Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğluş 9 gibi uyudu. Kocacan yarım saattir karşı koltukta uyuyor. Ben de ulan istanbulu izliyorum kayıttan. Yaşasın çılgınlar gibi kutlanan yeni yıl hahhahaha.

Mutlu yıllar herkeseeeeeee :) sevgi dolu bir yıl olsun 2015 inşallahhhhh.

herkese günaydıııın!!! inş 2015 bizim için hayırlı huzurlu bi yıl olur. Rabbim evlerimize sağlık mutluluk versin..
muhabbetimizi bozulmasın inş..

halis zeytinyağı içirsen bir çay ya da tatlı kaşığı? inş rahatlar yavrum..

ellerine sağlık ben de defalarca baktım ama hiç denemedim hasanpaşa köftesini.
lokanta fikrin çok güzelmiş, hayali bile gülümsetti beni. inş hayırlısıyla gerçekleştirebilirsin..
burada hava çoook soğuk. soğuk ama kar da yok. rüzgar fena, fırtına gibi esiyor.

ecrin iki bebeyle okuyor ama çok yazamıyor. ig den bazen muhabbete ortak oluyor.
ama buradan da yaz ecriiiiin!
amiin. ben de seni merak ediyorum, bir foto bekliyorum, mailden

Oğluş 9 gibi uyudu. Kocacan yarım saattir karşı koltukta uyuyor. Ben de ulan istanbulu izliyorum kayıttan. Yaşasın çılgınlar gibi kutlanan yeni yıl hahhahaha.
ahahahahahah ben de 00.30da yattım, 9dan sonar uyandım ama hiç uyumamış gibiyim.
ama yapılacak biiiir sürü iş var..

Herkese tuhaydin yeni bir yil sabahindan
bahar sen instagram da yokmusun

Pempis bizim gecemizde ayniydi her zamanki bir gundu tek farki yarin ise gitmeyecek olmam di

Nfk biz de 10 da kalktik ama ben uykumu aldim allaha sukur birazdan melisayi banyo yaptirip yatiracagim ondan sonra insallah biraz keyif yapabilirim

yuvana hoşgeldin şekerim.Bugün tamamen boş geçen bir gün oldu. Şyi bir dinlendim ama.

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün diliyorum herkeseeeee.

Dün 10 olmadan uyudum. Çok yorgundum. Şimdi de dinlenmiş hissetmiyorum ya neyse oğluş gece kalkıp duruyo yine. Ah ah ne güzeldi deliksiz uyku günlerim.

günümüz aydın, cumamız ve mevlid kandilimiz mübarek olsun canlarım..
dün en sevdiğim arkadaşımın (uzun bi süredir deniyorlardı, ama çocukları olmuyordu) hamilelik haberini aldım
içim içime sığmıyor. şimdiden onu nasıl sevicez, ne kadar tatlı olacak, acaba neler alsam diye düşünüyorum.
Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin..

eşim kahvaltıdan sonra çıktı. ben de evi toparlayayım, ayşecikle cuma sohbetine gidicez inş..
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

acaba bi sıkıntısı mı var? burnu tıkalı değil, di mi?

destiny, arya born, dilanaz, ecrin, bahar, cansel, eaglee, ilbilge, humakuş, delii nerdesiniz hatunlar?

Biz de bazen deliksiz uyuyoruz bazen de kalkıyoruz. Şaşkın veletler işte.

hayırlı kandiller..
bizden son haberler kızım nezle ikisi de son azı için uğraşıyorlar ve tabiki iştahsız...
labne peynir aldım bu damlacıklı pasta için ilk adım sanırım
uzun bir tatil oldu bu bize dinleniyoruz kuzular izin verdiği sürece...hava da buz sokak da yok...bu sevimli kuzular "hava kemik, çıkamayız hasta oluruz" a da ikna oldular..bugün az avm gezdirdik "mont giyeriz dimi anne " diye kendilerini sokağa çıkmaya ikna ettiler:)

Tunaydin hayırlı cumalar. Kandliniz mübarek olsun. Burdayim muhtarım. bu gün hava ne kadar soğuk böyle. İçim Üşüyor.

İlbilge, sihhatler olsun bacim, sefan olsun

Eaglee, çok geçmiş olsun. İnş omere geçmeden iyileşir yavrum. Kapanip kaldi çocuklar eve. Bizimki de sabahtan beri cozutmus durumda. Mizmiz, huysuz, aglak, memnuniyetsiz. KV evde oldugu halde onu da goturucem ki az hava alsin, camide kostursun biraz...

Delii, valla burada kar yok ama bildiğin ayaz var. Cocuk olmasa yorganin altindan cikmam. Aah geçti o zamanlar, bilemedik kiymetini

Eagle geçmiş olsun şekerimmmm. Daha çok yayılmasın inşallah. Senin yavruların sohbetlerine hastayımmmmm maşallah onlara.

İlbilge ben de şubat tatilinden hemen önce gidicem dip boyaya inşallah güle güle kullan canım. Uyku olayı da muamma işte malesef. Böyle böyle büyüyecekler

Çok soğuk burası yaaaa eve tıkılıp kalma olayı bizde de var yani sıcak memleketlere taşınmalıııı

slm kızlar...hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
ilbilgecanım sıhhatler olsun canım şifa olsun ruhuna inşllah.eh biz bayanlara ne ii gelir di mi bu tür ekşınlar:))ben de inşallah yarın yaptıracam dip dip boyamı...
eagle canım geçmiş olsun.maşallah ne tatlı konuşmaları vsr onların..
delii canım ne yapıyorsun canım
pembe canım ben hala yatamıyorum 2012 temmuzdan beri bölünmiş uykulara talim ediyom.ne güzelmiş o uykular sorma.yarama tuz bastınnn
nfk fotomu yollayacam da laptopta hiç fotom yok yarın inşallah annmelere gidip usp kablosunu alırsam fotolarımı atarasam sana gönderecem.zaten iki dünyayım ben.anca 3 pozda tam görünüyorum.ayşacik de iyisdir inşallah.
yusuf uyandı öptüm

ayşecik aylar sonra ilk kez uyku saatinden 2,5 saat once uyuyakaldı, şoklardayımm ama mutluyum
eşim balıkta, ben de kafayı vurup yatıcam birazdan..
ay ne olacak bizim bu halimiz yaa? hep memnuniyetsizlik..
yine çok soğuk, sıcak memlekete taşınmalı muhabbetleri yapmaya başladık.

hamdolsun canım, hasta değil ama tribal enfeksiyonu had safhada..
uçan kaçan her şeye trip atıyor, sürekli naz-caz. erkeklerde de var mı bu hal acaba, merak ettim şimdi..

yarın fotoğrafı bekliyorum inş.. öpüyorum canım.. herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…