geçmiş olsun.. kahve limon çok etkiliymiş.. bi dene istersen. bol da sıvı al, vücudun susuz kalmasın..
foto atarım. zevk meselesinden ziyade, yeni sezon manyak pahalı.
bir de uzun baktığımız için seçenekler kısıtlı, olur olmaz herkes 300 küsür lira etiket yapıştırıyor,
kıl oldum yine bu tesettür firmalarına
Gecmiş olsunn. Cır cır durumları. Yediğin bir sey de bozmuş olabilir. Pirinç lapası patates haslaması iyi gelir canım
Semaveri hangi marka aldınız. Ben de cok nasipsizimdir. Ama helal olsun bu yağmurda gezdiniz ya:)
Burdayım efem. Ceylin zıpladık biraz şekil öğrenmece yaptık:)simdide ustume tırmanıyor. Cok zor şartlar altında yazıyorum:)
Evet olabılıyor bazen öyle sıkıntılar. Ama ben hıc yasamadım gıttıgıdıyordan. Satın almadan önce satıcıya mesaj atıyorum elinde urun var mı yokmu soruyorum kaç gunde gelir dıye soruyorum. Hatta işi abartıp pazarlık bile yaptıgım oluyor:) hıc yasamadım sıkıntı. Gıttıgıdıyoru tavsıye ederim
Kardeşim 5 ten sonra hıc birsey yemiyor 2 aydır. Bu sekilde 5 kilo verdi hala da devam ediyor. 5 e kadar hersey serbest. 5 ten sonra sadece su ve yeşil çay içiyor şekersiz. Tavsiye ederım canım.Tesettür firmaları coşmuş durumda malesef. Ticaret olayı tamamen.
Söylemesi ayıp verdiğim on kilonun altısını geri alınca dün karataya başladım yinepirinç lapası falan yoğ yani. Şimdi daha iyiyim.
Gittigidiyor piri sensin anlaşıldıbişi alacak olursam sana sorcam.
Benim bünyem anca ayda iki kilo veriyo. 6da yiyorum ben akşamları. Zaten 4:30da okuldan çıkıyomKardeşim 5 ten sonra hıc birsey yemiyor 2 aydır. Bu sekilde 5 kilo verdi hala da devam ediyor. 5 e kadar hersey serbest. 5 ten sonra sadece su ve yeşil çay içiyor şekersiz. Tavsiye ederım canım.
Gittigidiyor konusunda her turlu yardım yapılır bacım:)
Bizde oses turkiye gunu:)Benim bünyem anca ayda iki kilo veriyo. 6da yiyorum ben akşamları. Zaten 4:30da okuldan çıkıyom
Ben de çok heyecanlıyımmmmmmmmm. Hatta az önce onu düşünüyordum :)
Biz de kocacığımla dizi keyfi yapıyoz. Batman severlere gotham dizisi önerilir
uyumuyo mu uyanip da agliyomu her ikisi de fena gerci ama yasir bu ara hep uyanip agliyo gece de iki uc kez...Kizimin bu gece teroru beni terorist yapacak
Aradığınız kişi perte çıktıkızııım, ben kapıdan siz bacadan mı?
nerdesiniz bakim? sizi bi dürtiyim de kendinize gelin
E eaglee , @ecrinn08 ,busmai , @pamuk helva, @cansel2002 , I ilbilgehatun , destiny555
Beyin fırtınasıCarsamba persembe bana gorev cikmayinca tatildim.anamlari evlerine yollayayim cuma kocam baksin tatili birlestirsinler dedim bu gune bilet aldirmistim. Cars. Gunune nobet yazacaklarini bu gun soyleyince bileti iptal mi ettirsem bi arkadasa 2 saat benim kuzulara bakmasini mi rica etsem deyip aradim hatunu .sagolsun bakarim dedi. Esim kadina zor olur bileti erteleyelim dedi. Tam bunu yapacakken bizim idareye bakin nobet diye cagirip yarim saat sonra evinize gidin dicekseniz uzulurum anami yolli dedim ve nitekim oyleymis. Son durum kocam yarin da 1 saat kuzulara bakacak anamlari yolladim. Gece babalariyla yatmaya fena alismislar dun gece calistigi icin ben yattim kuzularla "sen git babam gelsin" diye aglayan kizimi yarim saatte zor sakinlestirdim. Oglan da soylendi ama uykudan acamadi kendini.
