ay oturdum manyak gibi bende onu izledim hic isim yok gibi kadin bide bebek bekliyo eaglea onu da soyle :)) super dadi cok.yapmacik sinir oluyorm ama her izledigimde agliyorum ya manyadim iyice tatil olmasina da cok sevindim bu arada :)
zumranin burnu tikali uyumuyo beni de uyutmuyo dolayisiyla serum fizyolojik koydum otribebeyle cektm olmadj bugun doktorunuzu aradik sprey onerdk nefret ettigim halde zorda kalinca mecbur fislattim ama hala tikali cocuk da sinir oldu tam daliyo nefes alamiyo cars doktor randevumuz var ama olmadki yarin gotureyim gunah bu halde cocuga
baharcim yazini simdik gordum bende 60a inmistim su ara geceleri surekli bisiler yedigim icin 64 oldum benim de canim sıkılmaya basliyo bu duruma yasirde hemen dogum onceai kiolma donmustum simdi de cok yoruluyorum ama cok da yiyoruk bi dur demek lazim da dedigin gb emziriyiruz biz bosver :)))
senin de gezip kafa dagitmana sevindim canim valla cok iyi geliyo insana..ben cok yogun seyler vermiyorum aslinda yasire ama daha cok boyama hikaye tamamla gibi eglenecwgi seyleri seviyo bende zorlamiyorum oradan bi kac biseyler denedm cok guzeller var ama bazilari da cok luzumsuz bence suzgecten gecirip.kendimce yapiyorum biseyler babasi gelince zaten beni gormuyo bile bikac gecedie beni yanina da istemiyo uyurken babam gelsn diyo((
gunaydin hatunlar.fena hasta yatiyorum bogazlar pert. dolayisiyla aksam ikizleri izleyemedim ama ceken biliryardimcilarim olmasa su an huni takip geziyor olurdum.aklima ucuncu dusmuyor degil ama esim istemiyor annemde gelemez artik kime birakirim bilmem. az daha bekleyelim
Allahimmm! Bu ne verimli, bereketli topik boyle.. 3.leeeer 4.leeeer!
hakkimizda hayirlisi...
Gunaydinlar olsun, sabah-i serifleriniz hayrolsun efemm!..
BallııııııııııYarın yine tatil kızlarrrr. Tabi zaten benim boş günümdü ama toplantıdan yırttımarkadaşlarımla buluşcam inşallahhhh.
Geçmiş olsun canım.zumranin burnu tikali uyumuyo beni de uyutmuyo dolayisiyla serum fizyolojik koydum otribebeyle cektm olmadj bugun doktorunuzu aradik sprey onerdk nefret ettigim halde zorda kalinca mecbur fislattim ama hala tikali cocuk da sinir oldu tam daliyo nefes alamiyo cars doktor randevumuz var ama olmadki yarin gotureyim gunah bu halde cocuga
Benim izlediğim kısımlarda bağırmıyordu yahu. Hatta nasıl bu kadar sakin diye düşünmüştümçok bağırıyor kız bu anne...bide nasıl yemek yedirmek o hep ağlamalar evde...ama ne evmiş heryer pembe:)
babasini benden daha cok seviyorŞeker portakalım Allah kavuştursun canım. Koca olsun çamurdan olsun
Bornum boşver sen kurma kafanda. Babası ile böyle güzel vakit geçiren çocuklar daha güzel özellikler kazanıyorlar. Zümra az daha büyüsün zaten sen de Yasir ile gündüzleri daha çok vakit geçireceksin
Eagle anne niye kötü kız?? Süper dadıdan bahsediyorum :) ben yatıcam deyince gittim yattım izlemedim de. Bu arada 3. yü yaparsan ve o da ikiz olursa napıcazzzzzzz?!?!? Panikkkkkkkk
Allah kabul etsn niyetine girmissin ne guzel ben saysam saymakla bitmez borcum sana carpi 2 koy ama off napicam bilmiyorumYarın kısmetse oruçlarımı tutmaya başlıyorum. Korkutmak gibi olmasın ama 7 gün bu ramazandan var bi de doğum ve emzirmemin olduğu iki ramazanAllah'ım tamamlamayı nasip etsin inşallah.
baska bolumden mi bahsediyoruz sen dun geceki bolumu mu izledin hani hamile kadin benim gordugum de fazlaca sakindiçok bağırıyor kız bu anne...bide nasıl yemek yedirmek o hep ağlamalar evde...ama ne evmiş heryer pembe:)
Allah kavustursun canimherkese merhaba kızlar
eşim manisaya gitti
pamuk helvacım senin önünde saygıyla eğiliyorum valla çok zormuş gerçekten
yani aslında evdeyken pek etkisi yokmuş gibi gözüksede genede yoklukları zor valla allah kimseyi uzun zaman ayırmasın
tabletide götürdü giderken pc de çok açamıyorum melisa bırakmıyor sonra kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Ya şimdilik öyle görünüyodurrrrrrr. Bi erkek çocuğun babasını daha çok sevme ihtimali sıfırbabasini benden daha cok seviyorbuna da uzulmiyim mi ((
Allah kabul etsn niyetine girmissin ne guzel ben saysam saymakla bitmez borcum sana carpi 2 koy ama off napicam bilmiyorum
baska bolumden mi bahsediyoruz sen dun geceki bolumu mu izledin hani hamile kadin benim gordugum de fazlaca sakindi
Allah kavustursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?