Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Born pamukçuk için ilaç verdi mi dr.
Konak içinde mustelanin şampuani vardı galiba

Olur mu kiz?! Nüfus %40 artti ya
onu faceten biliyodue diye dusundum :)) ama zaten yine kayboldu canderin
yerimm tribinini basim gozum ustuneee :))
herkese tesekkur etmistjm.ya sabah son nfk yazinca tekrar bi tsk etmek istemistim sdc :))
Dün misafirim vardı, pazar da var. Bu yıl bütün misafir haklarımı kullandım sanırım. Seneye ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum.
hakkat ne kadar sık misafir geliyor yaw
Born pamukçuk için ilaç verdi mi dr.
Konak içinde mustelanin şampuani vardı galiba
verdi vermez mi ama onu damlalikla damlattim ben meger onu da karbonat gb sargibezine surmek lazimmis ben nerden bilcem ins bide bu sekilde denicem ins ise yarar sampuanimizda mustelaninki dedigin gb ama yasirde de cok olurdu onu cok.agladigindan pek durulayamazdik bunda o da yok ne olucak bilmem ins gecer hepsi

bu arada anne bebek cocuk fuarina hic giden oldumu yarin basliyomu da merak ediyorum ama onca yolu gitmeye deger mi diye de dusunuyorum bi sorayim dedim..
bide su playcornlardan bende siparis verdjk bide kinetik kumu cok ovuyolar ya ondan da alsam mi bilemedm

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Gece ne zaman kalksam oğluş yanımda beni tekmeler şekilde uyuyordu. Yani uykudan bişi anlamadım. Boğazım çok acıyo yutkunamıyorum. Boş yarım günüme sınav koymuşlar yine okula gitmem lazım. Agresifimmmmmmmmmm

Günaydın. Geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar. Bende hastayım. Dudagimda kocaman bi uçuk.

Geçmiş olsun cnm. gece 3.4 ten sonra kızıma benim yanıma geliyor baba sen benim yatağıma diyor. Mert sabah 6 gibi erken uyanıyor yanıma aldım mi uykuya devam ediyor. Bi kalkıyor um yatağın kenarına bükülmüş vaziyette. Genelde böyle uyuyoruz.[/QUOTE]

Günaydın hanımlar,merhaba,topiğe ancak yazabildim :) iş başı yapınca nete girer oldum,evde zorrr ... 31 temmuz doğumlu Öykü Melis adınca cadı mı cadı anası kılıklı bir kızım var

Günaydın hanımlar,merhaba,topiğe ancak yazabildim :) iş başı yapınca nete girer oldum,evde zorrr ... 31 temmuz doğumlu Öykü Melis adınca cadı mı cadı anası kılıklı bir kızım var
Allah bagislasin. Bizimkiler 2012 doğumlu, burasi sandigin topik olmayabilir

Herkese gunaydin

yok kız doğru bölüm izledim ama evde hep bağırış ve ağlama var...sakince izah eden kimse yok...kızlar ağladıkça anne sesini daha da yükseltip duyurmaya çalışıyordu ve yemek yerken böcek gelecek falan diye korkutarak yiyordu...bak şimdi garip geldi siz de mi bağırıyorsunuz yoksa
bornum babaya düşkün kuzular candır..benimkiler malum babacı...kesinlikle ilgilendiği için olan bişey..benden daha sabırlı ve oyuncu...şimdi ilgi ona ama sonuçta anneler vazgeçilmez...benim iç sesim hep şunu diyor "çocuk 5 yıl zahmetli..bu zahmetli kısmı benimle eşim paylaşmalı...sonra zaten herkes kendi yatağında uyuyacak.ömür boyu devam etmeyecek."

Eagle tabiki bağırıyorum bol bol!! Senin annen baban yanında ve eşin de anladığım kadarı ile evde olduğu zamanlar çocuklarla vakit geçiriyor. Bizde ben evdeysem bakıcı bile çocukla doğru düzgün ilgilenmiyor ve oğlum bana sarıyor, okuldan gelince de hep benim tepemde. Babasını yatmadan önce bi saat görüyor ki onda da babası "benim dinlenmem lazım" modunda olduğundan ben ortalıkta aralarını yapıyorum. E bunca sorumluluğa bi de çocuğum kudurduğunda hep sakin mi kalıcam

selam kızlar,
biz aynı tas, aynı hamam.
duru büyüdü, kocaman oldu.
ben aynı yerde çalışıyorum, duru ya annem bakıyor. 4 ay önce evimi taşıdım. anneme daha yakın bir yerdeyim artık.
geçmiş oku oku bitmiyor.
ikinciyi doğuranlar bile var...
hayranım valla onlara...
benim ikinciye yetecek gücüm yok ...
öpüyorum sizi.

Slm topokcanlar.. Bugün nenedeyiz, direksiyon dersi de vardi. Kafa bi milyon döndüm aysecigi uyuttum. Simdi de AVM ye gidiyorum.

Senamert pembisim geçmişler olsun. Benim de bogazimda bi giciklik var ins ilerlemez. Hastalık sezonu bizler için de acildi galiba...

Bir baş ağrısıdır yerleşti kafamı kaldıracak halim yok ama oğlum da kudurukluğun doruklarında. Saat 9 olsa da uyku seansına gitsekkkkkkk. Yarın bi de nöbet ve sekiz saat ders var. Cuma sendromu yaşıyorummmmm

Bi agrikesici alip öyle yat, uyur dinlenirsen yarin iyi uyanirsin inş. Biz de yeni geldik. Aysecigi uyku ritueline sokmaya calisiyorum ama hiiic niyeti yok. Herkese hayirli geceler...

şaka yapmıştım kız bağırma bana ağlarım...

bugün aklıma geldi 2013 yazında bezsiz bebek projesi yapan kimdi? ben busmai diye hatırladım? hayretle okuyordum o zaman yazdıklarını...

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Haftanın son günü geldi yaşasınnn şaka bi yana kar tatilleri beni de öğrencileri de okuldan baya soğuttu malesef. Şubat tatili bir hafta öne alınsın bence

Eaglecım bağırmak ne haddime aşkolsun :) kocaman öpücüklerrrrrrr <3 sadece yoruldum ben ya. Kendimi 54-64 falan hissediyorum yaş olarak.

Nfk sultan nolacak bu cadının hali bilmiyorum. Şalteri mi indirseniz uyku vakti?? Böylece kalkıp ışık da açamaz

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…