Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bir gece bekletmek şart mı

Bi arkadaşım bekletmeden yapıyor ve öyle daha çok sevdiğini söylüyor. Damak tadı sonuç olarak

Ne anlıyolar o salak scoobyden bilmem. Bizimki de izliyordu ama sıkıldı.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Küçük kızı Dr götürdük geldik malum bornsiti var önleyici bir şeyler verdi hadi hayırlısı
busmai kendim gitmiş gibi oldum ohh.. ya bende bugün hastaneye gitmisken tahlil yaptirsaydim iyiydi havuza girerdim

Küçük kızı Dr götürdük geldik malum bornsiti var önleyici bir şeyler verdi hadi hayırlısı
busmai kendim gitmiş gibi oldum ohh.. ya bende bugün hastaneye gitmisken tahlil yaptirsaydim iyiydi havuza girerdim
İnşallah işe yarar önlemler şekerim.
Ne tahlili yaptıracaksın havuz için kız???

gorgusuz ama uzman ahçısın pembiş tatlı olmadı ben de fırına verdim kekini ince katman halinde...sonra rulo pastaya çevirdim ziyan olmasın diye...tabi kabahat bende..pembişin yaptıklarını yapabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım...ama kekin şekeri fazla geldi bence tavaya sardı krep formu 2 denememde..yarım ölçek yapmıştım herşeyi ondan mı bilmem çünkü bizim evde krep yapmayı ömer bile bilir neyse salata güzel bide şekerli kahve yapalım sohbet tatlansın...canselim geçmiş olsun bronşit benim de korkulu rüyam.vitamine başlıcam ben de artık soğuklar geldi..busmai tatlı kötü olunca yağlı kıtırlar şart oldu
öptüm hepinizi

Selam kızlar
Anne bebek oyun grubuna gittik
Geçen sene getirmeyi düşünüyordum da psikolog arkadaşım 0-2 yaş arası anne yeterli demişti iyi ki götürmemişim. Sosyetik anneler vardı küçük çocuklu. Çocuklar ağlayıp durdu.
Allahtan kerem şimdi çoğu şeyin farkında, uyum sorunu olmadı. Kimseyle oynamadı zaten herkes kendi annesiyle takılıyordu. bi dünya oyuncak var hepsine elledi.
Öğretmenler sürekli bizle olamıyor ben de peşinde koştum yoruldum.
Bir ara öğretmenle oyun hamurlarını alıp odaya girdi bana anne sen gelme dedi :) Demek bırakıp gitsem ağlamaz bile. Çok şükür hep özgür olması için uğraştım bana bağımlı kalmıyor bu yüzden rahat oluyorum. İnş öyle devam eder
Tabi şimdilik kreş düşünmüyorum seneye belki haftada birkaç gün olabilir
İçim rahat etti gözümle görünce rahat olduğunu
İkimiz de yorulduk eve gelince uyuduk

Bizde doktor raporu yetiyor
Yüzmeye engel sağlık sorunu yoktur diye
Sen de en uğraştırıcı tatlıyı seçmişsin pembiş hep şekeri fazla koyar bu arada :) rulo pasta iyi fikir inşallah sohbet tatlı gider

Canım benim estağfurullah. Ama o tatlının krebi biraz gıcık. Önceden de söylemiştim :/ ama yaratıcılığın muhteşem valla. Benim hiç aklıma gelmezdi fırınlamak. Şekeri de tam bence

Adım çıkmış dokuza ben öncelikle her tarifi olduğu gibi denerim. Sonra kısma yada arttırma yoluna giderim :) o tatlıyı aynen uygulamıştım sankim. Hatırlamıyorum

Çok iyi olmuş ya. Burada olsa ben de kesin götürürdüm.

nbr canlar? sabahtan beri fırsat bulup yazamadım. geç kalktık, kv kahvaltıya geldi
öğleden sonra biraz direksiyon çalıştık, alışveriş yaptık. yemek yedik işte..
şimdi biraz ütüm var, öncesinde bi bakayım dedim.

Evet sızma durumu kötü oluyor dün bende yaşadım zor uyandirdim. kısa kestirdigi için dinlenmiş saydı kendini yorgun olsada erken uyumadı.
şuanki durumu bildiriyorum. gece yarısı yattı bizimki, sabah 9 buçuk gibi kalktı.
gündüz yatırmadım. yarım saat önce tüm çabalarıma rağmen sızdı.
şuan ne yapsam bilmiyorum, kaldırayım mı bırakayım uyusun mu? sabahım 4ünde ayağa dikilir mi dersiniz?

zamaaaan! sen nasıl bi şeysin?!
uykusuz gecelerin baş faili, şimdi uyku konusunda bizlere örnek oldu

Aryamm sağol cicimm :) kafayı yememek için her fırsatı değerlendirmece :) önce bennn sonra onlar

Hahaha yok kız o zaman kırmadı :)
o zaman kırmadı, ama kırdı.. buna rağmen cesaretine imreniyorum.

bırak koltuk tepesinden yürüsün. koltuklar yüksek değil diyorsun da, önemli olan nasıl düştüğü.
bizimki 40 cm den kafayı geri vurdu, beyin kanaması riskiyle gece gece hastaneleri dolaştık.
tomografilere girdik biliyorsunuz..

