Önce Hamileydim Şimdi Anneyim


Tesettür firmaları coşmuş durumda malesef. Ticaret olayı tamamen.


Söylemesi ayıp verdiğim on kilonun altısını geri alınca dün karataya başladım yine pirinç lapası falan yoğ yani. Şimdi daha iyiyim.


Gittigidiyor piri sensin anlaşıldı bişi alacak olursam sana sorcam.
 
Kardeşim 5 ten sonra hıc birsey yemiyor 2 aydır. Bu sekilde 5 kilo verdi hala da devam ediyor. 5 e kadar hersey serbest. 5 ten sonra sadece su ve yeşil çay içiyor şekersiz. Tavsiye ederım canım.

Gittigidiyor konusunda her turlu yardım yapılır bacım:)
 
Benim bünyem anca ayda iki kilo veriyo. 6da yiyorum ben akşamları. Zaten 4:30da okuldan çıkıyom

Ben de çok heyecanlıyımmmmmmmmm. Hatta az önce onu düşünüyordum :)

Biz de kocacığımla dizi keyfi yapıyoz. Batman severlere gotham dizisi önerilir
 
Tartida 70i gorunce ben de pazartesi itibariyle diyete basladim. Nasil bu hale geldim hic bilmiyorum. Basenlerim almis basini gitmis. 4-5 kilo verip sabitlemek istiyorum. AAksam erken saatte ve az yemek kilo vermede gerçekten çok etkili Ama esim 19.30 Gibi geliyor. Her vesileyle gece kaliyorum.



Aysecik legolariyla oynuyor. Esim de saolsun kahve yapti, ben de kitap okuyorum...
 
Bizde oses turkiye gunu:)
6 dan sonra yemeyı keebilirsin. Bi denemekte fayda var canım
 
Carsamba persembe bana gorev cikmayinca tatildim.anamlari evlerine yollayayim cuma kocam baksin tatili birlestirsinler dedim bu gune bilet aldirmistim. Cars. Gunune nobet yazacaklarini bu gun soyleyince bileti iptal mi ettirsem bi arkadasa 2 saat benim kuzulara bakmasini mi rica etsem deyip aradim hatunu .sagolsun bakarim dedi. Esim kadina zor olur bileti erteleyelim dedi. Tam bunu yapacakken bizim idareye bakin nobet diye cagirip yarim saat sonra evinize gidin dicekseniz uzulurum anami yolli dedim ve nitekim oyleymis. Son durum kocam yarin da 1 saat kuzulara bakacak anamlari yolladim. Gece babalariyla yatmaya fena alismislar dun gece calistigi icin ben yattim kuzularla "sen git babam gelsin" diye aglayan kizimi yarim saatte zor sakinlestirdim. Oglan da soylendi ama uykudan acamadi kendini.
Bulusmaya cok az kaldi her an ne cikacak diye tetikteyim. Kocama yeni soyledim alemsin dediulen hep "b" plani yapma kaygisi nedir bendeki. Beynim sisiyo her duruma alternatif dusunmekten
 
İyi geceler herkese
Artık çocuklar uyuyunca yazabiliyorum galiba :) mert dönmeye başladı baya hareketli nerdeyse ayağa kalkacak
Keremi görünce gülmekten bayılıyor
Abisiyle beraber kafama çıkacakları günleri sabırsızlıkla bekliyor belli..

Ben de heyecanlıyım galiba hava yağmurluymuş istanbulda, inşallah sağ salim atlatırız şu yolculuğu..


Borncuğum sen kendin zaten minyonsun çocuğun da sana çekmiştir ama demir eksikliği de iştahsızlık yapıyormuş ona baktırmış mıydın?
kızııım, ben kapıdan siz bacadan mı?
nerdesiniz bakim? sizi bi dürtiyim de kendinize gelin


E eaglee , @ecrinn08 , busmai , @pamuk helva, @cansel2002 , I ilbilgehatun , destiny555
Aradığınız kişi perte çıktı
Beyin fırtınası
Kizimin bu gece teroru beni terorist yapacak
Gece kerem de uyanmış, ışıkları açmış oyun oynuyor
Ne olacak bunların hali
 
Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee

Bulusmaya son 3 gun
 
günaydın kızlar.nasılsınız? bir haftadır annemlerdeydim net yok. eve gelince yazıyorum anca. neler yapıyorsunuz?az geçmişi okudum da pembe geçmiş olsun canı rahatsızmışın. born canım geçen yazdığına cevap veremedim. canım bulursan yardımcı birini muhakkak al evine çok şey farkedecek hayatında Maşallah Barekallah.hem çocuklara da ii geldi benim.en aazından büyükle daha çok ilgilenebiliyorum yani.Allah nasip ederse çocuklar büyünce de devam edecem bu yardımcı olayına .busmai nişana az kalmış bacım Allah hayırlara vesile kılsın.bir ömür mutlu olurlar İnşallah.destiny kusura bakma ben ecrinle seni karıştırdım.sıradaki hamiş sen misin yıksa?:) bu arada iki çocuklu olmak da güzel korkutmuşum ya:)bıraz zor ama şimdi 3.5 aylık olunca rahatladığımı hissetmeye başladım azcık azcık.
nfk sltan canım kardeşim arayacam seni ya bugün ya cuma.inan çok yoğunum ondan sebep aramıyorum yoksa aklımdasın.gelen giden fazla.ağız tadıyla gonuşaşmak isterem ben:)))
toğın diğer güzelleri sizler nasılsınız.buluşuyorsunuz ama benhiç kıskanmadım ve de merak etmiyorum sizi hıh((((((((((((
 
Duşa girip yemeğe girişecektim ama oğluş uyurken cesaret edemedim bakıcısı gelsin de öyle koşturayım dedim ve kaldım. Evet Efe bu saate kadar uyuyor!! çektiğim 26 ayın meyvesi :) öğlenleri de teyzesi mama sandalyesinde havuç yiyerek uyutuyor onu. Kadıncaz kırk yıl düşünsem bir çocuğu böyle uyutacağım aklıma gelmezdi diyor :)

Bizde oses turkiye gunu:)
6 dan sonra yemeyı keebilirsin. Bi denemekte fayda var canım

Karataya başladım yine. O saatten sonra sadece 1 bardak süt içiyorum. Kilolar gider gelir de ben stres ve sinir anında yememeliyim ki onu halledemiyorum doktorrrrrrrrr :)


Ah bacımmmmmmm yaşlılığımız nolacak bilmem. İleriyi düşün ve planlar yap çok yorucu. Aslında yanlış da. Dünyanın binbir türlü hali var...

Kizimin bu gece teroru beni terorist yapacak

Napıyo kalkıp ağlayıp??? Bence sevdiği bir oyuncak yada seveceği bir peluş oyuncak alıp gece kalkınca ona sarılmasına falan teşvik etmeli??? Korkuyodur belki annesiiiiiiii.

uyumuyo mu uyanip da agliyomu her ikisi de fena gerci ama yasir bu ara hep uyanip agliyo gece de iki uc kez...

Oy kıyamam minik adama tabi sana da. Ne diyo peki?? Kalkıp niye ağlıyomuş??? Rüya mı görüyo acaba yavrummmmmm??


Senin işin iş iki oğluşla :) ama eğlenceli bir ortam olacak bence :)

Sizi rahatsız etmiyo ya daha ne :) eşimin bi arkadaşının çocuğu kalkıp tv izliyomuş. Hatta tvnin önünde uyuyomuş gece ve yatıramıyolarmış yatağına. Adam resmen egemenlik ilan etmiş :)

Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee

Bulusmaya son 3 gun

Nişana son 3 gün buluşmaya 4 bence iyi yaptın uyandırdın. Böyle böyle alışacak gece daha erken yatmaya


Canım teşekkürler. Kıskanma kız :) ben herkesi gördüğüm için tipleri merak etmiyorum. Ama iki saat bize nasıl yetecek onu merak ediyorum
 
Son düzenleme:
pembişim, bence nişana son 2, buluşmaya son 3 gün..
bugün ve olayın gerçekleşeceği gün sayılmaz
 
Yav buluşmaya gel de nasıl gelirsen gel bacı:)
Ceylin de aynı. Gece kalkmış uykuyu almış. Sırada oyun. Saat 4 tabi
Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee

Bulusmaya son 3 gun
Oy gaddar:)kıymam mahmur gözlere
Kız du basımı belaya sokma ne ıkıncı cocugu
Ye gitsin bacım kasmasen boylede guzelsın. Alan almış satan satmış:)
Banada al ağlarım. Ben sana verırım paasnı canım. Hıc vaktım yok
 

Oxford vardı da biz mi okumadıkkkk :) merkezdeki şok kapandı burda. Ama zaten blok almıcam ben bu sıpacana daha fazla :)

pembişim, bence nişana son 2, buluşmaya son 3 gün..
bugün ve olayın gerçekleşeceği gün sayılmaz

Güzel mantık
 
Kim kimi nereye satıyor kız sen 44 beden ve üstünde kıyafet bulmak ne zor bilmiyonnnnn :) öpüyom seni teşekkür ederim :)
 
Gunaydin bacilar. Sabah erken saatte mesaimiz basladi. Gece 12.30da yatan aysecigi de zorla uyandirdim. Artik boyleee

Bulusmaya son 3 gun
Herkese günaydın. Ayşecik ne oluyor demiştir. İyi yapmışsın ama.
Bugün evdeyim. Biz de yeni uyandık. Kızımla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorummmm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…