- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Sıpaya bak ya:)Bütün oyuncak sepetini haliya boca etmiş. Bir de kek istiyor. Keki getirdim. Simdi oyuncaklarinin hepsini sepete koy ondan sonra kek yiyicez dedim. 3-5 tanesini sepete atti. Ve "benden bu kadar. Hadi biraz da sen topla." dedi velet yaaaa
Benim arkadasım ikinci cocugu dogurunca evde oldugu halde bakıcı almıştı. İki tane kucuk cocuk var evde. Eşin bakıcı alcaksak calıs dıyor. Bu kocanın para mantıgıyla dusunmeyeni göstersenize bana. Sen biraz baskı yap bu konuda. Az cadaloz ol kız:)Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
Aman aramasın da gölge de etmesinler baska ihsan istemezNeyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Bakıcı konusunda benim eşim de önyargılı.gerçi evde varken bakıcı sıkıntı olmaz aslında. Senin durumunda bana benziyor. Kızım küçükken zor günlerimiz oldu. 7 ay evdeydim. Kv bir gün arayıp sormadı. Çok yakın olmamıza rağmen. Sonra da insanın gönlü doğrulmuyor işte.
Eee, çocuk haklı. Baktı annesinde iş var, o da istiyor tabi.Selam kızlar. Kocam izinli bugun de. Evde takılıyoruz. Annem de işleri vardı gitti aksama dönecek. Bizden haberler böyle. Bi kaç gundur yazamıyorum. Kendimi etkinliklere verdim. İşin kötusu ceylin de alıştı elimden tutup beni odasına göturuyor sandalyesıne oturuyor banada diğer sandalyeyı gösterip ottu diyor. :)
Sıpaya bak ya:)
Benim arkadasım ikinci cocugu dogurunca evde oldugu halde bakıcı almıştı. İki tane kucuk cocuk var evde. Eşin bakıcı alcaksak calıs dıyor. Bu kocanın para mantıgıyla dusunmeyeni göstersenize bana. Sen biraz baskı yap bu konuda. Az cadaloz ol kız:)
Aman aramasın da gölge de etmesinler baska ihsan istemez
Eee, çocuk haklı. Baktı annesinde iş var, o da istiyor tabi.
bu etkinlik olayını okulda çocuklara hazırlatamazmısın...bence yıllık planı etkinliklere göre ayarla hatta proje ödevini de:)Selam kızlar. Kocam izinli bugun de. Evde takılıyoruz. Annem de işleri vardı gitti aksama dönecek. Bizden haberler böyle. Bi kaç gundur yazamıyorum. Kendimi etkinliklere verdim. İşin kötusu ceylin de alıştı elimden tutup beni odasına göturuyor sandalyesıne oturuyor banada diğer sandalyeyı gösterip ottu diyor. :)
Pembis sonunda bir işe yaradım
bu etkinlik olayını okulda çocuklara hazırlatamazmısın...bence yıllık planı etkinliklere göre ayarla hatta proje ödevini de:)
yanayım matematikçi olduğuma ki bu şartlarda bile oyun hazırlatmışlığım var
Eve staja gelse öğrenciler süper olur.bu etkinlik olayını okulda çocuklara hazırlatamazmısın...bence yıllık planı etkinliklere göre ayarla hatta proje ödevini de:)
yok yok o yalan bak benim ikisi de uykusuz hiiç heveslenme ıkıncısı de kuduruk olcaaak cok kotuyumm :)Hani çocuğun biri uykusuz olursa diğeri öyle olmazdı?!?!? Kıyamam sana. Ama iki güncük de olsa toparlayacaksı in inşallah canım. Bi de imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama yarım günlük de olsa bakıcı ayarlayamaz mısınız??? Hatta işe yaramayan kvler versin parasını
Sabah erken kaldırıyo musun Ayşeciği?? Bi ara öyle yapıcam demiştin ya. Gece 1 ne yaaaa?!?!? Ben dün 10 gibi uyutup tv keyfi yaptım mesela çok iyi geldi. Yoksa kafayı yerdimben onun cadı bakışını yerim
Amaneyyyy iki aylık olmuş prensesssss. Maşallah. Allah'ım evlatlarımızın güzel yaşlarını ve günlerini göstersin bize.
