Kesin pıçaklayacak seni :) İstanbulda deli gibi yağmur yağmuyor mu??? Haberler öyle diyordu. Ay buluşmaya da çok az kaldıııııııanons yapılıyor ya, karşılaşmışsınızdır mutlaka..
''mahmutpaşa alışveriş merkezine hoşgeldiniz''
destiny nin dediği gibi, tamamen bi açık çarşı. inş oralarda bu kadar kötü değildir hava..
mısır çarşısından bi şey istiyorsan, alam bacım, pazar beraberiz :)
Kesin pıçaklayacak seni :) İstanbulda deli gibi yağmur yağmuyor mu??? Haberler öyle diyordu. Ay buluşmaya da çok az kaldııııııı
Anonsa hıc denk gelmedim kıss:)anons yapılıyor ya, karşılaşmışsınızdır mutlaka..
''mahmutpaşa alışveriş merkezine hoşgeldiniz''
destiny nin dediği gibi, tamamen bi açık çarşı. inş oralarda bu kadar kötü değildir hava..
mısır çarşısından bi şey istiyorsan, alam bacım, pazar beraberiz :)
Deli gıbı de laf mıKesin pıçaklayacak seni :) İstanbulda deli gibi yağmur yağmuyor mu??? Haberler öyle diyordu. Ay buluşmaya da çok az kaldııııııı
Demek aklın yolu bir. Bu sıpalar una bayılıyor. Ben kılıtlı dolaba koymadıydım unu. Sımdı akıllandım ama:)Destiny bendende mi görmedin.Bizim kerem'ede mutfağı unladi üstüne bide unun içinde bi güzel kaydı. Ben kilit taktım o dolaba.
İnsanlar karışmak için yaşıyorlar resmen malesef. Ultrason sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.gunaydin canlar yemekle ilgilo yorumlariniza tam bakamadm ilk girince hemen yaziyorum sonra illa bisey cikip yarik kaliyo yoksa zumra sultani kalca cikigi icin goturduk ultrason temiz cok sukur ama hastanedekk kadiblar beni delirttk yok battaniyeyo ort yok oturtuyomusun aaa burda durma surda dur yaa bizim insanimiz karismaya ne kadar merakli bide bunu yasirin koligi tutardj cocuk deli gibi aglarken hala konusurlardi heptwn delirirdim neyseki bitti gitti ben de tsh kanlarimi verdim bakalim hava ne kadar da sogumus yahuu bende biraz geziyim bugun diyodum ama yarina falan artik yarin teog var esime gorev cikmamis cook mutluyummm
Ne gereksiz insanlar. Ultrason temiz cıkmış şukurgunaydin canlar yemekle ilgilo yorumlariniza tam bakamadm ilk girince hemen yaziyorum sonra illa bisey cikip yarik kaliyo yoksa zumra sultani kalca cikigi icin goturduk ultrason temiz cok sukur ama hastanedekk kadiblar beni delirttk yok battaniyeyo ort yok oturtuyomusun aaa burda durma surda dur yaa bizim insanimiz karismaya ne kadar merakli bide bunu yasirin koligi tutardj cocuk deli gibi aglarken hala konusurlardi heptwn delirirdim neyseki bitti gitti ben de tsh kanlarimi verdim bakalim hava ne kadar da sogumus yahuu bende biraz geziyim bugun diyodum ama yarina falan artik yarin teog var esime gorev cikmamis cook mutluyummm
geçmiş olsun ya, üşüttün belli ki. ishal mi var yoksa küçük idrara mı sıkışıyorsun?Nfk sultan çarşıyı satın aldın mı kız
Ben yazılı sorusu hazırladım, köfte yaptım. Bugün çok üşüyorum ve tuvaletten çıkamıyorumsanırsın balkonda uyudum
İshalgeçmiş olsun ya, üşüttün belli ki. ishal mi var yoksa küçük idrara mı sıkışıyorsun?
epeyce gezdik ama bana bi iğne bile alamadık.
benim bacım var ya, öyle nasipli biri ki.. şıp diye önüne düşüverdi istediği şeyler.
hem de ne kadar ucuza.. manto, çanta, başka şeyler aldı..
bense bi manto beğendim, fiyatı 370 liraydı, üstüme giyip denemedim bile..
semaveri de aldık bu arada..
geçmiş olsun.. kahve limon çok etkiliymiş.. bi dene istersen. bol da sıvı al, vücudun susuz kalmasın..İshal
Güle güle kullansın kız kardeşin. Ay bi ara igden bi fotosunu yollasana sonra silersinmerak ediyorummmmm.
