bir gece bekletmek şart mı
Hahha
Bi de kuru pasta alıp koyabilirsin bence
Mesela BİM'de yağlı gevrek var; çubuk şeklinde tuzlu kuru pasta. Çok lezzetli
İlkler yağlı gevrek yazarsan çıkar google görsellerde
Hayırrr tv yi ben ve babası yanındayken gıcık olduğu çizgi film pepe başlayınca kırdı :)
Tekrar ediyorum sen uyurken en sevdiği çizgi film açık olacak :) ve normalde izlemediği
Mesela kerem scooby doo yu çok seviyor ama izletmiyorum canavarlar var diye
Onu açarsam kılını kıpırdatmadan izler :)
İnşallah işe yarar önlemler şekerim.Küçük kızı Dr götürdük geldik malum bornsiti var önleyici bir şeyler verdi hadi hayırlısı
busmai kendim gitmiş gibi oldum ohh.. ya bende bugün hastaneye gitmisken tahlil yaptirsaydim iyiydi havuza girerdim
Bilmiyordum canikommmm. GorgusuzummmmmHavuz icin istiyorlar ya idrar tahlili ben hala yaptirmadim
Geçmiş olsun canım.Küçük kızı Dr götürdük geldik malum bornsiti var önleyici bir şeyler verdi hadi hayırlısı
busmai kendim gitmiş gibi oldum ohh.. ya bende bugün hastaneye gitmisken tahlil yaptirsaydim iyiydi havuza girerdim
Bizde doktor raporu yetiyorKüçük kızı Dr götürdük geldik malum bornsiti var önleyici bir şeyler verdi hadi hayırlısı
Sen de en uğraştırıcı tatlıyı seçmişsin pembiş hep şekeri fazla koyar bu arada :) rulo pasta iyi fikir inşallah sohbet tatlı gidergorgusuz ama uzman ahçısın pembiştatlı olmadı ben de fırına verdim kekini ince katman halinde...sonra rulo pastaya çevirdim ziyan olmasın diye...tabi kabahat bende..pembişin yaptıklarını yapabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım...ama kekin şekeri fazla geldi bence tavaya sardı krep formu 2 denememde..yarım ölçek yapmıştım herşeyi ondan mı bilmem çünkü bizim evde krep yapmayı ömer bile bilir neyse salata güzel bide şekerli kahve yapalım sohbet tatlansın...canselim geçmiş olsun bronşit benim de korkulu rüyam.vitamine başlıcam ben de artık soğuklar geldi..busmai tatlı kötü olunca yağlı kıtırlar şart oldu
öptüm hepinizi
gorgusuz ama uzman ahçısın pembiştatlı olmadı ben de fırına verdim kekini ince katman halinde...sonra rulo pastaya çevirdim ziyan olmasın diye...tabi kabahat bende..pembişin yaptıklarını yapabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım...ama kekin şekeri fazla geldi bence tavaya sardı krep formu 2 denememde..yarım ölçek yapmıştım herşeyi ondan mı bilmem çünkü bizim evde krep yapmayı ömer bile bilir neyse salata güzel bide şekerli kahve yapalım sohbet tatlansın...canselim geçmiş olsun bronşit benim de korkulu rüyam.vitamine başlıcam ben de artık soğuklar geldi..busmai tatlı kötü olunca yağlı kıtırlar şart oldu
öptüm hepinizi
Selam kızlar
Anne bebek oyun grubuna gittik
Geçen sene getirmeyi düşünüyordum da psikolog arkadaşım 0-2 yaş arası anne yeterli demişti iyi ki götürmemişim. Sosyetik anneler vardı küçük çocuklu. Çocuklar ağlayıp durdu.
Allahtan kerem şimdi çoğu şeyin farkında, uyum sorunu olmadı. Kimseyle oynamadı zaten herkes kendi annesiyle takılıyordu. bi dünya oyuncak var hepsine elledi.
Öğretmenler sürekli bizle olamıyor ben de peşinde koştum yoruldum.
