- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Neden ne oldu kiBende kızı çocuk psikaytra getirdim. Dışarda merakla bekliyorum.
Su zeka testi vardi ya öğretmenin istediği.. Sanirim odur..Neden ne oldu ki
Northfaceten ayakkabı aldım. Kışın bot giymez de; ayakları üşümesin :)Su zeka testi vardi ya öğretmenin istediği.. Sanirim odur..
Sabahtan aysecikle bi AVM turu yaptik. Her yerde deli indirimler baslamis. %50 inmiş fiyatlar. Kendimden gectimkotona mangoya şöyle bi girdim ama doğru duzgun bakamadim. Yine aysecige doldu posetler bu hafta kendim için de bi sorti yapmaliyiiim! Neyse oradayken kuzen aradi cagirdi. Ogleden sonra da oradaydim henüz girdik eve. Yatagi toplamadan kahvalti bulasigini masada birakip cikmistim. Simdi motoru takip toplayayim evi. Esim gelmeden..
Pembis, kocacana ne hediye akdin merak ettim..
Almanya da iyi şeyler var için rahat olsun , kontroller sıkıdırSağolun kızlar, insallah bakalım .. %90 iyi geliyor dedi Dr. Cansel,bilmiyorum Almaya'dan gelmesi beni ürküttü biraz gerçi ama , insallah şifa olur, kortizon vs içermiyor dedi Dr..
Görüşmesi güzel geçer kuzucuğun insallah :) hangi kuruma götürdün cnm ? memnun kalırsınız insallah ..
selam hatunlar. bizde havalar iyi...pamukhelva umarım rahatlar kuzular. biz bugün ilk kez kuzuların seneye gideceği okula ziyaret yaptık. spontan oldu parka giderken yol üstündeydi. çok iyi oldu çok sevdiler...öğretmenler arada uğrayın dedi...umarım seneye rahat başlarlar çünkü içerde bekleyen bir anne gördüm
pembiş bu öğrenciler ayrı veliler ayrı yoruyor..atalarımız derki "kaynananın kaynana olduğu zaman gelindim, gelinin kaynan olduğu zamanda kaynanayım" demiş bizimki de o hesap.
Bugün oyun grubuna gittik ama; anneler yok haftaiçi.Tek anne bendim.
Cumartesi gidememiştim buna katılalım bu seferlik dedim.
Geçen seferki gibi sakin değildi kerem, çocuklar öğretmeni dinliyor bizimki free takılıyor. Gününde değildi zaar.
Yorulmuşum peşinde. Eve döndük kv den merti aldım.
Sonra anneannemde misafir vardı ;annemle oraya gittik.
Misafirliğe gitmek daha zor oluyor benim için demiştim ya orda ikisiyle uğraşmaktan yoruldum; annem biraz merti ben tutayım dedi verdim.
Koltuğa kıvrıldım,
Yanımda misafirlerden biri telefonla konuşuyordu o sırada uyumuşum. Var mı böyle bi olay :) 15 dk falan daldım çok iyi geldi..
Yarın da misafirim geliyor eşli
Menümü belirledim ;
Etli pilav
Peynirli patatesli börek
Rus salatası
Kakaolu ıslak kurabiye ve hazır baklava:)
Bu arada siz pirinci sıcak suda bekletiyor musunuz, ben vitamini gitmesin diye yapmıyorum ama şimdi misafir için ıslatmayı düşünüyorum
Almanya da iyi şeyler var için rahat olsun , kontroller sıkıdır
Gez busmai, gez. Boşver, çocuk falan deme gez bence.Bugün oyun grubuna gittik ama; anneler yok haftaiçi.Tek anne bendim.
Cumartesi gidememiştim buna katılalım bu seferlik dedim.
Geçen seferki gibi sakin değildi kerem, çocuklar öğretmeni dinliyor bizimki free takılıyor. Gününde değildi zaar.
Yorulmuşum peşinde. Eve döndük kv den merti aldım.
Sonra anneannemde misafir vardı ;annemle oraya gittik.
Misafirliğe gitmek daha zor oluyor benim için demiştim ya orda ikisiyle uğraşmaktan yoruldum; annem biraz merti ben tutayım dedi verdim.
Koltuğa kıvrıldım,
Yanımda misafirlerden biri telefonla konuşuyordu o sırada uyumuşum. Var mı böyle bi olay :) 15 dk falan daldım çok iyi geldi..
Yarın da misafirim geliyor eşli
Menümü belirledim ;
Etli pilav
Peynirli patatesli börek
Rus salatası
Kakaolu ıslak kurabiye ve hazır baklava:)
Bu arada siz pirinci sıcak suda bekletiyor musunuz, ben vitamini gitmesin diye yapmıyorum ama şimdi misafir için ıslatmayı düşünüyorum
Almanya da iyi şeyler var için rahat olsun , kontroller sıkıdır
Rus salatasına yoğurt+mayonez koyuyorumİnsanlar artık herşeyde bir art niyet arar olmuşlar. Bi de direkt hesap sorma moduna giriyorlar üsluplarına bakmadan. Aman neyse. Allah herkesi bildiği gibi yapsın.
Ben de yazında kreşe ufaktan başlayalım istiyorum. Ama alışmanın bi kıstası yokmuş. Kimi Çocuk baştan cıngar çıkarırken kimi durup 1-2 ay sonra coşabiliyormuş. İnşallah kolay atlatırız bu evreleri
Menü yoğurt istiyoooooo :) ellerine sağlık canım şimdiden. Ben pirinci sıcak suda değil normal suda bekletiyorum.
İki çocukla senin neyine kızım gezmekkkk:)
Çocukla gezmenin en iyi yanı arabada uyumaları; ama ev oturmalarında coşuyorlarGez busmai, gez. Boşver, çocuk falan deme gez bence.
Herkese günaydın.
Herşey Allahın elinde evetKizlar alakasiz bi soru olacak ama; doğum yapmak icin en iyi aylar nedir acaba yada öyle bi şey var mi?
Yani yaz hamileliğin son zamanlarina rastgelince zorlandik ya o bakimdan diyorum.
Tabi cocuklari buyutmek konusunda da sicak hava bi o kadar avantaj oldu.
Simdi farz-i mahal bir hamilelik dusunsem cocuğun burcuna gore hareket mi etmeli?..
En anlastigim burçlar mesela; terazi, kova ikinci çocuk için zamanlamayı boyle düşünüp mu yapmali?..
Herşey Allahin elinde ama iste bu zamanlama nedense bu sabah aklima takildi
Tamam canım sağolBusmai bende ılık suda bekletiyorum nişastasıni atıyor.
Çok doğruuuuNfkcan sana şu sözle cevap vermek istiyorum: tüm burçlar bu kadar mükemmelse bu kadar öküz ne burcu???
Bence oluruna bırakmalı. Allah'ımın bizim için bi planı vardır elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?