Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

zumranin burnu tikali uyumuyo beni de uyutmuyo dolayisiyla serum fizyolojik koydum otribebeyle cektm olmadj bugun doktorunuzu aradik sprey onerdk nefret ettigim halde zorda kalinca mecbur fislattim ama hala tikali cocuk da sinir oldu tam daliyo nefes alamiyo cars doktor randevumuz var ama olmadki yarin gotureyim gunah bu halde cocuga

baharcim yazini simdik gordum bende 60a inmistim su ara geceleri surekli bisiler yedigim icin 64 oldum benim de canim sıkılmaya basliyo bu duruma yasirde hemen dogum onceai kiolma donmustum simdi de cok yoruluyorum ama cok da yiyoruk bi dur demek lazim da dedigin gb emziriyiruz biz bosver :)))
senin de gezip kafa dagitmana sevindim canim valla cok iyi geliyo insana..ben cok yogun seyler vermiyorum aslinda yasire ama daha cok boyama hikaye tamamla gibi eglenecwgi seyleri seviyo bende zorlamiyorum oradan bi kac biseyler denedm cok guzeller var ama bazilari da cok luzumsuz bence suzgecten gecirip.kendimce yapiyorum biseyler babasi gelince zaten beni gormuyo bile bikac gecedie beni yanina da istemiyo uyurken babam gelsn diyo ((

gunaydin hatunlar.fena hasta yatiyorum bogazlar pert. dolayisiyla aksam ikizleri izleyemedim ama ceken bilir yardimcilarim olmasa su an huni takip geziyor olurdum.aklima ucuncu dusmuyor degil ama esim istemiyor annemde gelemez artik kime birakirim bilmem. az daha bekleyelim

Allahimmm! Bu ne verimli, bereketli topik boyle.. 3.leeeer 4.leeeer!
hakkimizda hayirlisi...

Gunaydinlar olsun, sabah-i serifleriniz hayrolsun efemm!..

ay oturdum manyak gibi bende onu izledim hic isim yok gibi kadin bide bebek bekliyo eaglea onu da soyle :)) super dadi cok.yapmacik sinir oluyorm ama her izledigimde agliyorum ya manyadim iyice tatil olmasina da cok sevindim bu arada :)

Çocuklar ağlarken benim de ağlayasım geliyo yalnız değilsin bi de babaya nasıl düşkünler??!!! Demekki babaları çok ilgilenince millet sıraya diziyo çocukları valla kim ne derse desin :)

Kıyamammmmmmmm. Topuğuna viks sürsen?? İşe yarıyor sankim.

Kızımmmmm ne surat asıyosunnnn???!! Gün senin günündür rahatlamana bak :) valla keşke benim oğlum da eşime yapışsa da o uyutmak zorunda kalsa

Ah canım benim geçmişler olsun. Bence andorex sprey tarzı bişiler kullanmalısın.

Senin çocuklar fazla uslu bence yoksa ikizlerden sonra nasıl üçüncüyü düşünürsün????????????????????? Bence üçüncü olursa seninkiler taşınıp sana adres değişikliğini bildirmeyecekler hahahahah

Allahimmm! Bu ne verimli, bereketli topik boyle.. 3.leeeer 4.leeeer!
hakkimizda hayirlisi...

Gunaydinlar olsun, sabah-i serifleriniz hayrolsun efemm!..

Verimli değil huniliker topiği valla.

kız pembiş ben bebek seviyorum bunlar büyümeye başladı şimdi bile öpünce "anne napıyosun" diye bağırıyolar çok yaramaz değiller ama ben de ev işi yemek filan konusunda kaygısızım bırak dağınık kalsın modunda olduğum için kavgasızız:) onlarda itinayla dağıtıyolar..
annemler sanırım 3. ye bakmaz istemek de bencillik olur zaten benimkisi hayal:)

Yarın yine tatil kızlarrrr. Tabi zaten benim boş günümdü ama toplantıdan yırttım arkadaşlarımla buluşcam inşallahhhh.
Ballıııııııııı

Geçmiş olsun canım.