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Bugün öğlene kadar okul işlerimi yapıcam(dün çok ağırıma gitti laf yemek). Öğlen pide yaptırmaya gidip öğleden sonra da bebek görmeye gidicem inşallah.
kız büyüsün daha da sık gidip gelicem Allah evlatlarıma saglık sıhhat versin bi şekilde atlatılacak bugünler ama eşim tutturdu bugün müdür yardımcısı olucakmıs bi bu eksikti basımaNeyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Bakıcı konusunda benim eşim de önyargılı.gerçi evde varken bakıcı sıkıntı olmaz aslında. Senin durumunda bana benziyor. Kızım küçükken zor günlerimiz oldu. 7 ay evdeydim. Kv bir gün arayıp sormadı. Çok yakın olmamıza rağmen. Sonra da insanın gönlü doğrulmuyor işte.
eşim temizliğe dahi cok yakın bi akrabasını cagırıyo diyorum ya o konulara cok takık ben anama yakın olacaktım baska yolu yoktu ama iş işten coktan gectiiİyi de insanlar ev hanımı iken bile tek çocukla yardımcı alıyor burda. Yani tabi çocuk var çocuk var ama demek istediğim insana yardımı yakınları etmiyorsa paraya geçecek hükmün. Yani temixliğe yardımcı çağırmayacaksınız onun yerine her gün biri olacak evde yarım gün de olsa. Adamların inadı da pistir ki kolay gelsin sana.
Çok tuhaf insanlar ya. Tamam bazıları rahatsız etmemek için arayıp sormaz ama 7 ay da uzun süre. İnşallah biz daha farklı anaanneler babaanneler oluruz.
ahhh denemem mii hepiciğini denedim ama anlamıyor bu kız...günaydın herkese...bornum yine nöbetlerde...gündüzü çok aydınlık geceyi karanlık yapsan...tv filan açmasan acaba anlamazmı gece gündüzü..gündüz azcık rahatsız etsen de geceye çevirsemi uykuyu...denemişsindir mutlaka ne bileyim aklıma geldi yazdım...sık sık aklımdan geçiyorsun canım arkadaşım...bir lokmasın zaten canın gidiyor...eşlere saygımız sonsuz ama bikaç aylığına ihtiyaç duyuyorsun sonuçta hep değil bu yardımcı...tamam o da yardımcı ama ne bileyim işte ...
4 ay bi dolsun zaten vercem uyku egitimini görcek gününü :) ben yasirde aglamasından bunda da uykusuzluktan hiçbişey anlamıyorum haklısın biraz relax olmak lazım ama elde değilBorn uyku düzeni 4 ayliktan sonra anca oturuyor. Hatta küçüğün 6 aylikta ancaydi zaman öyle çabuk geçiyor ki ben küçüğün buyumesinin zevkini çıkaramadım stresten rahat ol bu günlerde geçecek
ahh cadolozz olucaaam haklısınn :)Selam kızlar. Kocam izinli bugun de. Evde takılıyoruz. Annem de işleri vardı gitti aksama dönecek. Bizden haberler böyle. Bi kaç gundur yazamıyorum. Kendimi etkinliklere verdim. İşin kötusu ceylin de alıştı elimden tutup beni odasına göturuyor sandalyesıne oturuyor banada diğer sandalyeyı gösterip ottu diyor. :)
Benim arkadasım ikinci cocugu dogurunca evde oldugu halde bakıcı almıştı. İki tane kucuk cocuk var evde. Eşin bakıcı alcaksak calıs dıyor. Bu kocanın para mantıgıyla dusunmeyeni göstersenize bana. Sen biraz baskı yap bu konuda. Az cadaloz ol kız:)
Aman aramasın da gölge de etmesinler baska ihsan istemez
Amanınnnnn. Ama ikinciler böyle büyüyor işte yapacak birşey yok :/ Allah beterinden korusun.yok yok o yalan bak benim ikisi de uykusuz hiiç heveslenme ıkıncısı de kuduruk olcaaak cok kotuyumm :)
kız büyüsün daha da sık gidip gelicem Allah evlatlarıma saglık sıhhat versin bi şekilde atlatılacak bugünler ama eşim tutturdu bugün müdür yardımcısı olucakmıs bi bu eksikti basıma
eşim temizliğe dahi cok yakın bi akrabasını cagırıyo diyorum ya o konulara cok takık ben anama yakın olacaktım baska yolu yoktu ama iş işten coktan gectii
ahhh denemem mii hepiciğini denedim ama anlamıyor bu kız...
eş yardımcı da nereye kadar sırf cocuk bakmakla bitse evin bin türlü derdi var ssaol canım derdimle dertlendiğin için...
