Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hanımlar, hastalara geçmiş olsun insallah ...

Şekerportakalım, Allah kavuştursun insallah Allah başımızdan eksik etmesin beyleri , zor oluyor gölgesi yetiyo derler ya, öyle aynen ):

Pembecim,Allah kolaylık versin, niyetine girdiysek bitirdik sayalım :) ben de doğumlardan kalan borçlarımı ; Pazartesi Perşembe cuma şeklinde, haftada 3er gün tutmaya çalışıyorum, kaplumbağa gibi yavaş giderim ama biter insallah ömrüm yeterse ...

Born, ah ah bizde de var baba sevdalısı 2 velet Geceleri babası ile birer tane bölüşüp uyutuyoruz , Selimi benim yatırdığım geceler " Ben babamı istiyooom" diye ağlıyo bazen

Eagle, üçüncü güzel fikir, yardımcılar da mevcutken neden olmasın .. ben de bazen düşünüyorum ve bebek kokusu özlerim diyorum , ama benim de annem ikiz kardeş, ailedeki herkesin ikizi de ; 2.doğumlardan sonra oluyo. Yani 2+ 2 olabilir diye vazgeçiyorum kendi adıma ..

Hepinize iyi günler

herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah

nfk dün salı pazarlarına akılmış herhalde ohh mis artık bende salı pazarlarına gidebileceğim ne hoş ama havalar malum

eagle valla çok cesaretli gördüm seni maşallah ben hala ikinciye cesaret edemiyorum eşime kalsa şimdi yapalım ama bende o cesaret yok yaa kısmet inşallah

born canım hiç öyle düşünme şu an babasıyla zaman geçirdiği için sana öyle gözüküyor birde şöyle düşün sana daha düşkün olsaydı bu seferde babasına biraz gitsede bende biraz nefes alsam diyecektin keyfini çıkar yani o senide çok seviyor çünkü

pempiş allah şimdiden kabul etsin niyetine girmişsin artık gerisi gelir hasta olunca zorlanırdın her işte bir hayır olduğu doğru duruma bakarsın artık
bende nasıl olsa evdeyim artık diye bende niyetlendim ama bakalım

bu arada kızlar süper dadıyı izleyip yöntemlerini uyguladığınız oluyormu hiç ?
malum biz baya geriyiz bazı şeylerde emzirmeyi bile en geç biz bıraktık sanırım
daha bir sürü şey var tabi off off neyse zaman çok yapacağız inşallah yavaş yavaş
tuvalet eğitimi için de havalar soğuk olduğu için denemeyeyim dedim ama çoğunlukla evde
olmadığımız için denesek mantıklı gibi geldi bana yazın dışarda olursak zor olur off bilemedim yaa
sizler herşeyi tamamladınız mı ??

günaydın canım
evet zormuş gerçekten ama sonuçta alışacağız yapacak birşey yok
senin oruçlarınıda allah kabul etsin seninkide mantıklıymış bende bu şekilde yaparsam daha iyi sanırım hem günlerde kısa çabuk tutulur

off sendede mi ikiz riski var ayy bende de benim annemde ikiz

kızımla biraz oyun alanına gidelim dinozorlara bakalım azıcık hava almış oluruz kaç gündür evde tıkılı kalmıştık akşamda annene zamanı yapalım herkese öpüyoruz

3.ay kontrolumuzu olduk geldik pamukcugu gecmemis hala dili bi garip kafasi da konak acil bakima almam lazim kizimi...bu ay asi yokmus ondan da yirttik :)
bu aksam arkadaslara yemege gidicez yemek derdim de yok hava da guzel keyfim yerinde elhamdulillah
yasirkonusunda da dedikleriniz dogru babaya cok duskun olmasa bu sefer de bunalirdim ama hani erkek cocular annelerine duskun olurdu babasi cok fazla ilgilendigi icin mi acaba bende elimden geleni yapmaya calisiyorum ama iki cocugun arasinda ille birisini ihmal ediyorum ara sira ama babasi 7/24 onunla olunca aman belkide ben bu kadar kuruyorum neyse yaw bende zumrayla carsi pazar gezip avunurum :)

slm canlar.. pek ıssız kalmış buralar. neredesiniz huuuu?!!!

güneşi görünce ayşecikle dışarı çıktık epey yürüdük. markete uğradık.
dönünce günlerdir soğuk havadan dolayı yıkayamadığım çamaşırları yıkamaya başladım.
öyle böyle değil 3 posta yıkandı, iki devir daha var kurumayacaklar biliyorum ama tüm nevresim
ve örtüleri balkona astım. onları içeri sermeye kalksam evin metrekaresi yetmez, ahahahahah
neyse ayşecik uyumuşken ben de biraz bakım yaptım, saçlarımı boyadım, fön çektim.
şimdi etrafı toplayıp yemeğe girişicem.

born, cancağazım.. yasirle istediğin ölçüde ilgilenemiyor olmandan bu his.
babası sağolsun bu kadar yardımcı ve alakadarsa, buna ancak sevinmen lazım.
2,5 yaşında ayşecik, babası onu yanlış hatırlamıyorsam 2 kez uyutmuştur.
şimdi yasir babasını tercih ediyor gibi görünüyor sana, ama kim annenin yerini alabilir sen bi tanesin

şeker portakalım, dün güneş vardı rüzgar da almıyor orası rahat gezdim. hatta zor çıktım.
en sevdiğim arkadaşım hamile kaldı, geçen demiştim ya, artık kendimi bebek eşyalarından alamıyorum.
battaniyeler zıbınlar aldım yeğenime.. sıcak günler de olacaktır, zaten kışlıklar bitmiş,
çoğu tezgahtar önümüzdeki hafta yeni mal getiricez diyor.. melisacık nasıl? okula devam di mi?

pembişim, niyetlendim ama başlayamadım diyorsun, yarın başlamak daha iyi olabilir. hem perşembe.
ben de çoğusunu pazartesi perşembe tutmuştum. bi başla, günler zaten kısacık.. inş Rabbim verir kolaylığını.
deli kadir daha iyidir inş..

eaglee, nasıl oldun bacım?

pamuk helvacım, dilanaz, senamert, busmai, ilbilge, destiny, ecrin, arya öpüyorum canlar..

Son düzenleme:
nfkcim benim elime su bile dokemez dime :)) icimi rahatlattin cok saol anneden ote yar olmaz dogru diyosun iste cok duygusalim bu konularda

Aksırık tıksırık ve üşüme bugün okul buz gibiydi. Bi de saçma sapan bişi için öğlen okulda kalmam gerekti iyice dondum hala ısınamıyorummmm.

Nfkcım böyle giderse yarın da bu iş yaş ne güzel arkadaşsın sen yaaa; bir sürü bişi almışsın arkadaşının çocuğuna. Değerini bilsinler haaaa!! :)

Born ben deyince için rahatlamıyo da nfk deyince mi rahatlıyor?? Trip atıyommmm

nfkcim benim elime su bile dokemez dime :)) icimi rahatlattin cok saol anneden ote yar olmaz dogru diyosun iste cok duygusalim bu konularda
İkisi de senin üstüne kalsaydı daha çok sinir stres olurdun.

O muhtar kızımmmm ama sen de cansın.İkinizi de seviyoruzzzzz.

Dün misafirim vardı, pazar da var. Bu yıl bütün misafir haklarımı kullandım sanırım. Seneye ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum.

Aynen pamuk helva benim eşde yoktu üç gündür zor gerçekten.
Canderin hosgeldin gerçi benim isimde değişti tanirmisin bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…