inş.. dün sesli Kur'an-ı Kerim okuyordum, öylece yerde sızdı, onun tesiri sanırımGünaydınlar herkeseeeee :)
Nfk sultan, inşallah Ayşecik hep böyle uyuraynen dediğin gibi insanoğlu çok memnuniyetsizzzzzz. Ama burayı bir görsen. Sağolsun belediye de hiç çalışmadığı için her yer buz!! Dün yer yer eriyen karların suları donmuş durumda. -3.5 imiş dışarısı :) çoluk çocuk olmasa mühim değil de onları evde eylemek çok zooooor :/ kocacığım da yarın tüm gün yok; bilmem napıcizzzzzz
günaydıııın!! eşim bugün mesaide, biz de kahvaltı yaptık.
ayşecik çizgi film izleyedursun, ben de az spor yapayım.
inş.. dün sesli Kur'an-ı Kerim okuyordum, öylece yerde sızdı, onun tesiri sanırım
bolu gibi bi yerde bu işlerin artık profesyonelce yapılması lazım ama metropolün hali de malum, malesef..
Allah kolaylık versin..
Efe de bizim kiz gibi koca kafali demek olabiliiirArabaları görsen var ya kaya kaya gidiyorlar yada çıkamıyorlar park ettikleri yerden. Millet isviçrede falan nasıl yaşıyor bilmiyorum ama keşke öğrenip uygulasak.
Oğluşda sabahtan beri bi manyama var. Agresiflik diz boyu. Elimde kalmasa iyi...
Lcwden atkı bere eldiven takımı almıştım oğluşa ama beresi küçük geldi. Dün gidip değiştirdim ama tabi aynısı yoktu. Neyse; aldığım bere yine küçük geldi!! Benim oğluşum mu koca kafalı yoksa berelerde mi sıkıntı var bilmiyorum???? Bu havada da gidip değiştirilmez ki oğluşlasanırım bugün bende de bi anormallik var
Bolu'nun içinde bi restauranta girmedim. Ama bu kadar unlu olduğuna gore gerçekten bi hikmeti var. Tecrübe etmek isterim doğrusuGezelim gorelimde bolu var suyundanmi pembis bu mutfak sevgisi....ne makarnalar gosterdiler be
Biz de Abant'a gitmiştik. Unutamadığım iki şey var: yemekleri ve soğuğu.Bolu'nun içinde bi restauranta girmedim. Ama bu kadar unlu olduğuna gore gerçekten bi hikmeti var. Tecrübe etmek isterim doğrusuGeliş gidislerde bolu dagi et lokantasi-ismail'in yerine gidiyoruz, hayatimda yediğim en lezzetli et orada <3
Saçlarından bence. Benden çok saçı var.Arabaları görsen var ya kaya kaya gidiyorlar yada çıkamıyorlar park ettikleri yerden. Millet isviçrede falan nasıl yaşıyor bilmiyorum ama keşke öğrenip uygulasak.
Oğluşda sabahtan beri bi manyama var. Agresiflik diz boyu. Elimde kalmasa iyi...
Lcwden atkı bere eldiven takımı almıştım oğluşa ama beresi küçük geldi. Dün gidip değiştirdim ama tabi aynısı yoktu. Neyse; aldığım bere yine küçük geldi!! Benim oğluşum mu koca kafalı yoksa berelerde mi sıkıntı var bilmiyorum???? Bu havada da gidip değiştirilmez ki oğluşlasanırım bugün bende de bi anormallik var
Efe de bizim kiz gibi koca kafali demek olabiliiirsaka bi yana ayaklari da kafasi da vucuduna oranla büyük bizimkinin. O yuzdeeeeen basina da ayagina da o yanimda yokken bisey almiyorum artik. Yoksa elimde patliyor.
 bi de efenin ahenkle dans eden saclar reklamında oynayacak kadar volumlu saclari var tabi, onun da etkisini unutmayalimSen de onu düşünme artik bugün cikilmaz. Yarin obur gun değiştirirsin. Olmadi baska bi giysi alirsin. Lcw de degistirme hakki baki nasilsa Efeyi yatirinca sen de az uyu, daha keyifli uyanirsiniz. Kizi yatirdim ben de kestiricem simdi
Gezelim gorelimde bolu var suyundanmi pembis bu mutfak sevgisi....ne makarnalar gosterdiler be
Bolu'nun içinde bi restauranta girmedim. Ama bu kadar unlu olduğuna gore gerçekten bi hikmeti var. Tecrübe etmek isterim doğrusuGeliş gidislerde bolu dagi et lokantasi-ismail'in yerine gidiyoruz, hayatimda yediğim en lezzetli et orada <3
Biz de Abant'a gitmiştik. Unutamadığım iki şey var: yemekleri ve soğuğu.
Saçlarından bence. Benden çok saçı var.
ah canım benim yaa.. bacım, biliyorum dayanamıyorsun ama yapma.. lütfen yapmaSlmmmm tunaydin herkese. Kızım şu aralar çok şımarık babannede n kaynaklanıyor tabii. Benim sözümü dinlemedi mi ceza veriyorum. Odasına koyuyorum kapıyı kapatıyorum buradan çıkmiyacaksin diyorum çok kızıyor. Biraz söz dinliyor babanneye gördüm u yine aynı şımarık söz dinlemez oluyor diyorum çok simartiyosun diye anlamıyor beni deli ediyo. Bu konuya Dedemizin yorumu çocuğu depresyon a sokuyosunuz biriniz çok ilgileniyor biriniz kızıyor diyo.bende diyorum anne sinir koy diye anlamıyor diyorum eee annenin yaptığına yanlış diyo amma o kadar gerisi yok. mert büyüdü ve ilgi istiyor sürekli kızım kıskanma ya devam ediyor. Mesela uyurken sessiz ol biraz diyorum özellikle yaninina gelip bağırıyor kuzum kocaman acıyor gözünü napan bilmiyorum
geçmiş olsun. ama hamdolsun nezle, grip falan olsa o çok daha beter.. inş ömercik de kısa sürede geçirir biter.bize gelen hastalık ikisini gezmeden gitmez kızımın geçti oğlumun başladı..şükür nezlede kaldı...sohbetlerine gelince düşünsenize sizdekilerden ne malzeme çıkıyor bizde cümbüş:) ben de görmemiş bir anne olunca herşeyleri keyifli geliyor o heyecanla paylaşıyorum sizinle...:)
bu arada kızım çok ağlıyor bu ora ota b...ka...hemde ne istediğini söylemeden "ama ama ama" diyerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?