4 ay bi dolsun zaten vercem uyku egitimini görcek gününü :) ben yasirde aglamasından bunda da uykusuzluktan hiçbişey anlamıyorum haklısın biraz relax olmak lazım ama elde değil
ahh cadolozz olucaaam haklısınn :)
ceylini de yerim ben kuızu bunlar yaa dur bi uyurken opıyım su yasırı en cok o zaman sevimli :))
unutmadan zumra bugun ılk buyuk darbesini aldı yasirden kafasına oyle bir vurduki kız aglamaktan katıldı resmen elimde kalıcaktı her an kollayamıyorum ki aniden yaptı inş daha beterleri olmaz
Günaydııınnn.... Sana ve herkese... Bugün benimde nöbet günüm:/Amanınnnnn. Ama ikinciler böyle büyüyor işte yapacak birşey yok :/ Allah beterinden korusun.
Valla bizim genlerde zaten kusuruk olmama geni yok. O yüzden benim de beklentim kaç numara olursa olsun kudurması yönünde
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) haftanın son günü nöbet günü olmayaydı iyiydi :) güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın.Günaydııınnn.... Sana ve herkese... Bugün benimde nöbet günüm:/
Bizde de bugün babanne günü, giydirdik sabah sabah gönderdik çocuğu.
Cocuklar anlayana kafar kendım yaparım daha az yorulurum :)bu etkinlik olayını okulda çocuklara hazırlatamazmısın...bence yıllık planı etkinliklere göre ayarla hatta proje ödevini de:)
Ay aman allah korusun. Gecmış olsun.yok yok o yalan bak benim ikisi de uykusuz hiiç heveslenme ıkıncısı de kuduruk olcaaak cok kotuyumm :)
kız büyüsün daha da sık gidip gelicem Allah evlatlarıma saglık sıhhat versin bi şekilde atlatılacak bugünler ama eşim tutturdu bugün müdür yardımcısı olucakmıs bi bu eksikti basıma
eşim temizliğe dahi cok yakın bi akrabasını cagırıyo diyorum ya o konulara cok takık ben anama yakın olacaktım baska yolu yoktu ama iş işten coktan gectii
eş yardımcı da nereye kadar sırf cocuk bakmakla bitse evin bin türlü derdi var ssaol canım derdimle dertlendiğin için...
4 ay bi dolsun zaten vercem uyku egitimini görcek gününü :) ben yasirde aglamasından bunda da uykusuzluktan hiçbişey anlamıyorum haklısın biraz relax olmak lazım ama elde değil
ceylini de yerim ben kuızu bunlar yaa dur bi uyurken opıyım su yasırı en cok o zaman sevimli :))
unutmadan zumra bugun ılk buyuk darbesini aldı yasirden kafasına oyle bir vurduki kız aglamaktan katıldı resmen elimde kalıcaktı her an kollayamıyorum ki aniden yaptı inş daha beterleri olmaz
Amanınnnnn. Ama ikinciler böyle büyüyor işte yapacak birşey yok :/ Allah beterinden korusun.
Valla bizim genlerde zaten kusuruk olmama geni yok. O yüzden benim de beklentim kaç numara olursa olsun kudurması yönünde
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) haftanın son günü nöbet günü olmayaydı iyiydi :) güzel bir gün olsun inşallah
Ay o pis gülümseme keremde de varGercekten cozuttu. İnat yapti onca şey denedim. yine de toplamadi. Bu de kucuk ergen ben sinir oldukca yuzunde sinir bozucu pis bi gulumseme var, velet bildiğin beni deniyor yaa!! Ve gece 1de zar zor yatti.
Gün aymadi henuz ama herkese gunaydinlar olsun. Born annene gidecek olmana cok sevindim bacim. Bir günün beyligi, beyliktir derler. Az enerji toplarsin. Yerinde olsam gitmisken bir hafta dururdum..
Ben oyun ablası diye birşey duydumPembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
7 ay torununu görmedi mi?Neyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
Evet akşamlarımız çok kıymetli :)ulen bizim kuzulara nazar değdi akşam yatma seansları çok uzadı çok oynaşıyorlar yatakta...uyutmasam akşamlarımı elimden alacaklar
Yumurcak tv de Bay Becerikli diye bir program var böyle etkinlikler yapıyorCok yoruluyorum ya. Valla kendıme vakit ayırmak hayal oldu
Benim görümcem müdür yardımcısı oldu sabah 7 akşam 7 çalışıyor, yaz tatili de yokmuşyok yok o yalan bak benim ikisi de uykusuz hiiç heveslenme ıkıncısı de kuduruk olcaaak cok kotuyumm :)
Bu yıl birde nöbetimi unutma hastalığı başladı. Tenefüste gidip öğr. Odasına oturuyorum, sonradan dank ediyor nöbetçi olduğum, koşa koşa dışarı çıkıyorum ama tenefüsün yarısı gitmiş oluyor tabi. Millet artık unuttuğuma da inanmayacak kurnazlık yapıyorum sanacak ona yanıyorum:)Günaydın.
