.. :)

üniversitedeyken topuklu giyiyordum. tüm gün onların üstünde, bir de o kadar yol gidiyordum.
bana mısın demiyordu. şimdi kınada nişanda çantamda götürüp orada giyiyorum topukluları.
2 saatte anam ağlıyor. benden de geçmiş..

ceyline çok geçmiş olsun. Allah korumuş
bizimki de babasıyla koltuk ve özellikle yatağın üstünde zıplamaya bayılıyor.
her evde aynı muhabbet var yani.. bi de babası yokken çıkıp kendi zıplamaya başladı ayşecik.
sinir krizi geçiriyorum düştü düşecek diye, bi de in diyorum, korkutuyorum. hiç etkilenmiyor zilli..

Gunaydın kızlar. Nöbetcıyım bugün. Herkese guzel bir gun diliyorum
günaydııın.. dünkü topuklu faciasından sonra ayaklarına kuvvet diyorum. inş kolaylıkla geçer gün..
biz de bacımla alışverişe gitmeye karar verdik, eminönüne. havaya bakın. bizde de bi lazlık var yaniiii

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Destinycim kolay geldin canım. Nöbet çok yorucu yaaaaaaaaaa

Nfkcım kapalı alan mı bilmiyorum ama hasta olmayın yaniiiiiiiii. İyi gezmeler :)

Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.

Nfk ne fenasın cıcım. En cok sevdiğim yerlere gezmeye gıdıp bı de topiğe yazmıyomusun. Pıçaklıcam kendımı:)
Sen dıreksiyon hocalarına bakma:)ona bakarsan dureksiyonu iki elle tutun dıyolar. Ben iki elle tutarsam kaza ysparım. Topukluyla da kullanıyorum. Ama dun cok ksldım ayakta ondan agrıdı. O ağrıylada araba kullanması guc oldu

Nfkcım kapalı alan mı bilmiyorum ama hasta olmayın yaniiiiiiiii. İyi gezmeler :)

Yok anacım ne kapalı mekanı bildiğin deniz ve mehtap:) ama gitmelisin mutlaka. Cok guzeldır emınönü. Tam alışveriş mekanı. Mısır çarşısından bı gırıyosun. Allah bana bıseyler oluyor bayılazaim:)

anons yapılıyor ya, karşılaşmışsınızdır mutlaka..
''mahmutpaşa alışveriş merkezine hoşgeldiniz''

destiny nin dediği gibi, tamamen bi açık çarşı. inş oralarda bu kadar kötü değildir hava..
mısır çarşısından bi şey istiyorsan, alam bacım, pazar beraberiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…