Bulusmaya cok az kaldi her an ne cikacak diye tetikteyim. Kocama yeni soyledimalemsin dedi ulen hep "b" plani yapma kaygisi nedir bendeki. Beynim sisiyo her duruma alternatif dusunmekten
Gece kerem de uyanmış, ışıkları açmış oyun oynuyorKizimin bu gece teroru beni terorist yapacak
Bizde oses turkiye gunu:)
6 dan sonra yemeyı keebilirsin. Bi denemekte fayda var canım
Carsamba persembe bana gorev cikmayinca tatildim.anamlari evlerine yollayayim cuma kocam baksin tatili birlestirsinler dedim bu gune bilet aldirmistim. Cars. Gunune nobet yazacaklarini bu gun soyleyince bileti iptal mi ettirsem bi arkadasa 2 saat benim kuzulara bakmasini mi rica etsem deyip aradim hatunu .sagolsun bakarim dedi. Esim kadina zor olur bileti erteleyelim dedi. Tam bunu yapacakken bizim idareye bakin nobet diye cagirip yarim saat sonra evinize gidin dicekseniz uzulurum anami yolli dedim ve nitekim oyleymis. Son durum kocam yarin da 1 saat kuzulara bakacak anamlari yolladim. Gece babalariyla yatmaya fena alismislar dun gece calistigi icin ben yattim kuzularla "sen git babam gelsin" diye aglayan kizimi yarim saatte zor sakinlestirdim. Oglan da soylendi ama uykudan acamadi kendini.
Bulusmaya cok az kaldi her an ne cikacak diye tetikteyim. Kocama yeni soyledimalemsin dedi ulen hep "b" plani yapma kaygisi nedir bendeki. Beynim sisiyo her duruma alternatif dusunmekten
Kizimin bu gece teroru beni terorist yapacak
uyumuyo mu uyanip da agliyomu her ikisi de fena gerci ama yasir bu ara hep uyanip agliyo gece de iki uc kez...
İyi geceler herkese
Artık çocuklar uyuyunca yazabiliyorum galiba :) mert dönmeye başladı baya hareketli nerdeyse ayağa kalkacak
Keremi görünce gülmekten bayılıyor
Abisiyle beraber kafama çıkacakları günleri sabırsızlıkla bekliyor belli..
Ben de heyecanlıyım galiba hava yağmurluymuş istanbulda, inşallah sağ salim atlatırız şu yolculuğu..
Borncuğum sen kendin zaten minyonsun çocuğun da sana çekmiştir ama demir eksikliği de iştahsızlık yapıyormuş ona baktırmış mıydın?
Aradığınız kişi perte çıktı
Beyin fırtınası
Gece kerem de uyanmış, ışıkları açmış oyun oynuyor
Ne olacak bunların hali
Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee
Bulusmaya son 3 gun
günaydın kızlar.nasılsınız? bir haftadır annemlerdeydim net yok. eve gelince yazıyorum anca. neler yapıyorsunuz?az geçmişi okudum da pembe geçmiş olsun canı rahatsızmışın. born canım geçen yazdığına cevap veremedim. canım bulursan yardımcı birini muhakkak al evine çok şey farkedecek hayatında Maşallah Barekallah.hem çocuklara da ii geldi benim.en aazından büyükle daha çok ilgilenebiliyorum yani.Allah nasip ederse çocuklar büyünce de devam edecem bu yardımcı olayına .busmai nişana az kalmış bacım Allah hayırlara vesile kılsın.bir ömür mutlu olurlar İnşallah.destiny kusura bakma ben ecrinle seni karıştırdım.sıradaki hamiş sen misin yıksa?:) bu arada iki çocuklu olmak da güzel korkutmuşum ya:)bıraz zor ama şimdi 3.5 aylık olunca rahatladığımı hissetmeye başladım azcık azcık.