Benim de nöbet günüm.kuduruk 7.sınıfların katıydayım bir de!
Günleriniz de mi var? Anneanne günü, babaaanne günü. Hafta hafta yapsanız, bir arkadaş öyle yapıyor.
Ceylin de cok sevıyor. Ben de ızliyorum:)Ay o pis gülümseme keremde de var
Mesela bi yerden kalem buluyor odanın kapısını kapatıp başlıyor duvarları çizmeye
Gelip onu bulunca napıyosun sen diye kızıyorum gülüyor
Yanlış olduğunu bile bile yapıyor
Uyuz uyuz gülüyor
Yatma konusunda da 9.30 gibi yatardı hep, erken kalkınca.
Şimdi hastalıktan sonra düzeni karıştı 11 de kalkıyor ve geç yatmak istiyor
Dün akşam naparsan yap dedim ve gittim yattım
Eşimle beraber uyumuşlar
Ben oyun ablası diye birşey duydum
Çocuk gelişimi okumuş kızlar gelip çocuğuna oyun oynatıyor etkinlik yaptırıyor
Öyle birşey alabilirsin bence
Ben düşünüyorum mert de büyüyünce
7 ay torununu görmedi mi?
Evet akşamlarımız çok kıymetli :)
Aman odalarından çıkmasınlar da:) oynaşsınlar
Yumurcak tv de Bay Becerikli diye bir program var böyle etkinlikler yapıyor
Kerem onu izlemeyi çok seviyor
Benim görümcem müdür yardımcısı oldu sabah 7 akşam 7 çalışıyor, yaz tatili de yokmuş
Tuzu kuru tabi kv yan binada ; kızı ortaokulda okuldan gelince ananesine gidiyor
Oğlu da tam gün kreşte:)
Bence eşine izin verme hepten mahvolursun" çocuk isteyen sendin "de
Ayrıca gündüz yasir tv izlerken uyusan odanın kapısını kilitleyip
Ben hep yapıyordum
Bir de şöyle düşün ikisi aynı anda uyank olunca da zor
Gündüz uyuklama işini yapsan rahatlarsın biraz
Kv ye 2 saat ver ve uyu
Bakıcaksınız de
Bırak ve git
Kız guldurdun :)Bu yıl birde nöbetimi unutma hastalığı başladı. Tenefüste gidip öğr. Odasına oturuyorum, sonradan dank ediyor nöbetçi olduğum, koşa koşa dışarı çıkıyorum ama tenefüsün yarısı gitmiş oluyor tabi. Millet artık unuttuğuma da inanmayacak kurnazlık yapıyorum sanacak ona yanıyorum:)
Aslında yoktu günlerimiz, geçen hafta kv m dedi haftada bir gün de ben bakayım özlüyorum vs diye. Bende o zaman cumaları da size gelsin dedim. Ama eşimle sonradan konuşunca eşim pek sıcak bakmadı, hem sabah ve akşam zor oluyormuş alıp bırakması. Hemde kv de iken çocuğun hiç düzeni olmuyor, yemek yemiyor, uymuyor ve en önemlisi huy değiştiriyor. Eşim bu " huy değiştiren arya" kısmına tahammül edemiyor.
demek o laf ikincileri üçüncüleri yapalım diye söylenilen bi yalanmııış!Hani çocuğun biri uykusuz olursa diğeri öyle olmazdı?!?!? Kıyamam sana. Ama iki güncük de olsa toparlayacaksı in inşallah canım. Bi de imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama yarım günlük de olsa bakıcı ayarlayamaz mısınız??? Hatta işe yaramayan kvler versin parasını
Sabah erken kaldırıyo musun Ayşeciği?? Bi ara öyle yapıcam demiştin ya. Gece 1 ne yaaaa?!?!? Ben dün 10 gibi uyutup tv keyfi yaptım mesela çok iyi geldi. Yoksa kafayı yerdimben onun cadı bakışını yerim
Amaneyyyy iki aylık olmuş prensesssss. Maşallah. Allah'ım evlatlarımızın güzel yaşlarını ve günlerini göstersin bize.