Kızım senin zevkin pahalı ondan bulamıyorsun bence :)
Gecmiş olsunn. Cır cır durumları. Yediğin bir sey de bozmuş olabilir. Pirinç lapası patates haslaması iyi gelir canımNfk sultan çarşıyı satın aldın mı kız
Ben yazılı sorusu hazırladım, köfte yaptım. Bugün çok üşüyorum ve tuvaletten çıkamıyorumsanırsın balkonda uyudum
geçmiş olsun ya, üşüttün belli ki. ishal mi var yoksa küçük idrara mı sıkışıyorsun?
epeyce gezdik ama bana bi iğne bile alamadık.
benim bacım var ya, öyle nasipli biri ki.. şıp diye önüne düşüverdi istediği şeyler.
hem de ne kadar ucuza.. manto, çanta, başka şeyler aldı..
bense bi manto beğendim, fiyatı 370 liraydı, üstüme giyip denemedim bile..
semaveri de aldık bu arada..
Burdayım efem. Ceylin zıpladık biraz şekil öğrenmece yaptık:)simdide ustume tırmanıyor. Cok zor şartlar altında yazıyorum:)kızııım, ben kapıdan siz bacadan mı?
nerdesiniz bakim? sizi bi dürtiyim de kendinize gelin
E eaglee , @ecrinn08 ,busmai , @pamuk helva, cansel2002 , I ilbilgehatun , destiny555
arçelik baktım ama bulamadım. internette çok iyi fiyatlar var ama güvenemedim.Gecmiş olsunn. Cır cır durumları. Yediğin bir sey de bozmuş olabilir. Pirinç lapası patates haslaması iyi gelir canım
Semaveri hangi marka aldınız. Ben de cok nasipsizimdir. Ama helal olsun bu yağmurda gezdiniz ya:)
Burdayım efem. Ceylin zıpladık biraz şekil öğrenmece yaptık:)simdide ustume tırmanıyor. Cok zor şartlar altında yazıyorum:)
Korkmaz da iyidir. Gittigidiyordan cok alışveriş yamışlığım var. Dışarıda baktıgım fiyatın altında fiyatlar buluyorum genelde. Ama alısverıs yapmadan satıcı hakkındaki yorumlrı okuyorum önce.arçelik baktım ama bulamadım. internette çok iyi fiyatlar var ama güvenemedim.
korkmaz aldık. altı çelik, üstü porselen.
evet gördüm, sen mi yaptın onu da?
tahmin ediyorumKorkmaz da iyidir. Gittigidiyordan cok alışveriş yamışlığım var. Dışarıda baktıgım fiyatın altında fiyatlar buluyorum genelde. Ama alısverıs yapmadan satıcı hakkındaki yorumlrı okuyorum önce.
Evet canım ben yaptım. Pinterestte gördüm. Şekillerin üstüne zıplama oyunu. Ama genelde ceylin zıplama kısmıyla ilgilendi:)
Evet olabılıyor bazen öyle sıkıntılar. Ama ben hıc yasamadım gıttıgıdıyordan. Satın almadan önce satıcıya mesaj atıyorum elinde urun var mı yokmu soruyorum kaç gunde gelir dıye soruyorum. Hatta işi abartıp pazarlık bile yaptıgım oluyor:) hıc yasamadım sıkıntı. Gıttıgıdıyoru tavsıye ederimtahmin ediyorum
geçen eşim ismini hatırlayamadım, adı duyulmuş bi siteden iki tane ısıtıcı aldı.
ikisi de kırık geldi, tutanak tutuldu, geri gitti. yenisini göndericez dediler. günlerce bekledik.
sonra stokta yokmuş kusura bakmayın dediler, para iadesi yaptılar.. ben de güvenemedim.
yoksa çok iyi fiyatlar var nette. ama hepsi burada ve gitti gidiyordan bi şikayet duymadım henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?