Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembis sorma ben bır tanesini hatta korkumdan çektirdim salakligima yanayım.
Nfk nezaman yaptirdin? kaca yaptirdin? acidi mı? Üç marka var dedi biri yerliymis.

Ben de bu yolda gidiyorum işte. Yani dr korkumdan ilerde hepsini çektirip implanta paramı yatırıcam

ellerine saglik bu arada canim kibris tatlisini bi misafirlikte yemis cok.begenmistim ama kendi yaptigim.tam felaket olunca simdi hic sevmiyorum yani kendi yaptigimi sevmiyorum yoksa sanirim cok guEl bi tatli ama ben beceremedik :)

Kolay bi tatlı beaaaaaa. Nasıl felaket oldu ki??

Nasıl gidiyo direksiyon dersleri?? Memnun musun öğretmeninden??

Oğluşa laf yokkkkk. Seni utandırsın da gör

Ben de bekliyom oğluş uyusa da ütü vs işine girsem diye.

Okulda dersim yoktu çünkü öğrenci yoktu. Bir sürü evrak işi yaptım. Sonra bi arkadaşa hasta ziyaretine gittim. Okula gitmeden önce oğluşa yegane avmmize oyun alanına gitme sözü vermiştim. Eve gelirken tabi caymıştım. Ama kapıyı giyinik olarak açıp "hadi hop hop" diyen bi çocukla karşılaşınca mecbur gittik. English homedan fon perde aldım hazır indirim varken 2 saat kadar gezdik tozduk oynadık. Sonra eve gelip banyo yaptık ve ortalık topladık çünkü babamız birilerini ağırlamıştı. Şimdi biraz scooby izliyce ve uyuyacak oğluşum inşallah. Günün özeti budur. Yarın da vakitlice havaalanı yoluna düşücez ki Antalyaya uçalım :) herkes kendine iyi baksın

Nerdesiniz tembelcanlar?

IG de anilitta diye bi profil var. Küçük bi bebenin yemek maceraları yarim saattir onu izliyorum ya, bebe ne bulursa yiyor maşallah çok istahli

Benim dişler sağ ve sol ustteler
Gecmiş olsun canım
Antalya mı. Nedenki
Nerdesiniz tembelcanlar?

IG de anilitta diye bi profil var. Küçük bi bebenin yemek maceraları yarim saattir onu izliyorum ya, bebe ne bulursa yiyor maşallah çok istahli
Bana ters o işler:) bizim ceylin doğuştan tok yemez içmez gillerden

Keyfım kacık. Ceylini babaya postaladım kendım de odaya yattım ve sıze yazıyorum. Ay cok heycanlı:) yeni yetme ergenlerr gibi:)

Ben vc egıtımınde sınıfta kalanlardanım. Ama cocuklar gece çişini daha cabuk öğreniyor. Benımde baslamam lazım. Gule gule kakalar diye bi hikaye kitabı var. Onu alıp bir kaç gun okuyup ondan sonra baslamayı dusunuyorum ben de. Ben de senin gibi endişeliyım. Allah yardımcımız olsun

Kriz geçirdim resmen az önce. Ağzını yüzünü dağıtasım geldi veledin. Şu saat oldu uyumadı. Deli gibi uykusu var. Sürekli bişiler uyduruyo. Et istiyo yumurta istiyo vs. Şimdi havuç yiyo babasının yanında çünkü okadar bağırıp çağırdım ki eşim apartmana rezil olma ve çocuğa dalma durumunu engellemek için aldı götürdü. Yorgunum ve uykum da var. Valiz toplama işini de yarına bırakıyorum lanet olsun. Büyüseler de evlenseler ve kurtulsak dicem öyle bişi de olmuyo. Valla çok çocuk yapanın aklına şaşıyorum.

teli servise verdik iyki vermisiz yoksa garantisi dolmal uzereymis ordan da avmye aktik babayla yasir oyun alaninda zumrayla biz de abiye pijamalar aldik eskileri baya kuculmustu hem simdi daha cok lazim oluer diye aldik cok begendi pasa bakalim bu arada pentiden kendime tonla corap aldm pazarda bile 1.5 2 olan coraplar 75kurusa dusmus bende dolu corap aldim oglusun dis fircasini yeniledim yuzyil disari cikmicak gibi alisveris yapiyorum :)) havalar da sogucakmks gerci...
pembisim alintilayamadim ama o krizlerden her gece bende cok geciriyorum bizde de aynen baba alip uzaklastiriyo uyutyo da iyi oluyo yoksa gercekren insan kendini tutamiyo bide valiz isin de var iyi ucuslar iyi tatiller simdiden tatliyi sormusun bu arada o da asiri sert olmustu o yuzden esim hic yememisti bile bu ne diyw :))
destiny sen de baslicakmisin yakinda egitime yoksa yaza mi birakicaksin keske yarin baslayabilseydim dis randevum olmasaydi ya

Günaydınlar herkese. Güzel birgün olsun inşallah. Dönemimizin kapanışı hayırlı olsun.

Bornum güle güle kullanın aldıklarınızı. Sabrımın tükenmesine gıcık oluyorum ama sonuçta ben de insanım dimi...??

Günaydın hayırlı cumalar.