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Bugün öğlene kadar okul işlerimi yapıcam(dün çok ağırıma gitti laf yemek). Öğlen pide yaptırmaya gidip öğleden sonra da bebek görmeye gidicem inşallah.
ah canım benim ya,, küçük anne!Pembis esim bakici konusunda cok olumsuz asla istemiyor temizlige yardimci geliyo cocuklara elimden geldigince de ben yardim ediyorum senden bisey istemiyroum sadece xocuklar diyo ama onun dedigi gb olmuyo tabi iste diyoki bakici olcaksa sen de calis o zaman niye evde durasin yani madden bi sknti olusturmaz ama iste istemiyo yuvar topar gidicez boyle bu gece ilk kez 1 saat uyudum bugun benden mutlusu yok sabahlamak cok kotu bu duygu yarin da ananeye gidiyoruz degmeyin keyfimee
aa?! bu da ayrı bi cins heralde. kusura bakma bu kelimeyi kullandım ama 7 ay arayıp sormamak ne yaaNeyseki annen yakın sayılır. Arada o geliyor sen gidiyorsun da nefes alabiliyorsun.
birbirlerini mi oyalıyorlar? biz o uzuun merasimi hep yaşıyoruz.ulen bizim kuzulara nazar değdi akşam yatma seansları çok uzadı çok oynaşıyorlar yatakta...uyutmasam akşamlarımı elimden alacaklar
aman, benimki de bir iki kez öyle temassızlık yaptı, üçüncüye hiç şarj olmadı.Kızlar sabah telefon sarz almadı valla korktum neyse öğlen sarz ettim sonunda..
bu konuda hevesli erkek görmedim ben, 7leri neyse 70leri de o.Kerem oyuncak ya bir iki tane toplar yada hiç. Evin yyükü kızların omzunda
ay koptum yaa!!! çılgın hatunbu etkinlik olayını okulda çocuklara hazırlatamazmısın...bence yıllık planı etkinliklere göre ayarla hatta proje ödevini de:)
bi tane de burada varEve staja gelse öğrenciler süper olur.
aman aman çok geçmiş olsun, Allah korusun..yok yok o yalan bak benim ikisi de uykusuz hiiç heveslenme ıkıncısı de kuduruk olcaaak cok kotuyumm :)
kuduruk 1, kuduruk 2Amanınnnnn. Ama ikinciler böyle büyüyor işte yapacak birşey yok :/ Allah beterinden korusun.
sana da kolay gelsin bacım.. arya için güzel olacak, annen de bi nefes alır.Günaydııınnn.... Sana ve herkese... Bugün benimde nöbet günüm:/
Bizde de bugün babanne günü, giydirdik sabah sabah gönderdik çocuğu.
ah canım benim, kafa bi milyon tabi.Bu yıl birde nöbetimi unutma hastalığı başladı. Tenefüste gidip öğr. Odasına oturuyorum, sonradan dank ediyor nöbetçi olduğum, koşa koşa dışarı çıkıyorum ama tenefüsün yarısı gitmiş oluyor tabi. Millet artık unuttuğuma da inanmayacak kurnazlık yapıyorum sanacak ona yanıyorum:)
sen keremi nasıl bırakıyorsun tam anlamadım.Ay o pis gülümseme keremde de var
Mesela bi yerden kalem buluyor odanın kapısını kapatıp başlıyor duvarları çizmeye
Gelip onu bulunca napıyosun sen diye kızıyorum gülüyor
Yanlış olduğunu bile bile yapıyor
Uyuz uyuz gülüyor
Yatma konusunda da 9.30 gibi yatardı hep, erken kalkınca.
Şimdi hastalıktan sonra düzeni karıştı 11 de kalkıyor ve geç yatmak istiyor
Dün akşam naparsan yap dedim ve gittim yattım
Eşimle beraber uyumuşlar
Ben oyun ablası diye birşey duydum
Çocuk gelişimi okumuş kızlar gelip çocuğuna oyun oynatıyor etkinlik yaptırıyor
Öyle birşey alabilirsin bence
Ben düşünüyorum mert de büyüyünce
7 ay torununu görmedi mi?