nfk sltan canım kardeşim arayacam seni ya bugün ya cuma.inan çok yoğunum ondan sebep aramıyorum yoksa aklımdasın.gelen giden fazla.ağız tadıyla gonuşaşmak isterem ben:)))
toğın diğer güzelleri sizler nasılsınız.buluşuyorsunuz ama benhiç kıskanmadım ve de merak etmiyorum sizi hıh((((((((((((
Yav buluşmaya gel de nasıl gelirsen gel bacı:)Carsamba persembe bana gorev cikmayinca tatildim.anamlari evlerine yollayayim cuma kocam baksin tatili birlestirsinler dedim bu gune bilet aldirmistim. Cars. Gunune nobet yazacaklarini bu gun soyleyince bileti iptal mi ettirsem bi arkadasa 2 saat benim kuzulara bakmasini mi rica etsem deyip aradim hatunu .sagolsun bakarim dedi. Esim kadina zor olur bileti erteleyelim dedi. Tam bunu yapacakken bizim idareye bakin nobet diye cagirip yarim saat sonra evinize gidin dicekseniz uzulurum anami yolli dedim ve nitekim oyleymis. Son durum kocam yarin da 1 saat kuzulara bakacak anamlari yolladim. Gece babalariyla yatmaya fena alismislar dun gece calistigi icin ben yattim kuzularla "sen git babam gelsin" diye aglayan kizimi yarim saatte zor sakinlestirdim. Oglan da soylendi ama uykudan acamadi kendini.
Ceylin de aynı. Gece kalkmış uykuyu almış. Sırada oyun. Saat 4 tabiİyi geceler herkese
Artık çocuklar uyuyunca yazabiliyorum galiba :) mert dönmeye başladı baya hareketli nerdeyse ayağa kalkacak
Keremi görünce gülmekten bayılıyor
Abisiyle beraber kafama çıkacakları günleri sabırsızlıkla bekliyor belli..
Ben de heyecanlıyım galiba hava yağmurluymuş istanbulda, inşallah sağ salim atlatırız şu yolculuğu..
Borncuğum sen kendin zaten minyonsun çocuğun da sana çekmiştir ama demir eksikliği de iştahsızlık yapıyormuş ona baktırmış mıydın?
Aradığınız kişi perte çıktı
Beyin fırtınası
Gece kerem de uyanmış, ışıkları açmış oyun oynuyor
Ne olacak bunların hali
Oy gaddar:)kıymam mahmur gözlereGunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee
Bulusmaya son 3 gun
Kız du basımı belaya sokma ne ıkıncı cocugugünaydın kızlar.nasılsınız? bir haftadır annemlerdeydim net yok. eve gelince yazıyorum anca. neler yapıyorsunuz?az geçmişi okudum da pembe geçmiş olsun canı rahatsızmışın. born canım geçen yazdığına cevap veremedim. canım bulursan yardımcı birini muhakkak al evine çok şey farkedecek hayatında Maşallah Barekallah.hem çocuklara da ii geldi benim.en aazından büyükle daha çok ilgilenebiliyorum yani.Allah nasip ederse çocuklar büyünce de devam edecem bu yardımcı olayına .busmai nişana az kalmış bacım Allah hayırlara vesile kılsın.bir ömür mutlu olurlar İnşallah.destiny kusura bakma ben ecrinle seni karıştırdım.sıradaki hamiş sen misin yıksa?:) bu arada iki çocuklu olmak da güzel korkutmuşum ya:)bıraz zor ama şimdi 3.5 aylık olunca rahatladığımı hissetmeye başladım azcık azcık.