çılgın hatunsun bacıııım!
o tarif gerçekten zor, bak ben hiç teşebbüs ediyom mu?

bimin yağlı gevreği lezzetli hakikaten. aslında evde bir paket bulundurmak iyi filir.
acil misafir geldiğinde hazır ikram..

scooby doo mu? kerem aşmış yaa
bizimki çizgi filmdeki tatlı karıncayı görüyor, anne böceek diyip gözlerini elleriyle kapayıp ağlama başlıyor..

Bilmiyordum canikommmm. Gorgusuzummmmm
burada bazı havuzlar idrar tahlili ve aile hekiminden sağlık raporu haricinde ,
hepatit b testi, tam kan sayımı ve ekg falan de isteniyor.. geçenlerde yüzmü kursu araştırırken okumuştum.

ooh ohh! ne güzel..

bizimki hakikaten zor bi dönem geçiriyor. uyumlu sakin çocuğum gitti.
ota b... a ağlayan, herşeye trip atan, herşeye benim diyen bi kız geldi.
bundan iki ay önce parktaki çocukların yanına gidip oyuncağını veren, hadi gel kayalım diye
teklif eden çocuk, şimdi parka biri yaklaşırken giiit, gelme diye bağrıyor. park onunmuş
birileri varsa salıncakta, kaydırakta hiç yaklaşmıyor, boşalana kadar bekliyor.

Çok iyi olmuş ya. Burada olsa ben de kesin götürürdüm.
bazı anaokullarının haftadi bir iki gün oyun grupları var. böyle küçük bebeler için.
çevredekilere sorabilirsin. bizim için düşününce; haftada bir yeğenle bir araya geliyor,
bazen yakındaki kuzene gidiyorum ayşecikle yaşıt kızı var..

Havuzların yaptığı süper bişimiş. Gerçi ben otel dışında havuza gitmediğim için bilmiyorum burdakilerin de böyle rutinleri var mı..? Hem artık ben sadece çocuk havuzunda eğleniyorum

Ayşeciğin yaptığı çok normal. Yaş itibari ile sahiplenmeyi öğreniyorlar işte. Ellerinden çekip almamak lazım birşeyi paylaşmak istemediklerinde diye biliyorum. Ama telkin de etmek gerek. Bir süre sonra elbette geçecek. Bizimki de komşu çocuklarla bir araya gelince onların elindekini de alıyor. Teyzemiz de uyarıyormuş falan ama pek etkili olmuyor tabiki. Amannnn çocuk büyütmek zor mu ne ???

Ha bi de burda oyun grubu olayı hiçbir kreşte yok malesef. Neyseki bizimkiler apartmanda üç silahşörler modundalar da değişiklik oluyo onlara. Biri 3 yaşında bizimki 2,5 bi tane de 2 yaşında olmak üzere ekipte çete lideri kim dememe gerek yok heralde :)

Deli kadirim benim yaaaaa

Mor bulgur salatasini hangi linkten yapiyosun bacim?..
Pzrtsi arkadaşa gidicem de yapmaya düşünüyorum..

Kibris tatlisi yapmak istiyorum ama mubarekte tam 4 bardak seker var ben diyetteyim yaaaa

Cheesecake yine en masum tatli galiba..

Pembisim, dolgusunda sut kremasi olan cheesecake yaptin mi hic, tadi nasil oluyor?

Gecen vişneli yapmistim ya (tarif kekevi.com dan) istediğim gibi eksili buruk olmadi tadi. Limonlu yaptigimizin içinde hem labne hem yoğurt fazlaydi, bir de limon suyu ve rendesi vardi kremasinda.

Deli kadirim benim yaaaaa

Mor bulgur salatasini hangi linkten yapiyosun bacim?..
Pzrtsi arkadaşa gidicem de yapmaya düşünüyorum..

Canım ben kafama göre yapıyorum. 1 litrelik acılı şalgam suyu alıyorum (burda doğanay marka var hep). Sanırım 2-2,5su bardağı da bulgur koyuyorum tencereye ve haşlıyorum. Şalgam suyu yetmezse ki bazı bulgurlar çok çekiyo ozaman kaynar su ekleniyo. Hafif ılıkken zeytinyağı ve limonunu ekliyorum. Dereotu, taze soğan, maydanoz (ben sadece dereotu koyuyorum), turşu, mısır, kırmızı biber ekliyorum soğuyunca.

Kibris tatlisi yapmak istiyorum ama mubarekte tam 4 bardak seker var ben diyetteyim yaaaa

Cheesecake yine en masum tatli galiba..

Okadar şeker var mıydı hakkat o tatlıda ya??? Bence masum tatlı diye bişi yok. Un da şekere dönüşüyo sonuçta.

Evet canikom yapmıştım. Tespitin çok doğru. Yoğurt olmayınca o güzel buruk tat olmuyo

Seker bakimindan oyle, yerken kesinlikle baymiyor tam kivaminda diyorsun ama iste epey seker var icinde. (4 bardak dedim de yanlis bakmisim; kremasi ve kekinde yarim, serbetinde 1,5 toplamda 2,5 bardak seker var kibris tatlisinda.) Masum tatli yoktur haklisin. Yoksa cheesecake in içine de kutu kutu labne-krem peynir konuyor. Az once baktim da 200 gr labne yaklaşık 300 kalori.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…