Evet akşamlarımız çok kıymetli :)
Aman odalarından çıkmasınlar da:) oynaşsınlar
Yumurcak tv de Bay Becerikli diye bir program var böyle etkinlikler yapıyor
Kerem onu izlemeyi çok seviyor
Benim görümcem müdür yardımcısı oldu sabah 7 akşam 7 çalışıyor, yaz tatili de yokmuş
Tuzu kuru tabi kv yan binada ; kızı ortaokulda okuldan gelince ananesine gidiyor
Oğlu da tam gün kreşte:)
Bence eşine izin verme hepten mahvolursun" çocuk isteyen sendin "de
Ayrıca gündüz yasir tv izlerken uyusan odanın kapısını kilitleyip
Ben hep yapıyordum
Bir de şöyle düşün ikisi aynı anda uyank olunca da zor
Gündüz uyuklama işini yapsan rahatlarsın biraz
Kv ye 2 saat ver ve uyu
Bakıcaksınız de
Bırak ve git
perşembe ve çarşambayı cuma diye yaşadım, bugün de cuma olduğunu unutmuşumgünümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.
dün ayşecik nenede kudur kudur yaptı, akşam gelince sızdı.
eşim de sabah sen yat deyince, bi uyumuşum kiiiii
yeni kahvaltı yaptık. şimdi evi toplayayım bakalım akşama ne yemek yapıcam.
kv evde yok, ayşecikle camideki sohbete gidecek. bakalım bi şey anlayabilecek miyim ?
demek o laf ikincileri üçüncüleri yapalım diye söylenilen bi yalanmııış!
valla siz bizim durumu bi dinleyin, sonra yorum yapın bakalım. ben neyi yanlış yapıyorum, ya da ne yapmalıyım?
şimdi kış geceler uzun, gündüzler kısacık. bizimki gece yarısı yatıyor, sabah 8-9 gibi uyanıyor.
sabah geç kalkınca öğle uykusu de ikindiye kalıyor. 3 gibi uyuyup uyandırmasam 5buçuk-6ya kadar uyuyor.
e 6ya kadar uyuyan çocugun da anca gece yarısı uykusu geliyor.
bi ara dediğim gibi erken kaldırayım dedim, o da olmadı. uykusunu alamadığı için fena mızıldıyor.
öğle uykusunu mu kesmek lazım acaba, ama yatınca da 2-3 saat uyuyor.
yoksa öğle uykusundan mı kıssam?
ah canım benim ya,, küçük anne!
aaah, hiçbirimiz kıymet bilemedik. o fütursuzca uyumalarımız, istediğimiz saatte yaptığımız şekelerlemelerimiz..
aaaah, kıymet bilemedikkk!
aa?! bu da ayrı bi cins heralde. kusura bakma bu kelimeyi kullandım ama 7 ay arayıp sormamak ne yaa
ne mazeret bildirdi, merak ettim.
birbirlerini mi oyalıyorlar? biz o uzuun merasimi hep yaşıyoruz.
dakikalarca yatağında hopluyor zıplıyor, perdeye dadanıyor. konuşuyor, gülüyor, mızıldıyor.
yastığını yorganını üstümüze atıyor. uzanıp gözüme parmağını sokuyor, baktı ben ses vermiyorum.
anneee, kucağına veeeey! diye yalandan ağlamaya başlıyor, bizim yanımıza gelince de aynen devam !
aman, benimki de bir iki kez öyle temassızlık yaptı, üçüncüye hiç şarj olmadı.
o arada da saatlerce sarjda kaldığı halde %20 falan doluyordu batarya.
bu konuda hevesli erkek görmedim ben, 7leri neyse 70leri de o.
ay koptum yaa!!! çılgın hatun
bi tane de burada var
aman aman çok geçmiş olsun, Allah korusun..
kuduruk 1, kuduruk 2
nöbette kolaylıklar bacım, ilbilgem, sana da kolay gelsin bacım..
sana da kolay gelsin bacım.. arya için güzel olacak, annen de bi nefes alır.
ama düzen konusunda bi şey diyemicem. çocuk büyüdükçe etki azalmıyor mu?
yoksa her yaştan çocuk böyle şımartılınca düzeni anında etkileniyor mu?
ah canım benim, kafa bi milyon tabi.
sen keremi nasıl bırakıyorsun tam anlamadım.
yani ben bir iki kez kızı oyun parkının içine koyup yanında uyudum ama
onun içinden heniz çıkamıyordu. şimdi ise düz duvara tırmanıyorlar..
bizikinin yeni gözdesi koltuğun sırt dayama kısmı var ya, o incecik yerde duvara tutunarak yürümek.
çoğu zaman kolçağa tırmanıp oradan aşağı atlıyor. yani her an gözlem gerekiyor, sen mama sandalyesine mi sabitliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?