Kriz gecirme durumu bende sürekli oluyor. Dün öğle uykusuna yattı ayşecik gece gece 12.5 uyudu babası da bende çok sinir olduk. Normal de öğle yın uyutmuyo rum 2 aydır ..öğleyin uymadı mi en geç 22.00 uyuyor.ve bende kendime vakit ayiriyorum.
2 gündür uçurtma Avcısı diye bir kitap okuyorum. Yarisina geldim. Süper bi kitapmis okuyan oldumu bilmiyorum.

Tuvalet eğitimine gelince biz kolay atlattı k o donemi 1 hafta da öğrendi. İnşallah sizde kolaycacik atlatirdinizzz .

Gunaydin canlar.. Cumamiz mübarek olsun.
Tüm öğrenci ve öğretmenler için tatil baslasinn!
Haftaya soğuk geliyor diyorlar ama bugünlerde hava coook güzelll..

Pembisim, sigorta atinca baba nasil müdahale ediyor. Uzun zamandir boyle bi şey yasamamistin. Neyseki sabah oldu geçti bitti. Ama tecrübeyle sabit ki, ne zaman bi yere gidecek olsak yada misafir gelecek falan olsa bu Veletler hassas sensorlerle bunu hissediyor ve tam aksi yönde cozutmaya basliyorlar. bunu da ancak anneler anlar.. Yolculuk aksama mi?.. Bence yetisirsin inş. Ama bi şeyler unutmamak için liste yap..

Ucurtma avcisini bi arkadaş siddetle tavsiye etti kitabi da verdi ama okumadan geri goturdum böğürtlen kişini sipariş verdim kardeşime çok methini duydum.

Bizimki her aksam gece yarisi yattigi için sizi anlayamıyorum dun aksam da yattik. Esim uyudu. Ben de kizi bekliyorum. Yatagindan cikip cikip karanlık odada dolasiyor. Artik kizdim yataktan cikmayacaksin dedim. Bu sefer kakam geldi diyor. Tuvalete gittik ama bi şey yok. Bi de hani cisin vardi hadi yap diyirum . bi simarma yilisma sesi var onu yapiyor beni yumuşatmak için.

Born, aldiklarnizi güzel günlerde kullanin inş. Özellikle alt camasir külot, eşofman alto, çorap hazirla.. Kaloriferler yaniyor zaten kisa programda yikar hemen serip kurutur kullanirsin tekrar.

Hangi tarife gore yaptin bilmiyorum ama zaten kati bi hamur oluyor. Spatulayla tepsiye yayiyorsun. Belki haddinden fazla kuru olduysa.. Yada firindan cikarir cikarmaz ilk sicagi geçmeden şerbeti doktuysen serbeti cok çekiyor ve normal kek gibi kuru oluyo .

Keyfım kacık. Ceylini babaya postaladım kendım de odaya yattım ve sıze yazıyorum. Ay cok heycanlı:) yeni yetme ergenlerr gibi:)
Nerdesin kacak?! Bloğa sardin buralari tamamen yokladin dostum. Ama olmiiiy boyle..

Bu kiz beni deli etti. Parkta her oyuncagin basina gidiyor, yaklasana "sen git, bu benim oynamayacaksin!" diyor. Kaydiragin tepesindeki merdivene cikmis çocuklarin gecmesine izin vermiyor. Onlari gecirmicem diye kendi de kaymiyor. Salincaga binmek isteyenlere pat pat yapistiriyor. Sabrimin son zerresini de kullandim valla. Kazasiz eve donebildik.

demek ki herşey bizim planlarımızza göre olmuyormuş kendi kendime o kadar da eşya aldım bişeyler yaptım yasir feci ateşlendi doktor viral bi durum boğazları herseyi normal ama tuvalet egitimi ateş gecmeden vermeyın demiş ateşi düşssün diğeri önemli degil tabi ama bi cesaret gelmişken başlasaydık iyiydi ama herşeyde vardır bi hayır

evet arkadaşta da yediğim sertti ama benimki dişi kırardı o derece belki de senin dediğin gibi şerbetle falan alakalı bi durum ama bi daha cesaeret edemedim işte...
öyle zamanlarda parktan alıyıorum arabaya oturtuyorum ağlaya ağlaya eve geliyo ama tabi tekken öyle bişey mümkün olmaz insanı deli ediyo bu veletler daha da park yok sana falan deyince napıyo şimdi uyusa da sen de biraz dinlensen

Uçağımızı bekliyoruz kızlarrrrrr. Valla havalar müsade etseydi ve gece araba yolculuğu yapsaydık daha az yorulurdum. İbretlik halimizle herkesin hayatına şükretmesine sebep olduk sanıyorum sağlıklı olsun ve kudursun ne diyim.

Bornum geçmiş olsun canım. Herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi. Yaparsın sen inşallah.

Nfkcım sorma valla adam geldi
elimden kurtardı oğluşunu. On dakka sürmedi gelmeleri ama sakinledim ben

Hayırlı yolculuklar PembeHipopotam. Yolcular çocuk la zor oluyor.

Nfk elimde böğürtlen kışı da var. Uçurtma Avcısı bitince sıra onda.

Hat kopmuş:)ben de böyle oluyom zaman zaman:)))

Nerdesin kacak?! Bloğa sardin buralari tamamen yokladin dostum. Ama olmiiiy boyle..

Kıs valla bloğada yazmıyom uzun zamandır. Okul işleri agzıma tukurdu. 3 gun yattık ama acısı fena cıktı

Aysecık noolmuş böyle eli maşalı:))
Hayırlı yolculuk can:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…