nfk sltan canım kardeşim arayacam seni ya bugün ya cuma.inan çok yoğunum ondan sebep aramıyorum yoksa aklımdasın.gelen giden fazla.ağız tadıyla gonuşaşmak isterem ben:)))
toğın diğer güzelleri sizler nasılsınız.buluşuyorsunuz ama benhiç kıskanmadım ve de merak etmiyorum sizi hıh((((((((((((
Ye gitsin bacım kasmasen boylede guzelsın. Alan almış satan satmış:)Duşa girip yemeğe girişecektim ama oğluş uyurken cesaret edemedimbakıcısı gelsin de öyle koşturayım dedim ve kaldım. Evet Efe bu saate kadar uyuyor!! çektiğim 26 ayın meyvesi :) öğlenleri de teyzesi mama sandalyesinde havuç yiyerek uyutuyor onu. Kadıncaz kırk yıl düşünsem bir çocuğu böyle uyutacağım aklıma gelmezdi diyor :)
Karataya başladım yine. O saatten sonra sadece 1 bardak süt içiyorum. Kilolar gider gelir de ben stres ve sinir anında yememeliyim ki onu halledemiyorumdoktorrrrrrrrr :)
Ah bacımmmmmmm yaşlılığımız nolacak bilmem. İleriyi düşün ve planlar yap çok yorucu. Aslında yanlış da. Dünyanın binbir türlü hali var...
Napıyo kalkıp ağlayıp??? Bence sevdiği bir oyuncak yada seveceği bir peluş oyuncak alıp gece kalkınca ona sarılmasına falan teşvik etmeli??? Korkuyodur belki annesiiiiiiii.
Oy kıyamam minik adamatabi sana da. Ne diyo peki?? Kalkıp niye ağlıyomuş??? Rüya mı görüyo acaba yavrummmmmm??
Senin işin iş iki oğluşla :) ama eğlenceli bir ortam olacak bence :)
Sizi rahatsız etmiyo ya daha ne :) eşimin bi arkadaşının çocuğu kalkıp tv izliyomuş. Hatta tvnin önünde uyuyomuş gece ve yatıramıyolarmış yatağına. Adam resmen egemenlik ilan etmiş :)
Nişana son 3 gün buluşmaya 4 benceiyi yaptın uyandırdın. Böyle böyle alışacak gece daha erken yatmaya
Canım teşekkürler. Kıskanma kız :) ben herkesi gördüğüm için tipleri merak etmiyorum. Ama iki saat bize nasıl yetecek onu merak ediyorum
Banada al ağlarım. Ben sana verırım paasnı canım. Hıc vaktım yokcanlar, geçen gün bahsi geçmişti ya, neva nın ahşap yıldız ve blok seti geliyor bugün şoka.
30lu yıldız ve 35li blok setler, 16.90a
ayşecik kahvaltısını yaptıktan sonra gidip alıcaz inş. bence siz de kaçırmayın.
http://aktuel-urunler.com/sok-26-ka...-26-kasim-2014-aktuel-urunler-katalogu-say-2/
canlar, geçen gün bahsi geçmişti ya, neva nın ahşap yıldız ve blok seti geliyor bugün şoka.
30lu yıldız ve 35li blok setler, 16.90a
ayşecik kahvaltısını yaptıktan sonra gidip alıcaz inş. bence siz de kaçırmayın.
http://aktuel-urunler.com/sok-26-ka...-26-kasim-2014-aktuel-urunler-katalogu-say-2/
pembişim, bence nişana son 2, buluşmaya son 3 gün..
bugün ve olayın gerçekleşeceği gün sayılmaz
Kim kimi nereye satıyorYav buluşmaya gel de nasıl gelirsen gel bacı:)
Ceylin de aynı. Gece kalkmış uykuyu almış. Sırada oyun. Saat 4 tabi
Oy gaddar:)kıymam mahmur gözlere
Kız du basımı belaya sokma ne ıkıncı cocugu
Ye gitsin bacım kasmasen boylede guzelsın. Alan almış satan satmış:)
Banada al ağlarım. Ben sana verırım paasnı canım. Hıc vaktım yok
Herkese günaydın. Ayşecik ne oluyor demiştir. İyi yapmışsın ama.Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee
Bulusmaya son 3 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?