izledin mi eagle ofke nobetleri geciren cocuklar sizi duymaz bosa konusmayin diyodudadi ama yasir sinir krizi gecirirken zaten asla duymuyo bende duymuyorum da bizimkinde sonme yok ben ikizleri dusunemiyorum gercekten zor zamanlar gecirmisindr kesin hala da gecieiyosundur

saol ilbilgecjm gunduzleri daha iyi ama geceleri iyice fwna oluyo hele sabaha karsi cok daha fena oluyo ins en kisa zamanda gecer ya

pembisim sana yazamadm firsat buldum evi supurdum cok sukue yoksa bu gidisle kadinin gelmesinden gelmesine olucam pislik goturcek evi :) bu supurme bizi uzun bi sure idare eder artk :)))) viks kucuk ya ondan surulmez sandim deniyim bide babasini yanina isteyince bozuluyorum tabi ki nedeni var aksamlar onu uyuturken vakit gecirmois oluyoruz ve zumraya babasi bakmis oluyo hem de babasoyla daha cok egleniyo gibi :// dualarini okuyup hikayelr anlatiyolar epey sohbet gulusme oluyo odada sonra birlikte uyuyakaliyolar genelde benleyken de egleniyo muhakkak ama babasi sanki daha farkli gb belkide ben ona yetemedigimi dusundugumden surekli kuruyorum kafamda

herkese merhaba kızlar

eşim manisaya gitti
pamuk helvacım senin önünde saygıyla eğiliyorum valla çok zormuş gerçekten
yani aslında evdeyken pek etkisi yokmuş gibi gözüksede genede yoklukları zor valla allah kimseyi uzun zaman ayırmasın
tabletide götürdü giderken pc de çok açamıyorum melisa bırakmıyor sonra kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

Şeker portakalım Allah kavuştursun canım. Koca olsun çamurdan olsun

Bornum boşver sen kurma kafanda. Babası ile böyle güzel vakit geçiren çocuklar daha güzel özellikler kazanıyorlar. Zümra az daha büyüsün zaten sen de Yasir ile gündüzleri daha çok vakit geçireceksin

Eagle anne niye kötü kız?? Süper dadıdan bahsediyorum :) ben yatıcam deyince gittim yattım izlemedim de. Bu arada 3. yü yaparsan ve o da ikiz olursa napıcazzzzzzz?!?!? Panikkkkkkkk

Yarın kısmetse oruçlarımı tutmaya başlıyorum. Korkutmak gibi olmasın ama 7 gün bu ramazandan var bi de doğum ve emzirmemin olduğu iki ramazan Allah'ım tamamlamayı nasip etsin inşallah.

çok bağırıyor kız bu anne...bide nasıl yemek yedirmek o hep ağlamalar evde...ama ne evmiş heryer pembe:)

babasini benden daha cok seviyor buna da uzulmiyim mi ((
Yarın kısmetse oruçlarımı tutmaya başlıyorum. Korkutmak gibi olmasın ama 7 gün bu ramazandan var bi de doğum ve emzirmemin olduğu iki ramazan Allah'ım tamamlamayı nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsn niyetine girmissin ne guzel ben saysam saymakla bitmez borcum sana carpi 2 koy ama off napicam bilmiyorum
çok bağırıyor kız bu anne...bide nasıl yemek yedirmek o hep ağlamalar evde...ama ne evmiş heryer pembe:)
baska bolumden mi bahsediyoruz sen dun geceki bolumu mu izledin hani hamile kadin benim gordugum de fazlaca sakindi
Allah kavustursun canim

Ya şimdilik öyle görünüyodurrrrrrr. Bi erkek çocuğun babasını daha çok sevme ihtimali sıfır sen asıl Zümradan kork

Niyetine girdim de noldu????? Sahura kalktım. Söylemesi ayıp yumurta haşlanmadan oğluş uyandı ve hala yanında yatıyorum sağolsun uyumak bilmedi herşeyde bir hayır vardır. Kulağım kaşınıyor, gözüm burnum hafif akıyor; şifayı kapıyor olabilirim.

Dün süpr dadının o bölümünü bitirdim dayanamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…