Bir ara öğretmenle oyun hamurlarını alıp odaya girdi bana anne sen gelme dedi :) Demek bırakıp gitsem ağlamaz bile. Çok şükür hep özgür olması için uğraştım bana bağımlı kalmıyor bu yüzden rahat oluyorum. İnş öyle devam eder
Tabi şimdilik kreş düşünmüyorum seneye belki haftada birkaç gün olabilir
İçim rahat etti gözümle görünce rahat olduğunu
İkimiz de yorulduk eve gelince uyuduk
Bizde doktor raporu yetiyor
Yüzmeye engel sağlık sorunu yoktur diye
Sen de en uğraştırıcı tatlıyı seçmişsin pembiş hep şekeri fazla koyar bu arada :) rulo pasta iyi fikir inşallah sohbet tatlı gider
Çok iyi olmuş ya. Burada olsa ben de kesin götürürdüm.Selam kızlar
Geçen sene getirmeyi düşünüyordum da psikolog arkadaşım 0-2 yaş arası anne yeterli demişti iyi ki götürmemişim. Sosyetik anneler vardı küçük çocuklu. Çocuklar ağlayıp durdu.
Allahtan kerem şimdi çoğu şeyin farkında, uyum sorunu olmadı. Kimseyle oynamadı zaten herkes kendi annesiyle takılıyordu. bi dünya oyuncak var hepsine elledi.
Bir ara öğretmenle oyun hamurlarını alıp odaya girdi bana anne sen gelme dedi :) Demek bırakıp gitsem ağlamaz bile. Çok şükür hep özgür olması için uğraştım bana bağımlı kalmıyor bu yüzden rahat oluyorum. İnş öyle devam eder
Sen de en uğraştırıcı tatlıyı seçmişsin pembiş hep şekeri fazla koyar bu arada :) rulo pasta iyi fikir inşallah sohbet tatlı gider
şuanki durumu bildiriyorum. gece yarısı yattı bizimki, sabah 9 buçuk gibi kalktı.Evet sızma durumu kötü oluyor dün bende yaşadım zor uyandirdim. kısa kestirdigi için dinlenmiş saydı kendini yorgun olsada erken uyumadı.
zamaaaan! sen nasıl bi şeysin?!Öncelikle bence anne baba toruna hiç kızmamalı. Onlar sadece sevmek için varolmalılar. Bizde de kötü polis hep benim malesef ama olsun; anneden vazgeçilmez
Busmaicim o uyuma aklını verirken lütfen Keremimin o sırada tvyi kırdığını da ekler misin??? Ben hayatta oğluşun yanında uyuyamam. Kesin bana vurur :)
Canselim temiz cama yağmur yağsa da leş gibi cama yağmış gibi olmuyor boşveracaba nerden biliyorum
Nfk sultan bence senin kızn cadışaka bi yana Efe 7-8 gibi kalkıyo, 3-4 gibi uyuyo ve 1-2 saat sonra uyanıyo. Gece de 9:30 gibi odaya seansa gidiyoruz (süt, masal ,ninni ,dönerek uyuma :)). Yani düşününce senin kız ya öğlen çok uyuyo yada kodu böyle yani :)
o zaman kırmadı, ama kırdı..Aryamm sağol cicimm :) kafayı yememek için her fırsatı değerlendirmece :) önce bennn sonra onlar
Hahaha yok kız o zaman kırmadı :)
çılgın hatunsun bacıııım!pembiş kreple yaptığın tatlı tarifine ihtiyacım var en acilinden...siz yazarken hep kıskanırdım ben de yazayım..yarın akşam yemekten sonra sık görüştüğümüz arkadaşımız çaya gelicek...yanına pembişin krepleri adını verdiğim tatlı ve maş fasulyesinden salata yapıcam...yeter mi diye sormıcam sizin menüler için yetmez ama yetmez diyen olursa adresi veririm kargolar vallayalnız altı kendiliğinden çizildi yazının hem de tam yerinde...takdiri ilahi
bimin yağlı gevreği lezzetli hakikaten. aslında evde bir paket bulundurmak iyi filir.Hahha
Bi de kuru pasta alıp koyabilirsin bence
Mesela BİM'de yağlı gevrek var; çubuk şeklinde tuzlu kuru pasta. Çok lezzetli
İlkler yağlı gevrek yazarsan çıkar google görsellerde
Hayırrr tv yi ben ve babası yanındayken gıcık olduğu çizgi film pepe başlayınca kırdı :)
Tekrar ediyorum sen uyurken en sevdiği çizgi film açık olacak :) ve normalde izlemediği
Mesela kerem scooby doo yu çok seviyor ama izletmiyorum canavarlar var diye
Onu açarsam kılını kıpırdatmadan izler :)
burada bazı havuzlar idrar tahlili ve aile hekiminden sağlık raporu haricinde ,Bilmiyordum canikommmm. Gorgusuzummmmm
ooh ohh! ne güzel..Selam kızlar
bazı anaokullarının haftadi bir iki gün oyun grupları var. böyle küçük bebeler için.Çok iyi olmuş ya. Burada olsa ben de kesin götürürdüm.
nbr canlar? sabahtan beri fırsat bulup yazamadım. geç kalktık, kv kahvaltıya geldi
öğleden sonra biraz direksiyon çalıştık, alışveriş yaptık. yemek yedik işte..
şimdi biraz ütüm var, öncesinde bi bakayım dedim.
şuanki durumu bildiriyorum. gece yarısı yattı bizimki, sabah 9 buçuk gibi kalktı.
gündüz yatırmadım. yarım saat önce tüm çabalarıma rağmen sızdı.
şuan ne yapsam bilmiyorum, kaldırayım mı bırakayım uyusun mu? sabahım 4ünde ayağa dikilir mi dersiniz?
zamaaaan! sen nasıl bi şeysin?!
uykusuz gecelerin baş faili, şimdi uyku konusunda bizlere örnek oldu
o zaman kırmadı, ama kırdı..buna rağmen cesaretine imreniyorum.
bırak koltuk tepesinden yürüsün. koltuklar yüksek değil diyorsun da, önemli olan nasıl düştüğü.
bizimki 40 cm den kafayı geri vurdu, beyin kanaması riskiyle gece gece hastaneleri dolaştık.
tomografilere girdik biliyorsunuz..
çılgın hatunsun bacıııım!
o tarif gerçekten zor, bak ben hiç teşebbüs ediyom mu?
bimin yağlı gevreği lezzetli hakikaten. aslında evde bir paket bulundurmak iyi filir.
acil misafir geldiğinde hazır ikram..
scooby doo mu? kerem aşmış yaa
bizimki çizgi filmdeki tatlı karıncayı görüyor, anne böceek diyip gözlerini elleriyle kapayıp ağlama başlıyor..
burada bazı havuzlar idrar tahlili ve aile hekiminden sağlık raporu haricinde ,
hepatit b testi, tam kan sayımı ve ekg falan de isteniyor.. geçenlerde yüzmü kursu araştırırken okumuştum.
ooh ohh! ne güzel..
bizimki hakikaten zor bi dönem geçiriyor. uyumlu sakin çocuğum gitti.
ota b... a ağlayan, herşeye trip atan, herşeye benim diyen bi kız geldi.
bundan iki ay önce parktaki çocukların yanına gidip oyuncağını veren, hadi gel kayalım diye
teklif eden çocuk, şimdi parka biri yaklaşırken giiit, gelme diye bağrıyor. park onunmuş
birileri varsa salıncakta, kaydırakta hiç yaklaşmıyor, boşalana kadar bekliyor.
Deli kadirim benim yaaaaaHa bi de burda oyun grubu olayı hiçbir kreşte yok malesef. Neyseki bizimkiler apartmanda üç silahşörler modundalar da değişiklik oluyo onlara. Biri 3 yaşında bizimki 2,5 bi tane de 2 yaşında olmak üzere ekipte çete lideri kim dememe gerek yok heralde :)
Deli kadirim benim yaaaaa
Mor bulgur salatasini hangi linkten yapiyosun bacim?..
Pzrtsi arkadaşa gidicem de yapmaya düşünüyorum..
Kibris tatlisi yapmak istiyorum ama mubarekte tam 4 bardak seker var ben diyetteyim yaaaa
Cheesecake yine en masum tatli galiba..
Pembisim, dolgusunda sut kremasi olan cheesecake yaptin mi hic, tadi nasil oluyor?
Gecen vişneli yapmistim ya (tarif kekevi.com dan) istediğim gibi eksili buruk olmadi tadi. Limonlu yaptigimizin içinde hem labne hem yoğurt fazlaydi, bir de limon suyu ve rendesi vardi kremasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?